tel.ini de saklayamaz kimse benden
ne mahremi ya öyle şey mi olur
ben isteyeceğim adam telini vermeyecek ben de ona "kocam" diyeceğim
ben bakarım bakmam onu benim keyfim bilir
ama istiyorsam verilecek
heeyyyyyttttt :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama istiyorsam verilecek
Kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın da kaçınızın eşi internette,facebookta falan hiç bir kadınla yazışmıyor sizce?? farklı profil,farklı tel hattı neler neler...
ama istiyorsam verilecek
Kızlar konu sahıbı ogrensede bir sey yapamayanlardan olacak , bizim anlayamayaagımız belkı burada soyleyemedıgı seylerde var olabılır o yuzden yargılamamıza gerek yok. sadece düşüncelerimizi yazıyorz ki zaten bu yazısmaları okudugunda kafasının bır o kadar daha karısacagından eminim içinde ne gelıyorsa onu yapsın bence kendı kendıne düşünsün.
ama istiyorsam verilecek
niye sordum soruyu?çünkü acıdır ki yapmayan erkeği bulmak çok zor.. teli yanındaysa,bilgisayar şifresini biliyorsan adamları işyerinde başka teli başka hattı var,fake profillerle arkadaşlık sitelerinde cirit atıyorlar çoğu. ben makina mühendisiyim bir fabrikada ve yüzde doksan erkek arkadaşlar iş arkadaşlarım.. inanılmaz gördüklerim.. başka hatlar,fake hesaplar,ava gidiyorum diye onbeş günde bir gün kaçamaklar,balık tutmaya gidiyoruz diye tekne kiralayıp ve tekne parasını ödeyipte yapılan kaçamaklar vs vs vs... yani arkadaşın iki de çocuğu var ve üstün stratejilerden uzakmış eşi daha aldatmaların başında gibi:)kendisi de pek ayrılacak gibi de değil daha beterleri de varrr anlamında yazdım bunları.... hem konudan uzaklaştığım yok bilhassa konunun içindeyim sayın soran arkadaşım... gidip devlet meselelerini sormadım bu konuda kimse emin olamaz demek istedim... tabi millet empati yapınca düşünmek bile rahatsız ediyor arkadaşları........ var kızlar bunlar çok var.... kendimizi kandırmayalım.. teli yanınızda açık diye ve şifreyi biliyorum diye aman beni aldatmıyor diye kandırmayın kendinizi...
Valla benimki de saklayamaz öyle tel, pc.
Cıngar çıkarırım.
Ne demek telini gösyermemek.
Arada kontrol de ederim kimlerle konuşmuş, ne kadar konuşmuş.
Tabi çaktırmadan.
Allah başıma vermesin.
Yakalarsam yolarım şeyini...
Cıngar çıkarırım.
Tabi çaktırmadan.
Allah başıma vermesin.
niye sordum soruyu?çünkü acıdır ki yapmayan erkeği bulmak çok zor.. teli yanındaysa,bilgisayar şifresini biliyorsan adamları işyerinde başka teli başka hattı var,fake profillerle arkadaşlık sitelerinde cirit atıyorlar çoğu. ben makina mühendisiyim bir fabrikada ve yüzde doksan erkek arkadaşlar iş arkadaşlarım.. inanılmaz gördüklerim.. başka hatlar,fake hesaplar,ava gidiyorum diye onbeş günde bir gün kaçamaklar,balık tutmaya gidiyoruz diye tekne kiralayıp ve tekne parasını ödeyipte yapılan kaçamaklar vs vs vs... yani arkadaşın iki de çocuğu var ve üstün stratejilerden uzakmış eşi daha aldatmaların başında gibi:)kendisi de pek ayrılacak gibi de değil daha beterleri de varrr anlamında yazdım bunları.... hem konudan uzaklaştığım yok bilhassa konunun içindeyim sayın soran arkadaşım... gidip devlet meselelerini sormadım bu konuda kimse emin olamaz demek istedim... tabi millet empati yapınca düşünmek bile rahatsız ediyor arkadaşları........ var kızlar bunlar çok var.... kendimizi kandırmayalım.. teli yanınızda açık diye ve şifreyi biliyorum diye aman beni aldatmıyor diye kandırmayın kendinizi...
Cıngar çıkarırım.
Tabi çaktırmadan.
Allah başıma vermesin.
ama istiyorsam verilecek
Geçen gece eşimin rüyamda bana beni aldattığını söylediğini gördüm.
Rüyamda öyle sinirleniyorum ki adamı koyuyorum kapının önüne.
Uyandım.
Baktım yanımda yatıyor.
O sinirle bir indirdim yumruğu neresine gelirse.
Ayakla, elle bayağı vurdum rüyadaymış gibi.
Adam yüzüme felan vuruyo uyan diye.
Hemen uyandım tabi.
Ne oluyor yaa dedi gece gece.
Sinan beni aldatıyor musun doğru söyle dedim.
Ondan mı vurdun o kadar dedi.
Aaaaa vurdum mu?İyi yapmışım dedim..
kendi kendine yetemediğini düşünmüş olacak ki cogunluktan fikir almak istemiş herkes kendince dogru olanları yazdı artık konu sahibi aralarından begendıklerını secer alır kendınce dogru bir kararı verır dıye dusunuyorum
fabrika değil dallasmış orası
öyle bi dünya yok
vicdanlı ve ahlaklı bir erkek yapmaz öyle bir şey
ki allaha şükür bu erkeklerden de çok var