Eşime ne b.k yariyorsun dedim

Ailete terbiye herseyden önce kaçarak evlenmemekle olur.
O zaman kaçarak evlenenlerin hepsi aile terbiyesinden yoksunmu benden büyükmüsün bilmiyorum ama saygısızlık ta yapmak istemiyorum büyükse kusura bakma ama sende bi gram aile terbiyesi yok karakterini yerle bir ediyosun yazık

ayyy bastaki yorumları okuyunca benim evliliginde ne bok oldugunu bi kere daha anladım demek ki sizler böyle cümle kurmayı bile cok fazla görüyosunuz vay bana vayy

Mrb arkadaşlar sinirlerim çok bozuk 8 ay önce bulunduğumuz şehirden ayrıldık memleketimize taşındı ben istedim burda ailem ev verdi bize oturuyoruz eşim bir ay işsiz kaldı sonra is buldu eve 10 dk mesafede çok iyi bi iş bende 8 aylık hamileydim doğum yaptım o hafta eşim işten çıktı müdürle kavga etmiş 4 ay işsiz kaldı bi iş buldu aksamlari çalışıyodu hem çalış hem iş bak dedim yapmadı şimdi orası da kapandı ortada kaldı is arıyor üstelik kredi borcumuz var bugünde gece çocuk durmadı sabah eşime biraz sen bak dedim oda tamam dedi kalktı yatakta oturuyo uykusunu acıyo çocuk agliyo al kucağına diye bi kaç kez söyledim oda 10 kere söyleme bişeyi dedi bende sinirlendim kalktım çocuğu aldım ne b.k yariyorsun zaten dedim salona geçtim oda is aramak için çıktı vicdan azabı ceksemmi cekmesemmi gelince küsmü kalsam b8lemedim
küskünlük yapma ayıp olur. hatta gönlünü alsan iyi edersin. adam iş bulmam evde otururum dememiş , eve haciz gelmemiş vs.. çabalıyor ama olmuyor demek ki...

O zaman kaçarak evlenenlerin hepsi aile terbiyesinden yoksunmu benden büyükmüsün bilmiyorum ama saygısızlık ta yapmak istemiyorum büyükse kusura bakma ama sende bi gram aile terbiyesi yok karakterini yerle bir ediyosun yazık

Evet büyüğüm.senden kardeşimden de küçüksün, alkış kızıma dediğin de senden büyük

Olmamış arkadaşım eşinizde çabalamayan biri değil sanıyorum yoksa adam napsın sizin onu pofpoflamanız gerekir her daim hepimizin hayatında inişler çıkışlar oluyor bizde borç ödüyoruz kiracıyız bizde bebek bekliyoruz birde bebeğe balamadı diye o sitemi etmeniz yanlış olmuş ufak bir bebeğin anneye ihtiyacı vardır eşinizden ozur dileyin ona ilgi gösterin çalışıp iş bulması için heveslendirin inş herşey yoluna girer

Farkettin mi bilmem güzelim ama, hem evlilik yılı ve tecrübe olarak daha öndeyiz senden, hem de anneyiz. Bir şey diyorsak bunlara dayanarak söylüyoruz, bence 3 tane üvey çocuğa değil kendi çocuğuna bakman lazım ama eşin 4.yü istemiyor demek ki bunu baştan bilmeliydin.

Farkettin mi bilmem güzelim ama, hem evlilik yılı ve tecrübe olarak daha öndeyiz senden, hem de anneyiz. Bir şey diyorsak bunlara dayanarak söylüyoruz, bence 3 tane üvey çocuğa değil kendi çocuğuna bakman lazım ama eşin 4.yü istemiyor demek ki bunu baştan bilmeliydin.

Adam istemiyor yaldır yaldır gidip dkh almış bu kızda klozete atıyormuş hamile kalmaya çalışıyo gizli gizli ne kaaaa etik dimi

Sen kendine acı, sen nasıl bir hayat yaşadığının farkında mısın, aç bir daha oku bence
Okumaya gerek yok yaşıyorum ve bi Buhranla yazdığım şeyler çok o yüzden eşim arkamda ona da anlattım ve okutum çok şükür saygı ve sevgi herşeyin anahtarı

Adam istemiyor yaldır yaldır gidip dkh almış bu kızda klozete atıyormuş hamile kalmaya çalışıyo gizli gizli ne kaaaa etik dimi
Bence adam iyilik yapıyor kıza farkında değil. 3 üvey çocuğun arasında 4.çocukla uğraşıp 50 yaşındaki kocaya bakacak bir de, aklı varsa çekip gitsin.
Bu şekilde hamile kalsam eşim beni boşardı, böyle kandırılmaya ne onun tahammülü olabilir ne benim.
Bi dizide adam kadının dk haplarını ağrı kesiciyle mi vitaminle mi ne değiştiriyodu kadın hamile kalmıştı, bunu da eşim bana yapsaydı onu boşardım, ben klozete atsam o da beni boşardı.
İstemiyosa istemiyo demek ki zorlamanın anlamı ne.

Bence adam iyilik yapıyor kıza farkında değil. 3 üvey çocuğun arasında 4.çocukla uğraşıp 50 yaşındaki kocaya bakacak bir de, aklı varsa çekip gitsin.
Bu şekilde hamile kalsam eşim beni boşardı, böyle kandırılmaya ne onun tahammülü olabilir ne benim.
Bi dizide adam kadının dk haplarını ağrı kesiciyle mi vitaminle mi ne değiştiriyodu kadın hamile kalmıştı, bunu da eşim bana yapsaydı onu boşardım, ben klozete atsam o da beni boşardı.

Dede olacak yaş artık o zaten

Ben o an bu konuyu yorumlara açmişim bugün değil ne diye kurcalıyosun ve maşallah sana hiç üşenmemiş açmışsın teker teker Okumuş sun aferin yaa

Back
X