- 19 Eylül 2015
- 480
- 402
- 45
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Madem aranızda halledebiliyordunuz neden kadinlar kulubünde konu açma gereği duydunuz diye sorarlar adama????Konuyu guncelledim son durumlari yazdim gormeyenler icin
HERKESE YORUMLAR ICIN TESEKKUR EDERIM
YALNIZ YINE BI KADINLAR KULUBU VAKASI HER KONUDA AYNI OLUYOR
Kesin aldatir
Aldatilacagini bil
Mutlaka bisey yapar
Bu nedir arkadaslar ben niye bu kadar pesin hüküm
kocamin beni aldatma fikrini dusunuyo olsam kendim teklif ediyim demem boyle biseyi
Benim bununla ilgili bi korkum yok aldatilcaksam o beni kaybetmeyi goze almissa zaten bi sekilde bu gerceklesir ve hersey olcagina varir bakarim yoluma
BU ARADA ESIMLE KONUSTUM VE SOYLEDIM ISTERSE GIDEBILECEGINI..
O ISE : aklim sizde kalir icim rahat etmez vicdanim rahat etmez bekar olsam neyse cpcuklarinda hakki tatil birlikte gidelim dedi hatta annenide ( benim annemi ) goturelim cocuklara bakar sende gerilmezsin dedi anneme dedik kabul etti ve birlikte gidecegiz yani hem esim ona guvenip bu teklifi yapmis olmama sevindi hemde kendi kabul etmedi ben kisitladigim icin degil kendi gitmeyi tercih etmedigi icin gitmemis oldu
Diger elestirilen konuya gelince evet ben cocuklarla tatilde cok geriliyorum herkes eglencek diye kural yok herkesin cocugu aynida degil denize giriyolar basbas bagris cagrislarla aglayarak yemek vakti cikmiyolar yine tum plaj ayaga kalkiyo yemek icmek yok surekli uyuyolar ve bunyeler zayif 2.gunden bi hastaliklar basliyo ates vs...vaktin cogu odada geciyo yani herkesin aile yapisi esi cocugu tatil beklentisi ayni olmayabiliyo
Allahtan annemde gelecek yoksa yine hevesli olmazdim
Durumlar boyle
Son olarak millet olarak ta keske bizimle ayni fikirde olmayan insanlara uzayli muamelesi yapmasak..herkes ayni seyi dusunmek zorundada degil niyahetinde..
Bak ne guzel kendin fikrin varmıs burda insanlara fikir sorup klavye kullandırtıp zaman kaybettirmeye gerek yok...