Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben mi haklıyım eşim mi
- Konu Sahibi Sibelim84
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
- 13 Haziran 2011
- 12.656
- 7.692
- 448
Sanırım uğraşmak istememesine takıyorum...aynen dediğiniz gbi..uğraşma yenisini al bu kafayla baş edemiyorumdaha kullanışlı bir araba almak için bırakmayı ben teklif ederdim sanırım haklı haksız yok bence boşuna tartışmayın. eşiniz uğraşmak istememiş, zaten bozuluyor ve kullanımı zor kafasına girmiş bırakalım demiş, siz de bebek arabası fiyatlarından haberi olan bir insan olarak arabaya geri tıkmışsınız.. daha uzatmaya gerek var mı? yok
İyide sokakta bırakacaktı eskisiniBırakırsa bıraksın tasasi seni mi aldı :))) Bir iki derim baktım ısrar ediyor uğraşmam yani. Alsın da bindirsin çocuğunu derim. Eskisini de let go dan satarım
Teşekkür ederimEvet bisiklet tamircileri yapiyor
Evet bende ona takıldım zaten..anlamissiniz beni teşekkürlerArkadaşlar yenisi alınacaksa da eskisi satılır veya ihtiyaç sahibine verilir.
Pahalı arabayı neden sokak ortasında bırakıyoruz, birisi çalıp parasını yesin diye mi?
Aynen öyle .cimri adamla yapamam derdim musrifide kötüymüşCimrisi de müsrifi de sıkıntı bence iyi kötü kullanılıyorsa insan önce tamir edelim veya ettirelim der. Öylece bakmadan bırakılır mı bana garip geldi
- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.864
- 158
- 36
- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
Çok mantıklı hatta en pahalı en lüks olanını seçip göstersin bir daha atmadan önce araştırır aklı başına gelirEşinize bir alışveriş sitesinden bebek arabası bulup atın, ahanda bunu istiyorum haklısın diyin bakalım alıyor mu.
- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
- 158
Sonuna kadar haklısın tabiki dağıtacak parası varsa ıhtıyac sahıbı bırıne versın kndıne yenısını alsın daha hayırlıŞimdi arkadaşlar öncelikle maddi durumdan bahsedeyim çünkü konu gereği soranlar olacaktır..Zengin değilim yoksul da değilim yurdumun orta halli insanlarından biriyim..iyi bir isim var ama doğum yaptım ücretsiz izin hakkımı kullanıyorum...şu an tek maasiz yani. eşimin işi de güzel ama öyle uçuk rakamlar kazanmıyor.
Olaya geleyim..7.8 yıl önce kızıma oldukça yüklü para verip bebek arabası almıştım ağır paspal olanlardan..kızım 1 yaşından sonra hiç binmedi yeni kaldı desem yeridir...bu yüzden oğluma bebek arabası almadım nasılsa var diye ..oğlum 7 aylık oldu hiç sorun yaşamadım taki geçen haftaya kadar..geçen hafta bebek arabasını kapatamadik arabaya koyamadık..çok uğraştık en sonunda oldu.
Neyse bugün dsari çıkalım hava alalım dedik giderken kapattık koyduk bagaja ama dönerken bebek arabasini kapatamadik..bagajimizda dolu açık olarak sığmayacak...Eşim " arabayı burda bırakalım yarın yenisini alırız" dedi ben " olur mu öyle şey sağlam araba bırakılır mı belki ufak bir maliyeti olacak yaptırırız" dedim . Daha dün çıktı bu sorunda daha önce yoktu yani..Tartistik neymiş zaten eskiymis orda sokakta birakmaliymisiz...izin vermedim arka koltuğa tıktık arabayı ben oğlumla öne oturdum..öne oturmak yanlış biliyorum ama mesafe çok kısaydı başka çözümde bulamadım..
Yol boyu kızdı bana bende ona tabi ki...niye birşeyi tamir ettirmek varken yenisini alayım..hata bende mi yoksa ömrümde gördüğüm en müsrif adam olan esimde mi?
- 13 Haziran 2011
- 12.656
- 7.692
- 448
Alır parası olduğundan değil eksiden çeker gene alır paraya hiç acımaz. Ona kızıyorum ya zatenEşinize bir alışveriş sitesinden bebek arabası bulup atın, ahanda bunu istiyorum haklısın diyin bakalım alıyor mu.
- 30 Kasım 2019
- 11.966
- 38.141
- 598
- 23 Nisan 2022
- 705
- 1
- 1.055
- 43
- 34
- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
- 43
Bu kadar basit bir şeyi tartışacak kadar büyütüyorsanız siz bu evlilik denen olayı bu kocaman hayatı nasıl geçireceksiniz hayret ediyorum.. insanlar nelerle uğraşıyorlar eften püften uzatacak kadar uzun değil değil hayatŞimdi arkadaşlar öncelikle maddi durumdan bahsedeyim çünkü konu gereği soranlar olacaktır..Zengin değilim yoksul da değilim yurdumun orta halli insanlarından biriyim..iyi bir isim var ama doğum yaptım ücretsiz izin hakkımı kullanıyorum...şu an tek maasiz yani. eşimin işi de güzel ama öyle uçuk rakamlar kazanmıyor.
Olaya geleyim..7.8 yıl önce kızıma oldukça yüklü para verip bebek arabası almıştım ağır paspal olanlardan..kızım 1 yaşından sonra hiç binmedi yeni kaldı desem yeridir...bu yüzden oğluma bebek arabası almadım nasılsa var diye ..oğlum 7 aylık oldu hiç sorun yaşamadım taki geçen haftaya kadar..geçen hafta bebek arabasını kapatamadik arabaya koyamadık..çok uğraştık en sonunda oldu.
Neyse bugün dsari çıkalım hava alalım dedik giderken kapattık koyduk bagaja ama dönerken bebek arabasini kapatamadik..bagajimizda dolu açık olarak sığmayacak...Eşim " arabayı burda bırakalım yarın yenisini alırız" dedi ben " olur mu öyle şey sağlam araba bırakılır mı belki ufak bir maliyeti olacak yaptırırız" dedim . Daha dün çıktı bu sorunda daha önce yoktu yani..Tartistik neymiş zaten eskiymis orda sokakta birakmaliymisiz...izin vermedim arka koltuğa tıktık arabayı ben oğlumla öne oturdum..öne oturmak yanlış biliyorum ama mesafe çok kısaydı başka çözümde bulamadım..
Yol boyu kızdı bana bende ona tabi ki...niye birşeyi tamir ettirmek varken yenisini alayım..hata bende mi yoksa ömrümde gördüğüm en müsrif adam olan esimde mi?
- 9 Kasım 2015
- 6.072
- 10.874
- 248
En "ehh kullanılır" dediğin 3-3.500Bence eşinizin bebek arabası fiyatlarından haberi yok.
Biz, etrafta olsaydı eşte dostta da akaydık dedik çok ama yoktu. Millet parayı sokağa atıyo (mecaz değil)
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
Siz kendi ailenize kardeslerinizle birlikte yardım yapıyordunuz sanırım ve zorlaniyordunuz bu yüzden daha tutumlu olmaya da calisiyorsunuz ve belki de eşiniz buna tepki verdi.
Oradan buradan kısıyor diye kafasında kurmus olabilir.
Siz sorun etmiyor dediniz ama bence ediyor.
Oradan buradan kısıyor diye kafasında kurmus olabilir.
Siz sorun etmiyor dediniz ama bence ediyor.
- 16 Mayıs 2022
- 843
- 930
- 33
Minnacık bir konu için hayatımda gördüğüm en müsrif adam denir mi ya bunlar tatlı kavgalar büyütüp aranızı bozmayın. Araba çok kötüyse ben de bırakırdım sonuçta biri alır kullanır ordan boşa gitmez. Hata yok ikinizde de sadece görüşleriniz farklı. İkiniz de aynı karından doğma ikiz olmadığınıza göre en normal şeylerden biri bu görüş farklılıkları daŞimdi arkadaşlar öncelikle maddi durumdan bahsedeyim çünkü konu gereği soranlar olacaktır..Zengin değilim yoksul da değilim yurdumun orta halli insanlarından biriyim..iyi bir isim var ama doğum yaptım ücretsiz izin hakkımı kullanıyorum...şu an tek maasiz yani. eşimin işi de güzel ama öyle uçuk rakamlar kazanmıyor.
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798