esime arkadaslariyla tatile gitmesini teklif etmeyi dusunuyorum

Eşin gitsin

Çocukların yaşı da uygun birlikte de gidin

Çocuk havuzu 50 cm 8 yaşındaki orada ne yapacak tabii sıkılır 3 yaşındaki de her yerde takılır kolluk vs ile Deniz de olur havuz da

Biz nereye çocuğumuz oraya

Akşam en geç onda da yatağa

Sonrasında da balkonda otururuz vs a da farklı etkinlikler buluruz odada ikimize özel

Biz gecen yil 11 aylik oglumla gittigimizde cok eglenmistik. 8ve 3 yaslarindaki cocuklar cocuk havuzunda naapsin ki kolluk alir sokarsimiz yetiskinlerin havuzuna. Siz nasil yapacaginizi bilemedinizsanirim ondan sevemediniz cocuklu tatili
:) yorumlar iki ye ayriliyo
En iyisi ben hic ses etmeyim
PEKI KIZLAR BEN BUNU COK SEVINDIRECEK NE YAPSAM ESLERIBIZ EN COK NEYE MUTLU OLUR??? yaa adama jest yapmak istiyorum cok yiprandik cunku ustune bide oda bana ayni seyi dusunuyo ne yapsam neyi cok ister diye arastiriyo ben farkinda degilmisim gibi yapiyorum ama oda arastiriyo biseyler
kamerali surpriz yap dermisim:KK70:hala modasi gecmemis kkdan okuduguma gore

Sakasi bir yana bence guzel bir alsam yemegine cikarin esinizi. Fazlasina gerek yok ki. Tatile arkadaslariyla da 3-4 gun gitsin ,sizinle ve cocuklarla da 3-4 gun gitsin

Son düzenleme:
Belki biraz başbaşa kalmaya ihtiyacınız var.. Çocukları ailelelerinize bırakabilir misiniz? Yani böyle bir imaknınız var mı? Ona göre eşinizle birlikte gidebileceğiniz bir tatil programı yapabilirsiniz? Sürpriz olur işte ne güzel:) yani tatil planını siz yapıp eşinize sürpriz yapın..

Sizin aileniz esiniz ve cocuklariniz. Annenizin babanizin sizin evinizin icine karisma luksleri yok. Birakin esiniz mutlu olsun. O mutluyken sizde mutlu olun. Disardaki sesleride umursamayin. Biz boyle mutluyuz diyin herkese. Siz karismayin diyin adabinca.

ço
Simdi benim esim tatilsiz duramaz ve her sene gideriz 1 hafta 10 gun otelde kaliriz yalniz ben paramizla rezil oldugumuzu dusunup daha cok gerilirim cunku cocuklar kucuk olunca zor oluyor mesela gecen sene gittik sirayla havuza girdik birimjz cocuklar havuzunda cocuklarla otururken digerimiz girdi cikti biz uzaktab el sallamakla yetindik aksam yemeklerinde bile erkenden uyudular dogal olarak ve biz yemekti denizdi her aktiviteyiz VARDIYALI yaptik hani cocuklar oyle eglenen kayfini cikaran cocuklarda degil kimseyi memnun edemedik ve ben gerildim hep bi dahaki seneye töbe gitmem desemde esimin israriyla gittik
Her neyse yanlis anlasilmasin ben gelneyim sen git demek degil konu
Ben bu sene esimi cok uzdum cok kavgalar gurultuler yipranmisliklar oldu ve ondan daha cok hatali oldugumu dusunuyorum esim cok bunaldi ve tatili yine cok istiyor arkadas gurubu var 4 kisilik hepsi evli ve ailece gorustugumuz cok duzgun insanlar onlar gecen senede teklif ettiler 3 gun erkek erkege gitmeyi ama ben gonullu olmayinca esimde ustelemedi ama icten icd cookkk istedi
Simdi bu sene arkadaslari yine diyolar ve ben esim 3-4 gun onlarla gitsin soyleyim diyorum burda sorun yok gozum arkada kalmaz yani
Amaaaaaa
Bunu kendi ailesi yada benim ailem bilsin istemiyorum cunku geri kafali insanlar hani sanki ben cocuklarls bir kenara atilmisim esim beni goturmemis konumuna duscez ve bi ton sinirimin bozulacagi yorumlar yapcaklar esimde illaki laf aradinda bahseder yada sosyal medyaya foto atarsa filan benim ailem cok tepki gosterir bana da kizarlar sen ezikmisin saf misin yok senede bi sefer sizin icin bisey yapmiyo yok adambekar hayati yasiyo vs..vs..
Yani ailemden korkutugumdan degilde kimseye karsi koseye atilmisim durumuna dusmek istemiyorum ben desemki ben gitmedim yinede oyle algilanmayacak sacma sapan laflarini duycam ve ben malesefkj baskalarinin iki cift lafini duycam diye akli cikan cok uzulen sirf bunu dert edip hasta olan bi insanim
Esime desem sosyal medyada foto paylasma ve annenlere soyleme desem oda cok abest olacak hani cocuk tembihler gibi
E bide esim cok cabuk bronzlasan biri illaki anlasilir
En iyisi bisey demeyim diyorum bi yanim

Bi yanimda esim haketti bunu bi sene diyorum

Ya ona cok mutlu olcagi bisey yapmak istiyorum cunku suclu hissediyorum yipranan evliligimiz icin guzel onerilere ihtiyacim da var ondan actim konuyu allah askina su mubarek ramazanda olumsuz bisey demeyin gercekten kafama takip bosa uzulmeyim
cocukları anane yada babaneye bırakın basbasa tatıle cıkın en ıyı secenek bu hem sız tatılın tadına varırsınız, hem başbaşa romantık anlar gecırırsınız hemde cocuklardan uzak bırkaç gun kafa dınlersınız.. gerekırse bır kaç gunde cocuklarla ayrı bır lokasyona gıdersınız olur bıter ama ben olsam ne olursa olsun asla esımı erkek erkege tatıle falan yollamam ıstedıklerı kadar duzgun ınsanlar olsunlar evlı adamın yanı karısının yanıdır bence söz konusu tatılse..

En mantıklısı 2-3 gün bile olsa çocuklarınızı bırakıp eşinizle beraber başbaşa gidin.Eşinizi yıpratmış üzmüşsenız bunun telafısını arkadasları yapacak değil herhalde,yine siz telafi edeceksınız.Zaten yaşları da o kadar küçük değil,gözünüz arkada kalmaz.
Eşinizle başbaşa birkaç romantık gün geçirmek bence daha yararlı ve onarıcı olacaktır.ne kadar düzgün evli barklı insanlar olsalar bile, tatilde 3 erkek başbaşa eşsiz. . . Anlarsınız artık demek istediğim şeyi,gözü kaymaz etmez,yanındakiler yapmaz demeyin.Erkek nefsi bu,uzakta olucaksınız,görme duyma şansınız yok.

BERABER GİTMEYE ÇALIŞIN LÜTFEN...

Görünüşe göre ne etrafı takmamayı başarabiliceksiniz nede tatile gitme isteğiniz gelecek.

En iyisi eşiniz oradayken 3 gün kimseyle görüşmeyin ordaymış gibi yapın herkese :KK70:

Görünüşe göre ne etrafı takmamayı başarabiliceksiniz nede tatile gitme isteğiniz gelecek.

En iyisi eşiniz oradayken 3 gün kimseyle görüşmeyin ordaymış gibi yapın herkese :KK70:
Esim cenesini tutumaz soyler hemen suraya gittim arkadaslarla diye bide zenci gibi yanip gelir hemen anlasilir olay bende bitse kimse zaten anlamaz

En mantıklısı 2-3 gün bile olsa çocuklarınızı bırakıp eşinizle beraber başbaşa gidin.Eşinizi yıpratmış üzmüşsenız bunun telafısını arkadasları yapacak değil herhalde,yine siz telafi edeceksınız.Zaten yaşları da o kadar küçük değil,gözünüz arkada kalmaz.
Eşinizle başbaşa birkaç romantık gün geçirmek bence daha yararlı ve onarıcı olacaktır.ne kadar düzgün evli barklı insanlar olsalar bile, tatilde 3 erkek başbaşa eşsiz. . . Anlarsınız artık demek istediğim şeyi,gözü kaymaz etmez,yanındakiler yapmaz demeyin.Erkek nefsi bu,uzakta olucaksınız,görme duyma şansınız yok.

BERABER GİTMEYE ÇALIŞIN LÜTFEN...
Basbasa anca gunu birlik gideriz cocuklar kalmaz durmuyolar denedik daha once ama dedigibiz gibi tek gitsinde istemiyorum hele bide cevresel faktorler eklenince...en iyisi ses etmemek.
Ama esim kesin dicek bi yerlere gidelim diye ben ise bu sene birden 10 kg aldim ve hic biseyi kendime yakistirmadigim icin hic gidesim yok cocuklarin aglasmasi muzlamasida cabasi..

Esim cenesini tutumaz soyler hemen suraya gittim arkadaslarla diye bide zenci gibi yanip gelir hemen anlasilir olay bende bitse kimse zaten anlamaz
Valla benim eşimde arkadaşlarıyla yurtdışına gider tatile, kp kızar bana nasıl bu kadar rahatsın bidaha gönderme sakın diye. Ben gülerim yanında, eve gelir bi daha gülerim hakkaten hoşuma gidiyo beni düşünüp oğullarına güvenmiyo gibi beni tembihlemeleri :KK48:

Herşey bi yana aman ha sakın ha gönderme diyenleri anlayamıyorum. İçinde iradesizlik olan siz onun yanındayken elin kadınına bi göz kırpıverir farkında bile olmazsın.

Herkesin kendine ait haddini aşmadan özel hayatı olmalı kimin ne dediği çok önemli değil huzur önemli.

Ayrıca bende çocuklarla giderim aynı telaşla ama hoşuma gider. Denize hep bir giriyoruz havuz değişimli oluyo sadece ondan da tat almıyoruz ama yine de çok eğlenceli geliyo bana genel olarak ve iple çekiyorum:KK16:

Ya simdi şöyle
Esim zaten arkadaslariyla bol bol baliga piknige gezmeye filan giden biri bu bilinen bisey keyfci biri simdi kendi tatile gittigide bilinince her kafadan bi ses cikip sanki o bizi atip gitmis unursamamjs adam yerine koymuyo tek takilmayi seviyor sorunsuz..bense evde beyini bekleyip 2 cocuk oldugu icin ses te cikaramayip koseye atilmis ezik kadin oluyorum onlarin gozunde
Ve bunu acik aleni bana yansitip yorum yapiyo annenler veya kayinvaldemler..bende surekli ic ice olup her zmaan gorustugum bu insanlarin gozunde boyle algilanmak istemiyorum
Anladım canım, boşver biri bişey demeden sende deki ah çocuklar bi büyüsün, herşeyin acısını çıkartacam, ozaman görev değişimi yapacaz, başkası ne der diye üzülme takılma, kimseyi duymama hakkını kullan:) (hatice Kübra Toygar hanımın sözü). İnanki elalem ne der diye yaşamak yaşamak değil, sen ve eşin buna karar vermişsiniz ailende seni desteklesin, sen dik durursan kimse bişey diyemez ama ezik durup ıh mıh edersen onlarda öyle düşünür hatta daha kötüsü dile getirir. Hem maden eşin zaten sürekli bişeyler yapıyorsa arkadaşlarıyla daha ne gerek var ayrı tatile ? Git çocuklarınla , eğlenmeyi öğren, benimde 4 evladım var hatta bizde eşimle Heryıl otele gideriz bir haftalığına hatta muhafazakar otele! Çocuklarım çoğunlukla bendedir, ben onlarla vakit geçirmeyi onlarla suyun içinde sarmaş dolaş olmayı onları mutlu etmeyi seviyorum, eşimde zaten çok insan canlısıdır hemen kendine bisürü arkadaş bulur , anlaşırız bigün bendedir çocuklar ertesi gün yarım gün eşimde çünkü bende ona güvenip bırakamıyorum açıkcası , benim yanımda gözümün önünde olmaları daha işime geliyor. Sende çocuklarınla olmanın keyfini çıkar

Aileyle gitmek varken arkadaslarla tatili unut bence. Bizim de tarih 1 temmuz, 4 yas ve 5 aylik çocuklar da var cocuklarla daha eglenceli oluyor bence. Havuza vardiyali giriyoruz demissin,gerek yokki kolluk taksinlar sizin yaninizda olsunlar. Cocuk dostu yere gidersiniz kafaniz rahat olsun,once siz eglenin ki cocuklara da yansisin. Tatil esinle aranizin duzelmesine de vesile olur hem.

bana çok saçma ve mantıksız geliyor. bir evde en çok anne yoruluyor ve en çok annenin hakkı tatil. anne yapmıyorsa baba da yapmasın ya da vardiyalı yapsın.
birgün bir erkek grubu tatile gelmişti. eşim dedi ki bizim arkadaşlar da gitti gel dediler falan diye. tabi ben safoz da gitsene dedim. o da saçmalama erkek grubu kendi başına saçma sapan işler için gider tatile dedi. sonra ben de yok ya falan desem de öyle öyle deyip kapattık konuyu. ailen haklı yani ne dese. o üzülürken sen de üzülmüşsündür yıl içerisinde illa ki.

KIZLARRRR SOYLEDIIIIMM
ISTERSEN ARKADASLARINLA GIT BU SENE COK BUNALDIN COK UZULDUK KIRILDIK SEN IYI OLURSAN BIZDE IYI OLURUZ DEDIM
oda yok ya hep birlikte gideriz siz olmadan vicdanim rahat etmez hem cocuklarda cok istiyo dedi
Ama varya ici gidiyo biraz ustelesem yok yok git desem tamam dicek:)tabi demedim bisey

ama algilamalarina gerek yok ki,durum bu zaten,kocan gezip tozrken sen evde cocuklarla bigusuyorsun,ne munasebet o hak etti tatili asil sen hak etmissin tek basina gondeeirsen olacaklari kbul etmis olursun ,oralar fistik gibi kiz kaynio malum

siz elalemi gereksiz yere kafasına takıyorsunuz diye neden adamın elinden güzel bir tatil fırsatını alasınız ki?

Ben olsam gönderirim. Kimin ne dediğini takma kafana. Sen öyle uygun gördün sonuçta eziklikle ne alaka ? Hatta bende eşime çık 3 5 gün dedim sizsiz gidecem dedi.
Gitmiyosa da yapisma adama gondermek için. Seneye beraber gidin.

KIZLARRRR SOYLEDIIIIMM
ISTERSEN ARKADASLARINLA GIT BU SENE COK BUNALDIN COK UZULDUK KIRILDIK SEN IYI OLURSAN BIZDE IYI OLURUZ DEDIM
oda yok ya hep birlikte gideriz siz olmadan vicdanim rahat etmez hem cocuklarda cok istiyo dedi
Ama varya ici gidiyo biraz ustelesem yok yok git desem tamam dicek:)tabi demedim bisey

Bence de üstelemeyin.
Eşler ayrı da tatil yapabilir derim ama sizin eşiniz zaten normalde de fazla fazla vakit ayırıyor kendine, bu konuda çok fedakarsınız.

X