- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
-
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
eminim eşinizde bu sinirle söylediklerini salim kafayla düşününce hatalı davrandığını anlayacaktır. ben olsam kendimi tutamaz akşam sakin sakin yüzyüze konuşulduğu zaman arkasından bak ben sana söylemiştim sakin konuşulunca herşey daha düzgün olabiliyormuş değil mi diye laf sokardım ama yine siz bilirsiniz tabiki laf sokma konusunda aklınıza bi fikir sokmuş olmayımEğer şimdi arama akşam yüz yüze konuşursun demeseydim kesin arardı. Yine ben düşünüyorum kırılmasın ailesi diye ama ne oluyor yine ben suçlu oluyorum ses çıkarmadığım için.
eşiniz başka şeylere dolmuşta hıncını bu olydan çıkarmış gibi gözüküyor.. sizin söylediğiniz hiçbirşeyde yanlışlık göremedim gayet hoş bir şekilde ifade etmişsiniz akşama kendisi açmadan konuyu siz birşey sormayın derim
Ya ne tatli dedesi getirip götürecekmiş:)
Bence eşiniz başka bir şeye sinirlenmiş, ilk firsatta patlamiş. Kendinizi üzmek için çok erken, daha gün bitmemiş. Belki akşama kadar eşiniz sakinleşip, kendisi de farkina varabilir agresifliğinin. Bence eşinizi frenlemek dişinda hiç karişmayin.
İşin kötü yanı akşam direkt kayınvalidemlere gidiyoruz çocuklar bizden yarım saat önce geliyor çünkü okuldan oraya geliyorlar biz oradan alıyoruz çocukları, inşallah kırıcı olmaz.
buna şöyle iyi açıdan baksak eşiniz telefonda daha sert daha kırıcı olabilirdi ama babasının annesinin yüzünü görünce bir nebze yumuşar belkiii
Eşim yapı itibariyle genelde agresif ama bu konu açılalı 15 gün oldu neredeyse ilk başta tepki vermedi daha sonra uzak dedi bende babasına söyledim. Eşimle de konuştum babam böyle diyor diye hiç ses çıkarmadı bugün bildiğin coştu adam.
Anne babasının evliliğine karışmasını istemeyen erkek. Herkesin hayali
Ne güzel tatlılıkla çözülmüş olay. Bence sizin olaydaki tavrınız da çok ince olmuş. Gerçekten takdir ettim. Burada herkes kv kp'ni kötülüyor. Sizin gibi insanlar çok az
Teşekkür ederim, kayınpederimi çok seviyorum bana her zaman bir baba gibi yaklaştı kendi çocuklarından ayırmadı ve en önemlisi de bunu bana hep hissettirdi.