Yalan hoş değil, ama siz çabuk sinirleniyorsanız kendini koruma içgüdüsüyle yalan söylüyordur. Siz ufak şeylere o kadar tepki göstermeyin ki gerçeği saklamak zorunda kalmasın. Yalan söylemeyi hiç sevmem ve söylemem ama hayatımda beni önemsiz konularda bile yalan söylemek zorunda bırakan biri var. Sizi seviyorsa, ailesine karşı koruyorsa, siz de biraz sinirinizi törpülemeye çalışın. Göreceksiniz o da daha dürüst olmaya başlayacak.merhaba hanımlar eşim çok iyi biri banada düşkün ama kavga etmiyelim diye ben sinirli biriyim diye yalan sölüyo yemin ediyo yine sölüyo ha büyük yalanlar değil ama yalan işte..ilgili bi eş değil umursamaz ne biliyim romantik değil kavga ettimizde gönlümü almasını bilmez olgun değil bunlar yoruyo beni keşke olgun olsa biraz ilgili olsa diyorum beni seviyo biliyorum hatta annesiyle kavga etmiştik ya o kız gitcek demiş yada ben oda beni alıp benimle annemlere gelmişti ama biraz değişmesini istiyorum bazende diyorum bırak böle kalsın sonuçta seviyo beni.. siz ne diyosunuz
biliyorum dediğim gibi eşimin olgunlaşıp ilgili biri olmasını istiyorum .......sen ne istediğini bilmiyorsun bence. Bunu istiyorum aslında bunu da istiyorum yok yok bu da olsun.
merhaba hanımlar eşim çok iyi biri banada düşkün ama kavga etmiyelim diye ben sinirli biriyim diye yalan sölüyo yemin ediyo yine sölüyo ha büyük yalanlar değil ama yalan işte..ilgili bi eş değil umursamaz ne biliyim romantik değil kavga ettimizde gönlümü almasını bilmez olgun değil bunlar yoruyo beni keşke olgun olsa biraz ilgili olsa diyorum beni seviyo biliyorum hatta annesiyle kavga etmiştik ya o kız gitcek demiş yada ben oda beni alıp benimle annemlere gelmişti ama biraz değişmesini istiyorum bazende diyorum bırak böle kalsın sonuçta seviyo beni.. siz ne diyosunuz
Benim eşim böyle bir konuda beni seçip elimden tutup anneme gelse ben o eşe ömrümü veririm ailesine karşı beni yücelttiğini görüp ufak tefek şeyleri dert yapmammerhaba hanımlar eşim çok iyi biri banada düşkün ama kavga etmiyelim diye ben sinirli biriyim diye yalan sölüyo yemin ediyo yine sölüyo ha büyük yalanlar değil ama yalan işte..ilgili bi eş değil umursamaz ne biliyim romantik değil kavga ettimizde gönlümü almasını bilmez olgun değil bunlar yoruyo beni keşke olgun olsa biraz ilgili olsa diyorum beni seviyo biliyorum hatta annesiyle kavga etmiştik ya o kız gitcek demiş yada ben oda beni alıp benimle annemlere gelmişti ama biraz değişmesini istiyorum bazende diyorum bırak böle kalsın sonuçta seviyo beni.. siz ne diyosunuz
Tüm bunların yanında senin sinirli biri olman hafife alınır bir şey mi?merhaba hanımlar eşim çok iyi biri banada düşkün ama kavga etmiyelim diye ben sinirli biriyim diye yalan sölüyo yemin ediyo yine sölüyo ha büyük yalanlar değil ama yalan işte..ilgili bi eş değil umursamaz ne biliyim romantik değil kavga ettimizde gönlümü almasını bilmez olgun değil bunlar yoruyo beni keşke olgun olsa biraz ilgili olsa diyorum beni seviyo biliyorum hatta annesiyle kavga etmiştik ya o kız gitcek demiş yada ben oda beni alıp benimle annemlere gelmişti ama biraz değişmesini istiyorum bazende diyorum bırak böle kalsın sonuçta seviyo beni.. siz ne diyosunuz