- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Askdamlasi1
-
Haksizsin ! Diyorum ya , dünya malı dünyada kalır .. çalışıp kazanıp daha iyisini bile alabilirsiniz .kırılan kalbi onarmak böyle değil ..cam gibi düşün , kırıldıktan sonra bir daha eski haline döner mi ? Esin istemeden kızgınlıkla bir iki laf eder ,yüreğine işler ,zaman geçer o unutur ,sen unutmazsın ..Aynen kardesim. Esimin bana verdigi degeri biliyorum ben. Bi arabayla kendimi kiyaslamiyorum. Bazilari demekki arabasi sende kiymetli ondan anlatamaya cekiniyosun dio da uzuluyorum. Cunku mesele benim yuzumden bi masrafa daha girmesi. Mesele belki bnm yuzumden uzulmesi. Arabasina deger verio tabiki sonucta alin teriyle alinan ve pahali olan bi arac. Biraz da olsa cekinmekle haksizmiyim yani kardesim?
Siir gibi konustun valla kalbime islediHaksizsin ! Diyorum ya , dünya malı dünyada kalır .. çalışıp kazanıp daha iyisini bile alabilirsiniz .kırılan kalbi onarmak böyle değil ..cam gibi düşün , kırıldıktan sonra bir daha eski haline döner mi ? Esin istemeden kızgınlıkla bir iki laf eder ,yüreğine işler ,zaman geçer o unutur ,sen unutmazsın ..
Çalış çabala ,dimdizlak öbür tarafa git ..Çok gereksiz yani ..bide bu araba çamaşır yıkıyor mu bulaşık yıkıyor mu çocuk doğurup büyütüyor mu adamın koynuna giriyor mu :) neden bu kadar değerli :))
Aynen öyle :) tabi bu demek değil ki malına düşman ol :) temkinli ol , elinde olmadan bir zarara sebebiyet verirsen de cinayet işlemişsin gibi davranma ..erkek milletine acimayacaksin yoksa acınacak hale düşersinSiir gibi konustun valla kalbime isledi
Aslinda cok haklisin. Belki adama soylesem bu kadar buyutup uzulmeyecek. Ben kurdukca kuruyorum iste! Aslinda bende bu kfadanim biliomusun. Ne goturcez obur dunyaya? dunya mali dunyada kalir.
Ben esime kiyamiyorum iste, verdigi emege saygisizlik oldu.
Amaaaann olsun o kdar demi adama evlat vermisim ben yemisim arabasini!
Burdada devreye o meşhur cenemiz girmeli bastirmaliyiz Bi şekilde senin hatan sadece soylememen oda tartışmaktan cekindigin için eşinin yüzünden yani ya sana bise olsaydı bırak. Boşver mala gelsin sağlık gibisi yok tamam malda canin yongasimi neydi o kısmı hatırlamıyorum ama:)) olan olmuş bunu esinde yapabilirdi insanlık hali sonuctaYok ya ben izin vermem buna. Sadece tartismasiz soylemek icin dogru kelimeleri bularak anlatmam lagzim. Inanin tartismaktan korkuyorum. En nefret ettigim seydir esimle tartismak hele ki kabahatliysem
Canınız sağolsun eşinizin bu gibi olaylar karşısındaki tutumunu öğrenmek için ideal bir fırsat. Gerçek düşüncelerini öğrenirsin hem. Tabiki de doğruyu söyle hemde bir hatası olmayan insanın suçlamasından kurtar.Merhaba arkadaslar
Bi problem yasiyorum ve gercekten ne yapacagimi bilmiyorum. Fikrinize ihtiyacim var
Esim gecen sene coktandir istedigi arabayi aldi. Ve hala ayni hevesle kullanior. Uzerine cok titiz en ufak agrizasina varana kadr yaptiriyor. Benim de kendime gore ufak bi arabam var onunla idare ediyorum taaaki gecen gune kadar. O gun sehir disindaki insaate gidicekti, kucuk araba daha kolay olur trafikte diye benim arabamla işe gitti. Benim arabasini kullanmama bise demiyor esirgemiyor yani. O gun de alisverise gitmem gerekiyordu onun arabasini aldim. Ve olan oldu park ederken nasil oldu anlamadim arabanin sol alt tarafini farketmedigm direge carptim. Biraz çizildi ve ezik halinde hafif icine girdi. Araba acik gri rengi oldugundan esim fark etmedi bende bise demedim o fark edene kdr. Bugun de arabayi servisten aldiktan sonra fark etti verdigim hasari! simdide tutturdu servisteki adam yapti bunu arabama, Onceden yoktu bu hasar diye.
Yarin goturup bunun hesabini sorcam diye soylenip duruo. Ben yaptim diyemiyorum tartisiriz belki diye. Aslinda kizacagini sanmiyorum ama uzerinden bi hafta gecmis neden soylemedin diye kizar eminim! uzmek de istemiyorum. O markdaki arabanin hasarini yaptirmak da cok pahaliya gelir biliyorum. Ama vicdanim hic rahat degil. Esime goz gore gore yalan soyluyorum ve benim yuzumden gidip servisteki adamin gunahini alir diye korkuyorum. Napsam kizlar?
Ben olsam hemen söylerim bence dk kaybetmeyin. ..ömür billah hatırlayıp uzulursunuz. ..bir tartışma için değmez. ..Merhaba arkadaslar
Bi problem yasiyorum ve gercekten ne yapacagimi bilmiyorum. Fikrinize ihtiyacim var
Esim gecen sene coktandir istedigi arabayi aldi. Ve hala ayni hevesle kullanior. Uzerine cok titiz en ufak agrizasina varana kadr yaptiriyor. Benim de kendime gore ufak bi arabam var onunla idare ediyorum taaaki gecen gune kadar. O gun sehir disindaki insaate gidicekti, kucuk araba daha kolay olur trafikte diye benim arabamla işe gitti. Benim arabasini kullanmama bise demiyor esirgemiyor yani. O gun de alisverise gitmem gerekiyordu onun arabasini aldim. Ve olan oldu park ederken nasil oldu anlamadim arabanin sol alt tarafini farketmedigm direge carptim. Biraz çizildi ve ezik halinde hafif icine girdi. Araba acik gri rengi oldugundan esim fark etmedi bende bise demedim o fark edene kdr. Bugun de arabayi servisten aldiktan sonra fark etti verdigim hasari! simdide tutturdu servisteki adam yapti bunu arabama, Onceden yoktu bu hasar diye.
Yarin goturup bunun hesabini sorcam diye soylenip duruo. Ben yaptim diyemiyorum tartisiriz belki diye. Aslinda kizacagini sanmiyorum ama uzerinden bi hafta gecmis neden soylemedin diye kizar eminim! uzmek de istemiyorum. O markdaki arabanin hasarini yaptirmak da cok pahaliya gelir biliyorum. Ama vicdanim hic rahat degil. Esime goz gore gore yalan soyluyorum ve benim yuzumden gidip servisteki adamin gunahini alir diye korkuyorum. Napsam kizlar?
tabikş söyle belki dikkstsiz diye adamı işten çıkarırlarMerhaba arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?