Eşime layık olmak istiyorum . Yardımcı yorumlara ihtiyacım var 🥺

Haklısıniz, kendim boyle olmaktan cokta mutsuz deilim sanirim o yuzden esim odakli actm konuyu cunku o daha cok mutlu olup sevilmeyi hakeden birisi gervektende

Biz sana ne tavsiye verelim anacim. Asil sen bize tavsiye var
Çok tatlişsiniz

Belki her şey düşündüğünüz kadar mükemmel değildir, kayınvalideniz mutlaka anlattığınız kadar iyidir ama ne kadar iyi olursa olsun ben senenin 6 ayı bu kadar yakın yaşamak istemezdim az buz bir zaman değil çünkü. Bebeğiniz doğduktan sonra diyetisyen eşliğinde sütü kısıtlamayacak şekilde bir yol izleyip kendinize de zaman ayırmayı ihmal etmeyin kulaklığı takın yürüyün, eşinizle birlikte tatil programları hazırlayın, kısa da olsa seyahatlere çıkın...

Kaynanamdan dolayı hic mod dusuklugu yasmadm ust katimda ama belki 3 gunde 1 goruyorumdur yanlizligi cok seven biriyim bunu bilir ben gitmednn o hic gelmez esimde gelince hic sormaz ciktn mi diye kendi 5 dk ugrar gelir , tek yasiyan bir kadin ama yemekleri bile hep ayri yeriz o bazen yapar tencereyle gonderir esimle bu duzen bastan beri boyle kuruldu ve tapar gibi sever beni cok sicakkanli davranirim ondan belki bilmiyorum

Yalnızlık sevilir ben de severim ama sizin hayatınız monotona binmiş, bu gidişle sonunuz oblomov olacak gibi. Tatil fikrini mutlaka düşünün yakın yerler bile olur ailece çıkın gidin bi havanız değişsin. Yaşam enerjisi size gökten inmez kendiniz bunun için adım atacaksınız.

kilo alman gayet doğal bsey hemen hamile kalmıssın evlenince sanırım bebeğin 1,5 yasındayken vucudun daha yeni toparlarken 2.bi gebelik yasıyorsun gayet doğal bi durum bu doğumdan bi süre sonra yediklerine içtiklerine dikkat eder spor yapar verirsin onu hiç takma ama ilgi alanın sadece ev çocuklar olmasın kendinede zaman ayır ne blim bi arkadasın olur cafeye git gez kuaföre git bakım değişiklik yaptır kendine inan cok iyi gelecek

Haklısınız 1 gün snra egeye gidecegz umarım döndüğümde hersey farklılasir

Teşekkür ederim yorumlar motivasyonumu arttiriyor

Ataleti yenmek ile ilgili çok güzel bilgiler var internette. Motivasyona ve duygusal arzuya ihtiyaç duymadan öyle olması gerektiği için, yani bunun temelde size hizmet ettiğini bilerek; Sorumluluklarınızı, kendinizin en iyi versiyonu olmanız için gerekenleri yapma bilincine erişmelisiniz.

Çok kilo derken ne kadar mesela? 10-15 kilo fazlalığını iki çocuk peşinde koşarak vermek zor değil ama 20-30 ve üstü kilonuz varsa olmaz. Kilo başkası için verilmez. İnsan, kendi sağlığı için aşırı kilosu varsa vermek zorunda. Küçük çocuklarınız olacak, çok kilolu olup her gün bir avuç ilaç mı içeceksiniz? İkinci bebek doğduktan sonra da bu şekilde gitmez, depresyona girersiniz. Hani farketmeden aldım, doğumdan sonra hemen spor yürüyüş yaparım veririm deseniz kilo sorun değil. Ama siz bırak yapmayı düşüncesini bile harekete geçiremiyorsunuz.

Pardon ama 2 yasında bir cocuk var 6 aylık da gebelik var. Tabi enerjiniz olmaz. Doğum olsun önce bir saglıkla. Bebek ele avuca gelsin ondan sonra yürüyiş vs yapın. Bedeniniz ve ruhunuz es zamanlı yüklerini atsın

Doğumdan sonra yeni kilo almamaya calışın. Zaten emzirmeyle kendiliğinden fazla kilolarınız gidecektir. İmkan varsa diyetisyene gidin(gebelikte ne diyetisyeni diyenlere cevaben: saglıklı dengeli beslenerek fazla kilo almadan gebeliğin ve emzirmenin tamamlanması için)

Şuan da diyetisyene gidiyorum cunku karin bolgemde yaglanma cok ve ilk dogumum sezeryandi ikincide oyle olacak

İnsanlık hali biraz depresif bir döneme girmiş olabilirsiniz, hem beden hem ruhen yardım alabilir, hem kilo verip hrm hayat enerjinizi yükseltebilirsiniZ herşey sizin elinizde

Kan tahlili yaptırın muhtemelen pespese hamilelik değerleri düşürdü kilo tiroitlerle de alakalı olabilir

Bişey diycem Türkiye'de kalan son 9 düzgün aileden birine denk gelmişsiniz Ve ben bu forumda ilk kez eşinden ve ailesinden sevgiyle, minnetle bahseden birine denk geliyorum tahtalara vurun, nazar değmesin.

Konunuza gelince, kilo insanda ağırlık/yavaşlık yapıyor doğru. Üstelik de hamilesiniz. Hormonlar içinizde tek kale maç yapıyor. Şu sıra kendinize çok yüklenmeyin bence, bebek olduktan sonra yavaş yavaş kendinize gelirsiniz.
Bi de insan üstüne hiçbişeyi yakıştıramadıkça iyice aynaya bakmaktan, sokağa çıkmaktan bıkar hale geliyor. Yavaş yavaş depresyona doğru gidiyor o hal. Ama ben inanıyorum bebekten sonra adım adım düzeleceğinize.

Onun kadar ilgili değilim , ona karsi dusuncesiz oluyorum bazen sonradan cok uzuluyorum cunku bende hata oldugunda bile gelir sarilir oper seninle huzursuzken yasam istedigim gibiyor der
Kusura bakmayın ama kaybetme korkunuz yok bence. Eşinizin sizi bırakmayacağını düşündüğünüz için böyle çabalamıyor olabilirsiniz. Ama böyle olan herkes sonsuza kadar tahammül edecek diye bir şey yok bir süre sonra bıkabilir bu durumdan. Bana da aynısı oldu onu bırakamam sanıp ilgisiz ve kötü davrandı bana sonra sabrım taşınca ayrıldım. Bana şok oldum dedi. İyiliğiniz için söylüyorum herkesin bir sabır noktası vardır.

Oncelikle esinize layiksiniz. Usengecligin sismanlikla malesef alakasi yok. 2. Bebek olunca usengec olamayacaksiniz uzulmeyin gececek yani. Kilo sorunu icin de dogumdan sonra kendinizi toparlayinca diyetisyene gitmenizi oneririm. Hem sutunuzu koruyup hem cok guzel kilo verebilirsiniz. Hayirla kavusun yavrunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…