esime ne demem gerek siz ne derdiniz

Çocuk evde oturup büyütülecek bir şey değilde ondan. Bitki değil bu. Gerçi evde oturup çocuk yetiştirdiğini sanan neslin ceremesini biz çekiyoruz zaten.
kesinlikle . böyle düşünen yaşayan annelerin çocukları kız olsun erkek olsun farketmez aslında ama daha çok erkek çocukları önce çevresine arkadaşlarına sonra öğretmenine en son eşlerine sıkıntı ve eziyet oluyorlar tıpkı konu sahibinin kocası gibi.

Bağımlı annelerde böyle böyle ortaya çıkıyorlar.

Çocuk evde oturup büyütülecek bir şey değilde ondan. Bitki değil bu. Gerçi evde oturup çocuk yetiştirdiğini sanan neslin ceremesini biz çekiyoruz zaten.
Aynen doğru çocuk doğurup bakıcıya verilcek şey. Evde oturup çocukla ilgilenilmeyen neslin ceremesini cekiyoruz. Çocukla birebir ilgilenmek büyümesini izlemek ayrı şey bence siz bunu hiçbir zaman bilemiceksiniz. Doğurup verin parayı baksın biri evcil hayvan gibi

Tabi doğru çocukla ilgilenmemek gerek. Sonra sevgi ve ilgiden dolayı böyle bencil ve sıkıntılı oluyor dimi aynen

Bilemiceksiniz yazan birinin bildiği şeyleri hiç merak etmiyorum inanın bana. Bizim çocuklar doğuyor anneden babadan bağımsızlaşıyor , topluma karışıyor falan. Biz memnunuz sorun yok. Kendi isteklerine göre takılan evcil hayvanlar ömür boyu üzerlerine yapışan anne ve babaya sahip ebebeynlere sahip çocuklardan çok daha mutludurlar inanın bana. Gerçi hep diyorum Orta Doğu'da aileler hep toksik hep toksik.

Youtube dan arastirirsin manipule ediyor seni

Tabi doğru çocukla ilgilenmemek gerek. Sonra sevgi ve ilgiden dolayı böyle bencil ve sıkıntılı oluyor dimi aynen
Evde durarak çocukla ilgilenilme zamanı paralel olsaydı annesi ev hanımı olupta ilgisizlikten yakınan bu kadar kişi olmazdı burada. Tam tersi şu an çalışan nesil bu tür konularda çok daha dikkatli eski nesile göre. Çünkü kendileri de bizzat çektiler bu durumu. Gerçi sevgi ve ilgi veriyorum diye her şeyi ayağına kadar getirip narsist çocuk yetiştirende bu toplum.

Geçen sokakta nasıl davranmasını bilmeyen huzur bozan bir çocuk vardı sizinki o zaman. Biraz ilgilenin bizim çocukların ahlakını bomzasın.
Çocuktan ilgilenmek diyince üzerine yapışan anlıyorsunuz demek o zaman ya hiç ilgi görmediniz yada iyiki görmemişsiniz ki öyle anne eteğinde gezen tip olmamışsınız diyelim.

Evde dur çocuk o ilgiyi alır diyen olmadı. Evde durmaktan kasıt çalışmayıp birebir ilgilenmek. Özenle yetiştirilen çocuk narsist te olmaz kadını hizmetçide görmez. Ama boşverin siz doğurup salın caretta caretta gibi

Siz önce yazmayı öğrenin sonra akıl verirsiniz bence. Ya da insanlara dağıtmaktan kendinize yetecek aklınız kalmamış. Sizin gibi birinin çevresinde yaşadığı için o çocuğa da fazlasıyla acıdım. Etiket yapıştıran kadınların olduğu kalitesiz bir çevrede büyüyor çünkü.

Çalışan annelerde gayet birebir ilgileniyorlar çocuklarıyla. Çocukla ilgilenmek için ev hanımı olmaya gerek yok çünkü. Siz de normal yetişen çocuklara böyle evcil hayvan , caretta caretta falan demeye devam edin. Üslup kişiliktir zira.

Surda tüm yazım kurallarına uysamda bence anlamıcaksınız ondan kasmıyorum.
Keşke dağıttığım akıldan nasiplenmiş olsaydınız.
Aynen etiket yapıştırıyorum çovukla birebir ilgilenmek gerekiyor ilgiye ihtiyacı var diyerek. Çok boş konuşuyorsunuz.

Aynen işteyken kreşe bakıcıya vererek birebir ilgileniyorlar. Sizin gibi kendinden taviz veremeyen insanların anne olduğunu duyunca üzülüyorum. Bu bencillik anne olmak için fazla.

Çocukla ilgilenmek için çalışmamak gerekiyor diye etiket yapıştırıyorsunuz. Sizin aklınızdan nasiplensem sizin zeka seviyenizde olurdum Allah korumuş şükürler olsun. Boş konuşmak mı ? Ergen üslubu...

Aynen işteyken kreşe bakıcıya vererek birebir ilgileniyorlar. Sizin gibi kendinden taviz veremeyen insanların anne olduğunu duyunca üzülüyorum. Bu bencillik anne olmak için fazla.
Sizin vasat düşünceleriniz , vasat duygularınız çok kişinin umrundadır başta ben olmak üzere tabi. Yazık kafanıza. Ergen üslubunuza yakışan cevaplar yazayım azıcık size. Ne dedim başta? Doğurun yapışın çocuğa bir ömür. Adını da ilgi koyun.

Çalışan bir kadınla evde onunla birebir ilgilenen aynı olmaz. Bir bakıcı bir kreş anne yerini tutmaz. Ya bunu anlayamayacak zeka seviyesindesin yada anne değilsin.
Bencede benim aklımdan nasiplenmediğin iyi olmuş heba olurmuş yoksa

Senin umrunda olmamasıda umrumda değil. Sadece doğurcağın ilgiden sevgiden mahrum psikolojisi bozuk bireyin topluma girecek olmasına üzülüyorum. Allah bizim çocukları sizin gibilerden korusun

Benim zeka seviyemi ölçecek biçecek kapasiteden oldukça uzaksın. Yazmayı oturtamamış insan akıldan zekadan bahsediyor vasatlığını kavrayabiliyorsan kavra öyle diyeyim sana. Ne dedim yukarda ? Ömür boyu çocuğuna yapış beni de sal artık. Senin uğruna ban yemek istemiyorum çünkü.

Senin umrunda olmamasıda umrumda değil. Sadece doğurcağın ilgiden sevgiden mahrum psikolojisi bozuk bireyin topluma girecek olmasına üzülüyorum. Allah bizim çocukları sizin gibilerden korusun
Duanıza amin diyorum. Etiketçi kalitesiz kadınların çocuklarından uzak olsun yavrularım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…