Eşime bugün neler oluyor...

Eğer şimdi arama akşam yüz yüze konuşursun demeseydim kesin arardı. Yine ben düşünüyorum kırılmasın ailesi diye ama ne oluyor yine ben suçlu oluyorum ses çıkarmadığım için.
eminim eşinizde bu sinirle söylediklerini salim kafayla düşününce hatalı davrandığını anlayacaktır. ben olsam kendimi tutamaz akşam sakin sakin yüzyüze konuşulduğu zaman arkasından bak ben sana söylemiştim sakin konuşulunca herşey daha düzgün olabiliyormuş değil mi diye laf sokardım ama yine siz bilirsiniz tabiki laf sokma konusunda aklınıza bi fikir sokmuş olmayım :KK45:

Ya ne tatli dedesi getirip götürecekmiş:)

Bence eşiniz başka bir şeye sinirlenmiş, ilk firsatta patlamiş. Kendinizi üzmek için çok erken, daha gün bitmemiş. Belki akşama kadar eşiniz sakinleşip, kendisi de farkina varabilir agresifliğinin. Bence eşinizi frenlemek dişinda hiç karişmayin.

eşiniz başka şeylere dolmuşta hıncını bu olydan çıkarmış gibi gözüküyor.. sizin söylediğiniz hiçbirşeyde yanlışlık göremedim gayet hoş bir şekilde ifade etmişsiniz akşama kendisi açmadan konuyu siz birşey sormayın derim

İşin kötü yanı akşam direkt kayınvalidemlere gidiyoruz çocuklar bizden yarım saat önce geliyor çünkü okuldan oraya geliyorlar biz oradan alıyoruz çocukları, inşallah kırıcı olmaz.

Ya ne tatli dedesi getirip götürecekmiş:)

Bence eşiniz başka bir şeye sinirlenmiş, ilk firsatta patlamiş. Kendinizi üzmek için çok erken, daha gün bitmemiş. Belki akşama kadar eşiniz sakinleşip, kendisi de farkina varabilir agresifliğinin. Bence eşinizi frenlemek dişinda hiç karişmayin.

İşin garip tarafı aslında baba onun babası ama ben babamı 9 yıl önce kaybettim ve kayınpederimi kendi babam yerine koydum, onun üzülmesini asla ama asla istemiyorum eşimde babamı ne kadar çok sevip saydığımı çok iyi biliyor.

İşin kötü yanı akşam direkt kayınvalidemlere gidiyoruz çocuklar bizden yarım saat önce geliyor çünkü okuldan oraya geliyorlar biz oradan alıyoruz çocukları, inşallah kırıcı olmaz.

buna şöyle iyi açıdan baksak eşiniz telefonda daha sert daha kırıcı olabilirdi ama babasının annesinin yüzünü görünce bir nebze yumuşar belkiii :KK56:

Günü kötü geçiyor olabilir . Üzerinize alınmayın . Sizlik bişey yok bence. Siz gayet ılımlı olmuşsunuz . Hem zaten kayınpederinize aksi bişey denecekse bunu eşiniz yapmalı . Sıkmayın canınızı .

buna şöyle iyi açıdan baksak eşiniz telefonda daha sert daha kırıcı olabilirdi ama babasının annesinin yüzünü görünce bir nebze yumuşar belkiii :KK56:

Umarım, bu yaptığı tamamen nankörlük eşimin bana göre çünkü oğlum iki yıldır anaokuluna gidiyor ve okulu dedesinin işyerine çok yakın, bu ikinci yılı ve her sabah dedesi arabayla alıp akşam arabayla getiriyor oğlumuzu. Madem öyle o zaman ona da izin vermeseydin servise verseydin derler insana.

Sizin ve eşinizin düşündüğü şeylerde bir sıkıntı yok bence.
Eşinizin ailesi, sizin ailenizin herşeyine bu kadar müdahil oluyorsa eşiniz tepkisinde haklı bence, patlama noktasına gelmiş olabilir.
Keşke benim eşim de bu kadar ailesini ve ailesi için aldığı kararları savunabilseydi.
Bence sevinmelisiniz, eşiniz ailenizi çok güzel sahiplenmiş.
Belki tavrı biraz sert ama akşama yumuşar :)

Eşim yapı itibariyle genelde agresif ama bu konu açılalı 15 gün oldu neredeyse ilk başta tepki vermedi daha sonra uzak dedi bende babasına söyledim. Eşimle de konuştum babam böyle diyor diye hiç ses çıkarmadı bugün bildiğin coştu adam.

İş yerinde felaket tellalı bir arkadaşının anlattıklarından etkilenmiş olabilir. Gazetede bir haber okumuş sizin için ve çocukları için endişe etmiş , korkmuş olabilir. İşe giderken kızınızın yaşlarında bir kıza belki bir densiz yan gözle bakmıştır , eşiniz de endişelenmiştir.

Yakın mesafede koruma imkanını daha yüksek görmüştür. Mesafe uzayınca yetişememekten , gözetememekten korkmuş olabilir.

Bu ve benzeri nedenlerle 15 gün önce tepki vermediği konu , bugün büyük bir tartışma konusu olmuş olabilir.

Bırak arasın eşin babasını nasıl isterse öyle konuşsun siz karışmayın ister oğluna kırılsın ister küssün
Ha kayınbaban sana sitem ederse bana da kızdı öfkelendi dersiniz.

Çocuk sizin çocuğunuz ama baba onun babası, neden aracı olarak seni kullanmak yerine direkt baba burası uzak, ne sana eziyet olsun ne benim aklım kalsın diyemedi?

Şu cenaze konusundan ötürü sinirleri bozulmuş olabilir ama yinede trip atmaya pek hakkı yok.

Akşam çocukları almaya gittiğimizde kayınpederim evde yoktu, bizde çocukları alıp eve geçtik, yolda bana ne oldu niye durgunsun diyor bir de. Yok bir şey yorgunum dedim çocukların yanında konuşmamak için bütün akşam peşimde dolandı aslında hatasının fakında benim neye bozulduğumu da çocukların yanında konuşmak istemediğim için bir şey demediğimde farkındaydı. Çocuklar uyuduktan sonra yaptığının yanlış olduğunu, düşüncesi konusunda haklı olduğunu fakat bunun öfkesini bana yansıtması konusunda haksız olduğunu filan söyleyip özür diledi. Ama burası bizim evimiz ve evimize kimsenin karışmasını bizim rızamız dışında kendi kendilerine karar almasını istemiyorum. Evet onlar annem-babam tabiiki kırılmalarını istemem ama benim asıl ailem artık sizsiniz. Benim evim benim çocuklarım düşüncesi bencillikse bencil olmayı da kabul ederim dedi. Ertesi günde kızına sordu hangi kursa gitmek istediğini kızımda burası yakın ama kız öğrenci çok az baba, dedemin dediği yer sırf kızlar grubu o yüzden orası daha cazip geliyor deyince tamam prensesim sen nereyi istersen orası olsun dedi.

Ne güzel tatlılıkla çözülmüş olay. Bence sizin olaydaki tavrınız da çok ince olmuş. Gerçekten takdir ettim. Burada herkes kv kp'ni kötülüyor. Sizin gibi insanlar çok az :KK9:

Ne güzel tatlılıkla çözülmüş olay. Bence sizin olaydaki tavrınız da çok ince olmuş. Gerçekten takdir ettim. Burada herkes kv kp'ni kötülüyor. Sizin gibi insanlar çok az :KK9:

Teşekkür ederim, kayınpederimi çok seviyorum bana her zaman bir baba gibi yaklaştı kendi çocuklarından ayırmadı ve en önemlisi de bunu bana hep hissettirdi.

Teşekkür ederim, kayınpederimi çok seviyorum bana her zaman bir baba gibi yaklaştı kendi çocuklarından ayırmadı ve en önemlisi de bunu bana hep hissettirdi.

Karşılıklı bence. Siz de o kadar iyi niyetle yaklaşmasaydınız olmazdı. Gerçi bazı insanlara ne kadar iyi niyetle yaklaşırsanız yaklaşın anlmaz.

X