- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.161
- 32
pardon ama hangi üniversite mezunu masa başında kafası rahat maaşı yüksek bir işe sahip olmuş ki binde bir bile değil.. benim eşimde çok iyi bir üniversitenin çok iyi bir bölümünden mezun ama sabah akşam şantiyelerde ya da gece yarılarına kadar projelerle kafa patlatıyor. ya da nerde görülmüş bir doktorun masa başında aylak aylak gününü geçirdiği, ya da bir mühendisin, ya da pazarlamacının... bir de bunlar iş bulabilmiş günümüzde şanslı sayılabilir türden olanları.. bir de bu imkanlarda bile iş sahibi olamayan üniversite mezunlarıyla dolu ortalık.. ayrıca siz bu bu topiğin sahibi kullanıcıyı ne kadar tanıyorsunuz ki ''Işinde gücünde, elindekine biat eden tipte biri olsaydı da farklı şeylerine kafayı takacak benzer tavrı sürdürecektiniz.'' gibisinden bir tanımlama yapmışsınız. aynı şartlartlarda siz olsaydınız, çalışmaktan aciz aylak aylak gezip karısının maaş kartına bile el koyup bu durumdan hiç rahatsızlık duymadığı gibi ukalalık yapan bir eşe sahip olsaydınız eminim, 'boşver ben eşşek gibi çalışıp kocama bakayım aman hiçbir terbiyesizliğine cevap vermeyeyim bu devran böyle dönüp gitsin' derdiniz!
valla çok haklısınız bende sizimle aynı fikirdeyim kadına yazık degilmi onun canı yokmu adam nasıl haklı anlamadım gitti