Eşime karşı sürekli kötü davranıyorum

Tiroit değerlerinize baktırdınız mı? Benim TSH değerim yükselmiş baya. Çok agresifleşiyordum, ilaç kullanıyorum değerlerim normale inince rahat ettim.

Çok fevri hareket ediyorsun. Ne demek sabah ayrılacağım. Daha çift terapsini bile denememişsin.
Hem eşin batmış olabilir. Herkesin hata yapma şansını olmalı değil mi. İlk hatada tamam hatası Büyük ama tamamen silinmez ki.
Bence aile terapisti deneyin.
Ve 4 yaşında çocuğun artık kreşe falan gitmesi gerekiyor zaten. Kendini dinleyecek vaktin çok bence hemen işe basmalısın.

No problem. Bulur yakında ponçik bir kadın. Sen sağ ben selamet der. Siz de artık boş kalan yatakla kavga edersiniz. Nasıl olsa o da susuyor ama balkonda sigara içemiyor bakın orası eksik kalır.

Yaşandı onaylandi.

İyi tarafından bakmaya çalışın.borcunuz yok ve eşiniz çalışıyor..sizde iş hayatına dönerseniz maddi ve manevi açıdan rahat edersiniz...birde hayatta yaşadıklarımızdan ders çıkarmalıyız..eşiniz bu olaydan umarım ders çıkarmıştır da bir daha yapmaz...yada siz yapar diye mi düşünüyorsunuz ve güvenmiyorsunuz?

Olan olmuş giden gitmiş . Para her zaman yerine gelebilir. Eşiniz çalışıyor durumunuz da çok kötü değil anladığım kadarıyla . O para bir sağlık sorununa da gidebilirdi ki biz yaşadık böyle şeyler . Yani ortak kararinizin dışında hareket etmesi kötü olmuş o noktada hak veriyorum ama zamanı geri donduremezsiniz. Uzulmedigini de düşünmüyorum,sadece belli etmek istemiyordur .

Boşanma olmayacaksa evde huzursuzluk çıkarmayın . Yukarıda bir arkadaş da bahsetmiş çocuğunuz bunları görüyor ve etkileniyor .Onun aklında sorun çıkaran anne olacaksınız .Buna deger mi ?

Fırsat vermiyor gel konuşalım diyorum aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önüme koyma diyor yok oluyor ortadan
E haklı değil mi? Kendiniz yazmışsınız ilk mesajda; sürekli aynı konuları bahane edip kavga çıkarıyorum demişsiniz.

İlaçların da işe yaramadığını düşünmeyin. Mucize değil bunlar, hemen etki etmeyebilir. Doktorunuza danışın, ne kadar sürede etki edeceğini öğrenin ve bence bırakmayın.

Herkes hata yapabilir. Eşiniz belli ki kurduğu işe güveniyordu hevesliydi. Sizin fikrinizi önemsememesi elbette biraz kırıcı. O da anlamıştır hatasını muhakkak. Tamamen eşiniz odaklı olmayın, başka meşgaleleriniz olsun. Neden bunu dedi, niye bunu dedi, niye böyle,neden bu adam bu kadar rahat diye kendinizi harap etmeyin. Sizin ondan ayrı bir hayatınız, özel alanınız olabilmeli. Eski mevzuları açıp kızmanın ikinize de zerre kadar faydası yok. Sürekli böyle yaparsanız eşiniz de "nasıl olsa her şeye kızıyor, pişirip pişirip önüme getiriyor, yine aynı şeyler" diye düşünüp umursamaz bir kafada olacak. Ve çocuğunuz varmış, bende sorunlu bir ailede büyüdüm. İnanın bu tavırlara devam ederseniz ileride çok pişman olacaksınız. Çocuğunuzda büyük büyük izler bırakıyorsunuz.

Su an calismadiginiz icin esinize kiziyorsunuz demek ki. Evde bunaliyor olabilirsiniz. Ve bunuda esinize yansitoyorsunuz.Oda surekli ayni seylerden konusmak istemedigi icin de hirsinizi da alamiyorsunuz daha ustune ustune gidip kavga ediyorsunuz.Istediginiz anlasilmak ama konunun etrafinda dolanip belliki acikca buraya yazdiginiz gibi isimden oldum ve bu is icin senin yuzunden oldu diyemediginiz icinde aklinizdan silinmiyor olabilir. Esinizi gozunuze kotu bilmissiniz. Ama surekli tartismadan da kacar olmus bu sebeple gosterdiginiz tavir nedeniyle. Olan olmus bi daha olmamasini onleyebiliyorsaniz onleyin. Isten neden is kursun diye ciktiniz bilmiyorum.Belki evde bunaldiginizk ve tekrar calismaya donmenizi istesiginizi soyleyebilirsiniz

Adama yazik..
Baksana kavgada susup , sakince sigara iciyor yada evden uzaklasiyormus ki sakinlessin..
Kaldi mi boyle adamlar?

Bazı arkadaşlarım beni haksız bulmuş belki ben tam anlatamadım ama önemli değil bazı şeyleri de ben anlatmak istemedim zaten ayrılmaya karar verdik umarım kimse aile sorunu yaşamaz hayatında iyi geceler......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…