Eşime anlatsam mıı, anlatmasam mı?

Askdamlasi1

´´’;,.bir şarkısın sen•ömür boyu sürecek,,.;’´´
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
144
103
23
32
Merhaba arkadaslar
Bi problem yasiyorum ve gercekten ne yapacagimi bilmiyorum. Fikrinize ihtiyacim var
Esim gecen sene coktandir istedigi arabayi aldi. Ve hala ayni hevesle kullanior. Uzerine cok titiz en ufak agrizasina varana kadr yaptiriyor. Benim de kendime gore ufak bi arabam var onunla idare ediyorum taaaki gecen gune kadar. O gun sehir disindaki insaate gidicekti, kucuk araba daha kolay olur trafikte diye benim arabamla işe gitti. Benim arabasini kullanmama bise demiyor esirgemiyor yani. O gun de alisverise gitmem gerekiyordu onun arabasini aldim. Ve olan oldu park ederken nasil oldu anlamadim arabanin sol alt tarafini farketmedigm direge carptim. Biraz çizildi ve ezik halinde hafif icine girdi. Araba acik gri rengi oldugundan esim fark etmedi bende bise demedim o fark edene kdr. Bugun de arabayi servisten aldiktan sonra fark etti verdigim hasari! simdide tutturdu servisteki adam yapti bunu arabama, Onceden yoktu bu hasar diye.
Yarin goturup bunun hesabini sorcam diye soylenip duruo. Ben yaptim diyemiyorum tartisiriz belki diye. Aslinda kizacagini sanmiyorum ama uzerinden bi hafta gecmis neden soylemedin diye kizar eminim! uzmek de istemiyorum. O markdaki arabanin hasarini yaptirmak da cok pahaliya gelir biliyorum. Ama vicdanim hic rahat degil. Esime goz gore gore yalan soyluyorum ve benim yuzumden gidip servisteki adamin gunahini alir diye korkuyorum. Napsam kizlar?

TAMAMDIR ARKADASLAR
bu sabah eşim işe gitmeden söyledim.
Ve ilk tepkisi şefkatle yaklaşımı oldu
Gerçektenmi, ne kadar korkmuşsundur keşke dikkat etseydin dedi. (Bende biraz panik atak var)
Dün sinirliydin tartışma çıkar diye söylemedim. Deyince de
Ne tartışıcam canım insanlık hali olur yaptırılır araba. Keşke söyleseydin bu kdr sen yaptın nasılsa diye içim yanmazdı dedi
Dürüstlügüm için teşekkur etti.
Söylemeyip servisdeki o adamın üstüne de atabilirdin..adamın da boşuna günahını aldım. Dedi özür diledim ve gayet neşeli bi şekilde işe gitti.
DESTEGİNİZ İÇİN TESEKKUR EDERİM KIZLAR

Son düzenleme:
Soru mu simdi bu ?? Paşa paşa kazayı yaptığınızı söyleyeceksiniz , başka birinin günahını almaya vicdanınız nasıl rahat edecek.
Vicdanim hic rahat degil zaten. Yarin gercekten gider mi bilmiyorum. Ama yinede bi sekilde anlatmam gerek

Vicdanim hic rahat degil zaten. Yarin gercekten gider mi bilmiyorum. Ama yinede bi sekilde anlatmam gerek
E bir zahmet vicdanınız rahat olmasın hiç suçu olmayan birini suçluyor eşiniz ve sizde susup dinlemişsiniz.
Dürüst olun ve gerçeği hemen anlatın . Cana geleceğine mala gelsin, sizden kıymetli değildir her halde.

Arladaslar mesele korkmak degil. Ben uzmek istemiyorum. Ve ilk bastan soyleyemedigim icin simdi anlatmaya cekiniyorum.

Araba mercedes a 200
Esime her zaman durust oldum ama bu sefer soyleyemedim! Keske ilk bastan soyleseydim su an cok pismanim
Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Yumuşak karnını okşayarak anlatın mevzuyu. Arabasına ne kadar özen gösterdiğini bildiğiniz için anlatmaya korktuğunuzu söyleyin.

Acil anlatman lazım. Neden bekledin ki? Büyük olay çıkar, boş yere servisle tartışmaya girmesin eşiniz anlatın.
Esimin ofkesi dilindedir gidecegini sanmiyorum. Bugun sinirli yarin sakinlesir. Yarin anlatirim

Gider mi ne demek ? Kazayı yaptığını bilse tamam blöf yapıyo derim ,itiraf ettirmek için ama adam senden suphelenmiyo bile anlattığına göre ..böyle küçük meseleler için yalan söylenir mi (yalanın hiçbir hali meşru değil o ayri)? Başka insanların da başını yakacaksın üstelik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…