- 5 Mart 2016
- 255
- 78
- 13
Söyle neden tepki çektim size fırsat vermediğim içinmiKadına özür dilemesini bende dedim ama kimseye paragöz demedim Türk aile yapısı diye ahkam kesmedim neden tepki çektin bir düşün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyle neden tepki çektim size fırsat vermediğim içinmiKadına özür dilemesini bende dedim ama kimseye paragöz demedim Türk aile yapısı diye ahkam kesmedim neden tepki çektin bir düşün
Karaktersizliğin dibe vurmanın bu kadarı bence siz ne bir vicdana nede yüreğe sahipsiniz allah ıslah etsin eeee insanda aile terbiyesi olması lazım
Bence korkusundan yazar adamcağızı bide tek dinlemek gerek4 senelik evliyim 13 senedir birlikteyim eşimle 2 yaşında oğlumuz var hiç vay haline denecek durumu yok,erkek üye yasak olmasa gelir kendi de yazar raad ol bebeğim
Bence korkusundan yazar adamcağızı bide tek dinlemek gerek
O zaman kaçarak evlenenlerin hepsi aile terbiyesinden yoksunmu benden büyükmüsün bilmiyorum ama saygısızlık ta yapmak istemiyorum büyükse kusura bakma ama sende bi gram aile terbiyesi yok karakterini yerle bir ediyosun yazıkAilete terbiye herseyden önce kaçarak evlenmemekle olur.
İstemez canım o zaman kocanla mutluluklar ama çok sıkma adamı yazık acıdım şimdiAdres vereyim gel dinle face adresi instagram falan vereyim takip et numarasını vereyim konuş valla ciddiyim :)
küskünlük yapma ayıp olur. hatta gönlünü alsan iyi edersin. adam iş bulmam evde otururum dememiş , eve haciz gelmemiş vs.. çabalıyor ama olmuyor demek ki...Mrb arkadaşlar sinirlerim çok bozuk 8 ay önce bulunduğumuz şehirden ayrıldık memleketimize taşındı ben istedim burda ailem ev verdi bize oturuyoruz eşim bir ay işsiz kaldı sonra is buldu eve 10 dk mesafede çok iyi bi iş bende 8 aylık hamileydim doğum yaptım o hafta eşim işten çıktı müdürle kavga etmiş 4 ay işsiz kaldı bi iş buldu aksamlari çalışıyodu hem çalış hem iş bak dedim yapmadı şimdi orası da kapandı ortada kaldı is arıyor üstelik kredi borcumuz var bugünde gece çocuk durmadı sabah eşime biraz sen bak dedim oda tamam dedi kalktı yatakta oturuyo uykusunu acıyo çocuk agliyo al kucağına diye bi kaç kez söyledim oda 10 kere söyleme bişeyi dedi bende sinirlendim kalktım çocuğu aldım ne b.k yariyorsun zaten dedim salona geçtim oda is aramak için çıktı vicdan azabı ceksemmi cekmesemmi gelince küsmü kalsam b8lemedim
O zaman kaçarak evlenenlerin hepsi aile terbiyesinden yoksunmu benden büyükmüsün bilmiyorum ama saygısızlık ta yapmak istemiyorum büyükse kusura bakma ama sende bi gram aile terbiyesi yok karakterini yerle bir ediyosun yazık
İstemez canım o zaman kocanla mutluluklar ama çok sıkma adamı yazık acıdım şimdi
Kusura bakmaEvet büyüğüm.senden kardeşimden de küçüksün, alkış kızıma dediğin de senden büyük
Farkettin mi bilmem güzelim ama, hem evlilik yılı ve tecrübe olarak daha öndeyiz senden, hem de anneyiz. Bir şey diyorsak bunlara dayanarak söylüyoruz, bence 3 tane üvey çocuğa değil kendi çocuğuna bakman lazım ama eşin 4.yü istemiyor demek ki bunu baştan bilmeliydin.
Okumaya gerek yok yaşıyorum ve bi Buhranla yazdığım şeyler çok o yüzden eşim arkamda ona da anlattım ve okutum çok şükür saygı ve sevgi herşeyin anahtarıSen kendine acı, sen nasıl bir hayat yaşadığının farkında mısın, aç bir daha oku bence
10 kere aynı şeyi yazma hatam kabul ettim bence sende et ve daha fazla çirkinleşmeAdam istemiyor yaldır yaldır gidip dkh almış bu kızda klozete atıyormuş hamile kalmaya çalışıyo gizli gizli ne kaaaa etik dimi
Bence adam iyilik yapıyor kıza farkında değil. 3 üvey çocuğun arasında 4.çocukla uğraşıp 50 yaşındaki kocaya bakacak bir de, aklı varsa çekip gitsin.Adam istemiyor yaldır yaldır gidip dkh almış bu kızda klozete atıyormuş hamile kalmaya çalışıyo gizli gizli ne kaaaa etik dimi
Bence adam iyilik yapıyor kıza farkında değil. 3 üvey çocuğun arasında 4.çocukla uğraşıp 50 yaşındaki kocaya bakacak bir de, aklı varsa çekip gitsin.
Bu şekilde hamile kalsam eşim beni boşardı, böyle kandırılmaya ne onun tahammülü olabilir ne benim.
Bi dizide adam kadının dk haplarını ağrı kesiciyle mi vitaminle mi ne değiştiriyodu kadın hamile kalmıştı, bunu da eşim bana yapsaydı onu boşardım, ben klozete atsam o da beni boşardı.
İstemiyosa istemiyo demek ki zorlamanın anlamı ne.
Bence adam iyilik yapıyor kıza farkında değil. 3 üvey çocuğun arasında 4.çocukla uğraşıp 50 yaşındaki kocaya bakacak bir de, aklı varsa çekip gitsin.
Bu şekilde hamile kalsam eşim beni boşardı, böyle kandırılmaya ne onun tahammülü olabilir ne benim.
Bi dizide adam kadının dk haplarını ağrı kesiciyle mi vitaminle mi ne değiştiriyodu kadın hamile kalmıştı, bunu da eşim bana yapsaydı onu boşardım, ben klozete atsam o da beni boşardı.
Ben o an bu konuyu yorumlara açmişim bugün değil ne diye kurcalıyosun ve maşallah sana hiç üşenmemiş açmışsın teker teker Okumuş sun aferin yaaBence adam iyilik yapıyor kıza farkında değil. 3 üvey çocuğun arasında 4.çocukla uğraşıp 50 yaşındaki kocaya bakacak bir de, aklı varsa çekip gitsin.