Esimden ve k.validemden yiprandim artik..

ALLAH yardımcınız olsun çok sıkıntılı bir durum sizin ki.ilişkinizi iyice gözden geçirmelisin.ve evliliğin oturmadan sırf düzelir mi düşüncesi ile hamile kalmamanı öneririm.yazık gencecik bireylere yazık.

Senin ailen benim ailem çekişmesi başlamaya görsün. Bitmez kardeşim bitmez.
Daha fazla kronikleşmeden, olanları yaşanmış bitmiş kabul et canım.
Bırakın aileleri yerlerinde mutlu olsunlar, kendi hayatınıza kendi düzeninize bakın.
Annesiyle, kendini aynı kefeye koyma bence. Sen annelik yapamazsın, annesi de eşlik.
Kulvarlarınız farklı.

Allah aldığın kararlarda yardımcın olsun.
İnşallah en doğru şekilde hayatına yön verirsin, ailende eminim her koşulda yanında olacaktır...

sende ana baba evladısın kendinide ailenide bu kadar ezdirme.bi arkadas demis seni esirmi aldılar gelinmi die cok dogru söylemis.sen esir degilsin tabiki ailenle görüsüceksin.is esinde bitiyor.esinin kendine ceki düzen vermesi lazım esin ortak bi noktada bulusmak istemiyorsa eger ki evliligin gün ve gün daha da kötü gidecek cok daha mutsuz olacaksın.önce sizin karı koca olmanız lazım esin bu durumu kavradıktan sonra annesine kulaklarını tıkayıp hayatınızı düzene sokmalı.bi evlilik terapisti vs gidebiliosanız bi deneyin derim esin düzelmedikce sen ne yaparsan yap bu is böyle sürer gider sende mutsuz olursun.

Ben Bu İşten Hiçbirşey Anlamadım Konu Sahibi..!

Konunun başında diyorsun ki, Annesinin ağzına bakıyor, pasif kalıyor hep.. Sonrasında yorumlar geliyor diyorsun ki annesine karşı korur laf ettirmez.. Kusura bakma ama koruyan bir tavrı olsaydı eğer, senin başına bunlar gelmezdi. Oğlunun kulağına gidecek diye aklı çıkardı madem dediğin gibi ise.. Ancak tamamen tersi bir durum var ortada.. Anneni-babanı o kadar ezdirmişsin ki, içim titredi okurken.. Ve önceki açtığın konularını da takip etmiştim.. Ne o adamdan sana koca olur, ne de o kayınvalide sana huzur verir.. Eşin ailenle barışsa bile ne değişecek yahu!! Sorun küs olmaları değil, sorun eşinin gazlanması, kayınvalidenin terbiyesizliği hadsizliği.! 21 yaşında bunlara çekmeye ne mecburiyetin var Allah aşkına.. Psikolojin diplere ulaşmadan iyice, dön bu yoldan .. Hani diyorsun ya "keşke aileme engel olmasaydım gitmemeleri için" diye.. 1-2 sene sonranı görüyorum "keşke boşansaydım " olacak iki cümlenden biri.. Yaşın genç , okulun var, böyle koca çekilmez!

2 çocuğun evliliği işte böyle sen ben kavgasına dönüşür.erkekler kızlara göre geç olgunlaşıyor.21 yaşındaki erkek daha çocuktur.ne tarafa çekersen o tarafa gider aynı burada olduğu gibi

Hay allahim yarabbim ne desm ki....Ayril desek ayri bir sorun beraber kal desek ayri bir sorun..koca böyle bir kocayken ne denir ki?

valla canım çiçeği burnundasın daha evliliğinin en güzel aylarını yaşaman gerekirken şunlara bak!!! kayınvalideninde kızı var hiç üzülme rabbim öyle bir tokat vururki ona nerden geldiğini şaşırır.. eğer eşin seni savunmuyorsa korumuyorsa çekilmez bu hayat çünkü seni zaten annen baban koruyordu o bunları yapmayacaksa senle neden evlenmiş ozaman? inan bana bu dünya sen varsan var sen yoksan herkes kral olmuş ne yazar üzme kendini umarım mutlu olursun...

bunca şeyi kendinize ailenize nasıl yaptırabiliyorsunuz ya? balık baştan kokarmış ,zamanında kaynana denen kadın arıyor babana küfür ediyor? bu ne demek ya? ben 50 kere bitirmiştim o vakitte, ben kendimi yırtsam ailem yine vermezdi bu insanlara beni.. kocan kızgınmıs ailene, niye? baba emanet sözü istemiş diye.. niye imam nikahı istediniz diye.. sen kendine de ailene de büyük haksızlık ettirmişsin. sen bile bile lades demişsin..ha şimdi böyle çıkarlar tepene, bi hata daha yapıp çocuk dogurayım demezsin umarım, ben düzeliceğine inanmıyorum anlattığın bunca şeye bakarak,üzgünüm. agır oldu biliyorum ama izin vermeyin sizi ailenizi böyle ezmelerine ya!

Yahu cocuk yasta niye evlendirirler bu zavallilari ya?
Niye okumalari, meslek edinmelerini kimse düsünmez?
Nasil anne babalar bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…