- 3 Mart 2017
- 1.464
- 3.476
- 27
Bu sitede çok mesaj okudum ama en zirvesi bu gerçekten. Stanford güzellik uzmanlığı ne ya??!!sektör hakkında gram bilginizin olmadığı o kadar ortada kiodtü boğaziçi değil stanford güzellik uzmanlığında okudum 15 yaşındaydım
Arkadaşım bak tek tek yazıyorum.Yurtdısında coğu insan resmi nikah yapmıyor . Cocuklarıda var ayrıca biraz bakış acınızı değiştirin
biz evlenmeyi ve yürümezse boşanmayı tercih ediyoruz.öyle bekarken çocuk yapmıyoruz genelde.Yurtdısında coğu insan resmi nikah yapmıyor . Cocuklarıda var ayrıca biraz bakış acınızı değiştirin
Yazık ya sizi böyle sözlerle mi kandırıp resmi nikah yapmıyolarMaddi olarak görmeye devam kocalarınızı
Kapama , metres de değil
İmam nikah , resmi nikah umrumda değil insanları evlenmek zorunda değil. Eşim diyebilir. Nikah yok diye hemcinsinizi ağır ithamlarda bulunmaları hoş değil. Metres vs diye . Eş nedir ? Hayatı birlikte paylasıyorlar ise eşim diyebilir.Yoo siz meseleye ama evliler de evde arkadaş gibidiye girince eleştiren taraf oldunuz. Bu ülkenin bazı kesimlerinde imam nikahı adı altında kadınların haklarından nasıl mahrum bırakıldığını bilemeyecek kadar bihaber misiniz? O kadar ki yasa çıktı yahu resmi nikah olmadan imamlar nikah kıymıyor.
Sizin sevgilinizle aynı evde yaşamanız gram umrumda değil. Bağlılık istemiyorum demişsiniz okey. Banane. Ee neden kendinizi savunmaya çalışırken başkasını yeriyorsunuz?
Ben sizin yaşamınızı hiç umursamıyorum. Fakat istesem sizi pekala ben de yerebilirim. Sizin ne hakkınız var değişik değişik laflar etmeye?
Evet eşi değil. Bak dedim. Eşi değil, eşi değil, eşi değil.....evli olmayabilirler eşim olarak hitap edebilir bence. Öyle görüyor ise. Ben demem o ayrı birşey herkes farklı bunu kabul etmeniz gerekiyor. Yurtdısında yaşadım resmi nikah yapmayan ciftlerin çocukları var o şekilde yasıyoruz peki onlara eşiniz değil diyebilirmisiniz?
Bir yanda yurtdışında evli olmadan çocuk yapan insanlar, öteki yanda dini nikah. Kafan iyi mi evladım senin ya. Çok postmodern şeyler söylüyorsun, her şey çorba olmuş.evli olmayabilirler eşim olarak hitap edebilir bence. Öyle görüyor ise. Ben demem o ayrı birşey herkes farklı bunu kabul etmeniz gerekiyor. Yurtdısında yaşadım resmi nikah yapmayan ciftlerin çocukları var o şekilde yasıyoruz peki onlara eşiniz değil diyebilirmisiniz?
Ne alaka haha komiksiniz . Kadını linclemişsiniz kapama , metres diye hangi hakla bunlarla itham ediyorsunuz pardon?
üniversite değil miydi o?Bu sitede çok mesaj okudum ama en zirvesi bu gerçekten. Stanford güzellik uzmanlığı ne ya??!!PUHAHAHAHAHA
Haha çok komiksiniz 3 tane mesleğim var. Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Evlenip de bosanmak gibi ayrılmak da normal. İnsanların hayatını çok yargılıyorsunuz size yazık.Yazık ya sizi böyle sözlerle mi kandırıp resmi nikah yapmıyolarİmam nikahı dediğiniz şey resmi olmadan geçersiz. Resmi olursa da imam kıymaya gerek yok. Bunu diyanet bile söylüyor. Devlet dairesine gidip cüzdan alıp herkese evliliğini duyurmak yerine gizli saklı imamla anlaşıp sözde evlilik yapanın bilin bakalım amacı nedir? Adam gerçekte evlidir de ondan resmi nikah yapamıyodur. Veya halihazırda evlenmeyi düşündüğü biri vardır da cinsellik yaşamaya kılıf takıyodur.
Siz böyle “ayy canım maddiyat önemli değil evlenmeye ne gerek var” laflarıyla kandırılmaya devamSonra erkek arkadaşınız başkasıyla evlendiğinde gelip burada ağlarsınız eşim evlendi diye
Bunlar karı koca gibi bile değiller işte. Adam ayda bir gelip cima eyleyip gidiyor. Kapamış kızı amiyane tabirle.Ben zaten eşim demiyorum. Karı koca gibiyiz dedim . Eşim diyen kişiye de resmi nikah yok diye eşiniz değil diyemezsiniz.
Herkesin kendi tercih istediği gibi hitap edebilirkadını metres , kapama gibi sözleri hakketmiyor . Çok saygısız yorumlar var
Aynısı bence, konu sahibi kendini savunmaya gelmişyo gayet adam evli ise diğer kadına ayın bir haftası gidiyorsa diğer kadınının masraflarını karşılıyorsa kapama, metres oluyor işte.
sizin sevgilinizde mi evli neden böyle canhıraş şekilde savundunuz konu sahibesini?
Niye imam nikahı kılma gereği duydun o zaman madem burdaki kadınlardan çok daha açık görüşlüsünİmam nikah , resmi nikah umrumda değil insanları evlenmek zorunda değil. Eşim diyebilir. Nikah yok diye hemcinsinizi ağır ithamlarda bulunmaları hoş değil. Metres vs diye . Eş nedir ? Hayatı birlikte paylasıyorlar ise eşim diyebilir.
Sn suarslan kapama ve metres kime denir?Kapama , metres de değil
Türkiye neden modernleşmiyor belli oldu burdaki yargılar iletdk nın verdiği hakla
Evliyim demeyinHaha çok komiksiniz 3 tane mesleğim var. Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Evlenip de bosanmak gibi ayrılmak da normal. İnsanların hayatını çok yargılıyorsunuz size yazık.
Benim imam nikahım yok soru sahibinin var . Ben öyle birşey demedim.Niye imam nikahı kılma gereği duydun o zaman madem burdaki kadınlardan çok daha açık görüşlüsün
Onlar eşim değil erkek arkadaşım diye hitap ediyorlar yalnız. Canım kocam bal kocam bilmem ne nikahlı kocam demiyorlar.Yurtdısında yaşadım resmi nikah yapmayan ciftlerin çocukları var o şekilde yasıyoruz peki onlara eşiniz değil diyebilirmisiniz?
Yargilamiyoruz, anlamıyor musunuz? eşiniz değil diyoruz. Neden kabul etmiyorsunuz? Nikah yapmamanin ezikliği mi yoksa? Eşim değil sevgilim deyip geçin.Haha çok komiksiniz 3 tane mesleğim var. Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Evlenip de bosanmak gibi ayrılmak da normal. İnsanların hayatını çok yargılıyorsunuz size yazık.