- 5 Mart 2016
- 255
- 78
- 13
Bence seninde menepoz yaşın gelmiş o yüzden bu kadar huysuzsun ayrıca Fıtrat derken erkeğin fiziki yapısı ve ruh yapısından bahsediyorum aldatan erkek değildir zaten bunu daha öncede söylemiştim bence aldatmak erkeklerin fıtratı değil kansızlığıdırSenin kocan prostat yaşına gelmiş ne aldatması zaten
Benimkine izin verdim ben fıtratları öyle napıyım erimdir katlanırım
Bence seninde menepoz yaşın gelmiş o yüzden bu kadar huysuzsun ayrıca Fıtrat derken erkeğin fiziki yapısı ve ruh yapısından bahsediyorum aldatan erkek değildir zaten bunu daha öncede söylemiştim bence aldatmak erkeklerin fıtratı değil kansızlığıdır
Bilmeyince işte onu tembel diye de yorumluyosun cevval olmayan şeklinde de, ama şurda hala aynı fikirdeyim, var yani adamda güvence, kimsesiz olsa arka çıkanı olmasa geride parası olmasa müdürle kavga ettim diyip dan diye işten çıkamaz bir erkek, çocuğu var hem de, ha tepki bu laf olmamalıydı elbette,kadınların binbir çeşit taktiği var laf anlatmak için, dan demeden güm demek olmaz
Okumus ve guzel bir meslege sahip bir insanin bu kelimeleri kullanmasi hoş olmamis adamda sesini cikarmamis o yapida bir insana bu sözler kullanilmaz
Benimki mesela hiçbir şeye güvenmese de kafası atınca yapabilir öyle şeyler, ondan sanırım öyle gelmedi. Mesleğinde de iyidir ama öyle ayın çalışanı değildir yani dakiklik falan olmadığından arada laf işitirzamanında da yapmış çok bir kaç yere iş saygısızlığa varınca güvence olmadığı halde, evlensek de çocuk olsa yine yapar gibi geliyor fevri çünkü, ben de yapma demem sanırım daha da gaz veririm sonra ne yaparız tek maaş bilmem
Ne güzel demişsin kesinlikle katılıyorumdan demeden güm demek olmaz
Sıkıntı orda zaten sen genç yaşta girmişsin menepoza ayrıca ne saldırmasından bahsediyorsun ring mi sandın burayı çakma rocky30 yaşındayım daha var menapoza,canım aldatma lafını sen attın ortaya ben değil,dengeli saldır
Okumus ve guzel bir meslege sahip bir insanin bu kelimeleri kullanmasi hoş olmamis adamda sesini cikarmamis o yapida bir insana bu sözler kullanilmaz
Sıkıntı orda zaten sen genç yaşta girmişsin menepoza ayrıca ne saldırmasından bahsediyorsun ring mi sandın burayı çakma rocky
Adam sesiz diye uzerine gitmekmi gerek bu sekilde davranmakmi gerekVe bu kadar sessiz bir adama ya öldürürse kadını dediler, heralde bizde höt zöt görünen bir adam için yürü kızım ana arat düz git demezdik
Arkadaslar eşimin kahve alışkanlığı felan yok is yeri kapanali bi hafta oldu gazeteden netten sürekli biyerleri arayip görüşmeler yaptı. Ama bugün gerçekten trajikomik bişey yaşamış oldum ben sinirle yataktan kalktım çocuğu aldım salona geçerken o lafı bi kaç laf daha söyledim zaten ama eşim duymamış. Geldi yemeğini yedi benim surat 5 karış sonra yanıma geldi bundan sonra daha erken is aramaya çıkıcam tavır yapma dedi söylediklerimi duymadinmi dedim. Çocuk ağlarken catliycak demiştim onu duymuş sen annesin ne kadarda olsa senin gibi yapamıyorum ama bunada dikkat etcem dedi ben şok oldum tamam dedim. Uzanmistim uyumuşum kalktım şimdi çocukla oynuyo
Gerçekten çok iğrençsinKocan seni aldatır demek iltifat mıydı,ve şu an da da vajinam hakkında yorum yapıyorsun regliyim üstelik
Adam sesiz diye uzerine gitmekmi gerek bu sekilde davranmakmi gerek
Esinin kiymetini bil boyle anlayisli esin var sen yeterki esine yardimci ol destek ol hersey güzel olurArkadaslar eşimin kahve alışkanlığı felan yok is yeri kapanali bi hafta oldu gazeteden netten sürekli biyerleri arayip görüşmeler yaptı. Ama bugün gerçekten trajikomik bişey yaşamış oldum ben sinirle yataktan kalktım çocuğu aldım salona geçerken o lafı bi kaç laf daha söyledim zaten ama eşim duymamış. Geldi yemeğini yedi benim surat 5 karış sonra yanıma geldi bundan sonra daha erken is aramaya çıkıcam tavır yapma dedi söylediklerimi duymadinmi dedim. Çocuk ağlarken catliycak demiştim onu duymuş sen annesin ne kadarda olsa senin gibi yapamıyorum ama bunada dikkat etcem dedi ben şok oldum tamam dedim. Uzanmistim uyumuşum kalktım şimdi çocukla oynuyo
Ay çok şükür, nasıl sevindimArkadaslar eşimin kahve alışkanlığı felan yok is yeri kapanali bi hafta oldu gazeteden netten sürekli biyerleri arayip görüşmeler yaptı. Ama bugün gerçekten trajikomik bişey yaşamış oldum ben sinirle yataktan kalktım çocuğu aldım salona geçerken o lafı bi kaç laf daha söyledim zaten ama eşim duymamış. Geldi yemeğini yedi benim surat 5 karış sonra yanıma geldi bundan sonra daha erken is aramaya çıkıcam tavır yapma dedi söylediklerimi duymadinmi dedim. Çocuk ağlarken catliycak demiştim onu duymuş sen annesin ne kadarda olsa senin gibi yapamıyorum ama bunada dikkat etcem dedi ben şok oldum tamam dedim. Uzanmistim uyumuşum kalktım şimdi çocukla oynuyo
Gerçekten çok iğrençsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?