- 23 Ocak 2021
- 145
- 103
- 23
- Konu Sahibi betulyldrm
-
Tiroit değerlerinize baktırdınız mı? Benim TSH değerim yükselmiş baya. Çok agresifleşiyordum, ilaç kullanıyorum değerlerim normale inince rahat ettim.Öncelikle merhabalar ben içimi insanlara çok fazla döken biri değilim ve aranıza yeni katıldım siteyi şans eseri derdim için internette tavsiye ve fikir ararken gördüm ve çok hoşuma gitti benim bir sıkıntım var son 1 senedir eşime karşı sürekli kötü davranıyorum en kötü hatasında kalbini kırıyorum esip gürlüyorum sonra vicdan azabı çekiyorum ama bir türlü özür dileyemiyorum ben sinirden delirirken bana karşılık vermemesi daha da deli ediyor beni sadece balkona çıkıp sigara içiyor yada direk evden çıkıyor olayın ne olduğunu bile düşünmüyor eşimle severek evlendik evlilik öncesinde sevgiliydik ve hakkını yiyemem bana karşı hep saygılı ve sevgili oldu ama yaklaşık 2 sene önce beni dinlemedi istemediğim halde bir iş kurdu ve batırdı ben yalvardım ama umursamadı beni ve bu yüzden çok zorluk çektik insan kaynakları olarak çalıştığım yerden çıktım sırf işini yapsın diye olaydan sonra ilk 1 sene hep ona destek oldum ama son zamanlar anlamsız şekilde o olayı bahane ediyorum yada başka şeyleri bahane edip kavga çıkarıyorum 12 gündür yatağımı ayırdım kendisi de anlam veremiyor bana kızamıyor doktora gittik 2 tane ilaç verdi ama faydası yok beni sadece sersem gibi yapıyor ilaçlar daha bu gün yine kavga ettim şimdi sinirden yatamıyorum hem ona bunu yaptığım için vicdan azabı çekiyorum hem kendime kızıyorum bana ne oldu diye sanki biri bana büyü yaptı neden bu kadar eşime karşı kin doluyum çocuğumuz olmasa boşanmayı bile düşünüyorum yaşı benden büyük ablalarıma soruyorum evliliğin bazı zamanlarında bu tip şeyler oluyormu yada içimdeki sevgi bittiği içinmi böyle oldu kafam çok karışık anneme soramıyorum kendisi aşırı panik anneme biraz sorun belli etsem sabahına eve gelir bizi doğduğumuza pişman eder.
No problem. Bulur yakında ponçik bir kadın. Sen sağ ben selamet der. Siz de artık boş kalan yatakla kavga edersiniz. Nasıl olsa o da susuyor ama balkonda sigara içemiyor bakın orası eksik kalır.Öncelikle merhabalar ben içimi insanlara çok fazla döken biri değilim ve aranıza yeni katıldım siteyi şans eseri derdim için internette tavsiye ve fikir ararken gördüm ve çok hoşuma gitti benim bir sıkıntım var son 1 senedir eşime karşı sürekli kötü davranıyorum en kötü hatasında kalbini kırıyorum esip gürlüyorum sonra vicdan azabı çekiyorum ama bir türlü özür dileyemiyorum ben sinirden delirirken bana karşılık vermemesi daha da deli ediyor beni sadece balkona çıkıp sigara içiyor yada direk evden çıkıyor olayın ne olduğunu bile düşünmüyor eşimle severek evlendik evlilik öncesinde sevgiliydik ve hakkını yiyemem bana karşı hep saygılı ve sevgili oldu ama yaklaşık 2 sene önce beni dinlemedi istemediğim halde bir iş kurdu ve batırdı ben yalvardım ama umursamadı beni ve bu yüzden çok zorluk çektik insan kaynakları olarak çalıştığım yerden çıktım sırf işini yapsın diye olaydan sonra ilk 1 sene hep ona destek oldum ama son zamanlar anlamsız şekilde o olayı bahane ediyorum yada başka şeyleri bahane edip kavga çıkarıyorum 12 gündür yatağımı ayırdım kendisi de anlam veremiyor bana kızamıyor doktora gittik 2 tane ilaç verdi ama faydası yok beni sadece sersem gibi yapıyor ilaçlar daha bu gün yine kavga ettim şimdi sinirden yatamıyorum hem ona bunu yaptığım için vicdan azabı çekiyorum hem kendime kızıyorum bana ne oldu diye sanki biri bana büyü yaptı neden bu kadar eşime karşı kin doluyum çocuğumuz olmasa boşanmayı bile düşünüyorum yaşı benden büyük ablalarıma soruyorum evliliğin bazı zamanlarında bu tip şeyler oluyormu yada içimdeki sevgi bittiği içinmi böyle oldu kafam çok karışık anneme soramıyorum kendisi aşırı panik anneme biraz sorun belli etsem sabahına eve gelir bizi doğduğumuza pişman eder.
peki insan kaynakları işiniz varken çocuğunuz yok muydu?Haklısınız
Yaşandı onaylandi.İnan ki çocuğunun tek gördüğü dirdirci,evin huzurunu kaçıran bir anne .
Bizim evde çok kavga gürültü olmazdı. Ama olduğu zamanlar bağıran çağıran, huzursuzluk çıkartan, evin tadını kaciran hep annemdi. Babamsa sakince onun sinirini atmasını bekler, balkona cikar , bizim odaya gelir bizi neselendirmeye falan çalışırdı - Gerginliği bitirmek için. Kavgaların tam konusunu bilmiyorum ama ekonomik sebepli olduğunu hatırlıyorum..
Sonuç olarak, annem çok uzun zamandir ,belki de onbeş yıldır babamla hiç yüksek sesle kavga etmedi. Belki kendini sakinlestirmenin yolunu buldu, belki aralarındaki meseleyi çözduler, bilmiyroum. Ama aradan geçen onbeşten fazla seneye rağmen benim için konu ne olursa olsun asla anneme hak veremiyorum. Kesinlikle babam haklıymis gibi geliyor. Annemin onbeş senedir daha da kavga çıkarmamış olması evin huzurunu kaçıran,kavgacı bir insan olduğu konusundaki fikrimi degistirmeye yetmedi.
Sizin kizinizla da muhtemelen yaşayacağınız şey bu olacak.
Ya bosanin kurtulun, ya da ofkelenince kendinize hakim olmanın bir yolunu bulun.
Çünkü böyle devam ederseniz kaybettiginiz şey sadece kocanız olmayacak, çocuğunuzla da bağlarıniz kopacak.
Benden soylemesi
İyi tarafından bakmaya çalışın.borcunuz yok ve eşiniz çalışıyor..sizde iş hayatına dönerseniz maddi ve manevi açıdan rahat edersiniz...birde hayatta yaşadıklarımızdan ders çıkarmalıyız..eşiniz bu olaydan umarım ders çıkarmıştır da bir daha yapmaz...yada siz yapar diye mi düşünüyorsunuz ve güvenmiyorsunuz?Özür dilerim siteyi kullanmaya yeni başladım bu yazdığınızı şimdi gördüm Borcumuz yok dairemizi satıp borçları kapattık şu an eşim çalışıyor kendisi üretim müdürü bir ayakkabı firmasında maddi sıkıntılar öncesinde iyiydik hatta işi ilk batırdığı sene de iyiydik ben destek oldum hep sonra bir anda değiştim eşim gayet sakin birisi hiç bir olayı kafasına takmaz evden işe işten eve zaten bu umursamazlığı sinirimi bozuyor aşkım ev yanıyor desem iyi tamam hadi görüşürüz der benim zoruma giden para kaybetmsi değil benim olmayacağını bildiğim halde iş yapması gece sabahlara kadar yalvardım ortağım dediği adam alkolik birisiydi eşimde boş hayale kandı araya ne akrabalar soktum burnunun dikine gitti ve iş batınca her şey normal gibi davrandı noterden iflas kağıdı aldığı sabah eve geldi kahvaltı yapmadım çay koy dedi bana gram üzülmedi kızmadı bunlar içime taş gibi oturdu tekrar özür dilerim siteye yeni kayıt oldum mesajınızı yeni gördüm
E haklı değil mi? Kendiniz yazmışsınız ilk mesajda; sürekli aynı konuları bahane edip kavga çıkarıyorum demişsiniz.Fırsat vermiyor gel konuşalım diyorum aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önüme koyma diyor yok oluyor ortadan
Su an calismadiginiz icin esinize kiziyorsunuz demek ki. Evde bunaliyor olabilirsiniz. Ve bunuda esinize yansitoyorsunuz.Oda surekli ayni seylerden konusmak istemedigi icin de hirsinizi da alamiyorsunuz daha ustune ustune gidip kavga ediyorsunuz.Istediginiz anlasilmak ama konunun etrafinda dolanip belliki acikca buraya yazdiginiz gibi isimden oldum ve bu is icin senin yuzunden oldu diyemediginiz icinde aklinizdan silinmiyor olabilir. Esinizi gozunuze kotu bilmissiniz. Ama surekli tartismadan da kacar olmus bu sebeple gosterdiginiz tavir nedeniyle. Olan olmus bi daha olmamasini onleyebiliyorsaniz onleyin. Isten neden is kursun diye ciktiniz bilmiyorum.Belki evde bunaldiginizk ve tekrar calismaya donmenizi istesiginizi soyleyebilirsinizÖncelikle merhabalar ben içimi insanlara çok fazla döken biri değilim ve aranıza yeni katıldım siteyi şans eseri derdim için internette tavsiye ve fikir ararken gördüm ve çok hoşuma gitti benim bir sıkıntım var son 1 senedir eşime karşı sürekli kötü davranıyorum en kötü hatasında kalbini kırıyorum esip gürlüyorum sonra vicdan azabı çekiyorum ama bir türlü özür dileyemiyorum ben sinirden delirirken bana karşılık vermemesi daha da deli ediyor beni sadece balkona çıkıp sigara içiyor yada direk evden çıkıyor olayın ne olduğunu bile düşünmüyor eşimle severek evlendik evlilik öncesinde sevgiliydik ve hakkını yiyemem bana karşı hep saygılı ve sevgili oldu ama yaklaşık 2 sene önce beni dinlemedi istemediğim halde bir iş kurdu ve batırdı ben yalvardım ama umursamadı beni ve bu yüzden çok zorluk çektik insan kaynakları olarak çalıştığım yerden çıktım sırf işini yapsın diye olaydan sonra ilk 1 sene hep ona destek oldum ama son zamanlar anlamsız şekilde o olayı bahane ediyorum yada başka şeyleri bahane edip kavga çıkarıyorum 12 gündür yatağımı ayırdım kendisi de anlam veremiyor bana kızamıyor doktora gittik 2 tane ilaç verdi ama faydası yok beni sadece sersem gibi yapıyor ilaçlar daha bu gün yine kavga ettim şimdi sinirden yatamıyorum hem ona bunu yaptığım için vicdan azabı çekiyorum hem kendime kızıyorum bana ne oldu diye sanki biri bana büyü yaptı neden bu kadar eşime karşı kin doluyum çocuğumuz olmasa boşanmayı bile düşünüyorum yaşı benden büyük ablalarıma soruyorum evliliğin bazı zamanlarında bu tip şeyler oluyormu yada içimdeki sevgi bittiği içinmi böyle oldu kafam çok karışık anneme soramıyorum kendisi aşırı panik anneme biraz sorun belli etsem sabahına eve gelir bizi doğduğumuza pişman eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?