Eşime layık olmak istiyorum . Yardımcı yorumlara ihtiyacım var 🥺

Haklisiniz , tesekkurler yorumunuz icin

Beni cok sevdiniz galiba her konuma bekliyorum

Sizde poncikk olun daha cok sevilirsiniz

Teşekkur ederim gercekten yorumunuz cok olumlu geldi beklenmeyen 2. Gebelik beni iyice asagıya cekti galiba cunku daha yeni annelige alisma asamasindaydim

Teşekkur ederim gercekten yorumunuz cok olumlu geldi beklenmeyen 2. Gebelik beni iyice asagıya cekti galiba cunku daha yeni annelige alisma asamasindaydim

Ben kizim ayaklandiktan ve taklit yetenegi guclendikten sonra hem rahat ettim hem kendime bakabilmeye basladim. Kendi saclarimi tararken onada tarak veriyorum, oda beni taklit ediyor. O oyalanirken bende isimi yapiyorum. Bu yuzden sizi anliyorum. Diger bebeginiz kendini topladiktan sonra sizde kendiniz icin biseyler yapmaya baslayin derim. Annelik moduna cok kaptirirsaniz eş iliskiniz olumsuz etkilenir

Haklısınız sanırım ilk zamanlarda bu tarz sorunları yasayan insanlar cok oluyo birazda bunu gorup motive olmak icin actm konuyu sadece salan benmisim gibi dusunuyordum hep

Çoktandır gözüme yorumunuz ilismiyordu. Sanırım yoktunuz.
Gördüğüme sevindim, hos geldiniz.

Belkide onlar sana layık olmak için böyle mükemmel davraniyorlardir hiç böyle düşündün mü

Peki bu yorum burada kac kadına " Kimsenin bana layık olmak gibi bir derdi yok. Yoksa ben b.ktan bir kadın miyim? " diye düşündürür. Siz onu düşündünüz mü?

Ben şuan bunu düşünüyorum mesela.

B
Bu moddan çıkın ya her kadın eşi kayinvalidesi tarafindan sevilmek ister bakin şükür ki sizin durumunuz boyleymiş. Eşinize karsi ilgim onunki kadar yok demissin tamam daha ilgili ol sahip olduklarina sükret ama layik miyim diye sorgulama, bu ülkenin kadinlari olarak sevilmekten o kadar uzaklasmisiz ki kocan seni seviyo ilgili diye sasirmissin. Layiksin, kilo başka bi konu seni kolun bacagin icin sevmiyo demekki bebeklerimizi dogurdugu icin aldi bu kilolalari diyordur esin.Vermek istiyosan kendin icin sagligin icin ver özguvenin artar hem ama layiklik konusunda kendini harcama bunlar bu kadar iyiken sen yaprak dokumundeki ferhunde degilsindir diye dusunuyorum.

Siz şu an bunları düşünmeseniz. Hamilesiniz. Bebek doğsun büyüsün başka da çocuk düşünmeyin bence. Sonra da diyetisyen spor sizi çözer. Yemeği salla yapmasan da olur kendini iyi hisset yeterli. :)

Peki bu yorum burada kac kadına " Kimsenin bana layık olmak gibi bir derdi yok. Yoksa ben b.ktan bir kadın miyim? " diye düşündürür. Siz onu düşündünüz mü?

Ben şuan bunu düşünüyorum mesela.
Yazmışım yazmışım sonuna (!) Koymayı unutmusum

Eeee hanımlar konu sahibesi dünden bugüne eşine layık olmayı başarabildi mi ?
Çok uzun sayfalar okuyamam, birisi hayrına özet geçsin son durumu.
Boğazını tutup tutmadığını yazmadı ki biz sadece kilosu hariç herşeyin mükemmel olduğunu biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…