Konu sahibi için hemfikiriz zaten. Burada eleştirip tavsiye veren insanların içinde sadece sizin enerjinizin böyle geçmesi de benim sorunumdur belki ne diyeyim2 yaş için gece 12 çok çok geç saatler.
O yaşta normalde 8-9 da en geç uyumalı o çocuk.
Sabah aç karnına uyanmasını bekliyorum demiş. Neden bekliyorsun? Uyandır? Üşenmese bir hafta çocuğu onda kaldırsa yorulup öğlen 2de öğlen uykusuna yatacak. Akşam erken yatacak. Ama anne emek vermek istemiyor.
Burada sorun çocuk. Koca değil.
Kocamı elden kaçırırsam korkusu var ama çocuk çantada nasılsa bize muhtaç. O ortama mahkum. Mecbur yaşayacak kafası bu.
Tabiki oyle asla aldatmaz diyemem ama telefonunu bile evde unutup gider bazen almama hic kizmaz birde esim hirsli biri isine ve gelecegimize odakli biri ondan dolayi hic suphelenecgm birsy olmadi ama tabiki zamn ne gosterir bilinmez ayrica ben cok kilo aldigim icin ve makyaji bile yapmayi unuttugum icin kendimi kotu hissediyorum o yuzden bu konuyu acmstm farkli yerlere cekiliyor anlam veremiyorumCidden şaka bir yana niye bir gram şüphelenmiyorsunuz acabaa? hiç bir erkeğe güven oollmaaaaz. Fırsatını bulan aldatır, yakalanmayacağını bilen harem bile kurarrr
hanımefendi öz bakımınız sizin sorumluluğunuz. Evlendiğinden beri kaç kez makyaj yaptın dersen 10u geçmez. Aciliyet olmadıkça doğallıktan yanayım. Ha öz bakımıma dikkat eder miyim evet. Temiz ve dışardan gözüktüğünde göze hitap edecek şekilde olmaya çalışıyorum. Yani kocayı bu kadar yüceltmenin anlamı yok.Tabiki oyle asla aldatmaz diyemem ama telefonunu bile evde unutup gider bazen almama hic kizmaz birde esim hirsli biri isine ve gelecegimize odakli biri ondan dolayi hic suphelenecgm birsy olmadi ama tabiki zamn ne gosterir bilinmez ayrica ben cok kilo aldigim icin ve makyaji bile yapmayi unuttugum icin kendimi kotu hissediyorum o yuzden bu konuyu acmstm farkli yerlere cekiliyor anlam veremiyorum
Öz bakımima bende dikkat ederim pis biri asla eilim evimde pis deildir sadece daginiktir bende oyleyim pis deilim ama daginigim , evlenmeden once is hayatim vardi makyaj yapar bakimima ozen gosterirdm ama cocuktan snra boyle olmam beni biraz mutsuz ediyor cjnku birkac gun toparlasm bile kndimi yine salıyorum devami yokhanımefendi öz bakımınız sizin sorumluluğunuz. Evlendiğinden beri kaç kez makyaj yaptın dersen 10u geçmez. Aciliyet olmadıkça doğallıktan yanayım. Ha öz bakımıma dikkat eder miyim evet. Temiz ve dışardan gözüktüğünde göze hitap edecek şekilde olmaya çalışıyorum. Yani kocayı bu kadar yüceltmenin anlamı yok.
Madem öyle diyet grupları ve cilt bakım topiklerine girip yardım alsaydiniz sizin için daha faydalı olurdu insanlarda sayfalarca kafa yormak zorunda kalmazdıTabiki oyle asla aldatmaz diyemem ama telefonunu bile evde unutup gider bazen almama hic kizmaz birde esim hirsli biri isine ve gelecegimize odakli biri ondan dolayi hic suphelenecgm birsy olmadi ama tabiki zamn ne gosterir bilinmez ayrica ben cok kilo aldigim icin ve makyaji bile yapmayi unuttugum icin kendimi kotu hissediyorum o yuzden bu konuyu acmstm farkli yerlere cekiliyor anlam veremiyorum
Siz gelip buraya saldım kilo aldım diye kendinizi düzeltmek için yorum isteseydiniz herkes yardımcı olurdu kimsenin de gözüne batmazdı ama sizin derdiniz mikemmel kocanıza layık olabilmek arada da kocanızı övmeyi sokuşturuyorsunuz araya. İnsanlara garip gelen bu.Tabiki oyle asla aldatmaz diyemem ama telefonunu bile evde unutup gider bazen almama hic kizmaz birde esim hirsli biri isine ve gelecegimize odakli biri ondan dolayi hic suphelenecgm birsy olmadi ama tabiki zamn ne gosterir bilinmez ayrica ben cok kilo aldigim icin ve makyaji bile yapmayi unuttugum icin kendimi kotu hissediyorum o yuzden bu konuyu acmstm farkli yerlere cekiliyor anlam veremiyorum
Suan hamile oldugum icin ustelik emzirme donemim biter bitmez hamile kaldigim icin diyete hic baslayamadm spora da gidemedm en fazla yaptgm yuruyus yapmakti ama iki gebelikle birlikte onda bile zorlaniyorum suan sadece doktorumun onerdigi diyetisyene gidiyorun vucudumu 2. Sezeryana hazirlamak icinMadem öyle diyet grupları ve cilt bakım topiklerine girip yardım alsaydiniz sizin için daha faydalı olurdu insanlarda sayfalarca kafa yormak zorunda kalmazdı
Mesela neden dağınık, aşırı derecede sayfaları okumadım ama alıntıları gördüm.Öz bakımima bende dikkat ederim pis biri asla eilim evimde pis deildir sadece daginiktir bende oyleyim pis deilim ama daginigim , evlenmeden once is hayatim vardi makyaj yapar bakimima ozen gosterirdm ama cocuktan snra boyle olmam beni biraz mutsuz ediyor cjnku birkac gun toparlasm bile kndimi yine salıyorum devami yok
Ama konumda zaten bu rahatszlgm geciyor yorumlar farkli gelince bende farkli konulara degindim yoksa benim sorunum buydu zatenSiz gelip buraya saldım kilo aldım diye kendinizi düzeltmek için yorum isteseydiniz herkes yardımcı olurdu kimsenin de gözüne batmazdı ama sizin derdiniz mikemmel kocanıza layık olabilmek arada da kocanızı övmeyi sokuşturuyorsunuz araya. İnsanlara garip gelen bu.
Pis değilim sağğğdece dağınığım diyenlerin evini görmüşüm var, bilgisayar masasının çekmecesinde bin yıllık fosilleşmiş mandalina bulmuştum bi tanesinin hatta. Züğürt tesellisinde bugün yani.Öz bakımima bende dikkat ederim pis biri asla eilim evimde pis deildir sadece daginiktir bende oyleyim pis deilim ama daginigim , evlenmeden once is hayatim vardi makyaj yapar bakimima ozen gosterirdm ama cocuktan snra boyle olmam beni biraz mutsuz ediyor cjnku birkac gun toparlasm bile kndimi yine salıyorum devami yok
Iste sorunum da bu vakit kaldiginda surekli bi uyku moduna giriyorum bundan nasl cikabilirimi sormakti burda amacim konuyu da bu sekilde actm zaten yorumlar farklilasinca konu degismeye basladiMesela neden dağınık, aşırı derecede sayfaları okumadım ama alıntıları gördüm.
Sanırım çalışmıyorsunuz, ufak bir çocuğunuz var.
Yazmışsınız kocam bazen gelip yemek yapıyor,
çocuğum 12de uyuyor vs.
Fırsatınız hiç mi olmuyor? yani kendinize niye vakit ayıramıyorsunuz ?
Kocam gelmeden biraz önce evi topluyorum diyen birinin evi nasıl temiz olabilir zaten,mümkün değil.Pis değilim sağğğdece dağınığım diyenlerin evini görmüşüm var, bilgisayar masasının çekmecesinde bin yıllık fosilleşmiş mandalina bulmuştum bi tanesinin hatta. Züğürt tesellisinde bugün yani.
Yani şimdi ne diyeyim? ben haftasonu bile çalışıyorum pazartesi izin günüm. Akşam eve gelmeme rağmen ben bile fırsat buluyorum yeri geliyo 2 3 saat uykuyla işe geliyorum yani bu bi tık bahaneniz sizinIste sorunum da bu vakit kaldiginda surekli bi uyku moduna giriyorum bundan nasl cikabilirimi sormakti burda amacim konuyu da bu sekilde actm zaten yorumlar farklilasinca konu degismeye basladi
O kadar da deil yaPis değilim sağğğdece dağınığım diyenlerin evini görmüşüm var, bilgisayar masasının çekmecesinde bin yıllık fosilleşmiş mandalina bulmuştum bi tanesinin hatta. Züğürt tesellisinde bugün yani.
Duzenden bahsettim orda topluyorum dedim silip supuruyorum demedm ki bebegm gec uynadgi icin sabah halledebiliyorum zaten o kismiKocam gelmeden biraz önce evi topluyorum diyen birinin evi nasıl temiz olabilir zaten,mümkün değil.
Her hafta temizliğe birigeliyorsa ayrı.
Koca her seye tamam diyor, kaynana melek, oğlan oturduğu yerde oynayan yormayan bir çocuk, ev bile toz olmuyor sizin için. Her şey ayağınıza gelmiş maşallah.O kadar da deil yaevim kirli deil supurur sileyim cok toz alan bir yerdede deil evim sadece heryer oyuncak dolu elbiselerim duzenli deil eve bakinca cok duzenli bir goruntu yok ama yapinca guzel yapiyorum sadece iradem yok bikiyorum hemen
Rüya gibi...Koca her seye tamam diyor, kaynana melek, oğlan oturduğu yerde oynayan yormayan bir çocuk, ev bile toz olmuyor sizin için. Her şey ayağınıza gelmiş maşallah.
Süreklilik olmayınca bir faydası olmuyor, her zaman iş çok oluyor her zaman yoruluyorsun. Bu şekilde tabi canınız istemez. Az yapın hep yapın. Temiz düzenli tutmak kolay, bi araba pislik dağınıklık her seferinde göz alır gibi değil. Çocuklar çiftlenecek, zaten o zaman da cesaretiniz varsa 2 gün el sürmeyin, kumandayı bulamazsınız o evde.O kadar da deil yaevim kirli deil supurur sileyim cok toz alan bir yerdede deil evim sadece heryer oyuncak dolu elbiselerim duzenli deil eve bakinca cok duzenli bir goruntu yok ama yapinca guzel yapiyorum sadece iradem yok bikiyorum hemen
BİM’den bir dolu popkek, koliyle alınmış meyve suyu, ekmek arası peripella yedirerek çocuk doyurduğunu zannedenler de var. Zaten böyle biri olmayın.2 yasindaki cocuga hamburger tarzi yedirecek halim yok disardan yeriz derken esim gelirce getirir hem evde hic yemek pismiyo yazdogimda yok bazi yorumcularin kendi urettigi birsey bazi zamnalr esim yorgun oldugunda bile gelip kendi yapar demistm hem coxugum corbaya asik bir cocuk onun corbasini eksik etmem meyveyi cok sever surekli yediririm onun haricinde de bizim yediklerimizden veririm hem birkac ay oncesine kadr sutum tam yetiyirdu anne sutuyle besledim mama hic yemedi saglikli bir bebegim var. Bebegimin sadece uyku duzenini birkac saat ileri cekmem lazm bunun bilincindeyim bildigim birseyi de neden sorayim ki ayrica xocuk disai cikmiyo tv basinda yaziyorlar alakasi yok erken gebeligim oldugu icin kasintilarim cok fazla o yuzden babasi kadar cikartamiyorum elbette bende cikartiyorum , tv konusunda da bebegim gec uyanan bir bebek ben kendi dizimi izlerim ona cizgi film hic acmam o yuzden televizyona hic ilgisi yok bakmiyor bile benim konum cocugum olsaydi daha detayli anlatir yardm isterdim ama burdaki bazi arkadaslar olayi o kadr buyutuyorlar ki