Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle..
Yarış içine girmişler sanki
karı kocaa..

Yok yarış degil.simdi soyleycem yine kızacaksınız bana maasi yattığı zaman hesabıma transfer eder.para bende durur nereye ne yatacaksa bana söyler bende yaparım ödemeleri.parayla pulla derdi yoktur pek.hakkini yemeyelim

İnsanoğlu böyle işte elindekinin kıymetini bilmez hep daha fazlasını ister..

Genelde erkekler bırak mektup yazmayı, evlendiklerin de not yazmayı bile beceremezler.
Kalkmış adam size içindeki bütün duygularını yazmış hem de çok güzel bir şekilde, defalarcada sevdiğini,vazgeçmek istemediğini anlatmış.

Normelde siz de o'nu sevseydiniz bu mektubun ardından k.k da konu açmak yerine kocanızın boynuna sarılır,sorunlarınızı çözeceğiniz yönünde onu telkin ederdiniz.. Siz bu erkeği sevmiyorsunuz doktor hanım , ve hatta hak etmiyorsunuz da ..

kim mi haklı?
tabiki eşin haklı.. doktor olmakla olmuyor maalesef
doktor değilim ama bende fikrimi söyleyeyim dedim
spora da gitmeyiver.. anladığım kadarıyla adam isteklerine tmm diyor
ama sen bencilsin k.bakma da
o ne içten bir mektup öylee.. şimdi kaldı mı öyle erkek...

düşündümde kendi yerime koydummm senii, aklımmm almadıııı,,bence eşin bu kadar emek ederken sen aile olmak yolunda bir adım bile ileri gidememişsinnn

Ayrıca eşini kıskanıyorsun gibi geldi bana.
Bu yüzden ilgilenmek istemiyorsun sanki.
Adam becerikli,ev işi yapıyor,yemek yapıyor,baklava bile yapıyor,güzel bir işi var.
Ve sen diyorsun ki "Benden bile yüksek maaş alıyor.İlerde bu durumu kafama kakar mı bilmiyorum".
Sence eşin böyle biri mş?
Ben söyleyeyim. O mektuptan bile belli eşinin böyle biri olmadığı.
El bebek gül bebek yetişmiş olması hayatının sonuna kadar böyle gideceği anlamına gelmez.
Egoist birisi olsa size oturup da bu kadar içten mektup yazmaz.
Egoist olan sizsiniz.
Bana sevgilim/eşim böyle bir mektup yazmış olsa aramızda ne sorun varsa unuturum,herşeye yeni baştan başlarım.
Sporumu bırakırım. Domatesleri beraber ekelim derim. Bunu sırf eşim istiyor diye yaparım.
Diziyi de izlemem. Kaçmıyor nasılsa içinde yani o televizyonun.
Siz bunları yapın bak sonra o "egoist" dediğiniz, "bencil" dediğiniz adam nasıl "sencil" oluyor.
Ne ekersen onu biçersin unutma :KK34::KK34:

Son düzenleme:
Benim henüz çözemediğim bir tuhaflık var konuda ama hadi hayırlısı..

yani tabiki mesela eşi her akşsam evde 2 çeşit yemek isteyebilirdi o zaman ne olacaktı

Yok yarış degil.simdi soyleycem yine kızacaksınız bana maasi yattığı zaman hesabıma transfer eder.para bende durur nereye ne yatacaksa bana söyler bende yaparım ödemeleri.parayla pulla derdi yoktur pek.hakkini yemeyelim

Ewett hakkını daha fazla yeme gözünü seweyim bak kocası olan var olmayan var :KK51:
Mesela benim yok olsa da pohpohlasam ilgilensem diye can atıyorum ewet napim saklamıyorum söylüyorum bunu :KK53:

Ben size bi soru sordum, siz neden ewlendiniz ozaman öğrenebilir miyim_?
Aşkla ewlendiğinizden emin misiniz_?
Yada açık açık soruyorum eşinizi aldatıyor musunuz siz_?

Ben doktor degilim ogretmenim ben de esime hic vakit ayiramiyorum. ne guzel ki bunu sana anlatan seninle hayati paylasmak icin cirpinan bir esin var kim hakli diye sormayi birak cok bencilsin

Yoo maco hic istemiyorum zaten yeterince kiskanctir esim.ama bu kadar cok calisiyorum kendim icin hicbirsey yapamıyorum kendi basıma kalmak istediğim bişeyi yapmak bu kadar tepki çekmemeli.ben bana karisilmasin istiyorum.karismasin bana.bende ona karışmam.

Kıskanç= maço değildir ki.
Sen mesajlarında ev işi vs gibi şeyleri yapmasına sinir olduğunu yazmışsın. Hani kız gibi erkek gibi tanımlamışsın sanki. Maço erkek oturur kadın yapar işi gibi.
İkinci konu da “karışmama” çok genel bir yaklaşım. Neyine karışmasın mesela? Sınırlar nedir?
Hiçbir şeyine karışmıyormuş zaten, gezmene, tozmana.. “bana karışmasın, ben de ona karışmayım” derken aynı evin içinde ev arkadaşı gibi mi olalım demek istiyorsun? Öyle demesen bile öyle izlenim veriyorsun. Neden evlisiniz madem?

mektuptan sonra eve gidince nasıl davranacaksın

Bilmiyorum.onu hic bilmiyorum sabah görüşmedik hic.kahvalti da hazırlamadım 730da başlıyor mesai bana.o8de çıkıyor evden.aksam yanından kalktıktan sonra hic diyaloga girmedik.aksam ne yaparım bilmiyorum

Sen erkek ben erkek bu evin kadını kim diyor.surekli bir üstte olma cabası hep bana hizmet et benle ilgilen.ben haksız değilim herkes eleştiriyor kendinizi yerime koyar mısınız

koyuyorum şimdi yazdığın sayfalarda da ilerliyorum. egosu da tatmin olsun kendini üstte de hissetsin ne olacak ki
hatta erkeklere biraz öyle hissettirmek pohpohlamak lazım
ben yapıyorum eşime çoğu zaman çok da mutlu oluyor
o mutlu olunca beni de mutlu ediyor
mutualist mutualist yaşıyoruz...
bırakın bu gururu, egoyu ya..
siz savaşı bırakırsanız o da bırakır
de yani ne kaybedersin sen evimin erkeğisin de, kuzum de canım de aslan kocam de iyi ki varsın de öp yanaklarından
bir yerde bir arkadaş yazmış unuttum adını da hakkaten sosyete pazarında 10 liraya gecelikler var al birini bir gün
en kötü ihtimalle yarım saatini ayır özel hissetsin
aç yanına da bir şarap muhabbet edin
bak nasıl güzel olacak...

karşındaki insanı mutlu etmekten korkma, sen mutlu edersen o da seni mutlu eder

Ben de doktorum,neden bahsettiginizi cok iyi anliyorum.
Sporunuz anneniz vs vs hicbisey bahane degil.
Esinizin sizi terketmesini istemiyorsaniz ona vakit ayirmak zorundasiniz,cunku bu mektup her ne kadar cozum arayisina yonelik gibi gorunse de baska seylerin sinyalini veriyor bence.esiniz ozetle "elinden gelen herseyi yapmis olmak" istiyor gibi geldi bana.sanki en son adimdan bir onceki adim gibi.
Yogunlugu nedeniyle esine ailesine vakit ayiramadigi icin sevdiklerini birer birer kaybetmis ve yapayalniz kalmis o kadar doktor bayan arkadas taniyorum ki ... Kariyerden patliyorlar simdi,pubmede isimlerini yazinca sayfalarca makale cikabilen insanlar bunlar.mutlular mi peki ? bu sorunun cevabi cok aci.
Siz de kendinizi o yola surukluyorsunuz adım adım.secim sizin.

Kendine vakit ayırmaman işle bağlantılıysa tamam derim ama eve gelip de internete takılıyorsa taraflardan biri bu durumda eşin haklı derim. Bir de kendini beğenen erkek modeli değil bu. Bence sen kocanı yanlış analiz ediyorsun.

katılıyorum.. kendini beğenmiş erkek burnundan kıl aldırmaz
bu içini ne güzel açmış mektupla valla bulmuşta bunuyorsun

bu arada afedersin ama hiç birlikte oluyor musun adamla
sanmıyorum ama
sürekli yorgun mızmız ve şikayetçi olduğuna göre..

sanmıyorum ama

Bence konuda bir şey var. Yani gerçek olmadığına yakın bir hissim var nedense ama neyse..
Bazı çelişkiler var konuda kilit olarak. Nedense ben konu sahibinin doktor olduğuna inanmadım.

emredersiniz bundan sonra herkes aynı meslekte olan konu sahiplerine yazsın. hatta her açan belirtsin. benim meslek şu. sonra o meslektekiler yazsın. oldu gözlerim dopdolu oldu .:)))

Ben emretmedim emreden etmiş zaten konu sahibinin isteği öyle başlıkta da yazmışş :)) yorum yapmadım o yüzden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanmıyorum ama

birlikte olmaları bahane değil yani iş oldu bittiye gelmemeli belkide cogu zaman yemek yemekten fazla vakıt ayrılmalı bu aktıvıteye

ayrıca bu tek taraflı degıl bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X