- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
- 358
Güvenmiyoruz zaten nasıl güvenebiliriz ki? Hani göz tutma durumu vardır o hesap. Çocuk temiz birine benziyor. Bizimki de asidir biraz üzerine gitsek hepten kaybedeceğiz orta yolu bulmaya çalışıyoruz ters tepmeden.
Erkek Allah'tan
Sahil kasabaları daha güvenli bu konuda herkes herkesi tanır genelde.
Ama devir çok kötü yani avrupayı geçmek kalmak değil mesele de bazı yaşananlar bende de benzer korkular yaratıyor.Ben kendi kız kardeşime izin vermem mesela.Ama yine de bunu modernliğe bağlaması falan hiç hoş değil.
Hoş bi durum değil size ne desem bilemedim.Bebiş için sağlık dileyeyim en iyisi,üzmeyin kendiniziAynen öyle durumu çok güzel anlayıp izah ettiniz. Adamın derdi iyilik falan değil. Öyle
olsa laf sokucam diyr uğraşmaz yapıcı davranırdı. Zaten annem gelince devaölı kıvırmaya çalıştı en son köşeye sıkışınca ben gidiyorum deyip gitti.
Bodrumdaymissiniz bi de az once okudum.
Benim de cocuklugum/gencligim her yaz o bolgede baska bir sahil beldesinde gecti.
Biz daha ortaokuldayken sahilde sabahlardik, lisede barlara kacardik, ne kotu yola dustuk ne tecavuze ugradik, hepimiz is guc sahibi insanlar olduk, hala yazlari toplasip sahilde sabahliyoruz.
Esiniz gencken hic mi gezip tozmamis da bu kafada kalmis.
Çok rahat büyümüşüm
Ankara da bilenler bilir Sakarya da katta bar kapatır giderdik ortaokula giderken 90 lı yılların başında
Ne başıma bir şey geldi ne fazla içtim vs
Zira sorumluluklarımı alıp ona göre davrandım
Altı üstü mangal yakacaklarmış
Çocukla konuşmadaki kötü olan neymiş ki sanki damat demiş gece kızın odasına almışsınız
Gezmez olur mu alasını yaşamış. Eşim kendi kızına karşı çok hassas ve verici. Benim kızkardeşimle bir alıp veremediği nice zamandır. Sürekli kıyaslar tuğçe (kızkardeşim) bol harçlık alır, istediği kıyafeti alır eşim bu duruma ciddi anlamda sinir olur. Kendi kızıyla kıyaslar.
Bu konuyu uzatmayacağım ama eşim bir daha tuğçeyle ilgili tek bir şeye karışmasın bunu kesin ve net bir dille söyleyeceğim.
Ben sizin daha önceki konularınızı da okumuştum, Allah bilir tabi; ama eşiniz bana pedofili gibi gelmişti, siz de bana göre biraz sıkıntılı birisiniz psikolojik yönden.
Eşimle evlenmeden evvel ona 'eğer hayatında ben olmasaydım 18 yaşında bir kızla evlenirmiydin' diye sormuştum çünkü genç kızlara bakışı dikkatimi çekmişti ve böyle tuzak bir soru sorma gereği hissetmiştim bana 'evet evlenirim neden olmasın ki bazıları yaşından çok büyük duruyor ve olgun oluyorlar' demişti.Bu benim içimde yer etti ve bu yüzden çok kavga ettik. Ancak bana bunun bir anlık söylediği bir şey olduğunu tabiki böyle bir şey düşünemeyeceğini söyedi. Çünkü kendisi 38 yaşında ve 17 yaşında bir kızı var.. O sorudan sonra 'ne yani şimdi senin kızın 35 yaşında bi adamla evlenmek istesse izin mi verirsin?' diye sorduğumda cevap verememişti.
Gel gelelim bu sorunları ya hallettik ya da bazı şeyleri görmezden geldim ve evlendik. Şu an bodrumda yaşıyoruz ve burada yaşı büyük erkeklerin 15-16-17 yaşındaki kızlarla ilişki yaşaması yaygın bir durum.
Yan komşumuzun 18 yaşında güzel bir kızı var ve ben kocamın o kıza daha evvel dikkatlice baktığını görmüştüm burada henüz çalışmadığım ve arkadaş edinemediğim için mecburen o kızla yakınlaştık ve ne zaman bahçeye o kızla konuşmaya çıksam döndüğümde eşim bana şakayla karışık 'ne konuşuyorsunuz bu kadar, Sana ne anlatıyor bu kadar?' diye soruyor bana onun özel hayatını merak ediyormuş gibi geliyor çünkü daha önce o kızı sağda solda birileriyle öpüşürken gördüğünü söylemişti kız da çok sağlam ayakkabı gibi değil zaten... Eşim böyle sorular sorduğunda genellikle geçiştiriyorum ama merak etmesi sinirimi bozuyor 'ben senin arkadaşlarınla konuştuklarını merak ediyor muyum? ama sen hemen hemen her defasında soruyorsun' dediğimde kavga çıkıyor ya bilgisayarı ya da başka birşeyi kırarak sinir patlaması yaşıyor. Daha önce o kızla ne konuştuğumuzu merak etmemesini defalarca söylememe ve belli etmeme rağmen bunu yapıyor. Onu sübyancı gibi görüyormuşum... Ben memur çocuğuyum ve Ankaradan geldim biz böyle şeylere pek alışkın değiliz eşimde fazla rahat davranışlı biri değildir daha doğrusu benden sonra duruldu ama bu olanlar yine de kafamı çok meşgul ediyor zaten bodrumda yaşamanın tedirginliği var üzerimde.. Fazla da üzerine gidemiyorum çünkü hem saldırganlaşıyor hem de kansere çevirmek üzere olan bir mide rahatsızlığı var ancak bu şekilde ben de çok yıpranıyorum sizce abartıyor muyum?
Pedofili falan değil. Sadece kendi kızıyla kızkardeşimi kıyaslıyor durmadan ve kızkardeşimin daha iyi şartlarda yaşadığını düşünüp bileniyor ki bunu açıkça da dile getirmişti.
Benimle ilgili düşüncenizse sizin takdiriniz.
Kardeşinizin şortuna takmasının bence pek kızıyla kıyaslaması ile alakası yok; ama tabi eş sizin takdir sizin.
Kıyasın tanımına bakarsanız bu şekilde yapılmadığını görürsünüz, yani ortada kıyas yok ve tuhaf bir durum var, belki anlamanıza yardimci olur diye o fi tarihindeki konuyu çıkarttım. Esen kalın madem.Daha önce buna benzer şüphelerim olmuştu evet ama dediginiz gibi eş benim ve ben öyle olmadığını anladım ve size de söyledim. Fi tarihinden konu çıkarıp aklınız sıra haklı çıkmaya çalışmanıza gerek yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?