esime arkadaslariyla tatile gitmesini teklif etmeyi dusunuyorum

yurtdışına gitmeyeceklerse gitmeyiversin. turizm kan ağlıyor ama her yer hala ateş pahası.
utanmadan bir de geçenlerde turizm bilmemne odasının başkası çıktı açıklama yaptı, vatandaşın yurtdışına çıkışını zorlaştırın para içerde kalsın diye.
aynen sizin dediğiniz gibi parayla rezil olma durumu. değmez gerçekten.
ama erkek erkeğe gezip pansiyon vs takılacaklarsa bişey diyemem.

ben malesefkj baskalarinin iki cift lafini duycam diye akli cikan cok uzulen sirf bunu dert edip hasta olan bi insanim

bunu asmadigin surece esini de cocuklarini da kisitlarsin ve elalem icin onlari da kendini de uzersin. Elalemden vazgecersen mutlu olabilirsin. Simdi ben sana desem ki ya sen ne kadar kotu bir insansin şoylesin böylesin, boş laf olur bunlar.

Seni Allah iyi bilsin. Hepimiz kotu desek ne degisir? Etrafimda sorun yasadigim bireyler bu elalemci insanlar... Ozellikle esimin annesi elalem icin yaşar. Ve inan hiç hoş degil hic hiç hiç.

Elalemin!çocuklari bayramda tatile gider esimin annesi hic yorum yapmaz (dogru olan bu) ama bizim en ufak bir seyimizde herkes arayip kinar elestirir ve kadin hem kendini hem bizi yer!!! Sence guzel mi bu elalemcilik? Lutfen çaba goster ve vazgec bu huyundan bak cok hafifleyeceksin

Hatanızı başkalarının telafi etmesini istemiyorsanız yalnız göndermeyin. Aranız bal kaymak olsa neyse de, soğukluk varsa az da olsa sıkınıtı olur bence. Günübirlik gidiyormuş zaten yetter. Siz başka şeyler düşünün ikinizi de kapsayan..

Simdi benim esim tatilsiz duramaz ve her sene gideriz 1 hafta 10 gun otelde kaliriz yalniz ben paramizla rezil oldugumuzu dusunup daha cok gerilirim cunku cocuklar kucuk olunca zor oluyor mesela gecen sene gittik sirayla havuza girdik birimjz cocuklar havuzunda cocuklarla otururken digerimiz girdi cikti biz uzaktab el sallamakla yetindik aksam yemeklerinde bile erkenden uyudular dogal olarak ve biz yemekti denizdi her aktiviteyiz VARDIYALI yaptik hani cocuklar oyle eglenen kayfini cikaran cocuklarda degil kimseyi memnun edemedik ve ben gerildim hep bi dahaki seneye töbe gitmem desemde esimin israriyla gittik
Her neyse yanlis anlasilmasin ben gelneyim sen git demek degil konu
Ben bu sene esimi cok uzdum cok kavgalar gurultuler yipranmisliklar oldu ve ondan daha cok hatali oldugumu dusunuyorum esim cok bunaldi ve tatili yine cok istiyor arkadas gurubu var 4 kisilik hepsi evli ve ailece gorustugumuz cok duzgun insanlar onlar gecen senede teklif ettiler 3 gun erkek erkege gitmeyi ama ben gonullu olmayinca esimde ustelemedi ama icten icd cookkk istedi
Simdi bu sene arkadaslari yine diyolar ve ben esim 3-4 gun onlarla gitsin soyleyim diyorum burda sorun yok gozum arkada kalmaz yani
Amaaaaaa
Bunu kendi ailesi yada benim ailem bilsin istemiyorum cunku geri kafali insanlar hani sanki ben cocuklarls bir kenara atilmisim esim beni goturmemis konumuna duscez ve bi ton sinirimin bozulacagi yorumlar yapcaklar esimde illaki laf aradinda bahseder yada sosyal medyaya foto atarsa filan benim ailem cok tepki gosterir bana da kizarlar sen ezikmisin saf misin yok senede bi sefer sizin icin bisey yapmiyo yok adambekar hayati yasiyo vs..vs..
Yani ailemden korkutugumdan degilde kimseye karsi koseye atilmisim durumuna dusmek istemiyorum ben desemki ben gitmedim yinede oyle algilanmayacak sacma sapan laflarini duycam ve ben malesefkj baskalarinin iki cift lafini duycam diye akli cikan cok uzulen sirf bunu dert edip hasta olan bi insanim
Esime desem sosyal medyada foto paylasma ve annenlere soyleme desem oda cok abest olacak hani cocuk tembihler gibi
E bide esim cok cabuk bronzlasan biri illaki anlasilir
En iyisi bisey demeyim diyorum bi yanim

Bi yanimda esim haketti bunu bi sene diyorum

Ya ona cok mutlu olcagi bisey yapmak istiyorum cunku suclu hissediyorum yipranan evliligimiz icin guzel onerilere ihtiyacim da var ondan actim konuyu allah askina su mubarek ramazanda olumsuz bisey demeyin gercekten kafama takip bosa uzulmeyim
boyle mutlu olacaksankz bi badkasinin dediklerini umursamayin bence

Cocuklarinizin biri 8 biri 3 yasinda mı.Tatil icin kücük degiller ki .Biri altıyaş , biri birbucuk ayliktı.yine de gittim.Ne deliymişim iyiki de gitmişim.:KK70:
Heryıl da gittik zaten .Kışın yüzme kursuna gönderin çocuklarınizı.Sizin yaninizda yüzebilirler .

8 ve 3 yaşlarında çocuklarla daha keyifli tatil yapabilirsiniz. Havuz yerine sahili kumlu, denizi sığ olan bir otel bulursanız rahat edersiniz. Kova kürek, simit, deniz yatağı filan götürüp hep birlikte denizde zaman geçirirsiniz. Yemeklerde fazla titizlenmeyin, bırakın ne isterlerse onu yesinler. 3-4 günde gıdasız kalmazlar. Yemek sonrası odaya meyve götürürsünüz, idare edersiniz. Ben olsam tatil fırsatını asla kaçırmam.

Simdi benim esim tatilsiz duramaz ve her sene gideriz 1 hafta 10 gun otelde kaliriz yalniz ben paramizla rezil oldugumuzu dusunup daha cok gerilirim cunku cocuklar kucuk olunca zor oluyor mesela gecen sene gittik sirayla havuza girdik birimjz cocuklar havuzunda cocuklarla otururken digerimiz girdi cikti biz uzaktab el sallamakla yetindik aksam yemeklerinde bile erkenden uyudular dogal olarak ve biz yemekti denizdi her aktiviteyiz VARDIYALI yaptik hani cocuklar oyle eglenen kayfini cikaran cocuklarda degil kimseyi memnun edemedik ve ben gerildim hep bi dahaki seneye töbe gitmem desemde esimin israriyla gittik
Her neyse yanlis anlasilmasin ben gelneyim sen git demek degil konu
Ben bu sene esimi cok uzdum cok kavgalar gurultuler yipranmisliklar oldu ve ondan daha cok hatali oldugumu dusunuyorum esim cok bunaldi ve tatili yine cok istiyor arkadas gurubu var 4 kisilik hepsi evli ve ailece gorustugumuz cok duzgun insanlar onlar gecen senede teklif ettiler 3 gun erkek erkege gitmeyi ama ben gonullu olmayinca esimde ustelemedi ama icten icd cookkk istedi
Simdi bu sene arkadaslari yine diyolar ve ben esim 3-4 gun onlarla gitsin soyleyim diyorum burda sorun yok gozum arkada kalmaz yani
Amaaaaaa
Bunu kendi ailesi yada benim ailem bilsin istemiyorum cunku geri kafali insanlar hani sanki ben cocuklarls bir kenara atilmisim esim beni goturmemis konumuna duscez ve bi ton sinirimin bozulacagi yorumlar yapcaklar esimde illaki laf aradinda bahseder yada sosyal medyaya foto atarsa filan benim ailem cok tepki gosterir bana da kizarlar sen ezikmisin saf misin yok senede bi sefer sizin icin bisey yapmiyo yok adambekar hayati yasiyo vs..vs..
Yani ailemden korkutugumdan degilde kimseye karsi koseye atilmisim durumuna dusmek istemiyorum ben desemki ben gitmedim yinede oyle algilanmayacak sacma sapan laflarini duycam ve ben malesefkj baskalarinin iki cift lafini duycam diye akli cikan cok uzulen sirf bunu dert edip hasta olan bi insanim
Esime desem sosyal medyada foto paylasma ve annenlere soyleme desem oda cok abest olacak hani cocuk tembihler gibi
E bide esim cok cabuk bronzlasan biri illaki anlasilir
En iyisi bisey demeyim diyorum bi yanim

Bi yanimda esim haketti bunu bi sene diyorum

Ya ona cok mutlu olcagi bisey yapmak istiyorum cunku suclu hissediyorum yipranan evliligimiz icin guzel onerilere ihtiyacim da var ondan actim konuyu allah askina su mubarek ramazanda olumsuz bisey demeyin gercekten kafama takip bosa uzulmeyim
Canım üç aile birlikte gitseniz? hanımlar ve erkekler hep birlikte yani... çocuk idaresi daha kolay olur mu o zaman? Belki arkadaşlar da destek verir falan... yada çocukları bırakıp çıkma şansınız hiç yok mu ?

Birlikte gidin bence bigun çocuklarla eşiniz ilgilensin siz tatil yapın bigun siz ilgilenin eşiniz keyif yapsın bigunde hep birlikte olun ...
Ya da erkekler toplasip tatil yapsınlar sizde çocukları yaz aktivitesine yazdirin haliyle siz kalmak zorunda kalirsiniZ

Ayrıca millet ne derse desin yani ağzı olan konuşur hayatı onlara göre sekillendirmeyin

1 buçuk yaşında ki kızımla tatildeyim eşim ben kızım... Tatil fırsatı kaçar mı ya
Sığ denizi incecik kumu mis gibi havası... Kürek kova bot falan çok egleniyoruz. 3 aile birlikte kalabalık gidin arkadaş ve esler

Yıpranan evlılık eşi tek basına tatıle yollayarak mı düzelir? Cocuklara baksın annen veya kv yada varsa baska bırı, siz eşinizle başbaşa kalın biraz derim, daha mantıklı.

Konuyu okur okumaz bu nick değildi bu konunun sahibi yea dedim ve nick değiştirmişsiniz eski konulara bakınca anladım. Her sene bunun tıpkısının aynısı konunuz oluyor çünkü.

Bırakın eşiniz gitsin o mutlu siz mutlu çocuklar mutlu , yapamıyorsunuz çocuklarla tatili siz , senelerdiiir hep aynı konu çünkü. En iyi ikinci çözüm De tek gitmesi eşinizin. Kim ne derse desin kim ne karışır ya herkes kendi işine baksın

Ben de o konu sahibi ne yapıyor ki diye içimden geçirmiştim

Aynı kişi miymiş

Esasen büyük kızı umursamasa tatil daha kolay geçer

1 buçuk yaşında ki kızımla tatildeyim eşim ben kızım... Tatil fırsatı kaçar mı ya
Sığ denizi incecik kumu mis gibi havası... Kürek kova bot falan çok egleniyoruz. 3 aile birlikte kalabalık gidin arkadaş ve esler

Nerdesin az bilgi ver

Biz de gideriz belki

Bir de öğleden sonra dalga çıkıyor mu

canım senin de canın yok mu ? bütün sene sen de yoruldun çocukların peşinden kostun dinlenmek senin de hakkın değil mi? anca beraber kanca beraber. ya birlikte gidin gezin yada hiç gitmeyin. yada günübirlik eğlenin. ne kadar düşünceli bir kadınsın kocan çok şanlı.

Ya simdi şöyle
Esim zaten arkadaslariyla bol bol baliga piknige gezmeye filan giden biri bu bilinen bisey keyfci biri simdi kendi tatile gittigide bilinince her kafadan bi ses cikip sanki o bizi atip gitmis unursamamjs adam yerine koymuyo tek takilmayi seviyor sorunsuz..bense evde beyini bekleyip 2 cocuk oldugu icin ses te cikaramayip koseye atilmis ezik kadin oluyorum onlarin gozunde
Ve bunu acik aleni bana yansitip yorum yapiyo annenler veya kayinvaldemler..bende surekli ic ice olup her zmaan gorustugum bu insanlarin gozunde boyle algilanmak istemiyorum
Yazdıklarınızdan anladığıma göre esiniz hep sosyal etkinliklerde arkadaşlarıyla bulunmuş ve çocuklarla beraber aktivite yapmamışsınız yanlış anladıysam düzeltin lütfen. Bu durumda tabi ki çocuklar tatili burnunuzdan getirir ve uyumsuz davranırlar. Aslında herşey dahil oteller çocuklu aileler için en ideal tatildir. Çocuklarla beraber ailecek sosyslleşmeye daha çok vakit ayırsa eşiniz çocuklar da toplum içinde daha çok bağımsızlaşırlar ve siz de rahat edersiniz. Eşinizi arkadaşlarıyla tatile göndereceksiniz o sizin bileceğiniz iş, siz de sevmiyor olabilirsiniz fakat o çocuklarında tatile , deniz suyuna girmeye hakkı ve ihtiyacı yok mu?

Şahsen benim eşim gidiyor. Bende gidiyorum, 2.5 yaşında kızımız var. Çokta iyi geliyor. Mesela bu sefer eşim gidecek kuzeniyle beraber tatile. Döndüğünde kızımızla üçümüz gideceğiz uzunca bir tatile. Kalan bir haftamızıda kızımızı anneannesine bırakıp ikimiz gideceğiz.

Nerdesin az bilgi ver

Biz de gideriz belki

Bir de öğleden sonra dalga çıkıyor mu
mersin susanoğlundayız :)
susanoglu plajına sıfır flamıngo 6 dayız :) dırek mayoyla cıkıyorsun anında ıncecık yumusacık kum karsılıyor sıg denız
sabah 7 den aksam 8 e kadar denıze gırılıyor sakin denız carsaf gıbıydı dalgalı degıldı
ıncecık kum cok guzel bıldıgım kadarıyla turkıyenın en sıcak denızı mersın zaten mersınde susanoglu daha bı guzel sakinliğiyle ...
tum plajları gezdık son durak burası burdan antebe dönüş ... keske hep tatıl olsa :KK70:

Ben de o konu sahibi ne yapıyor ki diye içimden geçirmiştim

Aynı kişi miymiş

Esasen büyük kızı umursamasa tatil daha kolay geçer

Benim çocuk yok ya çok yorum yapamıyorum ama sanki bu ailede çocuklarla iletişimde sıkıntı var gibi. Tabiki çocuklu tatili tek gidilen tatil kadar rahat beklememek lazım ama bu kadar da facia olmamalı ya. Ne bileyim kumla oynarlar, çocuk havuzuna girerler, etkinlik saatleri falan oluyor gördüğüm kadarıyla çocukların onlara katılırlar. Öğlenleri yemekten sonra 1-2 saat uyurlar . Uzaktan böyle geliyor , illa dızdızlık yaptıkları , huysuzlaştıkları olur da komple bütün tatili zehir edecek kadar oluyorsa işte bir sıkıntı var.

X