- 25 Haziran 2015
- 239
- 253
- 103
- 34
- Konu Sahibi elif_yasin
-
İnanın aynı düşüncedeyim ihtiyaçları olsa eşimden önce ben kendim veririm kıskanmam ama şuan evin önünde iki araba bir traktör bir motor var (18bin değerinde motor) ve aramızda ayrı gayrı yok isteyen istediği araca ihtiyacı olduğunda binebiliyor yeni bir araca gerek yok diyorum ama bakalım eşim napacak ben çok üzgünümHaklısın sakın onlara paranı yedirme....
Gerekirse altın yap tak koluna sinir oluyorum ihtiyaçları olsa amenna ama ihtiyaçları da yok asla taviz verme...
eşime iş yerindengelecek para nereden geliyor?
Ne zaman verecekler belli değil eşim 6 ay sonra ver dicem diyordu ama hepsini bir veremezki başka borcu da var. Kafam çok karışık. Beni dinlemeyip o arabayı alırsa ilişkimiz daha da zedelenecek diye korkuyorumYani arabanin acelesi yokmuş kesin verecekse verebilir vermeyeceklerse sikinti..
Güzelce konustum dedin eşinin bu ısrarını anlamadım ayrıca o para öyle gider canım öderiz filan hikaye....İnanın aynı düşüncedeyim ihtiyaçları olsa eşimden önce ben kendim veririm kıskanmam ama şuan evin önünde iki araba bir traktör bir motor var (18bin değerinde motor) ve aramızda ayrı gayrı yok isteyen istediği araca ihtiyacı olduğunda binebiliyor yeni bir araca gerek yok diyorum ama bakalım eşim napacak ben çok üzgünüm
Evet tazminat verilecek ama işsiz kalmıyor farklı yere geçecekGelecek para nereden geliyor ona gore yorum yapalim
Edit;yazmissiniz simdi gordum. Esinize tazminat mi veriliyor?
Artık eşimi vazgeçirmek için birşey söylemem diyeceğimi dedim hala anlamayıp dediğini yaparsa evliliğimiz zarar görecek ona üzülüyorumAynen sakin paranı yedirme geri ödemez oğlum aldı oğlum yaptı sana noluyor derler konarlar üstüne eşini vazgeçir geçmezse de üstüne soğuk su iç derim sadece
Canım inan o kadar zoruma gitti ki inanamadım alıcam ben diye atarlanınca. Bu zamana kadar hep destekçisi olan ben ama şimdi bir nevi sen karışma benim param ben alıcam demeye getiriyor. Çok çok üzgünümkonuyu okurken insanı zorla çileden çıkarıyorlar demek geldi ,
gerçektende öyle 2 hafta önce bende bir sinirle kredi kartımı kestim attım , bana bakmak zorundasın diyerek ,
yeter yaaa yılardır ver ver birazda koca parası yiyelim dedim kendi kendime ,
ama sen sakın kararından vazgeçme , surat yapmaya devam
Anladim,bence esinizi kendi haline birakin. Cunku siz direttikce o vazgecmeyecek. Tam tersine gerginlik ve kirginlik artacak. Birakin alsin arabayi. Bugunun yarini da var,bakarsiniz siz de kendi ailenize verirsiniz paranizi bir gun.Evet tazminat verilecek ama işsiz kalmıyor farklı yere geçecek
İnanın parasında değilim bu zamana kadar herşeyi birlikte yaparken şimdi böyle ben yapıcam deyip atarlanması beni asıl üzen şey. Kaldı ki ailesinin ihtiyacı olsa ben kendi elimle veririm bunu çok iyi biliyor. Kesinlikle bir daha üstüne gitmem konuyu dahi açmıycam ama hiçbir şey olmamış gibi de davranamam üzgünüm çokAnladim,bence esinizi kendi haline birakin. Cunku siz direttikce o vazgecmeyecek. Tam tersine gerginlik ve kirginlik artacak. Birakin alsin arabayi. Bugunun yarini da var,bakarsiniz siz de kendi ailenize verirsiniz paranizi bir gun.
Canım inan o kadar zoruma gitti ki inanamadım alıcam ben diye atarlanınca. Bu zamana kadar hep destekçisi olan ben ama şimdi bir nevi sen karışma benim param ben alıcam demeye getiriyor. Çok çok üzgünüm
Henüz bu paranın geleceğinden kimsenin haberi yoktu. O yüzden kp demiş olamaz dediyse eşim demiştir. Ama bana dediği 'henüz kimseye demedim'. BilemiyorumEşinizin babasının böyle bir talebi olmuş olabilir mi ?
Hani laf arasında"arabayı yenilemek istiyorum "gibi
Eşinizde ben yenilerim falan demiş olabilir mi ?
İşte beni asıl üzen şey de bu beni yok saymasıBoşuna dememisler kadın para yokken erkek para varken karakterini belli eder diye. Eline 3 kuruş para geçince nasıl yok saymış sizi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?