- 22 Kasım 2012
- 279
- 12
Ama ben de yorgun argin gelmism ve izlediğim bir dizi var bilir kivanci ne kadar severim.domatese mı gitseydim spordan çıkmıştım yorgunum duş almış tv karşısına geçmişim.zaten halıya da toprak dökülmüş.neymis efendim fideler soğuktan ölürmüş.mutfak balkonunun onunde yaptı ev sera gibi.
Doktor olmasıyla konunun ne ilgisi varmış?
Sevmiyomuş mu eşini ben anlamadım, nerde yazıyor :44:
Yani kurtarma çabasına değecek kadar değil mi?
Siz galiba "SEVMİYORUM" dedinizz eşinizi doğru mu?
Alla alla bu adam size ne yaptı ki sizde bu his oluştu?
Yeni okudum bunu şaşırdım açıkcası...
Sizden daha çok elinden her iş geldiği için mi
gıccık oluyorsunuz eşinize_?
Egosu yüksek çok diyorsunuz, ne yapıyor bu adam_?
Ben bilmişlik mi yapıyor sürekli_?
Bu yüzden mi uzaklaştınız eşinizden siz_?
Elmayram, bence kalp cerrahı bakmalı..
Umutsuz Kk kadınları olarak care bulmaya calıstık balım ama ego savasları karsısında yenik düstük
Bilmiyorum ki.bana sana muhtaç olmadığım icin bana kızıyorsun diyor bazen.hoh deyince gidim cus deyince durim istiyorsun diyor.aslinda oyle istemiyorum.
Cin gibidir o uyaniktir.bana yutturamazsin falan diyor bazen.kendini beğenmiş olmasını evet sevmiyorum.ama genel olarak seviyorum tabikide.ama benim kendime vakit ayırmama karışmasın istiyorum.
Seviyorum da.eskisi kadar degil galiba.ama cok iyidir elinden her is gelir.bir kadının yapabildiği cocuk disinda herseyi yaparım diye övünür bunlara katlanamiyorum iste.
Baklava bile yapabilir.becerikli bi o kadar da yüksek egolu.doktor olmama rağmen benden fazla maas alıyor simdilik bunda sorun yok ama onu de basıma kakar mı bir gun bilmiyorum.
Kızlarr yukardaki gibi yazmış konu sahibiiii ...
Seviyorum da.eskisi kadar degil galiba.ama cok iyidir elinden her is gelir.bir kadının yapabildiği cocuk disinda herseyi yaparım diye övünür bunlara katlanamiyorum iste.
Baklava bile yapabilir.becerikli bi o kadar da yüksek egolu.doktor olmama rağmen benden fazla maas alıyor simdilik bunda sorun yok ama onu de basıma kakar mı bir gun bilmiyorum.
sevmedıgı bellı zaten..belkı aklıda başkasına kaymış olabılır..
yoksa kocasının bunca cabası neden ona batsınkı..
adam ne yapsa iğreti geliyor kadına..
kutsal erkek harcanıyor,bır hıc uğruna..
Sanırım maço bir tip istiyor. bir de doktor olmama rağmen benden çok maaş alıyor demiş ya bu kısım tam bir muamma. Kendisinin piyasadan haberi yok sanırım. Doktor maaşını katlayan teknisyenler var. Bırak mühendisi..
Lutfen oyle söylemeyin.gercekten zor durumdayım.ilgi sever.bir evin bir cocugu.pasa oğlum büyütmüşler zaten bu yuzden biraz da kızgınlığım.her istedigini elde etti.beni bile 4 5 senede ugrasti da sonunda yine elde etti.herseye sahip olmanın verdigi bir simariklik var.bu yuzden herseye sahip olunamayacagini bilmiyor.
Bilmiyorum ki.bana sana muhtaç olmadığım icin bana kızıyorsun diyor bazen.hoh deyince gidim cus deyince durim istiyorsun diyor.aslinda oyle istemiyorum.
Cin gibidir o uyaniktir.bana yutturamazsin falan diyor bazen.kendini beğenmiş olmasını evet sevmiyorum.ama genel olarak seviyorum tabikide.ama benim kendime vakit ayırmama karışmasın istiyorum.
Sanırım maço bir tip istiyor. bir de doktor olmama rağmen benden çok maaş alıyor demiş ya bu kısım tam bir muamma. Kendisinin piyasadan haberi yok sanırım. Doktor maaşını katlayan teknisyenler var. Bırak mühendisi..
Aynen öyle..
Yarış içine girmişler sanki
karı kocaa..