Evet taşınsak bian önce istiyorum .İşe girip çalışmaya başlasanız
Siz kabullenememişsiniz sadece içinizdeki isyanı bastırmışsınız bence, yoksa böyle bir cümle kurmazdınız. Anneniz keyfi kalmıyormuş ki hastalık işin bambaşka bir boyutu, iyi günde kötü günde diye atıyorsunuz o imzayı. Çalışamama nedeniniz nedir? Çok elzem bir durumunuz yoksa iş arayın bence.Doktor açık açık olamayacağını söyledi ama o kadar özgüvenli bir insan ki ben kabullendiğim sesimi çıkartmadığım için Hiçbir şey yok gibi hayatına devam ediyor
Herkesin çocuğu olacak diye birşey yok. Ama seni kandırmış. Hastalığını söylemiş ama sorun da yok demiş.
ne var annen 40 gün kaldıysa yemeği sen yaptın temizliği sen yaptım bakımını sen yaptın. Erkeklerin annesini, kadınların istememe sebebi tüm işi gücü kadına yıkıp kendilerinin yan gelip yatması. Üstüne de memnuniyetsizlikleri.
Valla ben olsam böyle bir evliliği sürdümezdim. 30 yaşında emekli hayatına girmişsin.
İş bul çalış. Ama kendini de geliştir bu adama da çok bağlanıp fedakarlık yapma
Çocuk olur ya da olmaz mühim değil ama karşımdaki de bana ilgi alaka göstermeli işten gelip kafasını telden kaldırıp sohbet etmiyor bende onunla sohbet etmekten keyif almıyorum .annemın hastane işleriyle ilgileniyorum ve taşınacağım için erteledim yoksa ilk işim işe girmekSiz kabullenememişsiniz sadece içinizdeki isyanı bastırmışsınız bence, yoksa böyle bir cümle kurmazdınız. Anneniz keyfi kalmıyormuş ki hastalık işin bambaşka bir boyutu, iyi günde kötü günde diye atıyorsunuz o imzayı. Çalışamama nedeniniz nedir? Çok elzem bir durumunuz yoksa iş arayın bence.
Keşke çocuk durumunu evlenmeden önce konuşsaydınız, ev üstüne ev olmuyor maalesef , annenize çok geçmiş olsun , bu evlilik beklentinizi karşılamıyorsa bence evli kalmanızın bir anlamı yok ...Merhaba arkadaşlar ben 30 yaşındayım 2 yıl önce evlendim eşim 41 yaşında eşimle tanıştığımda testis kanseri geçirdiğini ama bir sorunu kalmadığını söyledi fakat tabii ki evlendikten sonra öyle olmadığını anladım yani çocuğunuzun olma ihtimali sıfıra yakın Ve ben inançlı bir insanım sadece sevsin sahiplensin istedim bunu asla yüzüne vuracak karakterde biri değilim .Herneyse ilk bir yıl gayet güzel geçti Bana değer veren saygı duyan bir adam vardı Sonrasında annem rahatsızlandı 4. evre kanser teşhisi konuldu Kemoterapiler radyoterapiler hastane koşturmacaları derken Ben eşimle bu arada uzak kaldık . Radyoterapi zamanları annem bizde kalıyordu eşimle birlikte hastaneye götürüp getiriyorduk.(hastane bize yakın olduğu için mecburen )Evimiz 65 metre² küçük bir ev .
Gel zaman git zaman annem aralıklı olarak toplamda 40 gün kaldı Eşimin hal ve tavırlarından bu durumdan rahatsız olduğu anlaşılıyordu ben çalışmadığım için maddi özgürlüğün olmadığı için boyun eğmek zorunda kalıyordum belkide ben getiriyorum bunlar yiyor diye düşünüyordu kim bilir . Evimiz kira eşimin maaşı düşük annem burada kalınca ailemle bir oturalım ev alalım bak burada 4 kişi gayet rahat yaşayabiliyor gördük diye baskı yaptı. kabul etmedim.ben de çalışamıyorum hastalıktan dolayı iyice gözden düştüm yani.ev sahibi de evden çıkartıyor
Tüp bebek için dr gittik birlikte Doktor açık açık olamayacağını söyledi ama o kadar özgüvenli bir insan ki ben kabullendiğim sesimi çıkartmadığım için Hiçbir şey yok gibi hayatına devam ediyor çok yoruldum sıkıldım elim para görsün istiyorum tabi kendisi benden daha çok istiyor ama taşınma durumu var bi an önce bu durumdan kurtulmak istiyorum bana destek olun lütfen
Maalesef sesimi de çıkaramıyorum bunda ailemin etkisi çok okutmadılar özgüvensiz ve değersiz yetiştik ben ve diğer kardeşlerimde aynı şekilde .annem babam arasında bitmek bilmeyen kavgalar hep aralarında kaldık hala da öyleyiz onların sorunları yüzünden kendimize odaklanamıyoruzEşinizin evlenmeden önce hiçbir sorun yok demesine takıldım, sanki kandırılmış gibisiniz. Anneniz hasta ve mecburiyetten kalıyormuş keyfiyetten değil ki üstelik 4. Evre kanser. Eşim böyle bir şey yapsa kıyameti koparırım. Biraz sesiniz çıksın. Ezik durdukça ezer.
Ne alaka ? Tek okumayip evlenen ailesinin sorumluluğunu taşıyan siz değilsiniz. 40 gün yaşlı hasta kadıncağızı laf eden adamdan bir cacık olmaz. Siz değerlisiniz.Maalesef sesimi de çıkaramıyorum bunda ailemin etkisi çok okutmadılar özgüvensiz ve değersiz yetiştik ben ve diğer kardeşlerimde aynı şekilde .annem babam arasında bitmek bilmeyen kavgalar hep aralarında kaldık hala da öyleyiz onların sorunları yüzünden kendimize odaklanamıyoruz
Seni ezmeye çalışmasının sebebi kendi aşağılık kompleksidir. Erkekler cinsel yönden zayıf olduklarında ya da doğurganlık bakımından sorunun kendilerinde olduğunu bildiklerinde öfkelenip karşısındaki kişiye suç atmaya çalışırlar. Sen de naif ve yumuşak huyluysan, kibarsan, laf söyleyemiyorsan geçmiş olsun. Ayrıca evlenmeden önce seni kandırması da hiç hoş değil. Ve maalesef elinin altında işin ve gelirinin olmaması da büyük bir etken. İş bulmaya kazanmaya başlamalısın bir an evvel. Ayrıca çok geçmiş olsun. Kanser psikolojik anlamda da çok ağır bir hastalıktır. Annenin yanından ayrılma ve kocana da bu konuda kapris yaptırtma. Sağlık bu.Merhaba arkadaşlar ben 30 yaşındayım 2 yıl önce evlendim eşim 41 yaşında eşimle tanıştığımda testis kanseri geçirdiğini ama bir sorunu kalmadığını söyledi fakat tabii ki evlendikten sonra öyle olmadığını anladım yani çocuğunuzun olma ihtimali sıfıra yakın Ve ben inançlı bir insanım sadece sevsin sahiplensin istedim bunu asla yüzüne vuracak karakterde biri değilim .Herneyse ilk bir yıl gayet güzel geçti Bana değer veren saygı duyan bir adam vardı Sonrasında annem rahatsızlandı 4. evre kanser teşhisi konuldu Kemoterapiler radyoterapiler hastane koşturmacaları derken Ben eşimle bu arada uzak kaldık . Radyoterapi zamanları annem bizde kalıyordu eşimle birlikte hastaneye götürüp getiriyorduk.(hastane bize yakın olduğu için mecburen )Evimiz 65 metre² küçük bir ev .
Gel zaman git zaman annem aralıklı olarak toplamda 40 gün kaldı Eşimin hal ve tavırlarından bu durumdan rahatsız olduğu anlaşılıyordu ben çalışmadığım için maddi özgürlüğün olmadığı için boyun eğmek zorunda kalıyordum belkide ben getiriyorum bunlar yiyor diye düşünüyordu kim bilir . Evimiz kira eşimin maaşı düşük annem burada kalınca ailemle bir oturalım ev alalım bak burada 4 kişi gayet rahat yaşayabiliyor gördük diye baskı yaptı. kabul etmedim.ben de çalışamıyorum hastalıktan dolayı iyice gözden düştüm yani.ev sahibi de evden çıkartıyor
Tüp bebek için dr gittik birlikte Doktor açık açık olamayacağını söyledi ama o kadar özgüvenli bir insan ki ben kabullendiğim sesimi çıkartmadığım için Hiçbir şey yok gibi hayatına devam ediyor çok yoruldum sıkıldım elim para görsün istiyorum tabi kendisi benden daha çok istiyor ama taşınma durumu var bi an önce bu durumdan kurtulmak istiyorum bana destek olun lütfen
Çocuk olur ya da olmaz mühim değil ama karşımdaki de bana ilgi alaka göstermeli işten gelip kafasını telden kaldırıp sohbet etmiyor bende onunla sohbet etmekten keyif almıyorum .annemın hastane işleriyle ilgileniyorum ve taşınacağım için erteledim yoksa ilk işim işe girmek
Evet belkide içten içe kabullenemedim bizden sonra 2 kuzeni evlendi hepsinin bebeği oldu biz onları görmeye giderken içim cız etmiyor değil .bana değer verse sevse belki daha farklı olurduSiz kabullenememişsiniz sadece içinizdeki isyanı bastırmışsınız bence, yoksa böyle bir cümle kurmazdınız. Anneniz keyfi kalmıyormuş ki hastalık işin bambaşka bir boyutu, iyi günde kötü günde diye atıyorsunuz o imzayı. Çalışamama nedeniniz nedir? Çok elzem bir durumunuz yoksa iş arayın bence.
Testis kanserini nasıl atlatmış? Kanser tek testiste miymiş iki testiste mi? İkisi de komple çıkartılmış mı? Şimdi senaryo nasıl olursa olsun teşhis konulduktan sonra testis çıkartılmadan önce ve tabi kemoterapi gibi tedavilere başlamadan önce mutlaka erkekten sprem toplanır ve belki ileride çocuk sahibi olmak ister diye dondurulur. Eşiniz bunu yapmamış mı? Bir de özel değilse şunu sorabilir miyim, bir cinsel yaşamınız var mı?Merhaba arkadaşlar ben 30 yaşındayım 2 yıl önce evlendim eşim 41 yaşında eşimle tanıştığımda testis kanseri geçirdiğini ama bir sorunu kalmadığını söyledi fakat tabii ki evlendikten sonra öyle olmadığını anladım yani çocuğunuzun olma ihtimali sıfıra yakın Ve ben inançlı bir insanım sadece sevsin sahiplensin istedim bunu asla yüzüne vuracak karakterde biri değilim .Herneyse ilk bir yıl gayet güzel geçti Bana değer veren saygı duyan bir adam vardı Sonrasında annem rahatsızlandı 4. evre kanser teşhisi konuldu Kemoterapiler radyoterapiler hastane koşturmacaları derken Ben eşimle bu arada uzak kaldık . Radyoterapi zamanları annem bizde kalıyordu eşimle birlikte hastaneye götürüp getiriyorduk.(hastane bize yakın olduğu için mecburen )Evimiz 65 metre² küçük bir ev .
Sağ testisi yok sol var sadece vücuda yayılınca omurilik kitlenmiş yürüyemez hale gelmiş apartopar ameliyata alınmış sperm örneği alınamamış ve kemoterapiye başlanmış bu yüzden boşalma olmuyor sperm üretemiyorTestis kanserini nasıl atlatmış? Kanser tek testiste miymiş iki testiste mi? İkisi de komple çıkartılmış mı? Şimdi senaryo nasıl olursa olsun teşhis konulduktan sonra testis çıkartılmadan önce ve tabi kemoterapi gibi tedavilere başlamadan önce mutlaka erkekten sprem toplanır ve belki ileride çocuk sahibi olmak ister diye dondurulur. Eşiniz bunu yapmamış mı? Bir de özel değilse şunu sorabilir miyim, bir cinsel yaşamınız var mı?
Yani erkekte olabiliyor mu?Sağ testisi yok sol var sadece vücuda yayılınca omurilik kitlenmiş yürüyemez hale gelmiş apartopar ameliyata alınmış sperm örneği alınamamış ve kemoterapiye başlanmış bu yüzden boşalma olmuyor sperm üretemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?