Eşime anlatsam mıı, anlatmasam mı?

Haksizsin ! Diyorum ya , dünya malı dünyada kalır .. çalışıp kazanıp daha iyisini bile alabilirsiniz .kırılan kalbi onarmak böyle değil ..cam gibi düşün , kırıldıktan sonra bir daha eski haline döner mi ? Esin istemeden kızgınlıkla bir iki laf eder ,yüreğine işler ,zaman geçer o unutur ,sen unutmazsın ..

Çalış çabala ,dimdizlak öbür tarafa git ..Çok gereksiz yani ..bide bu araba çamaşır yıkıyor mu bulaşık yıkıyor mu çocuk doğurup büyütüyor mu adamın koynuna giriyor mu :) neden bu kadar değerli :))

Siir gibi konustun valla kalbime isledi
Aslinda cok haklisin. Belki adama soylesem bu kadar buyutup uzulmeyecek. Ben kurdukca kuruyorum iste! Aslinda bende bu kfadanim biliomusun. Ne goturcez obur dunyaya? dunya mali dunyada kalir.
Ben esime kiyamiyorum iste, verdigi emege saygisizlik oldu.
Amaaaann olsun o kdar demi adama evlat vermisim ben yemisim arabasini!

Cana geleceğine mala gelsin. Ayrıca hayata hiçbir şeyin garantisi yok, mesela geçtiğimiz yaz sonu birden bire dolu yağmıştı, park halindeki arabamın camı kırılmıştı. Mutlaka ama mutlaka söyleyin.

Tabiki güzel bir dille söylemeniz lazım. Söylemeden olmaz ki yazık servisteki adamın günahını alacak boş yere .

Aynen öyle :) tabi bu demek değil ki malına düşman ol :) temkinli ol , elinde olmadan bir zarara sebebiyet verirsen de cinayet işlemişsin gibi davranma ..erkek milletine acimayacaksin yoksa acınacak hale düşersin

Yok ya ben izin vermem buna. Sadece tartismasiz soylemek icin dogru kelimeleri bularak anlatmam lagzim. Inanin tartismaktan korkuyorum. En nefret ettigim seydir esimle tartismak hele ki kabahatliysem
Burdada devreye o meşhur cenemiz girmeli bastirmaliyiz Bi şekilde senin hatan sadece soylememen oda tartışmaktan cekindigin için eşinin yüzünden yani ya sana bise olsaydı bırak. Boşver mala gelsin sağlık gibisi yok tamam malda canin yongasimi neydi o kısmı hatırlamıyorum ama:)) olan olmuş bunu esinde yapabilirdi insanlık hali sonucta

Kendini yiyip bitirme, ama arabasina bu kadar hassas olan adam bugun gitmese yarin yolu duser gider catar adama. Gunahina siz girmis olursunuz. Acikca soyleyin bence.
Olum yok ya sonunda...

Soliycen olup bitcek.. sigortaniz yok mu? Gerci sen kendin vurdugun icin ya prim yukselir ya da en mantiklisi kendinizin odemesi.. baskasinin gunahini alacagina senle kavga etsin .,

Ben bu kadar korksam arabaya elimi sürmezdim. Rahat rahat aliyorsunuz hasara gelince soyleyemiyorsunuz. Elin adaminin gunahina girecek.
Benimde motorum cok kiymetliydi ama eşim sagolsun benimkini aldigi gün deviripte getirmisti. Acayip sinir oldum ama söylendim geçti. Ne var bu derece korkcak? Hayir uzulmesin filan hikaye adam hasari gormus artik, uzulcekse uzulmustur zaten. Yaptigini ustlenmeye korkuyorsun sen.

Canınız sağolsun eşinizin bu gibi olaylar karşısındaki tutumunu öğrenmek için ideal bir fırsat. Gerçek düşüncelerini öğrenirsin hem. Tabiki de doğruyu söyle hemde bir hatası olmayan insanın suçlamasından kurtar.

Buraya yazmanzdnsa hemen gidip söylemlydnz n bekliyorsunuz iyi şeyler duymaym? Suçsuz yere bi adam azar isiticek çok bencilce!!!! Hemen sylmlsnz hemde hemennnnnnn

Sizinle tartismasi hic gunahi olmayan servis calisani ile tartismasindan daha iyidir.Tabi ki soyleyeceksiniz.Ve esiniz o kadar soylenirken nasil sabrettiniz soylememek icin.Ben ilk once esimi ararim kendisi gormeden.O da canin sagolsun der konu kapanir.Neden cekiniyorsunuz ki hem kizmaz diyorsunuz..

nasil ve neden saklanir boyle birsey anlamam mumkun degil
bdv'yi okudukca karsilastigim insan tiplerine agzim acik bakiyorum gercekten

Ben anlamıyorum eşlerinizden nasıl çekiniyosunuz
Ben olsam daha olay olduğu anda arayıp kocacım arabayı vurdum derdim
O da sen iyi misin boşver arabayı derdi
Tabi sonra arabasına da üzülürdü de başıma da kakmazdı

Ben olsam hemen söylerim bence dk kaybetmeyin. ..ömür billah hatırlayıp uzulursunuz. ..bir tartışma için değmez. ..

Baştan söylememen manasız olmuş.Konusu açılmış yine susmuşsun.Neden bu kadar korkuyorsun.İnsanlık hali olur böyle şeyler.Söyle hemen.Niye vurdun diye değil niye bu zamana kadar sakladın diye kızacaktır ki haklı.

Rusyada 2 yasinda bir cocuk annesi, esinin arabasini vurmus ve cok buyuk sayilmayacak bir hasar vermis. Kadin kocasinin korkusundan intihar etmisti.
Nasil bir evlilikleri varmis, adam kafina neler yapiyormus ki kucucuk bebegini birakip kendini öldürecek kadar korkmustu diye dusundum.

Eminim sizin esiniz boyle biri degildir. En kisa zamanda soyleyin. Iciniz rahatlasin.

tabikş söyle belki dikkstsiz diye adamı işten çıkarırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…