Eşime layık olmak istiyorum . Yardımcı yorumlara ihtiyacım var 🥺

Adam tahammül gösteriyor gibi değil ki. Rahatsız olmuyor yani bu durumdan aslında ilginç bir şekilde. Normal geliyor bence adama.

Eşim bana aşık ve öyle davranıyor ama bir sürü kilo alıp, evde oturup her şeye üşenip kendime bakamayan biri haline gelsem etrafımda aşk böceği gibi takılmaya devam edeceğini sanmıyorum. Bir kendime getirme konuşmasını yapardı çoktan.

Demek ki adamın durumuna uygun konu sahibinin bu hali.

Şuan 34-36 beden arasiyim kilo aldım bir süredir ve sınırdasin diye şakayla hatırlatır.

Tahammül gösteriyordan çok umrunda değil gibi dimi

Calismiyorum suan ama uysal bir cocuk erkek olmasina ragmen
özür diliyorum ancak erkek çocuğun doğasında yok uysallık kusura bakmayın. Burda hiç bir anne çıkıpta benim oğlum hiç yaramazlık yapmadı, yapmaz demez.

Eşşek kadaar kocam bile yaramazken siz 2 yaşında çocuk uysal diyorsunuz pes.

Genelde bu yüzden erkek çocuğu olanlara bahçeli ev öneriliyor.

Uysal benimki yani tamam huysuzluğu var ama atlama zıplama olayı pek yok çok temkinli

Zamanında kaynanam boşuna dememiş 10 kız doğuraydım seni doğuracağıma diye :d erkek çocukları asla uysal değildir milleti kandırmayın
Yaz geldi sokaklar coştu. Erkek çocukları godzilla gibi, en sakin olanı bile diğerlerine uyup terör estiriyor. Kız çocukları da kenarda piknik, paten ve bisikletle haşır neşir.

Yaz geldi sokaklar coştu. Erkek çocukları godzilla gibi, en sakin olanı bile diğerlerine uyup terör estiriyor. Kız çocukları da kenarda piknik, paten ve bisikletle haşır neşir.
2 görümcemin bebeleri ikiside erkek ikiside 3-5 yaş aralığı. Yarım saat yanlarında durduğumda cinnet geçiriyorum. Ne zaman gidecek olsak kocam tembihliyor kınama saakın diye. Valla yok parklarda görüyorum çocuklar kaydıraktan balıklama atlamaya çalışıyor :d erkek çocuğu işte :d

Çoktandır gözüme yorumunuz ilismiyordu. Sanırım yoktunuz.
Gördüğüme sevindim, hos geldiniz.
Yorumlarını beğendiğim birinden bu şekilde bir farkındalık görmek mutlu etti.
Ben de teşekkür ederim.
Vakit buldukça giriyorum aslında ama yazmıyordum pek.
Döndüm yine sahalara

Zamanında kaynanam boşuna dememiş 10 kız doğuraydım seni doğuracağıma diye :d erkek çocukları asla uysal değildir milleti kandırmayın
Benim küçük kız da uysal değildir. Dayılarımın kızları var, onlar hiç uysal değildir. Büyük olanın kızları acı biberi çiğ yiyor.

Benim küçük kız da uysal değildir. Dayılarımın kızları var, onlar hiç uysal değildir. Büyük olanın kızları acı biberi çiğ yiyor.
ben inanamadım ponciğimizin bu tarz bahanelerine. Yok tv izlemezmiş :d yok çok uysalmış :d analar siz daha iyi bilirsiniz bendeki tek çocuk kocam

ben inanamadım ponciğimizin bu tarz bahanelerine. Yok tv izlemezmiş :d yok çok uysalmış :d analar siz daha iyi bilirsiniz bendeki tek çocuk kocam

Ana değilim ama bizim ailedeki çocukların çoğu uysal, erkek çocukları da uysal hep.

Ben normalde çocuklularla buluşma gezme ayarlamam pek zehir oluyor diye ama kuzenimle ve erkek çocuğuyla gezebiliyoruz mesela.

Her halimle seviyor
Ya kendinizi neden bu kadar kandırıyorsunuz Allah aşkına?
Eşim bugün evlendiğimizdekinden 20 kilo fazla olsa, tembel tembel gezinse uyuklasa iş yapmasa gözüme batar.
Seviyor muyum çok seviyorum. Ama sevdiğim haliyle olmasını isterim.
Ha hastalanır, hastalıktan saçı dökülür, kilo aşır kilo verir başım gözüm üstüne iyileştirmek için elimden geleni yapar yanında dururum.
Ama keyfi miskinlik aşırı kilo alma durumunda da hala aynı sevemezsin kimse sevmez.
Sevginin içinde beğenseniz de beğenmeseniz de fiziki şeyler de var.
Kilo almışsınız. Vermek istiyorsunuz bu çok güzel. Ama mükemmel kocam bu halime de aşırı aşık hama aynı arzuluyor demeniz cidden komik duruyor. Tek severek evlenen siz değilsiniz. Şu çağda genel olarak herkes zaten aşık olup evleniyor.

Çocuklar konusunda benimkilerde çok hareketli değildir. Oğlumda da var ama sorar, konuşur, kucağıma gelmek ister, oynamak isterler, uzansam tepeme çıkarlar tabiri caizse. Öyle bir köşede durup kendi kendilerine oynamazlar yani.
Tamamen kendi halinde bir çocuğa hiç denk gelmedim ben.

Ahaha yaramazlik takinide klabiliyor ama basedemedigim bir yaramazligi yokki neden olmayan birseyi varms gbi soyleyeyim sizi tatmin etmrk icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…