- 22 Mart 2023
- 351
- 25
- 58
2 sene kreşte öğretmenlik yaptım. İş sonrası çalışan anne babanın çocuklarıyla ilgilendiği bir sürü çocuk vardı. Ama her biri geldiği zaman ağlıyordu çünkü hiçbiri istemiyordu annesinden ayrılmak. Hiçbir çocuk doyamıyordu annesine ve babasına.Ne kadar çirkin ve hadsizce konuşuyorsunuz farkında mısınız? Çalışan bir annenin bakıcıya, kreşle büyütülen kızıyım. Anneme babama canım feda. Sevgiyle büyütüldüm. Eksikliklerini asla hissetmedim. Ben de çalışan bir anneyim, kızımı yine sevgiyle büyütüyorum. Evladına sevgi vermek için 7/24 yanında olmak gerekmiyor. Siz eşiniz iyi kazanıyor tek başına yetebiliyor diye böyle rahatça beylik laflar ediyorsunuz ama dilerim o “el bebek gül bebek” büyüttüğünüz oğlunuz ilerde bugün kınadığınız annelerden daha kötü duruma sokmaz sizi. Neyle sınanacağınızı bilemezsiniz..
Annenize babanıza canınız feda olmasını normal Zira ilgisiz anne babalar bile seviliyor neden çünkü insan fıtratı annesini babasını sevmek üzerne. Eğer sevemeyecek şeyler varsa ortada çocuk yine ebebeynleri sevmemekten se kendini sevmiyor.
Evlada sevgi vermek için yanında olmak gerekmeyebilir ama yanında olup vermekle de asla aynı olamaz.
Evet eşim kazandığı için ikinci gelire ihtiyaç duymuyoruz ki yazılarımda ekonomik sebeblerden ötürü çalışanları ayrı tuttuğumu yazdım okuyun! Benim eleştirim çocuğa herkesin bakabildiği anneye gerek olmadığını söyleyen anneliği by şekilde basite indirgeyen ve bunun deli saçması olduğunu düşünen hanfendiye.
Öğlum kınadığım anne durumuna sokmaz merak etmeyin. zira ben doğurup ortaya salan çcouktur büyür herkes bakar diyen anneleri kınıyorum