Cinsel hayatları hakkında henüz bir şey yazmadi. O da mükemmelse tamamdırKilosu çokmus ben öyle anladım ama herşey ama herşey mukemmelmis kendi gibi
Yani mümkün mü aksiÇocugu da mükemmel mi ?
Arkadaşım 40 donum bostan yan gel Yat Osman Ağa etmişler seni o yüzden bukadar yorgun bitkin ve halsizsin üzerinde bı sorumluluk yok ye iç yat modundasinBen malesef ki 90 kilo ustuyum ilk evlendigimizde cok aktiftim ev islerinde ama bilmiyorum suanda kndimi biraktm gbi surekli yorgun hissediyorum is yapinca bile ne zamn bitecekte uzanacagm diye dusunuyorum fazla hantalım galiba
Ayy hiç böyle sevilesimiz yoktuSizde poncikk olun daha cok sevilirsiniz
Tabi, iki yasinda her şeyi yiyor, 12 saat kesintisiz öğlene kadar uyuyor,annesinin yanında televizyon karşısında saatlerce oturuyor, kendi kendine oyalaniyor. Tam konu sahibine göre mükemmel! bir çocuk.Çocugu da mükemmel mi ?
Yemek pişirmeye üşeniyor ama bazen işten gelip kocası yapıyor. “Her şey” den kasıt ne ben onu merak ettim mesela. Evde hep mantı makarna köfte pişiyorsa yer tabiiTabi, iki yasinda her şeyi yiyor, 12 saat kesintisiz öğlene kadar uyuyor,annesinin yanında televizyon karşısında saatlerce oturuyor, kendi kendine oyalaniyor. Tam konu sahibine göre mükemmel! bir çocuk.
Tabi, iki yasinda her şeyi yiyor, 12 saat kesintisiz öğlene kadar uyuyor,annesinin yanında televizyon karşısında saatlerce oturuyor, kendi kendine oyalaniyor. Tam konu sahibine göre mükemmel! bir çocuk.
Emzirme bitince uykusu bozuldu demesi de uyutmak için uğraşmaması aslında. Memede eme eme uyurken iyiymiş. Şimdi çocuk uykusuzluktan bayılana kadar bekliyor. Çocuk kendi odasına gidip uyumak istiyormuş. E uyku saati konusuna da uğraşmıyor ki çocuk saat kaçta uyursa uyutursan böyle tuhaf saatlere kalır.cocugun bir düzeni yok. Ilk yapacagi is bunu düzene sokmak olmali. Aksam erken yatip, sabah erken kalkmak. Ayni saatlerde kahvalti sonra bir yuruyus olabilir. Ögle yemegi, oyun saati. Falan filan iste. Konu sahibi hayatini rutine koyarsada beli üstündeki miskinligi kalkar. Aksam kizim yatinca evi toplayip temizlemek beni desarj ediyor.
Kocası yemek alıp geliyormuş bir de mesela. Yani akşam yemeksiz bekleyip kocasan yemek getirmesini bekliyor ama girip de bir sıcak ev yemeği yapayım demiyor. Bu çocuk tabii yemek seçmez. Muhtemelen haftanın üç dört günü lahmacun pide pizza hamburger gibi sağlıksız şeylerle doyuyor çocuk.Tabi, iki yasinda her şeyi yiyor, 12 saat kesintisiz öğlene kadar uyuyor,annesinin yanında televizyon karşısında saatlerce oturuyor, kendi kendine oyalaniyor. Tam konu sahibine göre mükemmel! bir çocuk.
Bir dediği diğerini tutmadığı için çocuğuma özel yemek yapıyorum da diyebilir.Yemek pişirmeye üşeniyor ama bazen işten gelip kocası yapıyor. “Her şey” den kasıt ne ben onu merak ettim mesela. Evde hep mantı makarna köfte pişiyorsa yer tabii
Çocuğa uyku düzeni oluşturmak da bir emek,efor istiyor çünkü niye uğraşsın aşk olsun.cocugun bir düzeni yok. Ilk yapacagi is bunu düzene sokmak olmali. Aksam erken yatip, sabah erken kalkmak. Ayni saatlerde kahvalti sonra bir yuruyus olabilir. Ögle yemegi, oyun saati. Falan filan iste. Konu sahibi hayatini rutine koyarsada beli üstündeki miskinligi kalkar. Aksam kizim yatinca evi toplayip temizlemek beni desarj ediyor.
Koca da tuhaf bence ya.Kocası yemek alıp geliyormuş bir de mesela. Yani akşam yemeksiz bekleyip kocasan yemek getirmesini bekliyor ama girip de bir sıcak ev yemeği yapayım demiyor. Bu çocuk tabii yemek seçmez. Muhtemelen haftanın üç dört günü lahmacun pide pizza hamburger gibi sağlıksız şeylerle doyuyor çocuk.
Konu sahibi çocuğunuzun kilo durumu nasıl? Onda da şişmanlık var mı?
Hem de hiç tutmuyor.Bir dediği diğerini tutmadığı için çocuğuma özel yemek yapıyorum da diyebilir.
Çocuk meyve ve çorba aşığıymış, hazır çorba da bir çorba çeşidi bazılarına göre. Konu sahibinin aman içinse şuda olsun, bu da olsun diye uğraşarak bir çorba yapacağını hiç sanmıyorum.
Çocuğa uyku düzeni oluşturmak da bir emek,efor istiyor çünkü niye uğraşsın aşk olsun.
Çocuğa bırakmış tamamen uyku düzenini, yeter ki annesini zorlamayın. Gece yatmış, öğlen kalkmış önemli değil.
Koca da suçlu bence biraz aman karım canım karim diyeceğine her şeyi geçtim bu cocuga bir düzen kuralım demeli. Anlayışlı olmakla saf saf her şeye tamam demek aybi seh değil.
Şu kısım bana itici geldi. Kocama ilgi gösteremiyorum. Kendime özen gösteremiyorum. E 2 yaşında bir çocuk var. Ona gereken özen ilgi var mı?Koca da tuhaf bence ya.
Arada elbette dışarıdan yenebilir ama sağlıklı genc bir kadının evde çocukta varken tüm gün yan gelip yatıp bir yemek yapmaktan aciz halde kendisini beklemesini normal kabul etmek anlayış falan değil.
Adam karısını düşündüğü kadar çocuğunu da düşünsün biraz.
Körler sağırlar birbirlerini ağırlar durumundalar.
Tabi ki çocuğa göre olmalı düzen ama kendisi hareket etmek istemediği için baba gelince yemek getirsin ya da yapsın, çocukla oyun oynansın, vakit varsa parka çıkarılsın kafasında.Hem de hiç tutmuyor.
Bir diyor eşim yemek alır gelir yemeği o pişirir, çocuğu parka götürür. E çocuk neden geç yatıyor diyince de kocam geç geliyor babasını bekliyor. E bu adam erken geldiğinde yemek park adamda da geç gelince ne oluyor? Çocuk ne yiyor ne içiyor ne zaman parka gidiyor?
Çocuğun düzeni tamamen babaya bağlı.
Benim eşim mesela kış döneminde iki gece nöbetçidir. Bazı geceler de iş nedeniyle gelmesi dokuzu bulur. Ama ben çocuğumun düzenini babasına göre ayarlamıyorum. Biz çocuğun düzenine göre yaşıyoruz. Kocam geç gelecekse yemeğini yer vaktinde uyur. O gün babasını görmez ama haftasonu telafi ederler. Çocuğun bir rutinde yaşaması daha önemlidir. Babasına göre bir düzen tutturmak çocuğa haksızlık
Çekmece boşaltmayı seviyor demiş mesela tahin. Bu bir oyun mudur? Bu ancak sen iş yaparken kendini oyalasın diye yapılacak bir şeydir. Ben yemek yaparken benim yanımda çekmece boşaltırdı çocuğum. İşim bitince de oturur oynardık, etkinlik yapardık. Anne ben eski dizi izliyorum sen de kenarda çekmece boşalt dur kafasında. E bu çocuğa bu ne kazandırıyor mesela? Doldur boşalt akşama kadar eee?Tabi ki çocuğa göre olmalı düzen ama kendisi hareket etmek istemediği için baba gelince yemek getirsin yada yapsın, çocukla oyun oynansın, vakit varsa parka çıkarılsın kafasında.
Konunun başında çocuksuz biri gibi tüm gün yatıyorum dedi mesela, esi gelince de oyun oynuyorlarmiş, çocuk tüm gün kendi kendine oyalaniyor, istediği kadar sonradan çocukla oynuyorum desin. Zaten çocukla ilgilinen birinin hareketsiz kalma ihtimali yok.
Biri aman karım canım karim sen bir şey yapmasana olur diyor diğeri nasıl bir anneyim demeden kocama layık değilim diyor. Çocuk kaynıyor arada ve bu düzensizlikleri ikinci çocukları olacak.
Bak mesela bir de dün şey dedi, saat 12ye geliyor Kahvaltı için uyanmasını bekliyorum.Tabi ki çocuğa göre olmalı düzen ama kendisi hareket etmek istemediği için baba gelince yemek getirsin ya da yapsın, çocukla oyun oynansın, vakit varsa parka çıkarılsın kafasında.
Konunun başında çocuksuz biri gibi tüm gün yatıyorum dedi mesela, esi gelince de oyun oynuyorlarmiş, çocuk tüm gün kendi kendine oyalaniyor, istediği kadar sonradan çocukla oynuyorum desin. Zaten çocukla ilgilinen birinin hareketsiz kalma ihtimali yok.
Biri aman karım canım karim sen bir şey yapmasanda olur diyor diğeri nasıl bir anneyim demeden kocama layık değilim diyor. Çocuk kaynıyor arada ve bu düzensizliğin icinde ikinci çocukları olacak.