• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi haklıyım eşim mi

Bu kadar sorun yaşıyorsanız 2.el satın.
Yada ihtiyacı olan birine verin.

Tabi ki orta yere bebek arabası mı bırakılır.

Herşekilde çocuğunuz için baston puset almanız gerekecek anladığım kadarıyla ..böyle bir ihtiyacınız zaten olacaksa şu an almayı ertelemeseniz her seferinde bu eziyeti çekmesiniz daha iyi olur diye düşünüyordur eşiniz

Cimrisi de müsrifi de sıkıntı bence iyi kötü kullanılıyorsa insan önce tamir edelim veya ettirelim der. Öylece bakmadan bırakılır mı bana garip geldi

daha kullanışlı bir araba almak için bırakmayı ben teklif ederdim sanırım :halay: haklı haksız yok bence boşuna tartışmayın. eşiniz uğraşmak istememiş, zaten bozuluyor ve kullanımı zor kafasına girmiş bırakalım demiş, siz de bebek arabası fiyatlarından haberi olan bir insan olarak arabaya geri tıkmışsınız.. daha uzatmaya gerek var mı? yok:KK24:
Sanırım uğraşmak istememesine takıyorum...aynen dediğiniz gbi..uğraşma yenisini al bu kafayla baş edemiyorum
Bırakırsa bıraksın tasasi seni mi aldı :))) Bir iki derim baktım ısrar ediyor uğraşmam yani. Alsın da bindirsin çocuğunu derim. Eskisini de let go dan satarım🙊
İyide sokakta bırakacaktı eskisini
Evet bisiklet tamircileri yapiyor
Teşekkür ederim
Arkadaşlar yenisi alınacaksa da eskisi satılır veya ihtiyaç sahibine verilir.

Pahalı arabayı neden sokak ortasında bırakıyoruz, birisi çalıp parasını yesin diye mi?
Evet bende ona takıldım zaten..anlamissiniz beni teşekkürler
Cimrisi de müsrifi de sıkıntı bence iyi kötü kullanılıyorsa insan önce tamir edelim veya ettirelim der. Öylece bakmadan bırakılır mı bana garip geldi
Aynen öyle .cimri adamla yapamam derdim musrifide kötüymüş

Şimdi arkadaşlar öncelikle maddi durumdan bahsedeyim çünkü konu gereği soranlar olacaktır..Zengin değilim yoksul da değilim yurdumun orta halli insanlarından biriyim..iyi bir isim var ama doğum yaptım ücretsiz izin hakkımı kullanıyorum...şu an tek maasiz yani. eşimin işi de güzel ama öyle uçuk rakamlar kazanmıyor.
Olaya geleyim..7.8 yıl önce kızıma oldukça yüklü para verip bebek arabası almıştım ağır paspal olanlardan..kızım 1 yaşından sonra hiç binmedi yeni kaldı desem yeridir...bu yüzden oğluma bebek arabası almadım nasılsa var diye ..oğlum 7 aylık oldu hiç sorun yaşamadım taki geçen haftaya kadar..geçen hafta bebek arabasını kapatamadik arabaya koyamadık..çok uğraştık en sonunda oldu.
Neyse bugün dsari çıkalım hava alalım dedik giderken kapattık koyduk bagaja ama dönerken bebek arabasini kapatamadik..bagajimizda dolu açık olarak sığmayacak...Eşim " arabayı burda bırakalım yarın yenisini alırız" dedi 🙄 ben " olur mu öyle şey sağlam araba bırakılır mı belki ufak bir maliyeti olacak yaptırırız" dedim . Daha dün çıktı bu sorunda daha önce yoktu yani..Tartistik neymiş zaten eskiymis orda sokakta birakmaliymisiz...izin vermedim arka koltuğa tıktık arabayı ben oğlumla öne oturdum..öne oturmak yanlış biliyorum ama mesafe çok kısaydı başka çözümde bulamadım..
Yol boyu kızdı bana bende ona tabi ki...niye birşeyi tamir ettirmek varken yenisini alayım..hata bende mi yoksa ömrümde gördüğüm en müsrif adam olan esimde mi?
Sonuna kadar haklısın tabiki dağıtacak parası varsa ıhtıyac sahıbı bırıne versın kndıne yenısını alsın daha hayırlı 😒😒😒

şunun şurasında çocuk daha ne kadar zaman bebek arabası kullanacak ki, yenisini almaya ne gerek var? muhtemelen bir parçasında sorun var ve kapanmayı engelliyor. tamiri mümkünse yaptırın geçin. ha tamiri mümkün değilse yenisi alınır o zaman o başka.

Şimdi arkadaşlar öncelikle maddi durumdan bahsedeyim çünkü konu gereği soranlar olacaktır..Zengin değilim yoksul da değilim yurdumun orta halli insanlarından biriyim..iyi bir isim var ama doğum yaptım ücretsiz izin hakkımı kullanıyorum...şu an tek maasiz yani. eşimin işi de güzel ama öyle uçuk rakamlar kazanmıyor.
Olaya geleyim..7.8 yıl önce kızıma oldukça yüklü para verip bebek arabası almıştım ağır paspal olanlardan..kızım 1 yaşından sonra hiç binmedi yeni kaldı desem yeridir...bu yüzden oğluma bebek arabası almadım nasılsa var diye ..oğlum 7 aylık oldu hiç sorun yaşamadım taki geçen haftaya kadar..geçen hafta bebek arabasını kapatamadik arabaya koyamadık..çok uğraştık en sonunda oldu.
Neyse bugün dsari çıkalım hava alalım dedik giderken kapattık koyduk bagaja ama dönerken bebek arabasini kapatamadik..bagajimizda dolu açık olarak sığmayacak...Eşim " arabayı burda bırakalım yarın yenisini alırız" dedi 🙄 ben " olur mu öyle şey sağlam araba bırakılır mı belki ufak bir maliyeti olacak yaptırırız" dedim . Daha dün çıktı bu sorunda daha önce yoktu yani..Tartistik neymiş zaten eskiymis orda sokakta birakmaliymisiz...izin vermedim arka koltuğa tıktık arabayı ben oğlumla öne oturdum..öne oturmak yanlış biliyorum ama mesafe çok kısaydı başka çözümde bulamadım..
Yol boyu kızdı bana bende ona tabi ki...niye birşeyi tamir ettirmek varken yenisini alayım..hata bende mi yoksa ömrümde gördüğüm en müsrif adam olan esimde mi?
Bu kadar basit bir şeyi tartışacak kadar büyütüyorsanız siz bu evlilik denen olayı bu kocaman hayatı nasıl geçireceksiniz hayret ediyorum.. insanlar nelerle uğraşıyorlar eften püften uzatacak kadar uzun değil değil hayat

Ben olsam birakir yenisini aldırırdım.
Muhtemelen esinizin fiyatlardan haberi yok.
Fiyatlari görüp vazgecmeye kalkinca da agzimi acip gözümü yumardim 😂

Siz kendi ailenize kardeslerinizle birlikte yardım yapıyordunuz sanırım ve zorlaniyordunuz bu yüzden daha tutumlu olmaya da calisiyorsunuz ve belki de eşiniz buna tepki verdi.
Oradan buradan kısıyor diye kafasında kurmus olabilir.
Siz sorun etmiyor dediniz ama bence ediyor.

Sonuç olarak tabiki ortada bırakılıp yenisi o şekilde alınmaz.
Bozuksa bozuktur ama ortada bırakıp gitmesi bana tepkisel geldi.

Siz haklısınız. Tamir edilmiyorsa atarsınız en kötü ama bilgi sahibi olmadan yeni sayılabilecek bebek arabasını niye elden çıkarasanız

Minnacık bir konu için hayatımda gördüğüm en müsrif adam denir mi ya😅 bunlar tatlı kavgalar büyütüp aranızı bozmayın. Araba çok kötüyse ben de bırakırdım sonuçta biri alır kullanır ordan boşa gitmez. Hata yok ikinizde de sadece görüşleriniz farklı. İkiniz de aynı karından doğma ikiz olmadığınıza göre en normal şeylerden biri bu görüş farklılıkları da🙏🏻

Yani bilemedim,kapanmıyor diye öylece olduğu yerde bırakmak tuhaf değil mi?
Tamir ettirilir yada yenisi alınacaksa araci olmayan, arabayı kapatma gereği duymayacak birine verilip kullanılması sağlanır,işe yarar bari, yenisi alınır. Size hak verdim.

Ben arabaya konduktan sonra uzatmazdım kavgayı .. tamam hayatım bunu ihtiyacı olan birime veririz sen bak fiyatlara yenisini alalım derdim. Alındıktan sonra letgo dan satardım 😎

Back