Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yorumları okumadım atladığım şeyler olabilir
kusura bakmayın şimdidenn :KK31::KK31:
*
bana eşiniz haklı gibi geldi
adam çabaladıkça sizin yanınızda oldukça siz arta kalan zamanı başka şeylere harcamışsınız
eşiniz sizden somut hiç bişe istemiyo
sadece ilgi ve sevgi bekliyoo

bunlarda çok zor paylaşılan şeyler diill eğer seviyosann.
*
bence artık çabalama sırası sizde
eşiniz açıkca mektupta bunu yazmış:KK31:

Off aslında ne güzel şeyler yazmışşş :KK16::KK16::KK16:
Sadece bana kal diye yapıyorum ev işlerini diyor yaa, harika laflar bunlar :KK19::KK19::KK19::KK19::nazar:
Bence eşin son paragrafta öneri sunmuş ya, ona uymaya çalış. Doktorsun, daha planlı bi yaşamın olması gerekir bence.
Vee eşini de kocaaamannn öppp, çünkü istedikleri hiç zor şeyler değil :KK16::KK16:

Ben biraz çabuk sinirleniyorum kavga çıkıyor uzun sure sakın konuşamıyoruz o cok guzel igneliyor.gulumseyerek beni çileden çıkaran cümleler kuruyor ben oyle yapamıyorum bağırıyorum kavga çıkıyor.ona sorsan bisey dememiş ki ben koseye slklslnca kavga cikariyormusum

Yoğun bir tempoda çalışıyormuşsun bu oldukça ytıpratıcı zaten.Muhtemelen eve sepet gibi bir kafa ile geliyorsun ve biraz sessizlik ve sakinlik arıyorsun.Kendini dinleyip kafanı toplamak istiyorsun.Bunda haklısın.Çalışan pek çok kadının derdi bu.
Ama evlisin ve bir eşin var:eşinle de belirli bir paylaşımın olacak ki evliliğiniz sağlıklı yürüyebilsin.
Sen eşinden anlayış bekliyorsun eşin de senden ilgi.
Eşin evdeki işleri de ,yemeği de dert etmiyormuş bu çok olumlu bir destek sana aslında.kıymetini bilmelisin.
bu açıdan bakıldığında sana yeterli desteği sağlıyor kendi açısından.
senden istediği beraber vakit geçirmeniz anladığım kadarıyla.
o zaman sen de diğer bütün işleri geri plana atıp,kendin dinlenip kafanı topladığın zamanlarda eşine vakit ayırmalısın.
iş hayatının yoğunluğu insanı hayattan bezdirir bu konuda sana hak veriyorum ama evdeki hayatını da kolaylaştıran desteklerin var bu da önemli.
eşine karşı biraz daha sakin ve ılımlı yaklaşmayı dene.muhtemelen gösterdiğin ilginin daha fazlası ile sana dönecektir.mektubundan öyle anladım.
ufak tefek aksaklıkları-ayakkabıları filan örnek vermişsin ya:))- görmezden gel.büyütme ve kavga sebebi yapma.
şu sana verdiğim akılları biraz da kendim dinlesem iyi olacak:))
ben de son zamanlarda tahammülsüz bir insan oldum malesef.çünkü sorumluluklar-herşeye yetişmek zorunda olmaklar -bitiriyor insanı.
aaa inanmıyorum eşinden azıcık ilgiyi de mi esirgiyosun diyenleri de anlayamıyorum gerçekten.
bazen insanın tahammülü o kadar dibe iniyor ki,kendine bie tahammül edemediğin anlarda eşine sabır göstermek,hiçbişey olmamış gibi gülen gözlerle bakmak zor oluyor malesef..ama olur böyle anlar hayatın içinde,evliliğin içinde.bugün eşim beni taşıyosa dün de ben eşimi taşımışımdır-sabretmişimdir-sinirli anında -hatalarında vs. susmuşumdur veya yardımcı olmaya çalışmışımdır,dinlemişimdir vs.vs.
kısacası evlilikte tek taraflı ilgi,alaka,sevgi,ianlayış olmaz.illa ki karşılığını bulacaksın eşinden.

Bence hatayı başta diğer üniversiteyi onun için bırakmakla yapmışsınız.Doktor olduğunuzu ve bu kadar çalışacağınızı biliyordu zaten.Ne şimdi bu.

Üzüldüm eşin adına gerçekten. Sabırlı insanmış ayrıca.
En çok da ev işlerine yardım etmesinin senin sosyal medya aşkın uğruna olmadığı kısım içimi burktu.
Nedense hep erkekler bağımlı olur demek ki kadınlar da sırf bu nedenden dolayı aksatabiliyor eşlerini ya da farkında bile değiller.
Şu an ipler çoktan koptu diye de başlayabilirdi mesaj ya da arkasında bir aldatma sıkışabilirdi nedenlerini bunlar olarak göstererek.
Bir an önce kendini toplamanı ve seni bu kadar seven insanın kıymetini bilmeni tavsiye ederim.

Siz bu kelimeleri çekinmeden kullanarak benden daha az mı itici oluyorsunuz?

Kaç yıldır şu forumdayım, anlaşamadığım bir sürü insan oldu ama kimseye hele hele hamile bir kadına "iticisin" demedim.

Bilmukabele.

Bana da birisi 'iğrençsin' demişti Elmişşş, boşver, onların laflarıyla 'itici,iğrenç' olsaydık ohoooo:KK52::KK52:
Bazı insanlar kişiliğe hakaret etmeyi marifet sanıyor :KK47:
Sen bence çok tatlısın :KK16::KK16::KK16:

Siz galiba "SEVMİYORUM" dedinizz eşinizi doğru mu?
Alla alla bu adam size ne yaptı ki sizde bu his oluştu?
Yeni okudum bunu şaşırdım açıkcası...
Sizden daha çok elinden her iş geldiği için mi
gıccık oluyorsunuz eşinize_?
Egosu yüksek çok diyorsunuz, ne yapıyor bu adam_?
Ben bilmişlik mi yapıyor sürekli_?
Bu yüzden mi uzaklaştınız eşinizden siz_?

Bana da birisi 'iğrençsin' demişti Elmişşş, boşver, onların laflarıyla 'itici,iğrenç' olsaydık ohoooo:KK52::KK52:
Bazı insanlar kişiliğe hakaret etmeyi marifet sanıyor :KK47:
Sen bence çok tatlısın :KK16::KK16::KK16:

İtici bulabilir hatta nefret de edebilir bunu bir yolu var beni engellerse yorumlarımı görmez, ama uluorta böyle tükürür gibi yazmak cok üzücü.

Saol canım :KK19:

Yazacak çok şey var akşama kadar yazsam bitmez, umarım biraz olsun anlarsın.Ben her beklentiye girdiğimde duvara toslamaktan sıkıldım.İnsanın eşinden yanında olmasını istemesi yanlışsa bunu da bana söyle beklentilerimi revize edeyim.Çünkü benim biraz ilgiye ihtiyacım var.Bana portakal soyacak birine ihtiiyacım var.Benle oturup maç izleyecek birine ihtyacım var.Sadece benim ilgimi çeken birşeyi benimle paylaşacak birine ihtiyacım var.Seni çok sevdim hala da seviyorum.Zaman geçiyor, yarın 40 50 yaşlarına geleceğiz ve ben sana hiç doymamış seni hiç yaşamamış biri olarak kalmak istemiyorum böyle ölmek istemiyorum.Herkes sevmek sevilmek ister ben ömrüm araya gitsin istemiyorum.Benimle ilgilen istiyorum

Şu paragrafı yüzlerce kez okumanızı rica ediyorum.
Herşeyi açıklıyor.
Bu kadar anlayışlı,sizi düşünen bir eşiniz olduğu için çok şanslısınız.
Eminim yerinizde olmak isteyen onbinlerce kadın vardır.

Sevmiyomuş mu eşini ben anlamadım, nerde yazıyor :44:

lilyanacım seviyorumda eskisi gibi değil yazmış doktor hanım,,

Allah allahhh daha adamın acaba bu güzel fikirlerinin düşüncelerin sevgisinin yanında:44::44::44::44:,değer vermesinin,evliliğini kurtarmaya çalışmasının dışında nelerini sevemedi acaba

Ben de böyle uzun mektuplar yazıyorum ,''elimden geleni yapmış olmak için hem de sevdiğim için.''Ama bana mısın'' demiyor.Ne öldürüyor ne güldürüyor.Yani ne bırakıyor ,ne mutlu ediyor..Üstelik ben ondan daha yoğunum.
Ama zedeleniyor birşeyler,beklentiye cevap alamadıkça.

Son düzenleme:
Konuya yeni dahil oldum da bakamadım tüm sayfalara. Konu sahibi sevmiyor muymuş eşini? Madem neden evlenmiş?

lilyanacım seviyorumda eskisi gibi değil yazmış doktor hanım,,

Allah allahhh daha adamın acaba bu güzel fikirlerinin düşüncelerin sevgisinin yanında:44::44::44::44:,değer vermesinin,evliliğini kurtarmaya çalışmasının dışında nelerini sevemedi acaba

Bakalım yoğunluktan cewap verebilirse sorumun cewabını alıcam inşaallah...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X