- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koptum yaaaaa bende diyorum biri simdi sunu yap bunu yap spor yap dicek birden bu yorumu gorunce kahkaha attim agzimdaki cayi puskurttum. Hahaha cok haklisin ayricaAman salın gitsin, yüz verince astarını istiyor bu erkekler.
Deveye diken misali…
Uyumak istiyorum surekli telle de çok ugrasmıyorumBunun ese layik olmayla alakasi yokki. Krndiniz cocugunuz ve bebeginiz icin enerjik olmayi isteseniz anlarim ama kocama layik olmak cumlesi çok itici.
Demir eksikliginiz vardir belkide demirinize baktirin..telefonu ya da sizi oyalayan neyse onu birakin o zaman can sikintisimdan kalkar yemek temizlik yapar zayiflamayi daha bilincli ister adim atarsiniz. Üsengecsiniz ama napiyorsunuz o esnada yani is yapmazken ne yapiyorsunuz o onemli
Haklısınız ben cok tuketiyorum hamurisiHamile oldugunuz için duygusal düşünüyorsunuz, kilo alınır verilir çok önemli değil. Bebeğiniz sağlıklı olsun siz iyi olun yeter. Doğumdan sonra verirsiniz kiloları ekmeği ve hamurişini kısarsanız çok kilo almazsınız diye düşünüyorum
Koptum yaaaaa bende diyorum biri simdi sunu yap bunu yap spor yap dicek birden bu yorumu gorunce kahkaha attim agzimdaki cayi puskurttum. Hahaha cok haklisin ayrica
Yemeyin ben hiç yemiyorum ekmeği bile çok az tüketiyorum gebelik şekeri tansiyon gibi sorunlar yaşarsınız Allah korusun. Sağlığınıza dikkat edin kilo verilir bir şekilde ama hamur işinin ne size ne bebeğe hiçbir faydası yok direk yağa dönüşüyorHaklısınız ben cok tuketiyorum hamurisi
Meslegım var bebek olana kadar çalstm ama meslegimi yapmiyordum , isteyken iyi hissederdim kendimi ama smdi surekli uykum var bilmiyorum belkide hamilelikten dolayidir doktorum iki gebelik arasi az oldugu icin halsiz hissedersin demisti ama bu kadari fazla gbiEşiniz kv istedigi kadar destek olsun anne olmak Zor iş.
Ayrıca istenmeyen bı gebelik durumu var diğer çocuk henüz 2 yaşında annelige yeni adapte olmuşken hop 2.cocuk olmuş.
Belki de hayattan esas istediğiniz şeyler bunlar değildir?
Bir mesleginiz işiniz var mıydı mesela belki çalışma hayatını özlüyor olabilirsiniz.
Ev hanımı olmak size göre olmayabilir.
Birde bence eşinize layık olmaya çalışmak yerine kendinize odaklanın.
Yani kiloyu da öyle kendi sağlığınız için vermeye çalışın.
Eşiniz zaten yapması gereken şeyleri yapıyor esasen bizim ülkemizde böyle malesef erkekler simartildigi için sürekli bize lütuf gibi geliyor yaptıkları.
Aynen diyetisyenim tamamen kesti smdi aburcubur hamurisi yasakYemeyin ben hiç yemiyorum ekmeği bile çok az tüketiyorum gebelik şekeri tansiyon gibi sorunlar yaşarsınız Allah korusun. Sağlığınıza dikkat edin kilo verilir bir şekilde ama hamur işinin ne size ne bebeğe hiçbir faydası yok direk yağa dönüşüyor
Doğumdan sonra tığ gibi olun bence hayat enerjiniz geri gelir formda olmak insanı mutlu eder daha dinamik ve canlı olursunuz kıpır kıpırMerhaba
4.evlilik yıldönümümüzü kutladık 2 gün önce . 2 yaşında oğlum var , 6 aylıkta kızıma hamileyim . Beni çok seven bir eşim ve hayatta kalan birtek annesi var. Kaynanam beni çok sever bende onu, gelinim değil kızımsın der ne temizlik yapmama izin verir ne de köye geldigimizde köy işi yaptırır . Eker biçer hep bize kışlık hazırlar 6 ay köyde tek kalır 6 ayda bizim üst katımızda kalır.
Eşim desem beni benden çok dusunur . Isten gekir oglumuzu alıp parka goturur bana uyu dinlen sen der dışardan yemek alır gelir. Bazen ben bile utanırım neden bu kadar el üstunde tutuyor diye aileme cok saygilidir. Annem, babqm cok severler esimide kaynanamıda , maddi durumumuz çok iyi ben şuan calismiyorum esim tamamiyle ben ve cocuklarım odaklı yasar isteyken surekli arar ozledim der
Ee sorun ne diyeceksiniz.. Sorun benim hayatt enerjimin olmaması, ilk dogumdan asiri kilo aldim ve beklenmeyen ikinci gebelik oluncada veremedim kilolarimi smdi hamileyim ve cok kiloluyum kendime de cok bakan biri degilim daha dogrusu asiri üşengecim . Yemek yapmayq bile üşeniyorum, oglumda cok yaramaz bir cocuk degil ama ben nedense kendimi bırakmıs gibiyim .
Önerilerinize ihtiyacım var. Evlendikten snra benim gibi üşengec olan varmı? Varsa nasl kurtuldunuz bu durumdan , evim cok guzel, esim yemek takimindan tutun tum mutfak malzemelerimi kendi alır, mor severim diye mutfak hep mor ama ben instgramdan bile hikaye atacak hevesi bulmuyorum kendimde hani şu guzel masa hazirlayip hikaye atan kadinlar gbi hayat enerjim yok .
Sizce çok kilolu olmam beni yavaslatiyor strese mi sokuyor..? Nasıl enerjimi yukseltip esimin sevgisine bana yaptiklarina layık olabilirim..?
Insallah karekterim öyle kipir kipır cok neseli bir insanim ama kocaman gobisimle oturdugum yerde kaliyorumDoğumdan sonra tığ gibi olun bence hayat enerjiniz geri gelir formda olmak insanı mutlu eder daha dinamik ve canlı olursunuz kıpır kıpır
Bir degerlerinize baktırın. Aksam erken yatın. Oglen bebekle uyuyun vakit olursaUyumak istiyorum surekli telle de çok ugrasmıyorum
Valla zayıf oldunmu özgüveninde oluyor her istediğini alıp giyiyorsun ama şişman oldunmu heleki bişey giydiğinde yakışmıyorsa o zaman hayata küsüyosun tecrübeyle sabit bu dediklerim benimde ikinci gebeliğim çok kilom yok ama yinede doğumdan sonra zayıflamak isterimInsallah karekterim öyle kipir kipır cok neseli bir insanim ama kocaman gobisimle oturdugum yerde kaliyorum
Bende suan kiyafet bile almak istemiyorum makyaj bile yapasim yok ayicikli pijamalarimla dolaniyorum evdeValla zayıf oldunmu özgüveninde oluyor her istediğini alıp giyiyorsun ama şişman oldunmu heleki bişey giydiğinde yakışmıyorsa o zaman hayata küsüyosun tecrübeyle sabit bu dediklerim benimde ikinci gebeliğim çok kilom yok ama yinede doğumdan sonra zayıflamak isterim
Bana nedense bu yazı çok samimiyetsiz geldi. Başlık bile bir tuhaf. Hani sanki böyle bir hayat istiyorsunuz ama hayatınız böyle değil gibi. Üşengeçlik için kim ne diyebilir ki harekete geçmeniz lazım.
Aynen harekete gecebildigimde yaoabilecegimi biliyorum ama surekli erteliyorum herseyi yorgun uyaniyorum oyle devam ediyorEşe layık olmak değil de kendinizi mutlu ve iyi hissetmek için birşeyler yapabilirsiniz.
Kilo için biraz bekleyin, hamilesiniz.
Diğer şeyler için öncelikle kan değerlerinize baktırın.
Sonra da kalkın ayağa. Birşeyler yaptıkça bu psikolojiden çıkarsınız. İnsan bezdikçe beziyor, harekete geçerse de devamı geliyor.
Eşiniz sizin hayatınızı çok kolaylaştıran, her şeyle ilgilenen sizi sevgisiyle ilgisiyle çevreleyen biri olunca siz de nasılsa yapan var, nasılsa işler yürüyor bir şekilde diye sermiş olabilirsiniz.
Ama gençsiniz böyle bezmişlik olmaz.
Yine de gebelik sürecinde tam olarak istediğiniz seviyeye gelemezsiniz.
Şimdi bu dönemin tadını çıkarın.
Kiloysa kilo. Hamileyken de almalayım mı?
Tabi önce sağlık... O şekilde olsun da.