• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden kurtulmak istiyorum

Morsev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
28
9
86
Karabük
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var biraz uzun olacak ama lutlüt sabırla okuyun 8 yıllık evliyim ve bir çocuğum var severek evlendik ama sorunsuz da değildik eşimin ne bana ne aileme saygısı vardı yüzlerine karşı çok iyiydi ama bana diyeceğini diyor beni arada bırakıyordu herkesin icinde beni rencide ediyordu ben üniversite mezunuyum ve eşim lise mezunu maddi imkanım benim daha iyi benim sayemde çok daha iyi hayat sürüyor buna rağmen benim harcamalarıma laf edebiliyordu farkli ilgi alanları olmaya başladı sapkin davranışları daha dogrusu beni diğer erkekler arzulasin istesin hatta ben onlarla da olayım ama sonunda onun olayım açık giyineyim bana karşı ilgisi olduğunu düşündüğü kişilerle sık sık görüşürdü en sonunda benim iş arkadaşımın ilgisi olduğunu düşündü ve bekar olan arkadaşımı hergun bize çağırdı kaldı her fırsatta yalnız bırakmak istedi ve sürekli aranızda birşey var demi diyerek psikolojik baski yapmaya basladi ve yatak odasında da bu muhabbet geçmeye başladı ve benim çok iyi anlaştığım arkadasima karşı ilgim olmaya başladı onda zaten varmış sonrasında biz samimiyeti gorusmeyi kestik o süreçte ben eşimden boşanmak istediğimi saygının zaten olmadığını sevginin de bittiğini belirttim sonrasında deliye döndü tehtid etmeler kendimi öldürürüm seni öldürürüm çocuğu kaciririm gibi ailemin destek olmayacagini düşündüğü için ailemle tehtidler ormana götürmeler elinde bıçakla neymiş kendini öldürecek miş gözümün önünde çocuğun yanında tartismalar karakter olarak da her firsatta yalan söyleyen menfaati için her şeyi yapan biri ve bu konuda da kendime fazlasıyla kızıyorum bu kadar mı körmüşüm diye sözde ailesini kurtarmak için yaptığı herşey ona karşı nefret etmemi sağladı 5 aydır bu surecteyiz hiç bir şekilde tahammulum kalmadi her ters davrandigimda solugu iş arkadaşımın yanında alıyor senin yüzünden ailem mahvoldu diye ama aramız eskisi gibi olsun istiyorsan görüş demeyi de ihmal etmiyor sorunsuz boşanmak istiyorum ortada çocuk var oda fazlasıyla etkilendi bu süreçten ama o boşanma olmayacağını olursa beni iş yerine gidip rezil edeceğini ( ben öğretmenim okula gelip arkadaşımla aramda birşey olduğunu söyleyecekmis) boşansak da rahat kalamayacakmisim her Türlü pisliği yaparmış devlet hangi kadını koruyormus da beni koruyacakmis çocuğundan vazgecemezmis (6 yıl sonra baba olduğunu hatırladı) o kadar çok şey var ki daha anlatacagim aynı evde oglumuzun anne babası olarak devam ediyoruz ona göre düzeldi o ama benden gittikten sonra herşey Duzelse ne olur psikiyatri ye de psikologa da gittim biri şiddet gorursen mutlaka karakola git dedi diğeri eşin hasta ciddi boyutta ne kadar duzeldim dese de kısır döngü eskiye tekrar döner 4-5 yıllık tedaviden sonra %40-50 düzelir ancak dedi ciddi hasta ama hayatının merkezine beni koymuş ve benim ilacım sensin sen benden gidersen benim kaybedecek birseyim kalmaz her türlü pisliği yaparım diyor ne olur akıl verin bana

Bu millete ne oluyor valla anlamış değilim.Ben en çok çocuğa üzüldüm bunlara şahit oluyor ne yazık ki.Böyle bir ailesi olsun istemezdi eminim

Bir derdim var bölümüne taşıttırın bu konuyu. Burada gören olmaz pek.

Midem bulandı adamdan. Belki de sadece havlıyordur. Hiçbir şey yapamaz. Sapkın pislik.

Şu kahvaltıya kaynanası geliyor diye diğeri de dışarda gezemiyor diye boşanan arkadaşlarımız lütfen gelip su konuyu okusun

Benim de tek derdim oglum o kadar olgun ki tartışmaya başladığımız da beni uzaklaştırıyor
Oğlunuz tabiki olgun değil.Minik bir çocuk sadece o an nasıl çarpıyorsa minik kalbi büyüklerin onun için yapmadığını o kendi için yapmaya çalışıyor bilemiyorum ki sanki bir savunma mekanizması geliştirmiş olan hep çocuklarımıza oluyor maalesef.Size de tek tavsiyem bu hayat böyle geçmez mutlaka aile büyüklerinin yardımıyla bu adam bozuntusundan kurtul anlat aile büyüklerine çekinme ne bileyim sizi yanlız bulmuş köpeksiz köyde değneksiz dolaşıyor gibi geldi eşiniz ruh hastası

Oğlunuz tabiki olgun değil.Minik bir çocuk sadece o an nasıl çarpıyorsa minik kalbi büyüklerin onun için yapmadığını o kendi için yapmaya çalışıyor bilemiyorum ki sanki bir savunma mekanizması geliştirmiş olan hep çocuklarımıza oluyor maalesef.Size de tek tavsiyem bu hayat böyle geçmez mutlaka aile büyüklerinin yardımıyla bu adam bozuntusundan kurtul anlat aile büyüklerine çekinme ne bileyim sizi yanlız bulmuş köpeksiz köyde değneksiz dolaşıyor gibi geldi eşiniz ruh hastası
Aileme söyledim ama tam olarak değil babam bilmiyor annem biliyor ve buna rağmen hala duzelelim diye bakıyorlar bı kere olsun ben ne haldeyim sormuyorlar o yüzden onların destek olması da çok önemli değil benim icin ruh hastası olmasaydı çoktan bitmişti zaten

Aileme söyledim ama tam olarak değil babam bilmiyor annem biliyor ve buna rağmen hala duzelelim diye bakıyorlar bı kere olsun ben ne haldeyim sormuyorlar o yüzden onların destek olması da çok önemli değil benim icin ruh hastası olmasaydı çoktan bitmişti zaten
Eşinin ailesi ile paylaşsan nasıl olur

Eşinin ailesi ile paylaşsan nasıl olur
Onun ailesine bisey demeden benim soğuk davranmamdan anlayip annesi beni aradı ve niye sogudun bizden oğlum ne yaptı eğer sen bizden gidersen ben kendimi oldururüm dedi aramizda dedim ogrenirlerse olayı büyütürler ayrıca eşim de laflarini dinleyecek biri değil çok saygi duyduğu eniştesi vardi o anladı aramizda sorun olduğunu bizle konuştu anlattım eşim bir suru söz verdi ona o hafta beni ormana götürdü sinirlenip odanın kapısını kırdı su an onlada konuşmuyor eniştemin dedigide Allah kurtarsın

Back