Eşime layık olmak istiyorum . Yardımcı yorumlara ihtiyacım var 🥺

Anlamiyorsunuz galiba konum bu deil yukarda yazdigim konuma yorumunuz disinda hicbir sordugunuza cevap verme zorunlulugum yok oyle bir sorunum olsaydi onu da yazardm
14 sayfa yorumdan siz ne anladınız ?
Sürekli yatıp iş yaomadihiniz için kilo aldığınızı herkesin böyle yasadigini ve en mikimmil siz oldugunuzu mu ?
Daha 26 yaşında bağımlı gibi yaşıyorsunuz farkında değilsiniz yazık
Şu saate kadar sosya medyadaki hayatlar,kocaya layık olma dışında başka bişey yazmadiniz bile.
Bir de çok güzelmiş gibi övdükce övüyorsunuz neyinizi kıskansın kadınlar.
Ne kullanıyorsanız bırakın gözünüzü açın artık bı zahmet.

Sorumlulukları, evliliği, çocuğu olan insan depresyon veya daha farklı sağlık problemleri yoksa, yakın kaybı yaşamamışsa neden ve nasıl bu kadar salabiliyor anlam veremiyorum. Depresyon da geçerli bir sebep değil, tedavisi var olursun, geçiş süreci diye göz ardı edilebilir bazı durumlar tabii ki. Babamı kaybettim; herkes gidince biz bize kaldık, kalktım; annem yaşlı diye ağlaya ağlaya yemek yaptım, evi toparladım. Bırakın kocayı kaynanayı da çocuğunuzla ilgili yazılanlara katılıyorum. Çocuğum yok benim, yorumlarım âfâki kalır diye ağzımı açmadım, annelerin bundan bahsetmesine sevindim.

Ben çocuğu olmamasına rağmen düzeni olan sıkı biriyim. Sabah çok erkenden kalkıyorum. Sizi kırmak istemem ama benim hayvanlarım var, kedi köpek ve orta boy papağanlar hepsinin günlük rutinleri yemek saatleri gece yatışları oyun saatleri bile bellidir. Dışarı çıkarılır hava aldırılır. Papağanlarımı bile sabah öper, taze mama, tohum, taze meyve koyarım; özel mama karışımları hazırlıyorum sebzeleri kıyarak yumurta koyarak, kuş keki yapıyorum, tohum çimlendiriyorum takviyeler veriyorum, sağlıklı beslensinler diye; akşam oyun oynarız beraber vakit geçiririz, yazları her gün spreylerim, zekâ oyunları oynuyoruz papağanlarımla, asla ilgisiz bırakmam, akşam tek tek öperek odalarına koyarım, kafeslerine cibinlik örterim ki 12 saatlik uyku ihtiyaçları var. Hayvan da olsa çocuğum hepsi. Örnekleme komik geldiyse affola.

Sizse üşengeçlikten yerlerde yuvarlanıyorsunuz öğlen kalkıyorsunuz, bir canlının bakımından sorumlu olan birinin böyle bir lüksü yok. Değerlerinize baktırın, takviye alın, insülin direnciniz de olabilir. İlaçla çözülecek durumlar. Kilo da verirsiniz tedavinizi olup rutin oluşturursanız. Tedavinizi olun bir silkelenin kendinize gelin.

Son düzenleme:
Birde bu halinin çocuğa etki etmediğini iddia etmesi var.
Ayrıca hareket etmez çünkü pasif ötesi bir kocası var.
Anlayışlı olmak bu demek değil.
Kocası Aman canım dedikçe salmış kendini. Sosyal medya azıcık dürttü gibi olmuş ama tabi ki hareketle getirecek kadar değil.

Kaynana selamlar.

Konu ne olursa olsun satırlarca ben şöyle yaparım böyle yaparım yazıları bana samimiyetsiz geliyor. Her çocuk bir değil zaten başta. Konu sahibi ilgilidir ilgisizdir bu değil kasettiğim.

Sanırım o üyenin sorularına iç açıcı cevaplarınız yok. Çocuğu salıyorum kuzu gibi kendi kendine takılıyor, babası gelirse bi dışarı çıkarıyor falan diyecek haliniz yok tabi.

Siz ne anlatiyorsunuz acaba , benim durumumdan memnun olusumu nerden cikardiniz ustelik ben burdaki konumda bana fayda saglayacak yorumlara odaklaniyorum cunku birkac konuyu saptirip baska yerlere ceken arkadaslarin kendi konularina da baktim o yuzden cokta tınlamiyorum

Oğlumda benim gibi cok hareketli degil oturur saatlerce ognar yemek secmez herseyi yer gece de 12 saaf uyuyor o yuzden oda bana uyum saglams gbi
Bu mesajı ilk sayfalarda yazdınız, başka mesajlarınız da var. Bütün gün tv başında dizi izliyorum, babası işten gelip parka çıkarıyor, temizlik yapmıyorum, yemek yapmıyorum, instagrama story atamıyorum, masa sunumu fotosu çekemiyorum siz ne yazdığınızı unutunca, yazdıklarınız oradan kaybolmuyor.
Yani burada içler acısı bir durum var aslında ama dertlenilen konu kocaya layık olamamak..

Bana esim böyle davransa acaba bilmediğim bir hastalığım var mı diye doktora koşarım.

Konu ne olursa olsun satırlarca ben şöyle yaparım böyle yaparım yazıları bana samimiyetsiz geliyor. Her çocuk bir değil zaten başta. Konu sahibi ilgilidir ilgisizdir bu değil kasettiğim.
Her çocuk bir değil ama üç aşağı beş yukarı bellidir oydar.
İki yaşında bir çocuk evde sürekli tv açıkken kendi kendine oyalanırken kadının tek derdi kocası.
Övmek demeyelim övülecek şeyler değil olması gereken şeyler bunlar.
Dünyaya bir canlı getirip onu büyütmeye çalışıyorsak gün içinde yeterli beslenmesi, düzgün saatlerde kalkmasını sağlamak da görevimdir.
Ben standart bir anneyim. Aksini de hiç iddia etmem. Ben de fazla otoriter kuralcılıyım kendimi de eleştiririm denk gelmişsindir.
Buradaki kadının ama hatalarını anlaması lazım.
Çocuk 12ye kadar uyuyorsa, anne onu uyandır. Geç kalkıyor diye çocuğun uyanması beklenmez. Bu çocuk daha 2 yaşında. Uyku düzenini sağladığımı söylemem kendimi övmek değil. Olanı söylemektir.
Evde düzen yok. 2 yaşında bir çocuk 12de yatıp 12 de kalkmamalı. Annesi bir zahmet erken kaldırıp, uykusunu düzene sokmalı.
Bunj yapmadığı gibi konum o değil. Kocam da kocam dememeli.
Sizin çocuklarınız 2 yalında kaçta yatıyordu?

Orda demek istedigim yaramaz bir cocugum yok usletik instagrama foto araiyorum diye birsy nezmn yazdm gosterirmisinz sadece paylasimlari gordukce bu kadar enerjinin bende olamamsina takildgmi soyledim

13 sayfada pek faydalı yorum bulamadınız galiba çünki daha az önce sosyal medyadaki hayatlardan yine bahsettiniz.
Burada çok önemli yorumlar yapıldı benim konum o değil diye gecistirdiniz.
Bırakın kiloyu yatmayı çocuğuma azıcık daha faydalı olayım diye burada konussaydiniz samimiyetiniz herkese geçerdi.
Daha ilk sayfada yazdım gayet kibarca bırakın onu bunu kendiniz için kendinize layık olun başkası için bir gram vermeyi düşünmeyin diye.

Hem çocuklu evde nasıl bu kadar dışarıdan yenebiliyor? O çocuğun kemikli ilik sularıyla sağlıklı yağlarla hazırlanmış çorbalara, etli sulu tencere yemeklerine ihtiyacı yok mu? Meyve suyu, cola nedir pek bilmezdik biz, annemiz komposto yapardı. Çocuk dediğin ayda bir pizza hamburgeri ödül diye yemeli. Her haftanın bilmem kaç günü dışarıdan yenmemeli. Paketli gıdalar sık tüketmemeli. Ben bile hafta sonu yiyeceğim her şeyi sporcu beslenmesi yaptığım için kaplara koyup ayarlıyorum.

Konu sahibinin elle tutulur bi yanı yok zaten onda hem fikiriz. Benim çocuğum da geç yatıp geç kalkar, erken yattığı da olur. Uğraştım erken kaldırdım ama yok. Onun dışında akşama kadar onunlayım oyun gezme özbakım derken gün bitiyor zaten.
Konu sahibinin tembelliğindense kötü ama düzen öyle oluşmışsa ne denebilir bilemedim.

Şimdi kendini övme diyecekler
Ben çocuksuzken kemik suyu fln uğraşmış insan değilim. İşim olmazdı. Ama dediğin şimdi en azından ayda bir aşıp kaynatıyorum. Bu beni mükemmel anne yapmaz. Standart anne yapar. Olması gereken anne yapar. Çocuk yapıyorsak gereğini de yapacağız. Bunu söyleyince de kendini övmek oluyor. Olması gerekeni yazıyoruz yahu

2 yaş için gece 12 çok çok geç saatler.
O yaşta normalde 8-9 da en geç uyumalı o çocuk.
Sabah aç karnına uyanmasını bekliyorum demiş. Neden bekliyorsun? Uyandır? Üşenmese bir hafta çocuğu onda kaldırsa yorulup öğlen 2de öğlen uykusuna yatacak. Akşam erken yatacak. Ama anne emek vermek istemiyor.
Burada sorun çocuk. Koca değil.
Kocamı elden kaçırırsam korkusu var ama çocuk çantada nasılsa bize muhtaç. O ortama mahkum. Mecbur yaşayacak kafası bu.

Orda demek istedigim yaramaz bir cocugum yok usletik instagrama foto araiyorum diye birsy nezmn yazdm gosterirmisinz sadece paylasimlari gordukce bu kadar enerjinin bende olamamsina takildgmi soyledim
Yaramaz olursa mı ilgilenmek gerekir çocukla? Şu bahsettiğiniz tablo çocuğunuz için kötü gerçekten. Çocuk da bana benzedi deyip gülücük atmışsınız bir de. Çocuğun mental gelişimi için oyuna sosyalleşmeye ihtiyacı var. Siz ise kenarda saatlerce oynayabilir diyorsunuz. Bir de instagrama foto atıyorum dediniz demedim, derdiniz onu yapamamak mı dedim.

Bana esim böyle davransa acaba bilmediğim bir hastalığım var mı diye doktora koşarım.

2 yasindaki cocuga hamburger tarzi yedirecek halim yok disardan yeriz derken esim gelirce getirir hem evde hic yemek pismiyo yazdogimda yok bazi yorumcularin kendi urettigi birsey bazi zamnalr esim yorgun oldugunda bile gelip kendi yapar demistm hem coxugum corbaya asik bir cocuk onun corbasini eksik etmem meyveyi cok sever surekli yediririm onun haricinde de bizim yediklerimizden veririm hem birkac ay oncesine kadr sutum tam yetiyirdu anne sutuyle besledim mama hic yemedi saglikli bir bebegim var. Bebegimin sadece uyku duzenini birkac saat ileri cekmem lazm bunun bilincindeyim bildigim birseyi de neden sorayim ki ayrica xocuk disai cikmiyo tv basinda yaziyorlar alakasi yok erken gebeligim oldugu icin kasintilarim cok fazla o yuzden babasi kadar cikartamiyorum elbette bende cikartiyorum , tv konusunda da bebegim gec uyanan bir bebek ben kendi dizimi izlerim ona cizgi film hic acmam o yuzden televizyona hic ilgisi yok bakmiyor bile benim konum cocugum olsaydi daha detayli anlatir yardm isterdim ama burdaki bazi arkadaslar olayi o kadr buyutuyorlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…