Eşime layık olmak istiyorum . Yardımcı yorumlara ihtiyacım var 🥺

Konu sahibi için hemfikiriz zaten. Burada eleştirip tavsiye veren insanların içinde sadece sizin enerjinizin böyle geçmesi de benim sorunumdur belki ne diyeyim

Cidden şaka bir yana niye bir gram şüphelenmiyorsunuz acabaa? hiç bir erkeğe güven oollmaaaaz. Fırsatını bulan aldatır, yakalanmayacağını bilen harem bile kurarrr
Tabiki oyle asla aldatmaz diyemem ama telefonunu bile evde unutup gider bazen almama hic kizmaz birde esim hirsli biri isine ve gelecegimize odakli biri ondan dolayi hic suphelenecgm birsy olmadi ama tabiki zamn ne gosterir bilinmez ayrica ben cok kilo aldigim icin ve makyaji bile yapmayi unuttugum icin kendimi kotu hissediyorum o yuzden bu konuyu acmstm farkli yerlere cekiliyor anlam veremiyorum

hanımefendi öz bakımınız sizin sorumluluğunuz. Evlendiğinden beri kaç kez makyaj yaptın dersen 10u geçmez. Aciliyet olmadıkça doğallıktan yanayım. Ha öz bakımıma dikkat eder miyim evet. Temiz ve dışardan gözüktüğünde göze hitap edecek şekilde olmaya çalışıyorum. Yani kocayı bu kadar yüceltmenin anlamı yok.

Öz bakımima bende dikkat ederim pis biri asla eilim evimde pis deildir sadece daginiktir bende oyleyim pis deilim ama daginigim , evlenmeden once is hayatim vardi makyaj yapar bakimima ozen gosterirdm ama cocuktan snra boyle olmam beni biraz mutsuz ediyor cjnku birkac gun toparlasm bile kndimi yine salıyorum devami yok

Madem öyle diyet grupları ve cilt bakım topiklerine girip yardım alsaydiniz sizin için daha faydalı olurdu insanlarda sayfalarca kafa yormak zorunda kalmazdı

Siz gelip buraya saldım kilo aldım diye kendinizi düzeltmek için yorum isteseydiniz herkes yardımcı olurdu kimsenin de gözüne batmazdı ama sizin derdiniz mikemmel kocanıza layık olabilmek arada da kocanızı övmeyi sokuşturuyorsunuz araya. İnsanlara garip gelen bu.

Madem öyle diyet grupları ve cilt bakım topiklerine girip yardım alsaydiniz sizin için daha faydalı olurdu insanlarda sayfalarca kafa yormak zorunda kalmazdı
Suan hamile oldugum icin ustelik emzirme donemim biter bitmez hamile kaldigim icin diyete hic baslayamadm spora da gidemedm en fazla yaptgm yuruyus yapmakti ama iki gebelikle birlikte onda bile zorlaniyorum suan sadece doktorumun onerdigi diyetisyene gidiyorun vucudumu 2. Sezeryana hazirlamak icin

Mesela neden dağınık, aşırı derecede sayfaları okumadım ama alıntıları gördüm.
Sanırım çalışmıyorsunuz, ufak bir çocuğunuz var.
Yazmışsınız kocam bazen gelip yemek yapıyor,
çocuğum 12de uyuyor vs.
Fırsatınız hiç mi olmuyor? yani kendinize niye vakit ayıramıyorsunuz ?

Ama konumda zaten bu rahatszlgm geciyor yorumlar farkli gelince bende farkli konulara degindim yoksa benim sorunum buydu zaten

Pis değilim sağğğdece dağınığım diyenlerin evini görmüşüm var, bilgisayar masasının çekmecesinde bin yıllık fosilleşmiş mandalina bulmuştum bi tanesinin hatta. Züğürt tesellisinde bugün yani.

konu sahibi size cocugunuzu düzeni sokun üstünüzdeki tembelik miskinlik mecbur gider hem evde yemekte piser, temizlikte yapilir böylece esinize lagikte olursunuz diyoruz bunuda begenmiyorsunuz. Böyle devam ederse ikinci geldiginde cok ama cok zorlanirsiniz

Iste sorunum da bu vakit kaldiginda surekli bi uyku moduna giriyorum bundan nasl cikabilirimi sormakti burda amacim konuyu da bu sekilde actm zaten yorumlar farklilasinca konu degismeye basladi

Kocam gelmeden biraz önce evi topluyorum diyen birinin evi nasıl temiz olabilir zaten,mümkün değil.
Her hafta temizliğe birigeliyorsa ayrı.

Iste sorunum da bu vakit kaldiginda surekli bi uyku moduna giriyorum bundan nasl cikabilirimi sormakti burda amacim konuyu da bu sekilde actm zaten yorumlar farklilasinca konu degismeye basladi
Yani şimdi ne diyeyim? ben haftasonu bile çalışıyorum pazartesi izin günüm. Akşam eve gelmeme rağmen ben bile fırsat buluyorum yeri geliyo 2 3 saat uykuyla işe geliyorum yani bu bi tık bahaneniz sizin

O kadar da deil ya evim kirli deil supurur sileyim cok toz alan bir yerdede deil evim sadece heryer oyuncak dolu elbiselerim duzenli deil eve bakinca cok duzenli bir goruntu yok ama yapinca guzel yapiyorum sadece iradem yok bikiyorum hemen

O kadar da deil ya evim kirli deil supurur sileyim cok toz alan bir yerdede deil evim sadece heryer oyuncak dolu elbiselerim duzenli deil eve bakinca cok duzenli bir goruntu yok ama yapinca guzel yapiyorum sadece iradem yok bikiyorum hemen
Koca her seye tamam diyor, kaynana melek, oğlan oturduğu yerde oynayan yormayan bir çocuk, ev bile toz olmuyor sizin için. Her şey ayağınıza gelmiş maşallah.

Süreklilik olmayınca bir faydası olmuyor, her zaman iş çok oluyor her zaman yoruluyorsun. Bu şekilde tabi canınız istemez. Az yapın hep yapın. Temiz düzenli tutmak kolay, bi araba pislik dağınıklık her seferinde göz alır gibi değil. Çocuklar çiftlenecek, zaten o zaman da cesaretiniz varsa 2 gün el sürmeyin, kumandayı bulamazsınız o evde.

BİM’den bir dolu popkek, koliyle alınmış meyve suyu, ekmek arası peripella yedirerek çocuk doyurduğunu zannedenler de var. Zaten böyle biri olmayın.

Sürekli çorba ve meyve olmaz. İki yaş çocuğu taneli etli tencere yemekleri, buharda sebzeler, omletler, ızgara etler köfteler, tatlı tuzlu pankekler, mücverler, doğal ilikli kemik sulu veya kıymalı çorbalar, evde yapılmış cipsler, börekler, humuslu beraber sebze tabakları yer. Yemediği şeyler tarifler uydurularak yedirilmeye çalışır ki, gelişim çağında her şeyden fayda sağlasın. Meyve iki porsiyonu geçmemeli. O gün çikolata yediyse meyve hakkı gider. Çok meyve tüketmesin, rafine şekerden, paketli gıdadan uzak tutun.

Siz de bir baktırın değerlerinize, insülin direnciniz varsa glifor verilir. Glifor iştahınızı keser, krizlerinizi önler, insülini dengede tutar; hareket katarsanız hayatınıza zayıflarsınız. Takviyeler de alırsınız enerji ve sağlık için beslenmenizi düzenlemek şartıyla.

Kendinize rutin oluşturun, evi dip köşe temizleyin, sabahları erken kalkın, alarm kurun mutlaka, günlük temizlik rutininiz olsun; çocuklu evde her gün yapılması gereken şeyler var klozet fırçalanması, lavabo silinmesi, süpürge ve mop yapın her gün, dip köşe temizlik sonrası rutini devam ettirirseniz zaten eviniz kirlenmez. İş yaptıkça kalori de yakarsınız.

Sık sık hatta mümkünse her gün ya da iki günde bir çocuğunuzla gezmeye gidin bundan sonra. Spor olsun, çocuğunuz da aktif olur, enerjisini atar. Yine bir spor.

Rutin oturunca biraz gidin cilt bakımı yaptırın, saç boyatın, kirpik liftingi yaptırın bir canlanın. Hareketli yaşam dinç tutar. Zayıfladıkça kendinize özgüveniniz gelir, baktıkça bakasınız gelir; işi de yaptıkça yapasınız gelir. Yatarak hiçbir şeye mecâliniz olmaz, tembellik iyi bir şey değildir, kendinizi dürtün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…