Eşime göre annemle ben rahatmışız

Güvenmiyoruz zaten nasıl güvenebiliriz ki? Hani göz tutma durumu vardır o hesap. Çocuk temiz birine benziyor. Bizimki de asidir biraz üzerine gitsek hepten kaybedeceğiz orta yolu bulmaya çalışıyoruz ters tepmeden.

Anladim anladim da hemen az önce o tecavüz haberini okuyunca icim allak bullak oldu.. size de kolay gelsin.

Esiniz de her naneye burnunu sokmasın. He gercekten iyi niyetle söylediyse de üslubunu bilsin. Ne biliyim cirkef bir adama benziyor, zor.

Bodrumdaymissiniz bi de az once okudum.
Benim de cocuklugum/gencligim her yaz o bolgede baska bir sahil beldesinde gecti.
Biz daha ortaokuldayken sahilde sabahlardik, lisede barlara kacardik, ne kotu yola dustuk ne tecavuze ugradik, hepimiz is guc sahibi insanlar olduk, hala yazlari toplasip sahilde sabahliyoruz.
Esiniz gencken hic mi gezip tozmamis da bu kafada kalmis.

Siz izin verdikten sonra nerde oldugunu kimle oldunu bildikten sonra 16 yasinda ki kiz disarda niye olmasin. Gayet iyi yapmissiniz kardesiniz acisindan sevindim guvenen seven bir ailesi var.

Esinizede evet rahatiz cunki guveniyoruz ve onu boyle yetistirdik diyin sallayin

Aynen öyle durumu çok güzel anlayıp izah ettiniz. Adamın derdi iyilik falan değil. Öyle olsa laf sokucam diye uğraşmaz yapıcı davranırdı. Zaten annem gelince devamlı kıvırmaya çalıştı en son köşeye sıkışınca ben gidiyorum deyip gitti.

Hoş bi durum değil size ne desem bilemedim.Bebiş için sağlık dileyeyim en iyisi,üzmeyin kendinizi

Gezmez olur mu alasını yaşamış. Eşim kendi kızına karşı çok hassas ve verici. Benim kızkardeşimle var bir alıp veremediği nice zamandır. Sürekli kıyaslar tuğçe (kızkardeşim) bol harçlık alır, istediği kıyafeti alır eşim bu duruma ciddi anlamda sinir olur. Kendi kızıyla kıyaslar.

Bu konuyu uzatmayacağım ama eşim bir daha tuğçeyle ilgili tek bir şeye karışmasın bunu kesin ve net bir dille söyleyeceğim.

Son düzenleme:
Ben sizin daha önceki konularınızı da okumuştum, Allah bilir tabi; ama eşiniz bana pedofili gibi gelmişti, siz de bana göre biraz sıkıntılı birisiniz psikolojik yönden.

Evet yani sanki odaya kapattık tövbe yarabbim.

Çocuk zaten çekingendi, içeri girmesi için ben ısrar ettim. Amacım iki laf edip ayak üstü analiz yapmak. Yeterli değil biliyorum ama ne kadarını anlasam o kadar kar.

Kızkardeşim ara ara resim gönderiyor bu arada. Şu an ne yaptığını biliyorum en azından. Böylesi mi daha iyi yoksa anlayış göstermeyip herşeyinden bi haber olmak mı? Eşim malesef bu yönlerden düşünmüyor.

Bence de artik kardesiniz hakkinda olumlu/olumsuz fikir beyan etmesine izinn vermeyin, dusuncelerini kendine saklasin.

Ne var ki bunda? Esiniz kendini bir sey zannetmis bence
Ayrica orada anneniz var,esinize bu noktada laf bile dusmez. İsguzar adam

Ben sizin daha önceki konularınızı da okumuştum, Allah bilir tabi; ama eşiniz bana pedofili gibi gelmişti, siz de bana göre biraz sıkıntılı birisiniz psikolojik yönden.

Pedofili falan değil. Sadece kendi kızıyla kızkardeşimi kıyaslıyor durmadan ve kızkardeşimin daha iyi şartlarda yaşadığını düşünüp bileniyor ki bunu açıkça da dile getirmişti.

Benimle ilgili düşüncenizse sizin takdiriniz.

Kardeşiniz doğal olarak arkadaş grubuyla takılıyor, doğal olarak bu gruba sizin tanımadığınız arkadaşlar da girebilir ve siz doğal olarak bu sonradan giren kişilerle tanışırsınız.

Benim en sık görüştüğüm arkadaş grubum 10 kişi falandır, hem annem hem babam senelerdir en yakın olduğum 3-4ünü tanır, güvenir; grupta onlar olduğu için içleri rahat eder. Kardeşinizin henüz tanımadığınız bir arkadaşı kapıya kadar gelmiş, tanışmanız çok doğal ve doğru bir davranış. Asıl tanışmasanız tuhaf olurdu.

Mümkün olduğunca gruba giren herkesle tanışmaya çalışın, devir kötü maalesef.

Ayrıca yapı olarak kıyı Ege zaten daha müsamahalı, kız-erkek ayrımının daha az olduğu yerlerdir, normalsiniz yani merak etmeyin.

Kardeşinizin şortuna takmasının bence pek kızıyla kıyaslaması ile alakası yok; ama tabi eş sizin takdir sizin.

Kardeşinizin şortuna takmasının bence pek kızıyla kıyaslaması ile alakası yok; ama tabi eş sizin takdir sizin.

Daha önce buna benzer şüphelerim olmuştu evet ama dediginiz gibi eş benim ve ben öyle olmadığını anladım ve size de söyledim. Fi tarihinden konu çıkarıp aklınız sıra haklı çıkmaya çalışmanıza gerek yoktu.

Bana göre karşılıklı bir rahatlık var.Ama esin kendi kızına bakmayıp size laf sokmakta haksız.

Eski konulariniza baktim burdaki bir arkadaşın uyarmasıyla. Ve kesin eminim ki o adam asla iyi niyetli biri değil. Ah be ablacım..

Kendi kızına böyle davranmıyorsa... bu düşünceleri fikir ve zikir meselesi gibime geliyor.

Kıyasın tanımına bakarsanız bu şekilde yapılmadığını görürsünüz, yani ortada kıyas yok ve tuhaf bir durum var, belki anlamanıza yardimci olur diye o fi tarihindeki konuyu çıkarttım. Esen kalın madem.

İyi de bu konuda sapla saman karışmış. Otobüste tecavüze uğrayan kadına arkadaşı tecavüz etmedi ki. Arkadaş grubunda kız da erkek de olması normal. Benim de böyle arkadaş gruplarım oldu kimse kimseye tecavüz etmedi. Arada çıkanlar falan oldu da ilişkileri onları ilgilendirir.

Siz çok iyi yapmışsınız arkadaşını tanımakla. Eşiniz otursun kendi kızıyla ilgilensin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…