- Konu Sahibi betulyldrm
-
Çalışmıyorum şu an malesefHala calismiyor musun? İsıne geri dondun mu?
Fırsat vermiyor gel konuşalım diyorum aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önüme koyma diyor yok oluyor ortadanBu yazdıklarını olduğu gibi eşinle konuşmalısın bence.
Belki calismaya baslasan daha az sorgulayip kurucaksin kafanda, adam bilemezdi boyle olucagini, kim bile bile batacagi ise girer ki, korona da tuz biber oldu zaten ekonomik krize, bence ayrilirsan pisman olur musun, kalirsan affedip onune bakman icin neye ihtiyacin var bunlari dusun, ama o da boyoe olsun istemezdiÇalışmıyorum şu an malesef
Peki bu halinden hiç memnun olmadığını, değişmek istediğini ama yapamadığını, desteğine ihtiyacın olduğunu ona söyledin mi?Fırsat vermiyor gel konuşalım diyorum aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önüme koyma diyor yok oluyor ortadan
Kızım 4 yaşında onu bırakıp işe girmek içimden gelmiyor ama bu olayları bu gece uzun uzun düşünüp son noktayı koyacağımBelki calismaya baslasan daha az sorgulayip kurucaksin kafanda, adam bilemezdi boyle olucagini, kim bile bile batacagi ise girer ki, korona da tuz biber oldu zaten ekonomik krize, bence ayrilirsan pisman olur musun, kalirsan affedip onune bakman icin neye ihtiyacin var bunlari dusun, ama o da boyoe olsun istemezdi
Sadi konuk ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gittik 2 tane ilaç verdi bu durum için ama sadece sersem oluyorum içinceEşin battığında çok mu sıkıntı yaşadın?
Bana travma sonrası stres bozukluğu gibi geldi bu anlattıkların doktordan ziyade bir psikologla mı görüşsen?
Bende yaşadım sonradan öğrendim bu durumu.
Bu mesajınızı yeni gördüm. 4 yaş çocuk kreş çocuğudur. Çocuğu bırakıp işe girmek içimden gelmiyor benim için pek kabul edilebilir bir sebep değil kusura bakmayın bu nedenle sizi anlayamayacağım.Kızım 4 yaşında onu bırakıp işe girmek içimden gelmiyor ama bu olayları bu gece uzun uzun düşünüp son noktayı koyacağım
O kadarına ben yorum yapamam bir uzman değilim kendi deneyimimden yola çıkarak bu yorumu yaptım sadece. Farklı bir uzmana da görünün bazen psikologlar bile anlamıyor. Doktorunuz hakkında araştırma yapın. Sizin durumunuzu tam anlamamış ya da anlamaya çalışmamış olabilir mi?Sadi konuk ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gittik 2 tane ilaç verdi bu durum için ama sadece sersem oluyorum içince
HaklısınızBu mesajınızı yeni gördüm. 4 yaş çocuk kreş çocuğudur. Çocuğu bırakıp işe girmek içimden gelmiyor benim için pek kabul edilebilir bir sebep değil kusura bakmayın bu nedenle sizi anlayamayacağım.
Katılıyorum o yaştaki çocuğun akranlarıyla bir arada olmaya ihtiyacı varBu mesajınızı yeni gördüm. 4 yaş çocuk kreş çocuğudur. Çocuğu bırakıp işe girmek içimden gelmiyor benim için pek kabul edilebilir bir sebep değil kusura bakmayın bu nedenle sizi anlayamayacağım.
Bence çalışmaya başlayın eğer hâlâ evdeyseniz yada bı meşgale bulun kendinize sevdiğiniz bı uğraş bu bı diziye başlamak bile olabilirÖncelikle merhabalar ben içimi insanlara çok fazla döken biri değilim ve aranıza yeni katıldım siteyi şans eseri derdim için internette tavsiye ve fikir ararken gördüm ve çok hoşuma gitti benim bir sıkıntım var son 1 senedir eşime karşı sürekli kötü davranıyorum en kötü hatasında kalbini kırıyorum esip gürlüyorum sonra vicdan azabı çekiyorum ama bir türlü özür dileyemiyorum ben sinirden delirirken bana karşılık vermemesi daha da deli ediyor beni sadece balkona çıkıp sigara içiyor yada direk evden çıkıyor olayın ne olduğunu bile düşünmüyor eşimle severek evlendik evlilik öncesinde sevgiliydik ve hakkını yiyemem bana karşı hep saygılı ve sevgili oldu ama yaklaşık 2 sene önce beni dinlemedi istemediğim halde bir iş kurdu ve batırdı ben yalvardım ama umursamadı beni ve bu yüzden çok zorluk çektik insan kaynakları olarak çalıştığım yerden çıktım sırf işini yapsın diye olaydan sonra ilk 1 sene hep ona destek oldum ama son zamanlar anlamsız şekilde o olayı bahane ediyorum yada başka şeyleri bahane edip kavga çıkarıyorum 12 gündür yatağımı ayırdım kendisi de anlam veremiyor bana kızamıyor doktora gittik 2 tane ilaç verdi ama faydası yok beni sadece sersem gibi yapıyor ilaçlar daha bu gün yine kavga ettim şimdi sinirden yatamıyorum hem ona bunu yaptığım için vicdan azabı çekiyorum hem kendime kızıyorum bana ne oldu diye sanki biri bana büyü yaptı neden bu kadar eşime karşı kin doluyum çocuğumuz olmasa boşanmayı bile düşünüyorum yaşı benden büyük ablalarıma soruyorum evliliğin bazı zamanlarında bu tip şeyler oluyormu yada içimdeki sevgi bittiği içinmi böyle oldu kafam çok karışık anneme soramıyorum kendisi aşırı panik anneme biraz sorun belli etsem sabahına eve gelir bizi doğduğumuza pişman eder.
Şu sıralar sürekli yabancı dizi izliyorum kafamı dağıtmak için faydası oluyor bazenBence çalışmaya başlayın eğer hâlâ evdeyseniz yada bı meşgale bulun kendinize sevdiğiniz bı uğraş bu bı diziye başlamak bile olabilir
Bunun gibi bi uğraş daha bulun ben boyama yapmayı severim mesela onu yaparken unuturum herşeyiŞu sıralar sürekli yabancı dizi izliyorum kafamı dağıtmak için faydası oluyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?