• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi haklıyım eşim mi

Minnacık bir konu için hayatımda gördüğüm en müsrif adam denir mi ya😅 bunlar tatlı kavgalar büyütüp aranızı bozmayın. Araba çok kötüyse ben de bırakırdım sonuçta biri alır kullanır ordan boşa gitmez. Hata yok ikinizde de sadece görüşleriniz farklı. İkiniz de aynı karından doğma ikiz olmadığınıza göre en normal şeylerden biri bu görüş farklılıkları da🙏🏻
Ben genel olarak dedim sadece bu konu için değil . arabam kötü değil kötü olsa zaten kullanmam sadece bir kere kapanmamisti bu ikinci oldu

Ben arabaya konduktan sonra uzatmazdım kavgayı .. tamam hayatım bunu ihtiyacı olan birime veririz sen bak fiyatlara yenisini alalım derdim. Alındıktan sonra letgo dan satardım 😎
Aslında böyle yapmak lazımdı sanırım ama tutamıyorum kendimi

Siz kendi ailenize kardeslerinizle birlikte yardım yapıyordunuz sanırım ve zorlaniyordunuz bu yüzden daha tutumlu olmaya da calisiyorsunuz ve belki de eşiniz buna tepki verdi.
Oradan buradan kısıyor diye kafasında kurmus olabilir.
Siz sorun etmiyor dediniz ama bence ediyor.
Hayır benim meblağ beni zorlamıyor açtığım konu benim değildi ama bende yardım ediyorum soylemistim üstelik eşim iki katını vermek istiyor...ben izin vermiyorum🙈 parayı hayatta sorun etmiyor sanırım buna kızıyorum.cunku zengin değiliz sonucta

alıp bir hurdacıya, eskiciye versen, ne verse, atarsın çocuğun kumbarasına bir paket bezini, ıslak mendilini alırsın.
bilemedim, eşiniz klasik erkek davranışında bulunmuş.

Biz kadınlar alternatif düşünmeyi severiz, belki yorucu yıpratıcı ama iyi ki böyleyiz. Erkekler çok düz ..
takılmayın bence nabza göre şerbet verin gitsin..

Şimdi arkadaşlar öncelikle maddi durumdan bahsedeyim çünkü konu gereği soranlar olacaktır..Zengin değilim yoksul da değilim yurdumun orta halli insanlarından biriyim..iyi bir isim var ama doğum yaptım ücretsiz izin hakkımı kullanıyorum...şu an tek maasiz yani. eşimin işi de güzel ama öyle uçuk rakamlar kazanmıyor.
Olaya geleyim..7.8 yıl önce kızıma oldukça yüklü para verip bebek arabası almıştım ağır paspal olanlardan..kızım 1 yaşından sonra hiç binmedi yeni kaldı desem yeridir...bu yüzden oğluma bebek arabası almadım nasılsa var diye ..oğlum 7 aylık oldu hiç sorun yaşamadım taki geçen haftaya kadar..geçen hafta bebek arabasını kapatamadik arabaya koyamadık..çok uğraştık en sonunda oldu.
Neyse bugün dsari çıkalım hava alalım dedik giderken kapattık koyduk bagaja ama dönerken bebek arabasini kapatamadik..bagajimizda dolu açık olarak sığmayacak...Eşim " arabayı burda bırakalım yarın yenisini alırız" dedi 🙄 ben " olur mu öyle şey sağlam araba bırakılır mı belki ufak bir maliyeti olacak yaptırırız" dedim . Daha dün çıktı bu sorunda daha önce yoktu yani..Tartistik neymiş zaten eskiymis orda sokakta birakmaliymisiz...izin vermedim arka koltuğa tıktık arabayı ben oğlumla öne oturdum..öne oturmak yanlış biliyorum ama mesafe çok kısaydı başka çözümde bulamadım..
Yol boyu kızdı bana bende ona tabi ki...niye birşeyi tamir ettirmek varken yenisini alayım..hata bende mi yoksa ömrümde gördüğüm en müsrif adam olan esimde mi?
Hantal da olsa yeni araba bırakılır mı hiç ? Yerinizde olsam Onu ikinci el satış yapan uygulamaların birinde satıp yine temiz ikinci el dsha pratik bir araba alırdım.

Şimdi arkadaşlar öncelikle maddi durumdan bahsedeyim çünkü konu gereği soranlar olacaktır..Zengin değilim yoksul da değilim yurdumun orta halli insanlarından biriyim..iyi bir isim var ama doğum yaptım ücretsiz izin hakkımı kullanıyorum...şu an tek maasiz yani. eşimin işi de güzel ama öyle uçuk rakamlar kazanmıyor.
Olaya geleyim..7.8 yıl önce kızıma oldukça yüklü para verip bebek arabası almıştım ağır paspal olanlardan..kızım 1 yaşından sonra hiç binmedi yeni kaldı desem yeridir...bu yüzden oğluma bebek arabası almadım nasılsa var diye ..oğlum 7 aylık oldu hiç sorun yaşamadım taki geçen haftaya kadar..geçen hafta bebek arabasını kapatamadik arabaya koyamadık..çok uğraştık en sonunda oldu.
Neyse bugün dsari çıkalım hava alalım dedik giderken kapattık koyduk bagaja ama dönerken bebek arabasini kapatamadik..bagajimizda dolu açık olarak sığmayacak...Eşim " arabayı burda bırakalım yarın yenisini alırız" dedi 🙄 ben " olur mu öyle şey sağlam araba bırakılır mı belki ufak bir maliyeti olacak yaptırırız" dedim . Daha dün çıktı bu sorunda daha önce yoktu yani..Tartistik neymiş zaten eskiymis orda sokakta birakmaliymisiz...izin vermedim arka koltuğa tıktık arabayı ben oğlumla öne oturdum..öne oturmak yanlış biliyorum ama mesafe çok kısaydı başka çözümde bulamadım..
Yol boyu kızdı bana bende ona tabi ki...niye birşeyi tamir ettirmek varken yenisini alayım..hata bende mi yoksa ömrümde gördüğüm en müsrif adam olan esimde mi?
Kendi ağzınızla müsrif olduğunu söylemişsiniz zaten. Müsriflik olumsuz bir özelliktir; yani haklı olma ihtimali yok. Orta halli değil de hali vakti epey yerinde biri olsaydınız adamın parası var bırakın da o kadar müsriflik yapmaya hakkı olsun derdim ama orta halli oldugunuzu özellikle belirtmişsiniz.

Hayır bi de kullanmayacaksam bile arabayı neden orada bırakayım? 2.elciden gayet de satar yeni alacaksam da alacagim yeni arabanin üzerine koyar alırım.

Back