- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
Kutsal erkekk
yani tabiki mesela eşi her akşsam evde 2 çeşit yemek isteyebilirdi o zaman ne olacaktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kutsal erkekk
Aynen öyle..
Yarış içine girmişler sanki
karı kocaa..
Benim henüz çözemediğim bir tuhaflık var konuda ama hadi hayırlısı..
yani tabiki mesela eşi her akşsam evde 2 çeşit yemek isteyebilirdi o zaman ne olacaktı
Yok yarış degil.simdi soyleycem yine kızacaksınız bana maasi yattığı zaman hesabıma transfer eder.para bende durur nereye ne yatacaksa bana söyler bende yaparım ödemeleri.parayla pulla derdi yoktur pek.hakkini yemeyelim
Yoo maco hic istemiyorum zaten yeterince kiskanctir esim.ama bu kadar cok calisiyorum kendim icin hicbirsey yapamıyorum kendi basıma kalmak istediğim bişeyi yapmak bu kadar tepki çekmemeli.ben bana karisilmasin istiyorum.karismasin bana.bende ona karışmam.
mektuptan sonra eve gidince nasıl davranacaksın
Sen erkek ben erkek bu evin kadını kim diyor.surekli bir üstte olma cabası hep bana hizmet et benle ilgilen.ben haksız değilim herkes eleştiriyor kendinizi yerime koyar mısınız
mektuptan sonra eve gidince nasıl davranacaksın
Kendine vakit ayırmaman işle bağlantılıysa tamam derim ama eve gelip de internete takılıyorsa taraflardan biri bu durumda eşin haklı derim. Bir de kendini beğenen erkek modeli değil bu. Bence sen kocanı yanlış analiz ediyorsun.
bu adam bu kadından bu aksam farkındalık bekleyecek yanı onu goremezse kavga ederler
katılıyorum.. kendini beğenmiş erkek burnundan kıl aldırmaz
bu içini ne güzel açmış mektupla valla bulmuşta bunuyorsun
bu arada afedersin ama hiç birlikte oluyor musun adamla
sanmıyorum ama
sürekli yorgun mızmız ve şikayetçi olduğuna göre..
emredersiniz bundan sonra herkes aynı meslekte olan konu sahiplerine yazsın. hatta her açan belirtsin. benim meslek şu. sonra o meslektekiler yazsın. oldu gözlerim dopdolu oldu .:)))
katılıyorum.. kendini beğenmiş erkek burnundan kıl aldırmaz
bu içini ne güzel açmış mektupla valla bulmuşta bunuyorsun
bu arada afedersin ama hiç birlikte oluyor musun adamla
sanmıyorum ama
sürekli yorgun mızmız ve şikayetçi olduğuna göre..