Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu kadar keyfine düşkünsen evlenmeyecektin,evlendiysen kocanı kıvançtan çok sevmesini biliceksin.Benimde çok sevdiğim diziler var ama eşim erken yattığı için bırakıp yatıyorum yada oğlumla ilgilenmem gerektiği için tv yi kapatıyorum.Çok samimi birşey söyleyeyim sana eşimin kucağına yatıp onunla 1 saat sohbet etmek oscar ödüllü film izlemekten daha çok keyif veriyor bana.Senin kocanda aynı durumda ama sen onu anlamıyorsun,benim eşim balkonda çiçek dikicek gel yanımda dur dicek bana bende ona bağırıcam,sevmesemde gider yardım ederim.Telafisi olan şeyler için kızmanın bağırmanın söylenmenin anlamı yok noldu halımı kirlendi süpürürsün geçer en kötü ihtimal yıkamaya verirsin,değermi bunun için kalp kırmaya,ayrıca birde şöyle düşün adam kendini bitkiye vermiş senden ilgi bulamayınca.Eşimin sunumları oluyor,ders çalışması gerekiyor,ne anlarım ben cerrahiden alanım değil ama sırf o yanında olmamı istediği için oturup yardım ediyormuş gibi yapıyorum.Kısacası sende biraz önemsediğini göster kocana.

Sevmiyomuş mu eşini ben anlamadım, nerde yazıyor :44:

Yani kurtarma çabasına değecek kadar değil mi?

Seviyorum da.eskisi kadar degil galiba.ama cok iyidir elinden her is gelir.bir kadının yapabildiği cocuk disinda herseyi yaparım diye övünür bunlara katlanamiyorum iste.
Baklava bile yapabilir.becerikli bi o kadar da yüksek egolu.doktor olmama rağmen benden fazla maas alıyor simdilik bunda sorun yok ama onu de basıma kakar mı bir gun bilmiyorum.

Kızlarr yukardaki gibi yazmış konu sahibiiii ...

Bilmiyorum ki.bana sana muhtaç olmadığım icin bana kızıyorsun diyor bazen.hoh deyince gidim cus deyince durim istiyorsun diyor.aslinda oyle istemiyorum.
Cin gibidir o uyaniktir.bana yutturamazsin falan diyor bazen.kendini beğenmiş olmasını evet sevmiyorum.ama genel olarak seviyorum tabikide.ama benim kendime vakit ayırmama karışmasın istiyorum.

sevmedıgı bellı zaten..belkı aklıda başkasına kaymış olabılır..

yoksa kocasının bunca cabası neden ona batsınkı..

adam ne yapsa iğreti geliyor kadına..

kutsal erkek harcanıyor,bır hıc uğruna..

Yahu zaten karışmıyormuş adam size..
Sadece çok fazla yoğun çalıştığınız için,
sosyal akitivitelerine ara verip kendisiyle ilgilenilmesini istiyor..
Yanii sizde ara verseniz ne kaybnedersiniz ki?
Bu sefer dewamlı bunu mu isticek benden ozaman diye çekiniyorsunuz??

Afedersiniz ama siz neden ewlendiniz ozaman..
Bekar olarak hayatınıza dewam etseydiniz_?
Hiç bir şeyinden hoşnut değilisiniz..
Sizin onu yönlendirmenizi istemiyor, sizde aynı şekilde istemiyorsunuz..
Ozaman neden ewlenmicektinizz !!

Son düzenleme:

Sanırım maço bir tip istiyor. bir de doktor olmama rağmen benden çok maaş alıyor demiş ya bu kısım tam bir muamma. Kendisinin piyasadan haberi yok sanırım. Doktor maaşını katlayan teknisyenler var. Bırak mühendisi..

Aslinda hepimiz yardim eden erkekleri vs severiz ama sonucta erkek figuru arayisimiz olur. Siz biraz mantik evliligi gibi mi oldu? Yani o sizi cok seviyodu, siz de iyi bi insan oldugu icim sevdiniz tamam dediniz, bu sekilde di mi?

Kendini bu kadar quzel ifade eden bir esin olduqu icin sanslisin..ben 18 yasinda ewlendim cocuk yasta yani.hic hayatta yapmayacaqm seyleride onun icin yaptm ewlilik birlikte ortsk seyler bulup paylasmak deqil midir sewmesende onun icin onun sewdiqi seyleri yapmalisin bence ama kendinden tawiz wermeden tabiiii
........

Aynen öyle..
Yarış içine girmişler sanki
karı kocaa..

ben yok dedim öyle bir şey yoktur ama bazıları haklı galiba hakikaten kendinizi eşinizden üstün görüyor gibisiniz. 4-5 sene koştu da öyle elde etti sizi. yani siz lütfettiniz. böyle düşünmemeli insanlar ya. kimse kimseye lütfetmez iki insan bir karar alır beraber olur. nerede eşitlik...

Bir doktor değilim ama mektubu okuyunca içim sızladı. Bir erkek bu olaylardan şikayetçi ve kendini salmadan ilgisi başka alanlara kişilere yönelmeden sizi aldatmadan son bir umut böyle bir yazı yazıyor bence siz çok şanslısınız böyle bir eşe sahip olduğunuz için.Haklı aramaktan ziyade eşinizin körelmiş duygularını yeşertmelisiniz. Saygılar

Şimdi..Onun yerine ben cvp vereyim o gelene kadar:

Sevmiştir.Ama iş stresinden tahammülsüz olmuştur,onun ilgi meselesinden olsun başka meseleden olsun mizacından kaynanklana bazı şeylerden ,bazı huyları sinirine gitmiş,yani otoriter bir yapısı varmış adamın.Giyimine karışırmış biraz..Bir de ilgi beklentisi var.
Ama ben kendisine diyorum ki,:''ilgi konusunda bu eş haklı..Yazdıklarını göz önüne alırsak...Diğer tahammül edemediğiniz şeyler de, tahammül edebileceğiniz şeyler..Sizin hem iş stresiniz hem de konuya bakış açınızın etksi,eşinizin mizacı..Bu yüzden stresin ve o bakış açınızın ,mizac farklılığının oyununa gelmeyin.Onun kendisini ''erkek ''olduğunu hissetmesini sağlayın.Ben de böyle hatalar yaptım bir zamanlar.Bize tuhaf geliyor ama öyle bir beklentileri var(ilgi konusunun dışında bu söylediklerim)
Kimse dörtdörtlük bulamaz,ama sizin eşiniz normalin üstünde.
Sizinki geçici bir bunalma.Bu adamı kaybettiğinizde üzülürsünüz.Sevdiğinizi anlarsınız.O yüzden daha kötülerini düşünüp kıymet bilme olayına girin.Ben kendim için de böyle düşünüürm.Bu söylediklerimle sizi suçlamıyorum.Elinizde olamdan bir bunalma yaşıyorsunuz.Ama kendinizi yenileyebilirsiniz..Biraz tatil size iyi gelecektir..Aranız düzeldikçe sizden çocuk da isteyecek..Ozaman daha da zorlanabilirsiniz..Ama bakıcılar yardımcınız olacak...Tatillerle nefes alın arada..

Son düzenleme:

Kendine vakit ayırmaman işle bağlantılıysa tamam derim ama eve gelip de internete takılıyorsa taraflardan biri bu durumda eşin haklı derim. Bir de kendini beğenen erkek modeli değil bu. Bence sen kocanı yanlış analiz ediyorsun.

Yoo maco hic istemiyorum zaten yeterince kiskanctir esim.ama bu kadar cok calisiyorum kendim icin hicbirsey yapamıyorum kendi basıma kalmak istediğim bişeyi yapmak bu kadar tepki çekmemeli.ben bana karisilmasin istiyorum.karismasin bana.bende ona karışmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…