esime arkadaslariyla tatile gitmesini teklif etmeyi dusunuyorum

neden aldatılsın kı
Canim birkaç erkek birarada sence naaparlar?kii bi de bunun otele gelen kadın boyutu var nefsine k
Hakim olamama durumu var.üstelik bi de yollamasaydın sen git dedin deme durumu var.ben şahsen sonrasinda üzülmemek adına yollamam.tabi herkesin kendi fikri.ben böyle düşünüyorum

Biz gecen yil 11 aylik oglumla gittigimizde cok eglenmistik. 8ve 3 yaslarindaki cocuklar cocuk havuzunda naapsin ki kolluk alir sokarsimiz yetiskinlerin havuzuna. Siz nasil yapacaginizi bilemedinizsanirim ondan sevemediniz cocuklu tatili

kamerali surpriz yap dermisim:KK70:hala modasi gecmemis kkdan okuduguma gore

Sakasi bir yana bence guzel bir alsam yemegine cikarin esinizi. Fazlasina gerek yok ki. Tatile arkadaslariyla da 3-4 gun gitsin ,sizinle ve cocuklarla da 3-4 gun gitsin

Kameralı sürpriz nasılmış?

Valla benim eşimde arkadaşlarıyla yurtdışına gider tatile, kp kızar bana nasıl bu kadar rahatsın bidaha gönderme sakın diye. Ben gülerim yanında, eve gelir bi daha gülerim hakkaten hoşuma gidiyo beni düşünüp oğullarına güvenmiyo gibi beni tembihlemeleri :KK48:

Herşey bi yana aman ha sakın ha gönderme diyenleri anlayamıyorum. İçinde iradesizlik olan siz onun yanındayken elin kadınına bi göz kırpıverir farkında bile olmazsın.

Herkesin kendine ait haddini aşmadan özel hayatı olmalı kimin ne dediği çok önemli değil huzur önemli.

Ayrıca bende çocuklarla giderim aynı telaşla ama hoşuma gider. Denize hep bir giriyoruz havuz değişimli oluyo sadece ondan da tat almıyoruz ama yine de çok eğlenceli geliyo bana genel olarak ve iple çekiyorum:KK16:

Seni kendi başına gönderiyor musun kocanı? Gönderse bile gider misin? Kafanı çevir de bir bak etrafına neler çeviriyor başı boş bırakılanlar. Ayrıca böyle fazla genişim laflarına da hiç inanmıyorum.

Yeni neslin eglencesi :KK66: kamera ayarlayip video cekiyorlar, en sevdigi seyler vs vs. sacmalik tamamen

Hıı değişikmiş.

HERKESE YORUMLAR ICIN TESEKKUR EDERIM
YALNIZ YINE BI KADINLAR KULUBU VAKASI HER KONUDA AYNI OLUYOR
Kesin aldatir
Aldatilacagini bil
Mutlaka bisey yapar
Bu nedir arkadaslar ben niye bu kadar pesin hüküm
kocamin beni aldatma fikrini dusunuyo olsam kendim teklif ediyim demem boyle biseyi
Benim bununla ilgili bi korkum yok aldatilcaksam o beni kaybetmeyi goze almissa zaten bi sekilde bu gerceklesir ve hersey olcagina varir bakarim yoluma
BU ARADA ESIMLE KONUSTUM VE SOYLEDIM ISTERSE GIDEBILECEGINI..
O ISE : aklim sizde kalir icim rahat etmez vicdanim rahat etmez bekar olsam neyse cpcuklarinda hakki tatil birlikte gidelim dedi hatta annenide ( benim annemi ) goturelim cocuklara bakar sende gerilmezsin dedi anneme dedik kabul etti ve birlikte gidecegiz yani hem esim ona guvenip bu teklifi yapmis olmama sevindi hemde kendi kabul etmedi ben kisitladigim icin degil kendi gitmeyi tercih etmedigi icin gitmemis oldu
Diger elestirilen konuya gelince evet ben cocuklarla tatilde cok geriliyorum herkes eglencek diye kural yok herkesin cocugu aynida degil denize giriyolar basbas bagris cagrislarla aglayarak yemek vakti cikmiyolar yine tum plaj ayaga kalkiyo yemek icmek yok surekli uyuyolar ve bunyeler zayif 2.gunden bi hastaliklar basliyo ates vs...vaktin cogu odada geciyo yani herkesin aile yapisi esi cocugu tatil beklentisi ayni olmayabiliyo
Allahtan annemde gelecek yoksa yine hevesli olmazdim
Durumlar boyle
Son olarak millet olarak ta keske bizimle ayni fikirde olmayan insanlara uzayli muamelesi yapmasak..herkes ayni seyi dusunmek zorundada degil niyahetinde..

Kesin aldatir
Aldatilacagini bil
Mutlaka bisey yapar
kocamin beni aldatma fikrini dusunuyo olsam kendim teklif ediyim demem boyle biseyi
Benim bununla ilgili bi korkum yok aldatilcaksam o beni kaybetmeyi goze almissa zaten bi sekilde bu gerceklesir ve hersey olcagina varir bakarim yoluma
O ISE : aklim sizde kalir icim rahat etmez vicdanim rahat etmez bekar olsam neyse cpcuklarinda hakki tatil birlikte gidelim dedi hatta annenide ( benim annemi ) goturelim cocuklara bakar sende gerilmezsin dedi anneme dedik kabul etti ve birlikte gidecegiz yani hem esim ona guvenip bu teklifi yapmis olmama sevindi hemde kendi kabul etmedi ben kisitladigim icin degil kendi gitmeyi tercih etmedigi icin gitmemis oldu
Diger elestirilen konuya gelince evet ben cocuklarla tatilde cok geriliyorum herkes eglencek diye kural yok herkesin cocugu aynida degil denize giriyolar basbas bagris cagrislarla aglayarak yemek vakti cikmiyolar yine tum plaj ayaga kalkiyo yemek icmek yok surekli uyuyolar ve bunyeler zayif 2.gunden bi hastaliklar basliyo ates vs...vaktin cogu odada geciyo yani herkesin aile yapisi esi cocugu tatil beklentisi ayni olmayabiliyo
Durumlar boyle
Son olarak millet olarak ta keske bizimle ayni fikirde olmayan insanlara uzayli muamelesi yapmasak..herkes ayni seyi dusunmek zorundada degil niyahetinde..

Eşini de seni de çok takdir ettim, Allah huzurunuzu daim etsin:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Esini gonder kararli tutumun ses tonunla karsindakini susturursun. Esim cok yoruldu gitsin eglensin istiyorum dersin biter. Ne alaka ezik filsn yok oyle birsey . Arada guven varsa iliskiniz iyiyse baskasina da yorum yapmak dusmez.

O ne der bu ne der diye evliliğinimi sürdürüyosun . Bosver sağı solu. Ben eşimi öyle 3-5 gün göndercegimi sanmam valla :) ona en güzel hediye ailesiyle gidecegi tatildir diye düsünüyorum . Eşi çocuğu yaninda daha ne olsun

Canim birkaç erkek birarada sence naaparlar?kii bi de bunun otele gelen kadın boyutu var nefsine k
Hakim olamama durumu var.üstelik bi de yollamasaydın sen git dedin deme durumu var.ben şahsen sonrasinda üzülmemek adına yollamam.tabi herkesin kendi fikri.ben böyle düşünüyorum
bıkac erkek bı araya gelınce gercekden haldır haldır kadınlara mı kosuyorlar
e aldatması ıcın tatıle gıtmelerıne gerek yokkı dunyanın her bı yanında bulundugumuz sehırde mahallede apt de ıs yerınde yolda dunya kadar kadın var ?

aldatacak olanı camıye gondersen yıne aldatır
bu ısın karakterle alakası var :KK66:
boyle boyle daha cok erkeklerın aklına aldatmayı sokmayın barı
esınden ayrı yere gıden erkek aldatır dıye dıye daha cok aklına fıkır edılıyor

Esiniz tabii ki arkadaslariyla tatile gidebilir. Ama siz tatilden neden bu kadar sogudunuz anlamadim. Cocuk olunca tamam bazi seyler vardiyeli oluyor ama bu kadar buyutecek bir sey de yok. Sonucta cocuklarin da tatile ihtiyaci var havuza denize oyuna vs. bir de hersey dahil otellerde cocuklu olmak buyuk rahatlik ve avantaj. Tatilde hangimizin evinde o kadar cesit yemek var? Veya yere doke saca yiyen cocuklarla evde o kadar ozgur olabiliyor muyuz?hayir. Bence siz durumu tekrar degerlendirin
+1
katılıyorum size kesinlikle
çocukların da tatile ihtiyacı var ve hayatımıza bu kuzular girdi gireli hepimiz vardiyeliyiz birçok konuda :)

bu arada maddi durum elveriyorsa eşiniz arkadaşlarıyla gitsin ama siz birlikte de gidin
o zaman sizinkiler bişey demez herhal

+1
katılıyorum size kesinlikle
çocukların da tatile ihtiyacı var ve hayatımıza bu kuzular girdi gireli hepimiz vardiyeliyiz birçok konuda :)

bu arada maddi durum elveriyorsa eşiniz arkadaşlarıyla gitsin ama siz birlikte de gidin
o zaman sizinkiler bişey demez herhal
Evde de vardiyeliyiz aslinda :KK66: mum isiginda yemek yiyemiyoruz neticede, cogu zaman es gelmeden banyo yapamiyoruz cocuk kucukse. Zaten konu sahibinin cocuklar artik kocaman olmus. Sadece goz kulak olmak yeterli diye dusunuyorum

Konuyu guncelledim son durumlari yazdim gormeyenler icin

Kesin aldatir
Aldatilacagini bil
Mutlaka bisey yapar
Durumlar boyle

Seni kendi başına gönderiyor musun kocanı? Gönderse bile gider misin? Kafanı çevir de bir bak etrafına neler çeviriyor başı boş bırakılanlar. Ayrıca böyle fazla genişim laflarına da hiç inanmıyorum.

Hıı değişikmiş.
Biz sizinle kankayız benim mi haberim Yok bu ne biçim üslup ?

Ve gönderiyorum değil gitmesi benim için problem olmuyo. Yılda en az 2 defa 3-4 gün istediği kişilerle arkadaşı akrabası farketmez yalnız takılır. Yapan kendine yapar kendi kaybeder mantığını bilen insan nereye giderse gitsin bişey yapmaz.

Ayrıca Ne demek " başı boş bırakılanlar" .t mi bu tasmayla bağlayıp başı boş bırakmıcam.

Biz sizinle kankayız benim mi haberim Yok bu ne biçim üslup ?

Ve gönderiyorum değil gitmesi benim için problem olmuyo. Yılda en az 2 defa 3-4 gün istediği kişilerle arkadaşı akrabası farketmez yalnız takılır. Yapan kendine yapar kendi kaybeder mantığını bilen insan nereye giderse gitsin bişey yapmaz.

Ayrıca Ne demek " başı boş bırakılanlar" .t mi bu tasmayla bağlayıp başı boş bırakmıcam.
Bende ayni fikirdeyim herkes kendi kocasini em iyi kendi tanir herkes ayni fikirde olmak zorunda degil ki adamla guven problemin yoksa aldatilirsam nolcak diye surekli kurup tutusmuyosan cok baski daha cok ters teper o yetiskin bi birey 5 yasindaki oglun degil sende annesi degilsin izin vermemek yulari elden birakmamak cok itici laflar..
Bak ne diyorum adama soyledim ben zaten rahat edemem dedi kendi istemedi hak gecer cocuklariminda hakki dedi ama ben gidemezsin evli adamin neyine deseydim hep akli kalcakti ona baski kurdugum icin kotu hissetcekti

Bende ayni fikirdeyim herkes kendi kocasini em iyi kendi tanir herkes ayni fikirde olmak zorunda degil ki adamla guven problemin yoksa aldatilirsam nolcak diye surekli kurup tutusmuyosan cok baski daha cok ters teper o yetiskin bi birey 5 yasindaki oglun degil sende annesi degilsin izin vermemek yulari elden birakmamak cok itici laflar..
Bak ne diyorum adama soyledim ben zaten rahat edemem dedi kendi istemedi hak gecer cocuklariminda hakki dedi ama ben gidemezsin evli adamin neyine deseydim hep akli kalcakti ona baski kurdugum icin kotu hissetcekti
Aynen karşılıklı anlayışla yaklaşılınca herşey çok güzel çözüme kavuşturuluyor.
Senin hayır hayır git diye ısrar etmen, gitmiceksiiinn diye inatlaşmaktan farklı olmazdı.

Bide arkadaş demişki sen gidermiydin?

Valla çocuğumdan ayrı geçirdiğime değecek arkadaşlarım olsa, 2 gün koşa koşa giderim. Eşim de hakkındır der hakkımı teslim eder.

Bu işin genişlikle falan alakası Yok yani gayette bildiğin normal insanlarız :)

mersin susanoğlundayız :)
susanoglu plajına sıfır flamıngo 6 dayız :) dırek mayoyla cıkıyorsun anında ıncecık yumusacık kum karsılıyor sıg denız
sabah 7 den aksam 8 e kadar denıze gırılıyor sakin denız carsaf gıbıydı dalgalı degıldı
ıncecık kum cok guzel bıldıgım kadarıyla turkıyenın en sıcak denızı mersın zaten mersınde susanoglu daha bı guzel sakinliğiyle ...
tum plajları gezdık son durak burası burdan antebe dönüş ... keske hep tatıl olsa :KK70:

Oray'ı duymuştum çok güzel diye övüyorlardı

Lakin bize çokkkk uzak

Tatil güzel dönüş sıkıntılı

bıkac erkek bı araya gelınce gercekden haldır haldır kadınlara mı kosuyorlar
e aldatması ıcın tatıle gıtmelerıne gerek yokkı dunyanın her bı yanında bulundugumuz sehırde mahallede apt de ıs yerınde yolda dunya kadar kadın var ?

aldatacak olanı camıye gondersen yıne aldatır
bu ısın karakterle alakası var :KK66:
boyle boyle daha cok erkeklerın aklına aldatmayı sokmayın barı
esınden ayrı yere gıden erkek aldatır dıye dıye daha cok aklına fıkır edılıyor
Hayret bir şey şu an ben erkeklerin aklına aldatma fikri mi sokuyorum?
Değişik....
Konu açılmış fikir sorulmuş fikrimi söyledim.canli yayin yapmıyorum erkeklere
Ilginçsiniz..tebrikler..bol begeni alirsın artık

X