Eşime layık olmak istiyorum . Yardımcı yorumlara ihtiyacım var 🥺

Eşiniz halinden memnun gibi. Hiç şikayet etmemiş. Böyle devam edin bence. Adam seviyor işten gelince dağınık ev toplamayi yemek yapmayı bence. Android kişiliği var gibi. Ben ağlarım ikimizin yerine falan diyor. 😊😊
😂😂 gun boyu hic is yapmayip esim gelecegine yakin birazcik duzenliyorum , yemek yaptigim zaman cok begenir guler takilir askim daim olsun diye ama kirici bir soz hicbir zmn soylemez sabirli biridir bende artk sabri tasacak diye korkuyorum😊

Belkide onlar sana layık olmak için böyle mükemmel davraniyorlardir hiç böyle düşündün mü :KK53:
Eşimde boyle der ben senin temizlik yapmani yada her konuda mukemmel olmani deil anneme karsi tutumunu bana karsi sevgini cocugumuzla ilgini kaybetme yeter diyo, esim guler yuzlu olmami seviyor ruhumun cocuk oldugunu dusunuyo 😊🙈

Alla alla şaştım kaldım valla bu işe ben 65 kg la hamile kaldım 85doguma girdim 75 le doğumdan çıktım şuan 49 kg dayım hayat enerjim olsada olmasada bakmakla yükümlü çocuklarim var eşim sizinki kadar ilgili olsada olmasada bu evin bir gidişatı var aşi ekmeği var acaba siz çok simartildinizda bu rahatlık ondanmidir ne diyelim daim olsun 😒
Ben malesef ki 90 kilo ustuyum ilk evlendigimizde cok aktiftim ev islerinde ama bilmiyorum suanda kndimi biraktm gbi surekli yorgun hissediyorum is yapinca bile ne zamn bitecekte uzanacagm diye dusunuyorum fazla hantalım galiba 🥺

Eşimde boyle der ben senin temizlik yapmani yada her konuda mukemmel olmani deil anneme karsi tutumunu bana karsi sevgini cocugumuzla ilgini kaybetme yeter diyo, esim guler yuzlu olmami seviyor ruhumun cocuk oldugunu dusunuyo 😊🙈
Nickiniz gibi hayatınız çok ponçik yiaağ 🤗

Dikkat edin bağzi(c) uyeler sizi kıskanıyor olabilir 👀 Allah geçim versin poncikliginiz daim olsun 🥹
Valla az once biri baska bir yorumda cailenizi ovmeye mi geldiniz yazms tuaf buldum bana ne kazandiracak ki bu sadece kasvetli bir insan deilim benimde illaki sorunlarim oluyo ama burda sadece yorumlardan etkilenip cozebileceklerimi paylasiyorum 😊

Eskiden ben de senin gibi düşünüyordum. Herkes hayatındaki iyi şeyleri haketmeli diyordum.kuduruyordum hırstan, birisi birşeyleri haketmeden yaşayabiliyor diye.ki bu konuda da öyle.ama sonra dedim ki yaratıcı mı allah mı, enerji mi neye inanırsak inanalım o kişiyi bu nimetlere lâyık görüyor demek ki.
Eskiden: 2 saniye önce

Merhaba 🌸
4.evlilik yıldönümümüzü kutladık 2 gün önce . 2 yaşında oğlum var , 6 aylıkta kızıma hamileyim . Beni çok seven bir eşim ve hayatta kalan birtek annesi var. Kaynanam beni çok sever bende onu, gelinim değil kızımsın der ne temizlik yapmama izin verir ne de köye geldigimizde köy işi yaptırır . Eker biçer hep bize kışlık hazırlar 6 ay köyde tek kalır 6 ayda bizim üst katımızda kalır.

Eşim desem beni benden çok dusunur . Isten gekir oglumuzu alıp parka goturur bana uyu dinlen sen der dışardan yemek alır gelir. Bazen ben bile utanırım neden bu kadar el üstunde tutuyor diye aileme cok saygilidir. Annem, babqm cok severler esimide kaynanamıda , maddi durumumuz çok iyi ben şuan calismiyorum esim tamamiyle ben ve cocuklarım odaklı yasar isteyken surekli arar ozledim der 🥰

Ee sorun ne diyeceksiniz.. Sorun benim hayatt enerjimin olmaması, ilk dogumdan asiri kilo aldim ve beklenmeyen ikinci gebelik oluncada veremedim kilolarimi smdi hamileyim ve cok kiloluyum kendime de cok bakan biri degilim daha dogrusu asiri üşengecim . Yemek yapmayq bile üşeniyorum, oglumda cok yaramaz bir cocuk degil ama ben nedense kendimi bırakmıs gibiyim .

Önerilerinize ihtiyacım var. Evlendikten snra benim gibi üşengec olan varmı? Varsa nasl kurtuldunuz bu durumdan , evim cok guzel, esim yemek takimindan tutun tum mutfak malzemelerimi kendi alır, mor severim diye mutfak hep mor ama ben instgramdan bile hikaye atacak hevesi bulmuyorum kendimde hani şu guzel masa hazirlayip hikaye atan kadinlar gbi hayat enerjim yok .

Sizce çok kilolu olmam beni yavaslatiyor strese mi sokuyor..? Nasıl enerjimi yukseltip esimin sevgisine bana yaptiklarina layık olabilirim..? ❤️
Allah mutluluğunuzu daim etsin yazmadan geçemedim:) fazla kilonuzun olması bence sizi bu tribe soktu. Seneye 2 çocukla bence kilo verirsiniz:) bakım konusuna gelince, bence eşinize göre hareket etmelisiniz. Her gün makyaj yapan biri değilim, eşimde çok hoşlanmaz zaten ama bı yere gittiğimizde ben eşimin, eşim benim yanıma yakışır. Nerde nasıl olunması gerektiği bilindikten sonra bence bir problem yok. Ama siz eğer isterseniz, birinden yardım alabilirsiniz piskolog seansları gibi. Fazla etkilenmenizi istemem bu konu yüzünden

Konu sahibinin layık olma çabası beni gıcık etti. Kilo ile ne alakasını da anlamaya çalışıyorum. Kocası cennetten inen Nuri zağar. Kusursuz 🧿😁
En mikimmil benim en mikimmil koca en mikimmil kaynana bende hıh 💃
Kimse totosunu kaldirmasin üstümde ağırlık var usengecim miskinim diye yan gelip yatsın sonra kiloluyum dghsjskdkdj
Ayyyy dotum kibar olucam diye incelikten kopacak her cümlenin sonuna ☺️ ekleyince minnoş oldum zannediyo.
Ayyy beni durdurun çok fena oluyorum :KK67:

En mikimmil benim en mikimmil koca en mikimmil kaynana bende hıh 💃
Kimse totosunu kaldirmasin üstümde ağırlık var usengecim miskinim diye yan gelip yatsın sonra kiloluyum dghsjskdkdj
Ayyyy dotum kibar olucam diye incelikten kopacak her cümlenin sonuna ☺️ ekleyince minnoş oldum zannediyo.
Ayyy beni durdurun çok fena oluyorum :KK67:
Şiştim resmen 12 sayfa beni duvardan duvara attı. Şşhh sonra kıskanıyor oluyoruz. 😁😁 Aman diyeyim.

Şiştim resmen 12 sayfa beni duvardan duvara attı. Şşhh sonra kıskanıyor oluyoruz. 😁😁 Aman diyeyim.
Senin kocan olmadığı için kıskanman muhtemel ama ben oylemiyim ben evli çocuklu yan gelip yatan kocamin parasını çatır çatır yiyen kimseye de layık olmaya çalışmayan libidosu tavan afsgshsjks kendimi övmeye başladım gibi oldu ama devamı var bekleyin 💃

Dogumdan sonra bebek kendi kendine bir takım isleri yapana kadar: yuruyup peşinden gelme, kendini ifade etme gibi(1-1.5 yasa tekabul ediyor) annelik modu acik oluyor. Istesen de bazi seyleri duzenli yapamiyosun. Bigun saçını yaparken, diger gun yapamıyorsun. Bigun yuruyuse cikiyosan diger gun cikamiyosun. Tam kendinize ozel alan yaratacaginiz vakitte tekrar gebe kalmış, anne modunu geri acmissiniz. Su an karnimdakini iyi besleyeyim, kucagimdakine iyi bakayim pozisyondasiniz. Bunlari yapmak için de zamanı bolmek yani kendine ayirdigin zamani kismak gerekiyor.

Size tavsiyem dogumdan sonra daha iyi korunun, tekrar gebe kalmayin. Kendinizi sadece anne olarak gormeyin. Ayni zamanda bir kadin oldugunuzu unutmayin. Bu arada bence kilo vermenin en iyi yolu emzirmek..sütüm gelsin diye tatliya abanmak yerine bol su icip, besin degeri yüksek gidalarla beslenirseniz saglam kilo verirsiniz. Tabi ayni zamanda hareket etmekte şart.

Merhaba 🌸
4.evlilik yıldönümümüzü kutladık 2 gün önce . 2 yaşında oğlum var , 6 aylıkta kızıma hamileyim . Beni çok seven bir eşim ve hayatta kalan birtek annesi var. Kaynanam beni çok sever bende onu, gelinim değil kızımsın der ne temizlik yapmama izin verir ne de köye geldigimizde köy işi yaptırır . Eker biçer hep bize kışlık hazırlar 6 ay köyde tek kalır 6 ayda bizim üst katımızda kalır.

Eşim desem beni benden çok dusunur . Isten gekir oglumuzu alıp parka goturur bana uyu dinlen sen der dışardan yemek alır gelir. Bazen ben bile utanırım neden bu kadar el üstunde tutuyor diye aileme cok saygilidir. Annem, babqm cok severler esimide kaynanamıda , maddi durumumuz çok iyi ben şuan calismiyorum esim tamamiyle ben ve cocuklarım odaklı yasar isteyken surekli arar ozledim der 🥰

Ee sorun ne diyeceksiniz.. Sorun benim hayatt enerjimin olmaması, ilk dogumdan asiri kilo aldim ve beklenmeyen ikinci gebelik oluncada veremedim kilolarimi smdi hamileyim ve cok kiloluyum kendime de cok bakan biri degilim daha dogrusu asiri üşengecim . Yemek yapmayq bile üşeniyorum, oglumda cok yaramaz bir cocuk degil ama ben nedense kendimi bırakmıs gibiyim .

Önerilerinize ihtiyacım var. Evlendikten snra benim gibi üşengec olan varmı? Varsa nasl kurtuldunuz bu durumdan , evim cok guzel, esim yemek takimindan tutun tum mutfak malzemelerimi kendi alır, mor severim diye mutfak hep mor ama ben instgramdan bile hikaye atacak hevesi bulmuyorum kendimde hani şu guzel masa hazirlayip hikaye atan kadinlar gbi hayat enerjim yok .

Sizce çok kilolu olmam beni yavaslatiyor strese mi sokuyor..? Nasıl enerjimi yukseltip esimin sevgisine bana yaptiklarina layık olabilirim..? ❤️
Kan değerlerinize bakılmıstır hamileyseniz.
Vitaminleriniizi düzenli kullanın.
Bide 2 yas bebesi evde,ustune hamilelik beni yerden kazırlardı valla.

X