Eşime anlatsam mıı, anlatmasam mı?

(FARK EDEMEYENLER ICIN TEKRAR)
Gunaydın arkadaşlar.
bu sabah eşim işe gitmeden söyledim.
Ve ilk tepkisi şefkatle yaklaşımı oldu
Gerçektenmi, ne kadar korkmuşsundur keşke dikkat etseydin dedi. (Bende biraz panik atak var)
Dün sinirliydin tartışma çıkar diye söylemedim. Deyince de
Ne tartışıcam canım insanlık hali olur yaptırılır araba. Keşke söyleseydin bu kdr sen yaptın nasılsa diye içim yanmazdı dedi
Dürüstlügüm için teşekkur etti.
Söylemeyip servisdeki o adamın üstüne de atabilirdin..adamın da boşuna günahını aldım. Dedi özür diledim ve gayet neşeli bi şekilde işe gitti.
DESTEGİNİZ İÇİN TESEKKUR EDERİM KIZLAR

Bence hemen korkup korkudan söyleyemediğinizi anlatmalısiniz o adamın da günahına girmesini engellersin Allah korusun gider adamla kavga eder birbirlerini döverler falan adam yapmamış sonuçta ben yapmadım diyecek ve tartisacaklar sizin dürüst olmanızda vicdanen de fayda var bir an önce anlatın

İyi yapmışsın canım işte bu kadar :)

serviste heryerde kamera vardir izlerler. bir de kocan rezil olur hemen söyle bence

Işte buuu.Doğruluk ve dürüstlük her zaman kazanır.Eşiniz çok anlayişliymiş gerçekten.O kadarcık hasardan zaten bişeycik olmaz.Allah beterinden korusun.

Ustumden bir yuk kalkti anlatamam.
Esim gercekten anlayislidir bunu biliyordum zaten. Uzuntusune uzuntu katmak istemedim ben sadece. Ama olgunlukla karsiladigi icin gercekten cok mutlu oldum
YAA SEVIYORUM BEN BU ADAMIII

Bende ilk evlendigimde eşimin arabasıyla gece geri giderken tellere çarpmıştır 2 ay sonra dedi ben arabayı carpmisim arkada çizik var diye dedim yook ben çarptım niye soylemedin dedi dedim gerek duymadım
Önemli olsaydı söylerdim dedim hiç oralı bile olmadı bence soylemelisin

başkasına iftira atılmasına göz yumuyrsun resmen

Hahahha gerek duymadim miii cok fenasin bende oyle deseydim keske. Sabah soyledim ama zaten gormedin yazimi heralde

Hahahha gerek duymadim miii cok fenasin bende oyle deseydim keske. Sabah soyledim ama zaten gormedin yazimi heralde

Yok canım görmedim yazdığını
Allah aşkına cidden ne gerek var çizilmiş artık bana bunun muhabbetini yapacak biriyle olmak istemezdim açıkçası sağolsun oda birşey demedi ama deseydin zeytinyağı gbi üste çıkardım

Bende oyle yapardim kesin! Zaten sonra yapacak da pek bise kalmio. Kadin psikologisinde zaten yer etmis bir durum uste cikmak hihii

Bende oyle yapardim kesin! Zaten sonra yapacak da pek bise kalmio. Kadin psikologisinde zaten yer etmis bir durum uste cikmak hihii

Aynen olan olmuş artık bir dikkatsizlik sonucu şükür ki bize birşey olmamış demesi gerekiyordu ve dedi zaten eşim sıkıntı yaşamadık ama bu tip garip insanlar var niye böyle yaptın sanki isteyerek yaptık dimi ama .d

Evet demi boyle anlayissizlar da var!. sukurler olsun eslerimiz boylelerden degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…