Eşinizi nekadar sevdiğinizi gösteren bir bilboard kiralayınMerhaba 24 kasımda eşimin doğum günü eşim 1 ay önce doğum günümü yatta kutlamıştı bende ona güzel şeyler yapmak istiyorum ama aynı zamanda bebek için diyetteyim eşim evde hiç yemek yemiyor böyle olunca eşime doğum gününde evde güzel bir masa kurmak ıstiyorum menü onerilerinizi ise dört gözle bekliyorum yada eşine başka türlü doğum günü süprizi yapmış olanlar varsa onlarında fikirlerine açığım
Eşinizi nekadar sevdiğinizi gösteren bir bilboard kiralayın
Diyetyemekleri yapan diyetisyenle görüşün size o gün için eve paketler yollasın
Yanına ikide diyet mum yakın misss gibi doğumgünü
Siz diyette olunca eşiniz neden evde yemiyor orayı pek anlamadım.
Eşiniz size özenmiş ama sizin 5 gün kala ne yapacağınız belli değil.
İmkan varsa dışarıda kutlamak daha güzel geliyor bana.
Evde yemek yapacaksanız yemek sitelerinde hazir menüler oluyor onlara bakabilirsiniz.
Merhaba 24 kasımda eşimin doğum günü eşim 1 ay önce doğum günümü yatta kutlamıştı bende ona güzel şeyler yapmak istiyorum ama aynı zamanda bebek için diyetteyim eşim evde hiç yemek yemiyor böyle olunca eşime doğum gününde evde güzel bir masa kurmak ıstiyorum menü onerilerinizi ise dört gözle bekliyorum yada eşine başka türlü doğum günü süprizi yapmış olanlar varsa onlarında fikirlerine açığım
eşim 1 ay önce doğum günümü yatta kutlamıştı
Yani hem de evde hic yemek yemeyen adama ne yapsan begenmeyebilir ya da tam tersi kuru fasulye pilav tarzi otantik şeyler de talep ediyor olabilir.Konunuz biraz "zenginin malı züğürdün çenesini yorar" kıvamında bir konu olmuş. Eşiniz kendi doğum günlerini nerede, nasıl kutlar ? Sizin doğum gününüzü yatta baş başa mı kutladınız; parti tarzı bir organizasyon mu yapmıştı ?
Yatta dogum gunu kutlayan bir adam acaba evde domestik bi kutlama istiyor olabilir mi bilemedim?
Hayir adam gezmeyi seviyor olarak algiladim ben. Gezmeyi seveni ev sikabilir. Ben evcimenimdir mesela, esim de oyle. Ya acaba evcimen degil de fakir miyiz ki ajsjsjjwjs.Yatta dogum gunu kutlamakta ne var eger 6266363 kişi davet etmezseniz baş başa bir kac saatlik bir sey oyle ulasilmaz bir sey de degil azicik orta ustu hediye alsa ve disarda yeseler yatta dogum gunu kutlama parasi ediyor zaten.
Çok aksiyonlu bir şey degil. Ama eve sofra kurarak bir sey kutlamak bana hep sacma gelmiştir.
Hayir adam gezmeyi seviyor olarak algiladim ben. Gezmeyi seveni ev sikabilir. Ben evcimenimdir mesela, esim de oyle. Ya acaba evcimen degil de fakir miyiz ki ajsjsjjwjs.
Yatta doğum. Gnuu paketleri 5 bin felan aslında aşırı pahalı birşey değilHayir adam gezmeyi seviyor olarak algiladim ben. Gezmeyi seveni ev sikabilir. Ben evcimenimdir mesela, esim de oyle. Ya acaba evcimen degil de fakir miyiz ki ajsjsjjwjs.