Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu rüya hayata vücudu karşı gelmiş olmalı yoksa onunda hareketsiz ve sağlıksız beslenmeye rağmen kilo sorunu yaşatmaması gerekirdi. Büyü burada bozuluyor işte.Rüya gibi...
Gerçek olamayacak kadar.
Bana hayali bile fazla.
Haklisiniz o yuzden toparlanmam lazm doguma kadarSüreklilik olmayınca bir faydası olmuyor, her zaman iş çok oluyor her zaman yoruluyorsun. Bu şekilde tabi canınız istemez. Az yapın hep yapın. Temiz düzenli tutmak kolay, bi araba pislik dağınıklık her seferinde göz alır gibi değil. Çocuklar çiftlenecek, zaten o zaman da cesaretiniz varsa 2 gün el sürmeyin, kumandayı bulamazsınız o evde.
Hanımefendiciğim yani konu başka yerlere neden gidiyor, sizin cevaplarınıza göre gidiyor. Bakınız yukarıda diyorsunuz ki telefonu evde bile unutur. Ya 2. Telefonu varsa mesela? Burda neler okuyoruz. Eşim telefonunu evde unutsa geri gelir almaya, kurcalarım diye değil işini telefondan yürütüyor, haberleşme aracı telefon bu yani..Tabiki oyle asla aldatmaz diyemem ama telefonunu bile evde unutup gider bazen almama hic kizmaz birde esim hirsli biri isine ve gelecegimize odakli biri ondan dolayi hic suphelenecgm birsy olmadi ama tabiki zamn ne gosterir bilinmez ayrica ben cok kilo aldigim icin ve makyaji bile yapmayi unuttugum icin kendimi kotu hissediyorum o yuzden bu konuyu acmstm farkli yerlere cekiliyor anlam veremiyorum
Hayrına yaşam koçum olur musun?BİM’den bir dolu popkek, koliyle alınmış meyve suyu, ekmek arası peripella yedirerek çocuk doyurduğunu zannedenler de var. Zaten böyle biri olmayın.
Sürekli çorba ve meyve olmaz. İki yaş çocuğu taneli etli tencere yemekleri, buharda sebzeler, omletler, ızgara etler köfteler, tatlı tuzlu pankekler, mücverler, doğal ilikli kemik sulu veya kıymalı çorbalar, evde yapılmış cipsler, börekler, humuslu beraber sebze tabakları yer. Yemediği şeyler tarifler uydurularak yedirilmeye çalışır ki, gelişim çağında her şeyden fayda sağlasın. Meyve iki porsiyonu geçmemeli. O gün çikolata yediyse meyve hakkı gider. Çok meyve tüketmesin, rafine şekerden, paketli gıdadan uzak tutun.
Siz de bir baktırın değerlerinize, insülin direnciniz varsa glifor verilir. Glifor iştahınızı keser, krizlerinizi önler, insülini dengede tutar; hareket katarsanız hayatınıza zayıflarsınız. Takviyeler de alırsınız enerji ve sağlık için beslenmenizi düzenlemek şartıyla.
Kendinize rutin oluşturun, evi dip köşe temizleyin, sabahları erken kalkın, alarm kurun mutlaka, günlük temizlik rutininiz olsun; çocuklu evde her gün yapılması gereken şeyler var klozet fırçalanması, lavabo silinmesi, süpürge ve mop yapın her gün, dip köşe temizlik sonrası rutini devam ettirirseniz zaten eviniz kirlenmez. İş yaptıkça kalori de yakarsınız.
Sık sık hatta mümkünse her gün ya da iki günde bir çocuğunuzla gezmeye gidin bundan sonra. Spor olsun, çocuğunuz da aktif olur, enerjisini atar. Yine bir spor.
Rutin oturunca biraz gidin cilt bakımı yaptırın, saç boyatın, kirpik liftingi yaptırın bir canlanın. Hareketli yaşam dinç tutar. Zayıfladıkça kendinize özgüveniniz gelir, baktıkça bakasınız gelir; işi de yaptıkça yapasınız gelir. Yatarak hiçbir şeye mecâliniz olmaz, tembellik iyi bir şey değildir, kendinizi dürtün.
Tesekkür ederim en faydali yorumu siz yaptiniz boyle yorumlar beni motive ediyor gercektenBİM’den bir dolu popkek, koliyle alınmış meyve suyu, ekmek arası peripella yedirerek çocuk doyurduğunu zannedenler de var. Zaten böyle biri olmayın.
Sürekli çorba ve meyve olmaz. İki yaş çocuğu taneli etli tencere yemekleri, buharda sebzeler, omletler, ızgara etler köfteler, tatlı tuzlu pankekler, mücverler, doğal ilikli kemik sulu veya kıymalı çorbalar, evde yapılmış cipsler, börekler, humuslu beraber sebze tabakları yer. Yemediği şeyler tarifler uydurularak yedirilmeye çalışır ki, gelişim çağında her şeyden fayda sağlasın. Meyve iki porsiyonu geçmemeli. O gün çikolata yediyse meyve hakkı gider. Çok meyve tüketmesin, rafine şekerden, paketli gıdadan uzak tutun.
Siz de bir baktırın değerlerinize, insülin direnciniz varsa glifor verilir. Glifor iştahınızı keser, krizlerinizi önler, insülini dengede tutar; hareket katarsanız hayatınıza zayıflarsınız. Takviyeler de alırsınız enerji ve sağlık için beslenmenizi düzenlemek şartıyla.
Kendinize rutin oluşturun, evi dip köşe temizleyin, sabahları erken kalkın, alarm kurun mutlaka, günlük temizlik rutininiz olsun; çocuklu evde her gün yapılması gereken şeyler var klozet fırçalanması, lavabo silinmesi, süpürge ve mop yapın her gün, dip köşe temizlik sonrası rutini devam ettirirseniz zaten eviniz kirlenmez. İş yaptıkça kalori de yakarsınız.
Sık sık hatta mümkünse her gün ya da iki günde bir çocuğunuzla gezmeye gidin bundan sonra. Spor olsun, çocuğunuz da aktif olur, enerjisini atar. Yine bir spor.
Rutin oturunca biraz gidin cilt bakımı yaptırın, saç boyatın, kirpik liftingi yaptırın bir canlanın. Hareketli yaşam dinç tutar. Zayıfladıkça kendinize özgüveniniz gelir, baktıkça bakasınız gelir; işi de yaptıkça yapasınız gelir. Yatarak hiçbir şeye mecâliniz olmaz, tembellik iyi bir şey değildir, kendinizi dürtün.
Çocuğu da kocamın yapmasını diye okudumHayrına yaşam koçum olur musun?
Ben de tembelim hem de çok.
Ama bütün işleri yapıyorum.
Tövbe zerre severek yapmıyorum.
Ben sadece
Yiyip kilo almamak
Hiç temizlik yapmadan evimin temiz olmasını
Yemekleri de kocamla çocuğumun yapmasını istiyorum.
Çok mu şey istiyorum.
Eyyyy zalim hayat.
Haklisniz bu aralar sicaktan erken uynaiyor zaten boyle devam ettirmem lazimRahatlıktan...diyesim geldi.bunun yolu sabah 2 yaşındaki cocugu en geç 8 de kaldırmak.boylece öğlen uykusu da uyuyacak.2 yasinda çocuk gece 12 de uyuyup öğlen uyanmaz.yattikca miskinlesirsiniz..Sabah erken kalkıp öncelikle çocuğu bir düzene koyup işinize gücünüze bakacaksınız başka bir yol yok yani.2. Bebek gelince çok zorlanirsiniz yoksa.
Heee yok onu yaptım bir kereÇocuğu da kocamın yapmasını diye okudum
Tabiki asla olmaz diyemem ama suphelenmem gereken birsey olmadi hic bu guveni sagladigi icin aklima getirip moralimi bozmuyorumHanımefendiciğim yani konu başka yerlere neden gidiyor, sizin cevaplarınıza göre gidiyor. Bakınız yukarıda diyorsunuz ki telefonu evde bile unutur. Ya 2. Telefonu varsa mesela? Burda neler okuyoruz. Eşim telefonunu evde unutsa geri gelir almaya, kurcalarım diye değil işini telefondan yürütüyor, haberleşme aracı telefon bu yani..
Burda 4x4 Luk çocuğu olan hiç yaramazlik yapmayan bir üye vardı .doğum yaptığını söyledi hatta doğumun u mübarekledik falanKoca her seye tamam diyor, kaynana melek, oğlan oturduğu yerde oynayan yormayan bir çocuk, ev bile toz olmuyor sizin için. Her şey ayağınıza gelmiş maşallah.
Bar böyle harika hayatları olanlar arkadaşlar ya . Etrafımda da görüyorum çok varlar. Onların yolu tek tük buraya düşüyor. Bu arkadaş gibi.
Ama konu sahibi sorun şu ki burası bir derdim var köşesi buraya dertliler hayatında sıkıntısı olanlar annesi babası eşi tarafından sevilmeyenler ya da hayatta yapayalnız olanlar geliyor öbür konuda da babanızı övmüşsünüz ne güzel bir hayatınız var Allah bozmasın ama bunları lütfen böyle yazmayın paylaşmayın ben dahil çoğu üye kendi durumuna üzülüp size imrenip üslubunuzun doğru olmadığını söylemek zorunda kalıyoruz kele kendi sacini ovmekten farkı yok bunun.
Babam şöyle iyidir demek yerine bir baba şöyle olmalidir şeklinde yorum yazmalısınız . Zira ben dahi esinizi babanızı hayatınızı düşünüp kendime üzüldüm...
Tabi bunu iyi kalpli bir insan iseniz insanları uzmeyeyim derseniz dikkate alırsınız aksi halde ne desem boş zaten
Haklisiniz ben yeni uye oldum o yuzden konulara cok hakim deilim makara sohbet yapariz bilgi alisverisi yapariz diye dusunmustum ama dediginiz gibi derdi olan zorda olan cok insan varmis ve benim yazdiklarim abarti geliyo belkide onlara o yuzden bende mesela cok drematik bir konu okuyunca acaba gercekten mi diye dusunuyorum bana da o konular abarti gbi geliyor o yuzden sanirim baska bir basliga acmaliyim konularimiBar böyle harika hayatları olanlar arkadaşlar ya . Etrafımda da görüyorum çok varlar. Onların yolu tek tük buraya düşüyor. Bu arkadaş gibi.
Ama konu sahibi sorun şu ki burası bir derdim var köşesi buraya dertliler hayatında sıkıntısı olanlar annesi babası eşi tarafından sevilmeyenler ya da hayatta yapayalnız olanlar geliyor öbür konuda da babanızı övmüşsünüz ne güzel bir hayatınız var Allah bozmasın ama bunları lütfen böyle yazmayın paylaşmayın ben dahil çoğu üye kendi durumuna üzülüp size imrenip üslubunuzun doğru olmadığını söylemek zorunda kalıyoruz kele kendi sacini ovmekten farkı yok bunun.
Babam şöyle iyidir demek yerine bir baba şöyle olmalidir şeklinde yorum yazmalısınız . Zira ben dahi esinizi babanızı hayatınızı düşünüp kendime üzüldüm...
Tabi bunu iyi kalpli bir insan iseniz insanları uzmeyeyim derseniz dikkate alırsınız aksi halde ne desem boş zaten
Konu sahibi evden koşarak uzaklaşır bence öyle bir durumda koşması önemli bir ayrıntı atlamayalım.
Iyi olur kilo veririmHer türlü değişikliğe sebep oluruz
Yata yata kilo alıp, evde miskinliğin dibine vurmak hiç özenilecek şey değil. Sizin öyle düşünmeniz sizinle ilgili bir durum.Bar böyle harika hayatları olanlar arkadaşlar ya . Etrafımda da görüyorum çok varlar. Onların yolu tek tük buraya düşüyor. Bu arkadaş gibi.
Yata yata kilo almadim kilo alisim hamileligimle oldu ikincide gelince veremedim ve ondan snra hantallasmaya basladm sanirim sizin totisiniz hic yer gormuyo ondan bu gerginliginizYata yata kilo alıp, evde miskinliğin dibine vurmak hiç özenilecek şey değil. Sizin öyle düşünmeniz sizinle ilgili bir durum.
O konuda makaralık bişey yoktu yalnız. Kadın baya baya derdini anlatıyordu boşanmak istiyorum babam arkamda değil diye. Siz de babanızın nasıl dağ gibi arkanızda olduğunu yazmışsınız. Şimdi birisi gelip size evim de tertemiz, çocuğumla layığıyla da ilgileniyorum, doğum kilolarımı da hemen erittim yazsa hoş olur mu?Haklisiniz ben yeni uye oldum o yuzden konulara cok hakim deilim makara sohbet yapariz bilgi alisverisi yapariz diye dusunmustum ama dediginiz gibi derdi olan zorda olan cok insan varmis ve benim yazdiklarim abarti geliyo belkide onlara o yuzden bende mesela cok drematik bir konu okuyunca acaba gercekten mi diye dusunuyorum bana da o konular abarti gbi geliyor o yuzden sanirim baska bir basliga acmaliyim konularimi