Eşiniz haklı.genc kızın gece vakti elalemin oğluyla dışarıda ne işi var.devir kötü.
Gece vakti tecavüze uğrayan kızda istanbulun en işlek caddesindeydi ama.Allah korusun.Mangalı arkadaşlarıyla yakacaklar, sadece çocukla beraber gelmiş almak için. Bodrumda yaşıyoruz burada her köşede mangal yakabilirsiniz. Evin yakınında olacaklar zaten.
Hak verdim esinize. Bu devirde erkeklere güvenip kızı emanet etmek rahatlık. Daha az önce belediye otobüsünde tecavüze uğrayan kadının haberini okudum.
Güvenmeyin. Iyi gözükse de güvenmeyin, kalbini açıp bakamıyorsunuz sonucta. Kimin ne kadar manyak sosyopat oldugu belli değil. Allah muhafaza, sıkı tutmak gerekiyor en azından gerekli önlemleri almak lazım. Ataerkil bir toplumuz ve tüm güc onlarda malesef. Bu düzen değişene kadar da tetikte olmak şart.
işte bende böylelerine şaşıyorum bizde bir söz vardır eşeğini dövemeyen semerini döver diyeAyrıca şunu söyleyeyim amaç üzüm yemek değil bağcı dövmek. Kendi kızı arkadaşlarıyla arada bir eğlenmeye bara gider (19 yaş) ıkı çıkmaz. Bu kadar karşı insan kendi kızına da bir şey söylemez mi? Bize olan tepkisi çocuğu eve alıp tanımaya çalıştığımız için.
Dogacak bebeginiz kiz mi?
Eger oyleyse bu adamdan cekeceginiz var.
Biz avrupayi gecmisiz ama sen ortadoguda kalmissin diyin ve ciddiye almayin, zira bu zihniyet ciddiye alinmaya degmez.
Tamam ama kendi kızına karşı böyle değil. Gerçekten düşüncesi bu olsaydı kendi kızına da uygulardı bence. Eşim kendi kızına laf etmeyip kafayı kızkardeşimle bozmuş durumda.
işte bende böylelerine şaşıyorum bizde bir söz vardır eşeğini dövemeyen semerini döver diye
kendi kızları herşeyi yaparlar kendi sorumluluğu olmayan insanlara karışırlar
eşiniz haddini aşmış
Tamam o zaman esiniz halt etmis. Sadece tanışmak mı sıkıntı yani. Evin erkekliğine soyunup otorite kurmak istemis kendince..
Ama siz yine de dikkatli olun aman diyim. 2 düzgün cümle kurdu diye güvenmeyin kimseye.. çok iğrencler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?