- 29 Mayıs 2021
- 13.119
- 85.077
- 36
Harika hayat nerede tam olarak?Bar böyle harika hayatları olanlar arkadaşlar ya . Etrafımda da görüyorum çok varlar. Onların yolu tek tük buraya düşüyor. Bu arkadaş gibi.
Ama konu sahibi sorun şu ki burası bir derdim var köşesi buraya dertliler hayatında sıkıntısı olanlar annesi babası eşi tarafından sevilmeyenler ya da hayatta yapayalnız olanlar geliyor öbür konuda da babanızı övmüşsünüz ne güzel bir hayatınız var Allah bozmasın ama bunları lütfen böyle yazmayın paylaşmayın ben dahil çoğu üye kendi durumuna üzülüp size imrenip üslubunuzun doğru olmadığını söylemek zorunda kalıyoruz kele kendi sacini ovmekten farkı yok bunun.
Babam şöyle iyidir demek yerine bir baba şöyle olmalidir şeklinde yorum yazmalısınız . Zira ben dahi esinizi babanızı hayatınızı düşünüp kendime üzüldüm...
Tabi bunu iyi kalpli bir insan iseniz insanları uzmeyeyim derseniz dikkate alırsınız aksi halde ne desem boş zaten
Ama çocuk için günün yarısı gidiyor.
Yine oğlumun doktoru bize en geç 9da yatmalı demişti. Büyüme hormonunun salgılandığı, uykunun en iyi geldiği saat aralığı 9-12 arası demişti.
İki yaşında ve en uyuması gereken saatlerce uyanık. Tam dinlenmiyor aslında. Bebek daha ya çok yazık
kesinlikle konu sahibinin isine geliyor ne güzel sabah uyandiran yok iste.
Görüyor yahu, akşama kadar sandalye görüyor. Dinlenmeye vaktim kalıyor merak etmeyin. Yorulunca anlamı oluyor o dinlenmelerin. Sizin gibi olsam dinlenirken yorulurum, anlamı olmaz yani.Yata yata kilo almadim kilo alisim hamileligimle oldu ikincide gelince veremedim ve ondan snra hantallasmaya basladm sanirim sizin totisiniz hic yer gormuyo ondan bu gerginliginiz
Iyi olur kilo veririm
Öyle mi olmuş ne ayıp ya.O konuda makaralık bişey yoktu yalnız. Kadın baya baya derdini anlatıyordu boşanmak istiyorum babam arkamda değil diye. Siz de babanızın nasıl dağ gibi arkanızda olduğunu yazmışsınız. Şimdi birisi gelip size evim de tertemiz, çocuğumla layığıyla da ilgileniyorum, doğum kilolarımı da hemen erittim yazsa hoş olur mu?
Bundan rahatsizlik duymam ki neden duyayim ki imrenirim sadeceO konuda makaralık bişey yoktu yalnız. Kadın baya baya derdini anlatıyordu boşanmak istiyorum babam arkamda değil diye. Siz de babanızın nasıl dağ gibi arkanızda olduğunu yazmışsınız. Şimdi birisi gelip size evim de tertemiz, çocuğumla layığıyla da ilgileniyorum, doğum kilolarımı da hemen erittim yazsa hoş olur mu?
Fena mı squat poposu yapmışsınızdır.Sizinki pek kıpırdamıyor herhalde. Benim kızım da 2 yaşında yemeği, oyunu, işe gitmesi derken dinlenmeyi unuttuk.
Calismiyorum suan ama uysal bir cocuk erkek olmasina ragmenSizinki pek kıpırdamıyor herhalde. Benim kızım da 2 yaşında yemeği, oyunu, işe gitmesi derken dinlenmeyi unuttuk.
Bu sizin derdinize çözüm olmuyor ama, eğer amacınız gerçekten derdinize çözüm bulmaksa. İmrendirmek için burada bulunmuyoruz ki. O zaman herkes gelsin burda kendini övsün, siz de imrenin. Bu mu yani amaç?Bundan rahatsizlik duymam ki neden duyayim ki imrenirim sadece
Benim kız yer o zaman o uysal erkeği.Calismiyorum suan ama uysal bir cocuk erkek olmasina ragmen
O konuda cozum uretebilecegim bir yorum yoktu bence esinin bu tutumunun babasindan kaynakli oldugunu ornek vererek yazdm sadece baban arkanda oldugunda esinde boyle davranamazdiyi demekti amacimBu sizin derdinize çözüm olmuyor ama, eğer amacınız gerçekten derdinize çözüm bulmaksa. İmrendirmek için burada bulunmuyoruz ki. O zaman herkes gelsin burda kendini övsün, siz de imrenin. Bu mu yani amaç?
Gerçekten öyle. Uyku problemi olan geceleri çok sık uyanan ve uyku için direnen çocuğumu bile 9u istisnai durumlar hariç geçirmedim sırf bu sebepten. Annelik gerçekten özveri isteyen, hayat düzenimizi alt üst eden ama bebeğinizin rutinlerini takip ederek yeni bir yaşam stili.
Biz ne yapalım gerçekten ya. Hafta sonu, yaz tatili dahil altı buçuk yedide kalktık. Gece hiç uyumadan işe gittik.
haftasonu erken kalkmaga hala alisamadim :) Bir gün ben uyuyorum birgün babasi. En azindan haftada iki gün 9:30 kalkmis oluyoruz.
O kadın dertliydi inan senin hayatına imrenecek bir durumda da degildi.Bundan rahatsizlik duymam ki neden duyayim ki imrenirim sadece
Dogumdan snra hemen baslayacagm smdi sadece diyetisyen yardimiyla bebegm etkilenmeden kilo alisimi yavaslatiyoruzTatlım hemen git bir spor salonuna yazıl, kendine bir sağlıklı beslenme düzeni oluştur. Güzel bir rutin belirle kendine.
Yeterli oluyormuyum bilmiyorum cocuk gelisimi kitaplarına bakip tuvalet egitimini konusma egitimini tamamladm sayilir sadece sorun yasadigimiz uyku duzensizligi var onu da doguma kadar halletmeye calisacagimBu üsengeçlikle 2 yasindaki bebeginizle ilgilenebiliyor musunuz? Cocuktan once bende kolumu kaldiramazdim ama cocuk sorumlulugu dehset bir disiplin istiyor
haftasonu erken kalkmaga hala alisamadim :) Bir gün ben uyuyorum birgün babasi. En azindan haftada iki gün 9:30 kalkmis oluyoruz.