- 3 Ağustos 2023
- 578
- 1.341
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek yapmak icin mi kilo veriyorsunuz?Ya aslında tamamen yanlis anlasilmisim baştan açıkça yazayım ben 100 kiloyum ve diyetteyim haliyle evde yemek yapmıyorum çoğunlukla işyerindeki aşçı diyet yemeği yapıyor eşimde benim canım çekmesin diyeti bozmuyayim diye evde benden yemek istemiyor eskiden çeşit çeşit yemek yapardım ama sonra birden hayatimizdan herşey çıktı öyle söyleyeyim geçen dedim ne hoşuna gider güzel kalabalık bir sofra çok hoşuma gider dedi ikimizde çok iş sebebi felah hep bir dışarda olmak durumundayiz o yüzden eşim evde vakit geçirmeyi daha çok seviyor ama işte neler yapabilirim bilemiyorum kafamda kurduğum menüler hep alakasiz
Benim sehrimde o yatin konacagi deniz yokYatta doğum. Gnuu paketleri 5 bin felan aslında aşırı pahalı birşey değil
Merhaba 3 kere düşük yaşadım daha önce doktor kilonun da buna etkisi olduğunu söyledi 2 ayda sadece 6 kilo verdim bu yüzden kilo vermek aylarca yıllarca sürecek gibi ğeliyorBebek yapmak icin mi kilo veriyorsunuz?
Eger oyleyse dietisyeninize ketojenik diet ve gebe kalma iliskisiyle alakali makaleleri okumasini ve size ona yonelik bir diet programi yazmasini söyleyebilirsiniz.
Ketojenik diet arti sporla 44 kg vermis, ardindan 2 cocuk dogurmus biri olarak yaziyorum.
Menuye gelince esinizin genel olarak sevdigi seyleri soyleyin, yardim edelim.:)
Yatma saatiYat mı?
O ne ola ki? Fakirim ben konuya odaklanamıyorum yatı gördükten sonra.
Kiloluyken hic gebeligim olmadi, dusukler icin yorum yapmayim.Merhaba 3 kere düşük yaşadım daha önce doktor kilonun da buna etkisi olduğunu söyledi 2 ayda sadece 6 kilo verdim bu yüzden kilo vermek aylarca yıllarca sürecek gibi ğeliyor