Eşimden şiddet görüyorum yardım edin!

benim kuzenimde bi kez dayak yedi.eşi geceleri geç geliyomuş bigün artık sabah gelince kuzenim üstüne gitmiş.eşi boğazına yapışmış.kuzenim telefona sarılıp hemen babasını çağırmış.babası eşini hırpalayıp çocuğuyla birlikte getirdiler evlerine.kuzenim boşanıcam dedi.bi hafta içinde eşi bi şekilde ikna etti.hata ya da değil çocuk için döndü.ama şuan eşi bi daha elini kaldırmaz kaldıramaz.bazıları hakettiğini yaşıyo senin gibi.eğer sen dayak yiyip bi köşeye sinersen,bu olanları hiç önemsemeden aynen devam edersen dayak yemeye devam edersin.kimse çekmez bunları çekiyosa da hakediyodur.

Konu sahibi nerelerdesin bu kadar yorumdan sonra ne yapmayı düşünüyorsun...

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Kuzum yaa :KK43: Kıyamam sana..
Ne biçim annen baban var :// Sen aşağıda o kadar dayak yerken sesini duya duya nasıl içleri sızlamadan yukarda oturabilirler ya!
Bu nasıl bir vicdansızlıktır.:KK57: Nasıl anne babalıktır!!
Kocan olacak aşağılık pisliğe diyecek laf bulamıyorum. :KK34:
Kadın sığınma evlerine mi gitsen bilemedim ki polise başvur korumaya alsınlar seni :KK43: Yazıktır günahtır böyle ömür geçer mi yavrum ya :KK43:(

bütün bu olayların en büyük sorumlusu baban..eğer sen eşinle sevgiliyken o dayağı atmasaydı belki de bu halde olmayacaktın şimdi.eminim anne ve baban senin dayak yediğinin farkındalar ama kendi düşen ağlamaz hesabı umursamıyolar.

bir kadın istedikten sonra dünyayı değiştirir,neler neler yapar..öncelikle tabii ki bu adamdan boşanman gerekiyor ruh hastası bi manyakla ömrünü çürütme ancak yazdıklarından şunu anladım ki eşini aklama çabaların var..dövüyo ama üzülüyo vuruyo ama özür diliyo bilmem ne..o yüzden ben şiddet,hakaret içinde bu evliliğe devam edeceğini düşünüyorum tek tavsiyem bari uzun bir süre çocuk yapma.bu adam için kendini feda etmişsin çocuğuna yazık etme.

Aman allahim bir de deli gibi cocuk icin ugrasiyorsun. Aklini peynir ekmekle mi yedin? Hicbir cocuk babasinin annesini dovdugunu gorerek buyumeyi haketmez.

vvalah sinir oldum hepsini okuyamadım sürekli bi dayak üstelik okurken diyordum ki baba anne nerede ben olsam iner damadı döverdim derken baba kapı zilini çaldı diye okudum tamam dedim şimdi damat yiyecek dayağı oda ne dayağı yiyen yine sensin ee damat kayınpederden görmüş aynısını sana uyguluyor annen nerede bu arada neden kurtaramıyor seni elinde mesleklerinde var yazık heba etme kendini...

ne yardımı bekliyorsunuz onu anlayamadım ?? boşanmak gibi bir düşünceniz yok sanırım ?? Eee o zaman biz burdan ne yapabilirz ki ' gitara dokunma bana vur ' öyle mi pesss :stop::KK67:

işte olay burada zaten.konu sahibi kendini öyle ezdirmiş ki bu cümlesinden sonra adam acıyarak bakmış ve vurmayı bırakmış.şu durumu bak..

o gitarı alırdım onun lanet kafasında kırardım.gitarına da kocasına da başlarım.

Sana bu kadar eziyet eden ve sürekli döven bir adama bir de elinle pasta mı yediriyorsun? Üstelik pasta yedirdiğin için üstüne yine dayak yiyorsun.

kaç kurtul ordan ya.
aileden de hayır yok.
git başka bi şehre tut bi ev çalış kazan işine bak ya bu nedir böyle:KK62:En Büyük KK

Canim bosan kendi hayatini kur.:)
Tek basina yasamak, bagimsiz bir kadin olmak o kadar guzel bir sey ki.
Simdi sana zor gorunebilir ama inan ki dusundugun kadar zor degil. Ve her sekilde su an yasadigindan cook daha rahat bir hayat yasayabileceginin garantisini sana veriyorum. :)

İsminin altında "incili kadın" yazması beni incisozlukten olma yönünde her ne kadar şüphelendirse bile gerçekmiş gibi hikayen cevap vereceğim.

Küçük bir yer falan diyorsun, dul kadın olayından korkuyorsun ama burada birine kaçmaktan çekinmiyor ve korkmuyorsun. Üstüne üstlük hamile kalmaya çalışıyorsun, yok soğan kürleri bilmem neler. Sana daha koca olamayan bir adamdan babalık yapmasını beklemen çok hayalci bir düşünce. Hamile kalmaya çalışacağına korunma yollarına bak da hamile kalma öncelikle.

Kadın doğum için hastaneye gidebildiğine göre darp raporu almaman için bir sebep göremiyorum. Karakola gidersin, şikayetçi olur raporunu da alabilirsin.

Ailen sana bakmayacaksa bakmasın. Gül gibi mesleğin var. Kuaförlük gayet güzel bir meslek. Halk eğitimde gitar kursu da verebiliyormuşsun e daha ne?

Elinde mesleğin olmasa, çocuğun olsa hadi bir nebze hak verirdim de şu an o evde yaşamana, o adama eşim demene bu şartlar altında hiç anlam veremiyorum. Siz de psikologa gidin bence. Sanıyorum mazoşizm var sizde.

Eşin anladık anormal ama sen de normal değilsin kusura bakma.
Adam seni dövüyor sen elinle besliyorsun.
Bir de dayak yemek marifetmiş gibi nedenlerini anlatıyorsun.
Hey Allah'ım.

Siz neden kalkıp kaşığı getiriyorsunuz. Kalkıp kendi alsın.
Gerçi hangi birine ne diyim... Hiç öküz elle beslenir mi..
Pışşş pışş pışşlamış durmuşsunuz..
Yol belli ama siz bu yolu nasıl yürürsünüz bu karekterinizle bilmiyorum.

hadi babanız göz yumuyor da bir anne nasıl sessiz kalır duruma.
alt katlarında oturuyosunuz herşeyden haberleri var.

Ben öyle babanın. .
Öyle ailenin..
Kaçıp giderdim canı cehenneme hepsinin..
5 kuruş etmezler.
Iki erkek var bir adam yok ortada..
Yukarıda anne sıfatını taşıyan bir yaratık var..
Yazık. .

bilmiyorum da hiç bir kadın bu kadarına göz yummaz.
okumayan köyde yaşayan insanlar bile bu kadar ezilmez bence

kk da hep aynı şey oluyo konu sahibi konuyu açıyor biz oturduğumuz yerde onunu için ah vah edip sinir küpüne dönüyoruz konuyu açanlardan daha çok bizler yıpranıyoruz valla:KK57:

Konu sahibinin deli gibi bebek sahibi olmaya çalışması çok ironik değil mi?
Birde telefonun, kapı pencere açmanın bu kadar yasak olduğu bir evde konu sahibi İnternete nasıl giriyor doktora nasıl gidiyor merak ettim.

X