E o zaman millete nispet olsun diye mi açtın konuyuO konuda güvenim tam , hiçbir süphem olmadi smdiye kadar
Çocukla ilgili söylenen hiç bir şey ilginizi çekmezken sadece kocanızla ilgili bir imada hemen geliyorsunuz.O konuda güvenim tam , hiçbir süphem olmadi smdiye kadar
Nispet yapacak neyim olabilir ki anlamıyorum sormak istedigim bnim gbi salan varmi , varsa nasl toparlandilar cunku etrafimda yada sosyal medyada ki mukemmel anne,eş , av hanimi olan kadinlari gordukce kendimi kotu hissediyordum . Nedense bazi arkadaslar konuyu cok baska yere cektiler anlamıyorumE o zaman millete nispet olsun diye mi açtın konuyu
Cocugumla ilgili bir sorunum olsaydi oyle konu acardim neden bana fayda saglamayacak yorumlarla ilgileneyim kiÇocukla ilgili söylenen hiç bir şey ilginizi çekmezken sadece kocanızla ilgili bir imada hemen geliyorsunuz.
Gerçekten çok ilginç bir insansınız ya
Aman sağlık fayda sağlamayin.Cocugumla ilgili bir sorunum olsaydi oyle konu acardim neden bana fayda saglamayacak yorumlarla ilgileneyim ki
Size asıl faydayı sağlayacak yorumlar onlar.Cocugumla ilgili bir sorunum olsaydi oyle konu acardim neden bana fayda saglamayacak yorumlarla ilgileneyim ki
Ayrıca da sosyal medya yalan herkes salıyor yorumuysa beklediğiniz üzgünüm. Ama herkes sizin gibi değil.Nispet yapacak neyim olabilir ki anlamıyorum sormak istedigim bnim gbi salan varmi , varsa nasl toparlandilar cunku etrafimda yada sosyal medyada ki mukemmel anne,eş , av hanimi olan kadinlari gordukce kendimi kotu hissediyordum . Nedense bazi arkadaslar konuyu cok baska yere cektiler anlamıyorum
Cocugumla ilgili sorun gordugum bir yer olsaydi detayli anlatip yardm isterdim yuzelsel gectm cunku konum o deildi ustelik her insan gbi bende yeni yeni annelige alisiyorum ufak tefek puruzlerim elbette olacak , bebegim yasina gore ogrenmesi gerekenlerde geri kalmis bir bebek deil , endise duyacagim bir durum yok olsaydi o konuda detayli bilgi verip yardm isterdimSize asıl faydayı sağlayacak yorumlar onlar.
Kocanız kaçmasın diye panşkleyeceğinize henüz bir bebek olan çocuğunuzun uyku düzenini, yeme düzenini halledin.
Bir anne olarak diyorum ki saldığınız kısım sadece eş yada kilo değil. Çocuğunuzu da salmışsınız.
kız ne anlatıyosun senGülümsedim yorumunuza umarim birgun gercekten sevip sevilirsniz ve bunun bir erkegi seviyesi dusuk yapmadigini anlarsnz ustelik esim cok karizmatik bir adamdor cevrede cok sevilen saygi duyulan egitim seviyesi yuksek hiridir keza bende cirkin bir kadim deilim sadece cok kilo aldim bu bir kadini cirkin yapmaz bence
Gün içinde ne yapıyor mesela?Cocugumla ilgili sorun gordugum bir yer olsaydi detayli anlatip yardm isterdim yuzelsel gectm cunku konum o deildi ustelik her insan gbi bende yeni yeni annelige alisiyorum ufak tefek puruzlerim elbette olacak , bebegim yasina gore ogrenmesi gerekenlerde geri kalmis bir bebek deil , endise duyacagim bir durum yok olsaydi o konuda detayli bilgi verip yardm isterdim
Cocuguma yetecek enerjim konusunda bir sorunum oldugunu yazmadm geri kalan islere enerjim yok diye fikir almak istedim ustelik yorum begeneck olsaydm buraya konu acmazdm bende farkindayim ki duzenli bir ev hanimi deilim ama kotu bir anne olsugumu kesinlekle dusunmuyorumAyrıca da sosyal medya yalan herkes salıyor yorumuysa beklediğiniz üzgünüm. Ama herkes sizin gibi değil.
Bakın mesela oğlum jimanstik dersine gitti sabah babasıyla. Ben saati kurdum onlara Kahvaltı hazırladım. İkisi gitti çünkü evi süpürmem gerekiyordu. Şimdi gelecekler beraber oyun oynayacağız.
Haftasonu da yine erkenden kalkacağız yüzmeye gideceğiz.
Çocuğunuzun akranları sabah sekizde dokuzda kalkıp etkinlik saati yapıyorlar, sokakta sosyalleşiyorlar.
Oğlum altı yaşında hala o uyanıkken tv açmam. Sadece gün içinde iki kere yarım saat film izler. Cuma da sinema gecesi yapılır oturulur uzun bir film izler. Kalanında ben bir şey izlemem. Dikkatini çekmesin diye.
Haftada bir dışarda yeriz. Eve sipariş vermeyiz. Gider yeriz onda da en azından oyun alanına girsin sosyalleşsin diye.
Eve abur cubur dondurma sokmam ki yürüyüş yapıp yesin hava alsın dönüşte parka gitsin diye.
Yani evet çoğu anne sizin gibi yata yata büyütmüyor. Bir kendinize gelin bence
Bir arkadas esimin seviyesinin dusuk oldugu icin bana cok ilgili olabilecegini yazmista ona cevap vermistm sanki cirkin bir esim varmista o yuzden bana iyi davraniyormuskız ne anlatıyosun sen
Anlamiyorsunuz galiba konum bu deil yukarda yazdigim konuma yorumunuz disinda hicbir sordugunuza cevap verme zorunlulugum yok oyle bir sorunum olsaydi onu da yazardmGün içinde ne yapıyor mesela?
Ne oynuyorsunuz beraber?
Sabah kahvaltısında ne yer?
Haftada kaç kere dışardan yiyor?
Evde sebze ağırlıklı yemek pişiyor mu?
Yada kemik suyu çorba yapıyor musunuz?
Kilosu nasıl?
Bunlara verilecek cevabınız yok kaçıyorsunuz bir şeylerden
İkisi ayrı şeyler değiller yalnız.Cocuguma yetecek enerjim konusunda bir sorunum oldugunu yazmadm geri kalan islere enerjim yok diye fikir almak istedim ustelik yorum begeneck olsaydm buraya konu acmazdm bende farkindayim ki duzenli bir ev hanimi deilim ama kotu bir anne olsugumu kesinlekle dusunmuyorum
Depresyonumun şiddetine göre ara ara böyle oluyorum. Ama konu sahibi kilolarından olduğuna kanaat getirmiş, fikri de değişmeyecek gibi duruyor. Yalnız olmadığını bilse yetecek dediğin gibi, yoksa rahatını bozmaya pek gönüllü değil.Aman sağlık fayda sağlamayin.
Düzeniniz şaşar, hareket etmek zorunda kalırsınız mazallah.
Siz benim gibi var mı konu açmışsınız ama amacınız yine kendinizi dedeğiştirmek ğil, yalnız değilim diyerek teselli bulmak. Çok poncik.
Çünkü bal gibi farkındasınız durumun.Anlamiyorsunuz galiba konum bu deil yukarda yazdigim konuma yorumunuz disinda hicbir sordugunuza cevap verme zorunlulugum yok oyle bir sorunum olsaydi onu da yazardm
Siz de biraz anneliğinizi övmeye gelmişsiniz gibi olmuş admflflglAyrıca da sosyal medya yalan herkes salıyor yorumuysa beklediğiniz üzgünüm. Ama herkes sizin gibi değil.
Bakın mesela oğlum jimanstik dersine gitti sabah babasıyla. Ben saati kurdum onlara Kahvaltı hazırladım. İkisi gitti çünkü evi süpürmem gerekiyordu. Şimdi gelecekler beraber oyun oynayacağız.
Haftasonu da yine erkenden kalkacağız yüzmeye gideceğiz.
Çocuğunuzun akranları sabah sekizde dokuzda kalkıp etkinlik saati yapıyorlar, sokakta sosyalleşiyorlar.
Oğlum altı yaşında hala o uyanıkken tv açmam. Sadece gün içinde iki kere yarım saat film izler. Cuma da sinema gecesi yapılır oturulur uzun bir film izler. Kalanında ben bir şey izlemem. Dikkatini çekmesin diye.
Haftada bir dışarda yeriz. Eve sipariş vermeyiz. Gider yeriz onda da en azından oyun alanına girsin sosyalleşsin diye.
Eve abur cubur dondurma sokmam ki yürüyüş yapıp yesin hava alsın dönüşte parka gitsin diye.
Yani evet çoğu anne sizin gibi yata yata büyütmüyor. Bir kendinize gelin bence
Sanırım o üyenin sorularına iç açıcı cevaplarınız yok. Çocuğu salıyorum kuzu gibi kendi kendine takılıyor, babası gelirse bi dışarı çıkarıyor falan diyecek haliniz yok tabi.Anlamiyorsunuz galiba konum bu deil yukarda yazdigim konuma yorumunuz disinda hicbir sordugunuza cevap verme zorunlulugum yok oyle bir sorunum olsaydi onu da yazardm
salmıyor zaten icimi sisirdiniz ya , salmanin normal oldugunu dusunsen neden yazayim hanimefendi , sicaklar sizi farkli etkiliyor galibaÇünkü bal gibi farkındasınız durumun.
Konuyu koca nezdinde açıp teselli arıyorsunuz.
Ama hayır herkes sizin gibi salmıyor.
Kocanız değil sorun o evde yaşayan ve henüz iki yaşında olan bir bebek.
O bahsettiğiniz ortamda ilgili bir anne ortamı değiş.
Yoo asla değil.Siz de biraz anneliğinizi övmeye gelmişsiniz gibi olmuş admflflgl