Eşime layık olmak istiyorum . Yardımcı yorumlara ihtiyacım var 🥺

Allah mutluluğunuzu daim etsin yazmadan geçemedim:) fazla kilonuzun olması bence sizi bu tribe soktu. Seneye 2 çocukla bence kilo verirsiniz:) bakım konusuna gelince, bence eşinize göre hareket etmelisiniz. Her gün makyaj yapan biri değilim, eşimde çok hoşlanmaz zaten ama bı yere gittiğimizde ben eşimin, eşim benim yanıma yakışır. Nerde nasıl olunması gerektiği bilindikten sonra bence bir problem yok. Ama siz eğer isterseniz, birinden yardım alabilirsiniz piskolog seansları gibi. Fazla etkilenmenizi istemem bu konu yüzünden
Haklisiniz , tesekkurler yorumunuz icin ❤️

En mikimmil benim en mikimmil koca en mikimmil kaynana bende hıh 💃
Kimse totosunu kaldirmasin üstümde ağırlık var usengecim miskinim diye yan gelip yatsın sonra kiloluyum dghsjskdkdj
Ayyyy dotum kibar olucam diye incelikten kopacak her cümlenin sonuna ☺️ ekleyince minnoş oldum zannediyo.
Ayyy beni durdurun çok fena oluyorum :KK67:
Beni cok sevdiniz galiba her konuma bekliyorum 😊😂😂

Gitmiş başka konulara benim babam benim kocam diye anlatmış durmuş derdi olana da önce beni övün der gibi agdgshsjsj
Heh tam da böyle ay hamile ay üzgün diye mikimmil kocasi gibi davranırsanız tepenize çıkar yan gelip yatar.
Çok doldum içim dişim ponçik oldu😁
Sizde poncikk olun daha cok sevilirsiniz 😚

Dogumdan sonra bebek kendi kendine bir takım isleri yapana kadar: yuruyup peşinden gelme, kendini ifade etme gibi(1-1.5 yasa tekabul ediyor) annelik modu acik oluyor. Istesen de bazi seyleri duzenli yapamiyosun. Bigun saçını yaparken, diger gun yapamıyorsun. Bigun yuruyuse cikiyosan diger gun cikamiyosun. Tam kendinize ozel alan yaratacaginiz vakitte tekrar gebe kalmış, anne modunu geri acmissiniz. Su an karnimdakini iyi besleyeyim, kucagimdakine iyi bakayim pozisyondasiniz. Bunlari yapmak için de zamanı bolmek yani kendine ayirdigin zamani kismak gerekiyor.

Size tavsiyem dogumdan sonra daha iyi korunun, tekrar gebe kalmayin. Kendinizi sadece anne olarak gormeyin. Ayni zamanda bir kadin oldugunuzu unutmayin. Bu arada bence kilo vermenin en iyi yolu emzirmek..sütüm gelsin diye tatliya abanmak yerine bol su icip, besin degeri yüksek gidalarla beslenirseniz saglam kilo verirsiniz. Tabi ayni zamanda hareket etmekte şart.
Teşekkur ederim gercekten yorumunuz cok olumlu geldi beklenmeyen 2. Gebelik beni iyice asagıya cekti galiba cunku daha yeni annelige alisma asamasindaydim

Teşekkur ederim gercekten yorumunuz cok olumlu geldi beklenmeyen 2. Gebelik beni iyice asagıya cekti galiba cunku daha yeni annelige alisma asamasindaydim

Ben kizim ayaklandiktan ve taklit yetenegi guclendikten sonra hem rahat ettim hem kendime bakabilmeye basladim. Kendi saclarimi tararken onada tarak veriyorum, oda beni taklit ediyor. O oyalanirken bende isimi yapiyorum. Bu yuzden sizi anliyorum. Diger bebeginiz kendini topladiktan sonra sizde kendiniz icin biseyler yapmaya baslayin derim. Annelik moduna cok kaptirirsaniz eş iliskiniz olumsuz etkilenir

Ben kizim ayaklandiktan ve taklit yetenegi guclendikten sonra hem rahat ettim hem kendime bakabilmeye basladim. Kendi saclarimi tararken onada tarak veriyorum, oda beni taklit ediyor. O oyalanirken bende isimi yapiyorum. Bu yuzden sizi anliyorum. Diger bebeginiz kendini topladiktan sonra sizde kendiniz icin biseyler yapmaya baslayin derim. Annelik moduna cok kaptirirsaniz eş iliskiniz olumsuz etkilenir
Haklısınız sanırım ilk zamanlarda bu tarz sorunları yasayan insanlar cok oluyo birazda bunu gorup motive olmak icin actm konuyu sadece salan benmisim gibi dusunuyordum hep

Eşe layık olmak değil de kendinizi mutlu ve iyi hissetmek için birşeyler yapabilirsiniz.
Kilo için biraz bekleyin, hamilesiniz.
Diğer şeyler için öncelikle kan değerlerinize baktırın.
Sonra da kalkın ayağa. Birşeyler yaptıkça bu psikolojiden çıkarsınız. İnsan bezdikçe beziyor, harekete geçerse de devamı geliyor.
Eşiniz sizin hayatınızı çok kolaylaştıran, her şeyle ilgilenen sizi sevgisiyle ilgisiyle çevreleyen biri olunca siz de nasılsa yapan var, nasılsa işler yürüyor bir şekilde diye sermiş olabilirsiniz.
Ama gençsiniz böyle bezmişlik olmaz.
Yine de gebelik sürecinde tam olarak istediğiniz seviyeye gelemezsiniz.
Şimdi bu dönemin tadını çıkarın.
Kiloysa kilo. Hamileyken de almalayım mı?
Tabi önce sağlık... O şekilde olsun da.

Çoktandır gözüme yorumunuz ilismiyordu. Sanırım yoktunuz.
Gördüğüme sevindim, hos geldiniz.

Belkide onlar sana layık olmak için böyle mükemmel davraniyorlardir hiç böyle düşündün mü :KK53:

Peki bu yorum burada kac kadına " Kimsenin bana layık olmak gibi bir derdi yok. Yoksa ben b.ktan bir kadın miyim? " diye düşündürür. Siz onu düşündünüz mü?

Ben şuan bunu düşünüyorum mesela. :KK70:

B
Merhaba 🌸
4.evlilik yıldönümümüzü kutladık 2 gün önce . 2 yaşında oğlum var , 6 aylıkta kızıma hamileyim . Beni çok seven bir eşim ve hayatta kalan birtek annesi var. Kaynanam beni çok sever bende onu, gelinim değil kızımsın der ne temizlik yapmama izin verir ne de köye geldigimizde köy işi yaptırır . Eker biçer hep bize kışlık hazırlar 6 ay köyde tek kalır 6 ayda bizim üst katımızda kalır.

Eşim desem beni benden çok dusunur . Isten gekir oglumuzu alıp parka goturur bana uyu dinlen sen der dışardan yemek alır gelir. Bazen ben bile utanırım neden bu kadar el üstunde tutuyor diye aileme cok saygilidir. Annem, babqm cok severler esimide kaynanamıda , maddi durumumuz çok iyi ben şuan calismiyorum esim tamamiyle ben ve cocuklarım odaklı yasar isteyken surekli arar ozledim der 🥰

Ee sorun ne diyeceksiniz.. Sorun benim hayatt enerjimin olmaması, ilk dogumdan asiri kilo aldim ve beklenmeyen ikinci gebelik oluncada veremedim kilolarimi smdi hamileyim ve cok kiloluyum kendime de cok bakan biri degilim daha dogrusu asiri üşengecim . Yemek yapmayq bile üşeniyorum, oglumda cok yaramaz bir cocuk degil ama ben nedense kendimi bırakmıs gibiyim .

Önerilerinize ihtiyacım var. Evlendikten snra benim gibi üşengec olan varmı? Varsa nasl kurtuldunuz bu durumdan , evim cok guzel, esim yemek takimindan tutun tum mutfak malzemelerimi kendi alır, mor severim diye mutfak hep mor ama ben instgramdan bile hikaye atacak hevesi bulmuyorum kendimde hani şu guzel masa hazirlayip hikaye atan kadinlar gbi hayat enerjim yok .

Sizce çok kilolu olmam beni yavaslatiyor strese mi sokuyor..? Nasıl enerjimi yukseltip esimin sevgisine bana yaptiklarina layık olabilirim..? ❤️
Bu moddan çıkın ya her kadın eşi kayinvalidesi tarafindan sevilmek ister bakin şükür ki sizin durumunuz boyleymiş. Eşinize karsi ilgim onunki kadar yok demissin tamam daha ilgili ol sahip olduklarina sükret ama layik miyim diye sorgulama, bu ülkenin kadinlari olarak sevilmekten o kadar uzaklasmisiz ki kocan seni seviyo ilgili diye sasirmissin. Layiksin, kilo başka bi konu seni kolun bacagin icin sevmiyo demekki bebeklerimizi dogurdugu icin aldi bu kilolalari diyordur esin.Vermek istiyosan kendin icin sagligin icin ver özguvenin artar hem ama layiklik konusunda kendini harcama bunlar bu kadar iyiken sen yaprak dokumundeki ferhunde degilsindir diye dusunuyorum.

Siz şu an bunları düşünmeseniz. Hamilesiniz. Bebek doğsun büyüsün başka da çocuk düşünmeyin bence. Sonra da diyetisyen spor sizi çözer. Yemeği salla yapmasan da olur kendini iyi hisset yeterli. :)

Peki bu yorum burada kac kadına " Kimsenin bana layık olmak gibi bir derdi yok. Yoksa ben b.ktan bir kadın miyim? " diye düşündürür. Siz onu düşündünüz mü?

Ben şuan bunu düşünüyorum mesela. :KK70:
Yazmışım yazmışım sonuna (!) Koymayı unutmusum :KK70:

Eeee hanımlar konu sahibesi dünden bugüne eşine layık olmayı başarabildi mi ?
Çok uzun sayfalar okuyamam, birisi hayrına özet geçsin son durumu.
Boğazını tutup tutmadığını yazmadı ki biz sadece kilosu hariç herşeyin mükemmel olduğunu biliyoruz :KK53:

X