Ben biraz çabuk sinirleniyorum kavga çıkıyor uzun sure sakın konuşamıyoruz o cok guzel igneliyor.gulumseyerek beni çileden çıkaran cümleler kuruyor ben oyle yapamıyorum bağırıyorum kavga çıkıyor.ona sorsan bisey dememiş ki ben koseye slklslnca kavga cikariyormusum
Yoğun bir tempoda çalışıyormuşsun bu oldukça ytıpratıcı zaten.Muhtemelen eve sepet gibi bir kafa ile geliyorsun ve biraz sessizlik ve sakinlik arıyorsun.Kendini dinleyip kafanı toplamak istiyorsun.Bunda haklısın.Çalışan pek çok kadının derdi bu.
Ama evlisin ve bir eşin var:eşinle de belirli bir paylaşımın olacak ki evliliğiniz sağlıklı yürüyebilsin.
Sen eşinden anlayış bekliyorsun eşin de senden ilgi.
Eşin evdeki işleri de ,yemeği de dert etmiyormuş bu çok olumlu bir destek sana aslında.kıymetini bilmelisin.
bu açıdan bakıldığında sana yeterli desteği sağlıyor kendi açısından.
senden istediği beraber vakit geçirmeniz anladığım kadarıyla.
o zaman sen de diğer bütün işleri geri plana atıp,kendin dinlenip kafanı topladığın zamanlarda eşine vakit ayırmalısın.
iş hayatının yoğunluğu insanı hayattan bezdirir bu konuda sana hak veriyorum ama evdeki hayatını da kolaylaştıran desteklerin var bu da önemli.
eşine karşı biraz daha sakin ve ılımlı yaklaşmayı dene.muhtemelen gösterdiğin ilginin daha fazlası ile sana dönecektir.mektubundan öyle anladım.
ufak tefek aksaklıkları-ayakkabıları filan örnek vermişsin ya:))- görmezden gel.büyütme ve kavga sebebi yapma.
şu sana verdiğim akılları biraz da kendim dinlesem iyi olacak:))
ben de son zamanlarda tahammülsüz bir insan oldum malesef.çünkü sorumluluklar-herşeye yetişmek zorunda olmaklar -bitiriyor insanı.
aaa inanmıyorum eşinden azıcık ilgiyi de mi esirgiyosun diyenleri de anlayamıyorum gerçekten.
bazen insanın tahammülü o kadar dibe iniyor ki,kendine bie tahammül edemediğin anlarda eşine sabır göstermek,hiçbişey olmamış gibi gülen gözlerle bakmak zor oluyor malesef..ama olur böyle anlar hayatın içinde,evliliğin içinde.bugün eşim beni taşıyosa dün de ben eşimi taşımışımdır-sabretmişimdir-sinirli anında -hatalarında vs. susmuşumdur veya yardımcı olmaya çalışmışımdır,dinlemişimdir vs.vs.
kısacası evlilikte tek taraflı ilgi,alaka,sevgi,ianlayış olmaz.illa ki karşılığını bulacaksın eşinden.