- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.677
Çok büyükmüşsün o zaman. Peki tam olarak kaç ay önce imam nikahınız kıyıldı, kocan kaç yaşında ve ne zaman tanıştınız?19 olmama 3 gün kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok büyükmüşsün o zaman. Peki tam olarak kaç ay önce imam nikahınız kıyıldı, kocan kaç yaşında ve ne zaman tanıştınız?19 olmama 3 gün kaldı
Çünkü Türkiye'de kadınların en az tercih ettiği meslek bu olduğu için gerçekten iş bulmanız hayli kolay haklısınız.güzellik uzmanı + kalıcı makyaj uzmanı olduğum için çok şükür Allahıma avucumu yalayacağımı düşünmüyorum
Madem dugun yaptiniz neden resmi nikah yok? Cok zengin sevgiliniz belediyeye para verse dugun salonuna kadar memur gelecekti. Neden yapmadiniz?düğün fotoğraflarımı atmamı istermisim tatlım
Kendime doğum günü hediyesi aldım dersin19 olmama 3 gün kaldı
Evetdüğün fotoğraflarımı atmamı istermisim tatlım
Kredi kartını odeyecekse tabi ki ilgilendirir.Buyuk ihtimal adam evli sende metresisin o yuzden haftada 1 gorusuyorsun. Neyse linc yemek istemiyorsan belirtmeseydin. Onu gecelim onu ilgilendirmez kredi kartin kocan gercekten kocan bile olsa calisiyorsan karismaz zaten. Seninki zaten koca degil erkek arkadas ama sanirim adam ödüyor herseyini neye karsilik bilemedim.
20 aralık 30 yaşındaÇok büyükmüşsün o zaman. Peki tam olarak kaç ay önce imam nikahınız kıyıldı, kocan kaç yaşında ve ne zaman tanıştınız?
Yalnız evli olup başkasıyla düğün yapanlar da var
Pandemide online eğitim aldıysa demekki18 yaşında nasıl uzman oldunuz
aldığım eğitimleri türkiyedeki her kadının alabileceği yerlerden almadığım için ayrıcalığım olmuş olabilirmiÇünkü Türkiye'de kadınların en az tercih ettiği meslek bu olduğu için gerçekten iş bulmanız hayli kolay haklısınız.
Bir ay sonra Esra Erol'da çıkarsa tanımam lazım üyeyi lütfen bu fırsatı elimden almayın.Yalnız evli olup başkasıyla düğün yapanlar da var
Bir de gülen emoji koyuyor ya delireceğim 18 olur olmaz imama götürmüş, kim bilir kaç yaşındayken tanıştı, nasıl kandırdı.20 aralık 30 yaşında
Iyyyy gözümde canlandi migdem kalktiKendime doğum günü hediyesi aldım dersin
Ödesin
18 lik çıtır metres bulmuş kimbilir yaşlı maşlı kılı mılı göbekli dayıdır
Eğitime çok önem veren ama resmi nikahı hiç takmayan aile :daldığım eğitimleri türkiyedeki her kadının alabileceği yerlerden almadığım için ayrıcalığım olmuş olabilirmi
Bana da sürekli mesaj geliyor, güzellik salonlarında eğitimler veriliyor, 2 eğitime giren kendine güzellik uzmanı diyorPandemide online eğitim aldıysa demekki