- 19 Mayıs 2020
- 46.505
- 208.267
Ben de dondurma kutusunun içindeki biber dolmasına sen dondurmasın diye diye dönüştürmek istiyorum ama olmuyor mesela ben dedim diye. Size diyoruz işte eşiniz değil diye, konu sahibine de diyoruz, size yabancılara diyemeyeceğimizi düşündüren şey çocuk yapmaları ise buyrun yapın çocuk, eş olun, denemesi bedava değil ama olsun.evli olmayabilirler eşim olarak hitap edebilir bence. Öyle görüyor ise. Ben demem o ayrı birşey herkes farklı bunu kabul etmeniz gerekiyor. Yurtdısında yaşadım resmi nikah yapmayan ciftlerin çocukları var o şekilde yasıyoruz peki onlara eşiniz değil diyebilirmisiniz?
Ben o kısmı biliyorum da siz sanirim eğitim alırken bunları kimin yaptığını ögrenememissiniz ki gelip burada son derece donanımlı bilgilerinize güvenmek yerine kk forumuna danisiyorsunuz. Zaten bu kadar biliyor olsanız kalkıp erkek arkadaşınızın eline bakmaz gider çalışır paşalar gibi de harcardiniz. Sizin meslek hazır yiyicilik.güzellik uzmanlığı ve kuaförlüğün birbirinden bağımsız iki meslek olduğunu sanırım bilmiyosunuz ?
güzellik uzmanı kaynak saç takmaz yada saç boyamaz maşa düğün topuzu türban da yapmaz
lazer epilasyon cilt bakımı lifting işlemleri zayıflama protokolleri + kaş alım ağda manikür pedikür makyaj ve masaj yapar modülde bunlar vardır kaynak saç nasıl takılır saç nasıl boyanır değil
Hadi hadi itiraf et resmi nikaha yanaşmıyor dimiYurtdısında coğu insan resmi nikah yapmıyor . Cocuklarıda var ayrıca biraz bakış acınızı değiştirin
Herkes bizimle aynı hayatı yaşamak zorunda değil, ama bizimle aynı hayatı yaşıyor gibi davranmasalar hiç fena olmaz. Bunu özenmeye yorarız gayet tabi.size göre . Herkes sizinle aynı hayatı yaşamak zorunda değil bunu bir anlayın.
Kenarda para varken trendyoldan taksitli alışveriş çok mantıklı gerçektenbirikmiş param çok şükür fazlasıyla mecvut kart çıkartma sebebim paramın olmaması değil her sn para isteyecek biri olmamam zaten limitimde gayet ödenebilecek bi miktar birazda taksit vb olaylardan kolaylık kazanmak için çıkarttırdım zaten sandıgınız gibi maddi açıdan sıkıntıda bi insan olsaydım banka bana kart çıkartmazdı
Normal miymiş? Yani siz şimdi gelip burda modern bir şekilde reşit olmadan imam nikahını mı normalleştirdiniz? Owww. Tertemiz.Ee resmi nikah 17 yaşında yapılmadığına göre imam nikah yapılması eşim demesi gayet normalmiş . Ben 17 yasında olması kısmını kaçırmısım.
Şekerim seni kandırmışlar. O kocan yarın kapının önüne koysa hak iddia etmek için gidebileceğin bir yer yok. Bak adam bekarsa bile yarın birine resmi nikah kıysa o nikahlı karısı adama zinadan dava bile açar, donuna kadar da alır, anlıyor musun? Yani sen istediğin yere git ağla ben karısıyım diye, seni kâle alan olmaz.kimliğimde hala bekar yazıyo buna rağmen krallar gibi bi aslan kocam var
Bunlara rağmen kocan olmayan kocandan gizli kart çıkarıyorsun, 3.5 atıyorsun aman duymasın diye, tabi aynen külkedisi.düğünde takılan altınlar + çeyekleri banka hesabımda gram altına çevirmem + birikmiş paralarım + babamın yıllar önceden ödemeye başlayıp kocamın devraldığı sigortam + üstüme kayıtlı şuan kirada olan dükkan
Biz alıştık bunlara yav. Reşit olur olmaz piyuvvv diye kocaya koşan ne kadar kız varsa zaten hepsi ağzında altın kaşıkla doğmuş, 3 üniversite bitirmiş, yurtdışında master yapıyor falan oluyor yani.18 yaşında sen neymişsin be abi? Hani hesapta para yoktu? Çeyrek altını gram altına niye çevirdin. Akıllı kadın çeyreği tam altın yapar.
Kapama deyince benim karnim acikiyoKapama , metres de değil
Ben zaten eşim demiyorum. Karı koca gibiyiz dedim . Eşim diyen kişiye de resmi nikah yok diye eşiniz değil diyemezsiniz.
Herkesin kendi tercih istediği gibi hitap edebilirkadını metres , kapama gibi sözleri hakketmiyor . Çok saygısız yorumlar var
Haaa kocan ele gecirmesin diye evlenmedinnn bunca mal mülk. Sen de haklısındüğünde takılan altınlar + çeyekleri banka hesabımda gram altına çevirmem + birikmiş paralarım + babamın yıllar önceden ödemeye başlayıp kocamın devraldığı sigortam + üstüme kayıtlı şuan kirada olan dükkan
Ne alaka haha komiksiniz . Kadını linclemişsiniz kapama , metres diye hangi hakla bunlarla itham ediyorsunuz pardon?
Bak annem sana anlatayım, ben senelerce birlikte yasadim. Cok modernim, o kadar modernim ki elin gavuruyla birlikte yasiyodum sen düşün gari. Sonra biz bu gavurla evlendik. Niye? Çünkü cocugum eger resmi nikahim yoksa babasinin ulkesinin vatandasligini alamaz. O senin modern diye tabir ettigin Avrupa, ama benim imam nikahim var ben de gocamla gelip orda yasiycam desen, seni ulkeye almadigi gibi, ayrica d.tuyle güler. Sende anca mendil sallarsin arkasindan.Türkiye neden modernleşmiyor belli oldu burdaki yargılar ile
evli olmayabilirler eşim olarak hitap edebilir bence. Öyle görüyor ise. Ben demem o ayrı birşey herkes farklı bunu kabul etmeniz gerekiyor. Yurtdısında yaşadım resmi nikah yapmayan ciftlerin çocukları var o şekilde yasıyoruz peki onlara eşiniz değil diyebilirmisiniz?
Bazı ülkeler evlilik dışında de facto partner'liği de kabul ediyor ama en az 2 yıl aynı evde yaşadığını kanıtlaman gerekiyor diye biliyorum. Çocuk durumunda ne oluyor bilmiyorum ama.Bak annem sana anlatayım, ben senelerce birlikte yasadim. Cok modernim, o kadar modernim ki elin gavuruyla birlikte yasiyodum sen düşün gari. Sonra biz bu gavurla evlendik. Niye? Çünkü cocugum eger resmi nikahim yoksa babasinin ulkesinin vatandasligini alamaz. O senin modern diye tabir ettigin Avrupa, ama benim imam nikahim var ben de gocamla gelip orda yasiycam desen, seni ulkeye almadigi gibi, ayrica d.tuyle güler. Sende anca mendil sallarsin arkasindan.