Neden bu kadar sevgisizsiniz esim beni sevmese deger vermese bunu neden farkli yansitsyim ki akrabam misiniz ailm misniz her yazdigim sizi tatmin edecek cabasinda deilim begenmiyorsaniz baska konuya gecin ne cok sevgisiz kalmissiniz ya tipi biraz degisince insanin hisleride mi degisirYa kendinizi neden bu kadar kandırıyorsunuz Allah aşkına?
Eşim bugün evlendiğimizdekinden 20 kilo fazla olsa, tembel tembel gezinse uyuklasa iş yapmasa gözüme batar.
Seviyor muyum çok seviyorum. Ama sevdiğim haliyle olmasını isterim.
Ha hastalanır, hastalıktan saçı dökülür, kilo aşır kilo verir başım gözüm üstüne iyileştirmek için elimden geleni yapar yanında dururum.
Ama keyfi miskinlik aşırı kilo alma durumunda da hala aynı sevemezsin kimse sevmez.
Sevginin içinde beğenseniz de beğenmeseniz de fiziki şeyler de var.
Kilo almışsınız. Vermek istiyorsunuz bu çok güzel. Ama mükemmel kocam bu halime de aşırı aşık hama aynı arzuluyor demeniz cidden komik duruyor. Tek severek evlenen siz değilsiniz. Şu çağda genel olarak herkes zaten aşık olup evleniyor.
Calismiyorum suan ama uysal bir cocuk erkek olmasina ragmen
Yok yalnız değilsiniz ben de aynı şekilde hissettim.Konu sahibi için hemfikiriz zaten. Burada eleştirip tavsiye veren insanların içinde sadece sizin enerjinizin böyle geçmesi de benim sorunumdur belki ne diyeyim
Sadece kucagi cok seviyor uyurken bile sarilip uyur besikte hic yatirmadm heo yanimda uyudu asiri sevecen bir oglum var giren gerkeste ne kadr uslu masallah der bilmiyorum belkide dogurmadn once erkek cocugu cok yaramaz olur diye gozumu korkutan cok oldu ondan bana bu halleri normal geliyor birde kirik dokmeyen tehlikeli oyunlar oynamayan bir cocuk ondan evjn heryerinde ozgurce oynar oyuncaktan cok esyalari seviyrBenim kizimda cok uysaldir, Su an 19 aylik. Yemegini yer, vaktinde yatar, vurup kirip kendini yerlere atip tepinmez. Benim uysaldan anladigim bu. Buna ragmen beni 2dk oturtmaz. Insanlarin sizde sasirdigi sey bu. Siz oturdugunuzda cocugun gelip sizi oyuna davet etmesi gerekiyor. Mesela kizim resimli kitabini getirir, elimden tutup kaldirmaya calisir, topunu getirir vs. Kendi kendine max 10dk oynar. 2 yasinda cokta farkli olacagimizi sanmıyorum. Bu arada bende tv aciyorum isim varsa ya da tuvalete gideceksem. 5dk dan fazla tv ye daldigini hala gormedim, hadi 10 dk olsun. Insanlar benim yaşadıklarımı yasadigi icin size sasiriyor ve cocugun ihmal edildigini düşünüyor
UmarımYok yalnız değilsiniz ben de aynı şekilde hissettim.
Konu sahibi umarım bir an önce toparlanırsınız hem kendiniz hem çocuklarınız için
Sonradan hatırladım başka bir konuda da böyle konu çocuk değilken cımbızlayıp şöyle yaparım böyle yaparım diye ahkamkar kesmişti. Var demek ki içinde halledemediği bir şeylerYok yalnız değilsiniz ben de aynı şekilde hissettim.
Konu sahibi umarım bir an önce toparlanırsınız hem kendiniz hem çocuklarınız için
Polemiğe girmemek için çabalarken başka bir üyeyle bu şekilde çekiştirmek peki yakışıyor mu oydar?Sonradan hatırladım başka bir konuda da böyle konu çocuk değilken cımbızlayıp şöyle yaparım böyle yaparım diye ahkamkar kesmişti. Var demek ki içinde halledemediği bir şeyler
BiziPolemiğe girmemek için çabalarken başka bir üyeyle bu şekilde çekiştirmek peki yakışıyor mu oydar?
Bir konuda istediğimiz yorumu yaparız değil mi? Başından beri söylediğim şeyin de hala arkasındayım. 24 aylık bir çocuk bu şekilde ekran açık tüm gün eski dizi izleyen uzanan bir anneyle, , yemek pişirmem genelde kocam getirir şeklinde bahsedilen bir ortamda büyürken, gece 12de yatıp öğlen 12de kalkıyorsa ve bu ortamda kadının tek derdi kocasıyla olan aşkı sevgisi bağlılığıysa ben kocasına yönelik değil çocuğa yönelik yazarım. Buradan çıkarımda bulunacaksanız o da sizin sorununuz.
Ve evet anneleri korumak kadına destek olmak önemliyse de daha önemlisi çocuk haklarıdır. Kusura bakmayın, standart olanı yazmak kendini övmek gibi geliyorsa bence sizin kendi içinizde çözemediğiniz şeyler var.
Bir çocuğa sağlıklı öğün hazırlamak, günlük parka çıkarmak, erken yatırıp erken kaldırmak kendini övmek midir? Bu kadar düşük standartınız mı var ebeveynlikte? Evet uyku düzenine dikkat eder, sağlıklı öğünler hazırlarım. Bu kendini övmek gibi geliyorsa da kendinizi sorgulayın bence.
asıl sorun bunları yapmanız değil. Zaten dediğiniz gibi standart şeyler. Sorun bunları sadece siz yapıyor gibi en iyisini siz yapıyor gibi yazmanız. Belki yazarken öyle bir niyetiniz yok ama öyle geçiyor karşıya.Polemiğe girmemek için çabalarken başka bir üyeyle bu şekilde çekiştirmek peki yakışıyor mu oydar?
Bir konuda istediğimiz yorumu yaparız değil mi? Başından beri söylediğim şeyin de hala arkasındayım. 24 aylık bir çocuk bu şekilde ekran açık tüm gün eski dizi izleyen uzanan bir anneyle, , yemek pişirmem genelde kocam getirir şeklinde bahsedilen bir ortamda büyürken, gece 12de yatıp öğlen 12de kalkıyorsa ve bu ortamda kadının tek derdi kocasıyla olan aşkı sevgisi bağlılığıysa ben kocasına yönelik değil çocuğa yönelik yazarım. Buradan çıkarımda bulunacaksanız o da sizin sorununuz.
Ve evet anneleri korumak kadına destek olmak önemliyse de daha önemlisi çocuk haklarıdır. Kusura bakmayın, standart olanı yazmak kendini övmek gibi geliyorsa bence sizin kendi içinizde çözemediğiniz şeyler var.
Bir çocuğa sağlıklı öğün hazırlamak, günlük parka çıkarmak, erken yatırıp erken kaldırmak kendini övmek midir? Bu kadar düşük standartınız mı var ebeveynlikte? Evet uyku düzenine dikkat eder, sağlıklı öğünler hazırlarım. Bu kendini övmek gibi geliyorsa da kendinizi sorgulayın bence.
Karşıya öyle geçiyor diye benim kendi içimde çözemediğim nasıl bir sorun olabilir peki?Bizi
asıl sorun bunları yapmanız değil. Zaten dediğiniz gibi standart şeyler. Sorun bunları sadece siz yapıyor gibi en iyisini siz yapıyor gibi yazmanız. Belki yazarken öyle bir niyetiniz yok ama öyle geçiyor karşıya.
Diğer konuda yaptığı nispete de ilk tepki gösteren benim. Ama sizin yaptığınız da farklı değil kusura bakmayın. Çocuk şöyle olmalı böyle olmalı demek ayrı ki bu da ahkam kesmek bana göre ben şöyle yaparım böyle bakarım diye satırlarca anlatmak farklı.Karşıya öyle geçiyor diye benim kendi içimde çözemediğim nasıl bir sorun olabilir peki?
Gayet standart bir annelikten bahsediyorum. Ki başka konuda sizinle çocuklarımıza istemeden bağırdığımız zamanların olduğunu yazmıştım. Mükemmel anneyim diye yazdığım tek bir mesaj bulamazsınız.
Sağlıklı öğün şımarmak, akşam erken yatırmaktan bahsettiğim konuda beni böyle itham etmeniz çok
çirkin. Ben nispet yapan bir insan değilimdir ama konu sahibi bunu gayet açık yapıyor mesela boşanmak isteyen babasından destek arayan kadına “arkamda dağ” babam diye yazıyor. Bundan rahatsızlık duymuyorsunuz henüz 24 aylıkken öğlen uyanıp gece yatan çocuk için annesini eleştirmemden rahatsızlık duyuyor üstelik bunu başka üyelerle çekiştirmeye döndürüyorsunuz.
Kendi içinde sorununuz var ama muhtemelen benimle ilgili sebebini de az çok ikimiz de tahmin ediyoruz aslında bence gözardı edebilirsiniz sevgili oydar
Hiç sebep tahmin ettiğim falan da yok. Ne alaka bir şey söylemeye çalışmışsın onu da anlamadımKarşıya öyle geçiyor diye benim kendi içimde çözemediğim nasıl bir sorun olabilir peki?
Gayet standart bir annelikten bahsediyorum. Ki başka konuda sizinle çocuklarımıza istemeden bağırdığımız zamanların olduğunu yazmıştık. Mükemmel anneyim diye yazdığım tek bir mesaj bulamazsınız.
Sağlıklı öğün çıkarmak, akşam erken yatırmaktan bahsettiğim konuda beni böyle itham etmeniz çok
çirkin. Ben nispet yapan bir insan değilimdir ama konu sahibi bunu gayet açık yapıyor mesela boşanmak isteyen babasından destek arayan kadına “arkamda dağ” babam diye yazıyor. Bundan rahatsızlık duymuyorsunuz henüz 24 aylıkken öğlen uyanıp gece yatan çocuk için annesini eleştirmemden rahatsızlık duyuyor üstelik bunu başka üyelerle çekiştirmeye döndürüyorsunuz.
Kendi içinde sorununuz var ama muhtemelen benimle ilgili sebebini de az çok ikimiz de tahmin ediyoruz aslında bence gözardı edebilirsiniz sevgili oydar
Neden bu kadar sevgisizsiniz esim beni sevmese deger vermese bunu neden farkli yansitsyim ki akrabam misiniz ailm misniz her yazdigim sizi tatmin edecek cabasinda deilim begenmiyorsaniz baska konuya gecin ne cok sevgisiz kalmissiniz ya tipi biraz degisince insanin hisleride mi degisir
Çünkü yapılması gereken şeyleri yapmıyor ve buna takılmak yerine sadece mükemmel kocasını anlatıp hala tek konum o diyor.Diğer konuda yaptığı nispete de ilk tepki gösteren benim. Ama sizin yaptığınız da farklı değil kusura bakmayın. Çocuk şöyle olmalı böyle olmalı demek ayrı ki bu da ahkam kesmek bana göre ben şöyle yaparım böyle bakarım diye satırlarca anlatmak farklı.
Yaaa gör gör deseydinEşime yazdıklarınızı okudum adam şok oldu. Öyle bir erkek yoktur dunyada diyor, o derece
Bakın şahsi bi derdim yok. Derdim olan yorumlarından hazetmediğim insanları da göz ardı ederim zaten. Konu sahibi hakkında fikirlerimiz aynı. Hala daha bana konu sahibinin yanlışını göstermeye çalışıyorsunuz bunda hem fikiriz. Ama sizin yorumlarınız buram buram “annelik böyle yapılır bakın görün nasıl çocuk yetiştirilir” kokuyor.Çünkü yapılması gereken şeyleri yapmıyor ve buna takılmak yerine sadece mükemmel kocasını anlatıp hala tek konum o diyor.
Sosyal medyada öyle görünüyor herkes yapabiliyor mu derse evet emek harcıyoruz deriz
Dediğim gibi sizin derdiniz benle benden hazzetmediğiniz için niyet okuyuculuğu yapıyorsunuz.
Yoksa çocuğun parka çıkarır her zaman erken uyuturum demenin nispet olmayacağı açık. Yani asgari bir annelik bahsedilen. Çocupu site bahçesine indirip akşam 10da yatırdığım için nispet yaptığım sonucuna varmanız komik zira
Evet doğru demişim. Annelikte bir asgari şartlar vardır. Yatarak tv karşısında dizi izleyerek çocuk büyütülmez. Çorba meyveyle çocuk büyütülmez. Gün içinde sokağa çıkarmadan çocuk büyütülmez.Bakın şahsi bi derdim yok. Derdim olan yorumlarından hazetmediğim insanları da göz ardı ederim zaten. Konu sahibi hakkında fikirlerimiz aynı. Hala daha bana konu sahibinin yanlışını göstermeye çalışıyorsunuz bunda hem fikiriz. Ama sizin yorumlarınız buram buram “annelik böyle yapılır bakın görün nasıl çocuk yetiştirilir” kokuyor.
Neyse ben anlatamıcam galiba. Saldım boşverinEvet doğru demişim. Annelikte bir asgari şartlar vardır. Yatarak tv karşısında dizi izleyerek çocuk büyütülmez. Çorba meyveyle çocuk büyütülmez. Gün içinde sokağa çıkarmadan çocuk büyütülmez.
Yaaa gör gör deseydin
Kendini salmıslığa, tüm gün amaçsızca yatıp kalmaya sempati duyacak insan sayısı azdır bence. Kadın erkekte ayırmıyorum ikisi içinde geçerli.Eşime yazdıklarınızı okudum adam şok oldu. Öyle bir erkek yoktur dunyada diyor, o derece
Bakın şahsi bi derdim yok. Derdim olan yorumlarından hazetmediğim insanları da göz ardı ederim zaten. Konu sahibi hakkında fikirlerimiz aynı. Hala daha bana konu sahibinin yanlışını göstermeye çalışıyorsunuz bunda hem fikiriz. Ama sizin yorumlarınız buram buram “annelik böyle yapılır bakın görün nasıl çocuk yetiştirilir” kokuyor.