- 4 Temmuz 2017
- 144
- 103
- 23
- 32
- Konu Sahibi Askdamlasi1
-
Vicdanim hic rahat degil zaten. Yarin gercekten gider mi bilmiyorum. Ama yinede bi sekilde anlatmam gerekSoru mu simdi bu ?? Paşa paşa kazayı yaptığınızı söyleyeceksiniz , başka birinin günahını almaya vicdanınız nasıl rahat edecek.
Araba mercedes a 200Dürüst olun eşinize. Korkup söyleyemediğinizi de anlatın.
Bu arada merak ettim; markası ne aracın?
E bir zahmet vicdanınız rahat olmasın hiç suçu olmayan birini suçluyor eşiniz ve sizde susup dinlemişsiniz.Vicdanim hic rahat degil zaten. Yarin gercekten gider mi bilmiyorum. Ama yinede bi sekilde anlatmam gerek
Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Yumuşak karnını okşayarak anlatın mevzuyu. Arabasına ne kadar özen gösterdiğini bildiğiniz için anlatmaya korktuğunuzu söyleyin.Araba mercedes a 200
Esime her zaman durust oldum ama bu sefer soyleyemedim! Keske ilk bastan soyleseydim su an cok pismanim
Esimin ofkesi dilindedir gidecegini sanmiyorum. Bugun sinirli yarin sakinlesir. Yarin anlatirimAcil anlatman lazım. Neden bekledin ki? Büyük olay çıkar, boş yere servisle tartışmaya girmesin eşiniz anlatın.
Gider mi ne demek ? Kazayı yaptığını bilse tamam blöf yapıyo derim ,itiraf ettirmek için ama adam senden suphelenmiyo bile anlattığına göre ..böyle küçük meseleler için yalan söylenir mi (yalanın hiçbir hali meşru değil o ayri)? Başka insanların da başını yakacaksın üstelik ..Vicdanim hic rahat degil zaten. Yarin gercekten gider mi bilmiyorum. Ama yinede bi sekilde anlatmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?