- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
Nerden mesela?aldığım eğitimleri türkiyedeki her kadının alabileceği yerlerden almadığım için ayrıcalığım olmuş olabilirmi
aldığım eğitimleri türkiyedeki her kadının alabileceği yerlerden almadığım için ayrıcalığım olmuş olabilirmi
Metreslere düğün de yapıyorlar asdfgjkdüğün fotoğraflarımı atmamı istermisim tatlım
Paralı ama aynı zamandaIyyyy gözümde canlandi migdem kalkti
İnsallah 18ken goturmustur. Yoksa konu cocugun cinsel istismarina dogru gidiyor.Bir de gülen emoji koyuyor ya delireceğim18 olur olmaz imama götürmüş, kim bilir kaç yaşındayken tanıştı, nasıl kandırdı.
İşsiz güçsüz eğitimsiz kızların köşe başı kuaförlerinde milletin kıllarını yolup sonra güzellik uzmanıyım demesi de moda oldu galiba herkes güzellik uzmanı maşallah. Kopyala yapıştır wordden çıkmış gibi sertifikasını alan uzmanım diye geziyorgüzellik uzmanı + kalıcı makyaj uzmanı olduğum için çok şükür Allahıma avucumu yalayacağımı düşünmüyorum
Metres gördük de metres oglu metresi ilk defa görüyorum sülalece böyle gelmiş böyle gidiyor demekkiannemle babamında yok mesela bizim ailemizde resmi nikahı önemsenmiyor eşimin ailesindede aynı şekilde
herkes bir olmuyor
Önce düğün fotolarını atsın lütfen :dHala faiz oranlari yazmadiniz
Güzellik uzmanıyım dediği de 1 ay kuaförde çıraklık yapıp kesilen saçları süpürmüştürEğitime çok önem veren ama resmi nikahı hiç takmayan aile :d
sektör hakkında gram bilginizin olmadığı o kadar ortada kiNerden mesela?
Odtü, boğaziçi güzellik uzmanlığı bölümüne büyük bir başarı göstererek 14 yaşında mı girdin örneğin?
Yoo herkes bir de sizin aileler de bir cinslik var.annemle babamında yok mesela bizim ailemizde resmi nikahı önemsenmiyor eşimin ailesindede aynı şekilde
herkes bir olmuyor
Tabii muhakkak işinden dolayı bir hafta görüşüyorsunuzdur eşinden dolayı değilkızlar imam nikahlı evliyim eşimi mesleği gereği ayda sadece 1 hafta görebiliyorum çalışmadığım için bir gelirim yok maddi durumumuz çok şükür iyi
Bu mesajla fake olmadigina eminim artık. Lütfen düğün fotosusektör hakkında gram bilginizin olmadığı o kadar ortada kiodtü boğaziçi değil stanford güzellik uzmanlığında okudum 15 yaşındaydım
Gece gece iyi güldürdünsektör hakkında gram bilginizin olmadığı o kadar ortada kiodtü boğaziçi değil stanford güzellik uzmanlığında okudum 15 yaşındaydım
Yalnız evli olup başkasıyla düğün yapanlar da var
Gayrimeşru çocuksunuz yani? Peki…annemle babamında yok mesela bizim ailemizde resmi nikahı önemsenmiyor eşimin ailesindede aynı şekilde
herkes bir olmuyor
İroniden anlıyorsun, espri de yapabiliyorsun. Yani beynin çalışmıyor değil, keşke daha önemli kararlar alırken de kullansaydın beynini. Ya da düpedüz trollsün, bilemiyorum.sektör hakkında gram bilginizin olmadığı o kadar ortada kiodtü boğaziçi değil stanford güzellik uzmanlığında okudum 15 yaşındaydım
Üzülme kız oxford da güzellik uzmanlığı vardı da sen mi okumadınsektör hakkında gram bilginizin olmadığı o kadar ortada kiodtü boğaziçi değil stanford güzellik uzmanlığında okudum 15 yaşındaydım