- 24 Haziran 2011
- 23.305
- 48.403
- Konu Sahibi bigunmutlaka
İnsanların bazen arkadaşlarıyla da takılması lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben malesefkj baskalarinin iki cift lafini duycam diye akli cikan cok uzulen sirf bunu dert edip hasta olan bi insanim
boyle mutlu olacaksankz bi badkasinin dediklerini umursamayin benceSimdi benim esim tatilsiz duramaz ve her sene gideriz 1 hafta 10 gun otelde kaliriz yalniz ben paramizla rezil oldugumuzu dusunup daha cok gerilirim cunku cocuklar kucuk olunca zor oluyor mesela gecen sene gittik sirayla havuza girdik birimjz cocuklar havuzunda cocuklarla otururken digerimiz girdi cikti biz uzaktab el sallamakla yetindik aksam yemeklerinde bile erkenden uyudular dogal olarak ve biz yemekti denizdi her aktiviteyiz VARDIYALI yaptik hani cocuklar oyle eglenen kayfini cikaran cocuklarda degil kimseyi memnun edemedik ve ben gerildim hep bi dahaki seneye töbe gitmem desemde esimin israriyla gittik
Her neyse yanlis anlasilmasin ben gelneyim sen git demek degil konu
Ben bu sene esimi cok uzdum cok kavgalar gurultuler yipranmisliklar oldu ve ondan daha cok hatali oldugumu dusunuyorum esim cok bunaldi ve tatili yine cok istiyor arkadas gurubu var 4 kisilik hepsi evli ve ailece gorustugumuz cok duzgun insanlar onlar gecen senede teklif ettiler 3 gun erkek erkege gitmeyi ama ben gonullu olmayinca esimde ustelemedi ama icten icd cookkk istedi
Simdi bu sene arkadaslari yine diyolar ve ben esim 3-4 gun onlarla gitsin soyleyim diyorum burda sorun yok gozum arkada kalmaz yani
Amaaaaaa
Bunu kendi ailesi yada benim ailem bilsin istemiyorum cunku geri kafali insanlar hani sanki ben cocuklarls bir kenara atilmisim esim beni goturmemis konumuna duscez ve bi ton sinirimin bozulacagi yorumlar yapcaklar esimde illaki laf aradinda bahseder yada sosyal medyaya foto atarsa filan benim ailem cok tepki gosterir bana da kizarlar sen ezikmisin saf misin yok senede bi sefer sizin icin bisey yapmiyo yok adambekar hayati yasiyo vs..vs..
Yani ailemden korkutugumdan degilde kimseye karsi koseye atilmisim durumuna dusmek istemiyorum ben desemki ben gitmedim yinede oyle algilanmayacak sacma sapan laflarini duycam ve ben malesefkj baskalarinin iki cift lafini duycam diye akli cikan cok uzulen sirf bunu dert edip hasta olan bi insanim
Esime desem sosyal medyada foto paylasma ve annenlere soyleme desem oda cok abest olacak hani cocuk tembihler gibi
E bide esim cok cabuk bronzlasan biri illaki anlasilir
En iyisi bisey demeyim diyorum bi yanim
Bi yanimda esim haketti bunu bi sene diyorum
Ya ona cok mutlu olcagi bisey yapmak istiyorum cunku suclu hissediyorum yipranan evliligimiz icin guzel onerilere ihtiyacim da var ondan actim konuyu allah askina su mubarek ramazanda olumsuz bisey demeyin gercekten kafama takip bosa uzulmeyim
Canım üç aile birlikte gitseniz? hanımlar ve erkekler hep birlikte yani... çocuk idaresi daha kolay olur mu o zaman? Belki arkadaşlar da destek verir falan... yada çocukları bırakıp çıkma şansınız hiç yok mu ?Simdi benim esim tatilsiz duramaz ve her sene gideriz 1 hafta 10 gun otelde kaliriz yalniz ben paramizla rezil oldugumuzu dusunup daha cok gerilirim cunku cocuklar kucuk olunca zor oluyor mesela gecen sene gittik sirayla havuza girdik birimjz cocuklar havuzunda cocuklarla otururken digerimiz girdi cikti biz uzaktab el sallamakla yetindik aksam yemeklerinde bile erkenden uyudular dogal olarak ve biz yemekti denizdi her aktiviteyiz VARDIYALI yaptik hani cocuklar oyle eglenen kayfini cikaran cocuklarda degil kimseyi memnun edemedik ve ben gerildim hep bi dahaki seneye töbe gitmem desemde esimin israriyla gittik
Her neyse yanlis anlasilmasin ben gelneyim sen git demek degil konu
Ben bu sene esimi cok uzdum cok kavgalar gurultuler yipranmisliklar oldu ve ondan daha cok hatali oldugumu dusunuyorum esim cok bunaldi ve tatili yine cok istiyor arkadas gurubu var 4 kisilik hepsi evli ve ailece gorustugumuz cok duzgun insanlar onlar gecen senede teklif ettiler 3 gun erkek erkege gitmeyi ama ben gonullu olmayinca esimde ustelemedi ama icten icd cookkk istedi
Simdi bu sene arkadaslari yine diyolar ve ben esim 3-4 gun onlarla gitsin soyleyim diyorum burda sorun yok gozum arkada kalmaz yani
Amaaaaaa
Bunu kendi ailesi yada benim ailem bilsin istemiyorum cunku geri kafali insanlar hani sanki ben cocuklarls bir kenara atilmisim esim beni goturmemis konumuna duscez ve bi ton sinirimin bozulacagi yorumlar yapcaklar esimde illaki laf aradinda bahseder yada sosyal medyaya foto atarsa filan benim ailem cok tepki gosterir bana da kizarlar sen ezikmisin saf misin yok senede bi sefer sizin icin bisey yapmiyo yok adambekar hayati yasiyo vs..vs..
Yani ailemden korkutugumdan degilde kimseye karsi koseye atilmisim durumuna dusmek istemiyorum ben desemki ben gitmedim yinede oyle algilanmayacak sacma sapan laflarini duycam ve ben malesefkj baskalarinin iki cift lafini duycam diye akli cikan cok uzulen sirf bunu dert edip hasta olan bi insanim
Esime desem sosyal medyada foto paylasma ve annenlere soyleme desem oda cok abest olacak hani cocuk tembihler gibi
E bide esim cok cabuk bronzlasan biri illaki anlasilir
En iyisi bisey demeyim diyorum bi yanim
Bi yanimda esim haketti bunu bi sene diyorum
Ya ona cok mutlu olcagi bisey yapmak istiyorum cunku suclu hissediyorum yipranan evliligimiz icin guzel onerilere ihtiyacim da var ondan actim konuyu allah askina su mubarek ramazanda olumsuz bisey demeyin gercekten kafama takip bosa uzulmeyim
Konuyu okur okumaz bu nick değildi bu konunun sahibi yea dedim ve nick değiştirmişsiniz eski konulara bakınca anladım. Her sene bunun tıpkısının aynısı konunuz oluyor çünkü.
Bırakın eşiniz gitsin o mutlu siz mutlu çocuklar mutlu , yapamıyorsunuz çocuklarla tatili siz , senelerdiiir hep aynı konu çünkü. En iyi ikinci çözüm De tek gitmesi eşinizin. Kim ne derse desin kim ne karışır ya herkes kendi işine baksın
1 buçuk yaşında ki kızımla tatildeyim eşim ben kızım... Tatil fırsatı kaçar mı ya
Sığ denizi incecik kumu mis gibi havası... Kürek kova bot falan çok egleniyoruz. 3 aile birlikte kalabalık gidin arkadaş ve esler
Yazdıklarınızdan anladığıma göre esiniz hep sosyal etkinliklerde arkadaşlarıyla bulunmuş ve çocuklarla beraber aktivite yapmamışsınız yanlış anladıysam düzeltin lütfen. Bu durumda tabi ki çocuklar tatili burnunuzdan getirir ve uyumsuz davranırlar. Aslında herşey dahil oteller çocuklu aileler için en ideal tatildir. Çocuklarla beraber ailecek sosyslleşmeye daha çok vakit ayırsa eşiniz çocuklar da toplum içinde daha çok bağımsızlaşırlar ve siz de rahat edersiniz. Eşinizi arkadaşlarıyla tatile göndereceksiniz o sizin bileceğiniz iş, siz de sevmiyor olabilirsiniz fakat o çocuklarında tatile , deniz suyuna girmeye hakkı ve ihtiyacı yok mu?Ya simdi şöyle
Esim zaten arkadaslariyla bol bol baliga piknige gezmeye filan giden biri bu bilinen bisey keyfci biri simdi kendi tatile gittigide bilinince her kafadan bi ses cikip sanki o bizi atip gitmis unursamamjs adam yerine koymuyo tek takilmayi seviyor sorunsuz..bense evde beyini bekleyip 2 cocuk oldugu icin ses te cikaramayip koseye atilmis ezik kadin oluyorum onlarin gozunde
Ve bunu acik aleni bana yansitip yorum yapiyo annenler veya kayinvaldemler..bende surekli ic ice olup her zmaan gorustugum bu insanlarin gozunde boyle algilanmak istemiyorum
mersin susanoğlundayız :)Nerdesin az bilgi ver
Biz de gideriz belki
Bir de öğleden sonra dalga çıkıyor mu
Ben de o konu sahibi ne yapıyor ki diye içimden geçirmiştim
Aynı kişi miymiş
Esasen büyük kızı umursamasa tatil daha kolay geçer