- 13 Mayıs 2017
- 1.647
- 7.315
Yoo siz meseleye ama evliler de evde arkadaş gibiYoo kadını linclemişsiniz. İnsanları belli kalıplara sokmaktan vazgecin sadece . Herkesin yaşam tarzı , tercihi farklı.
Şu zihniyet ne zaman değişecek acaba cok merak ediyorum. Resmi nikah olanlar konu acıyor evli hissetmiyorum. Arkadasım gbi adam yüzüme bakmıyor diyorlar . Resmi nikah haklısınız malınız olarak görmeye devam
Yurtdısında coğu insan resmi nikah yapmıyor . Cocuklarıda var ayrıca biraz bakış acınızı değiştirinGayette deriz diyoruz. Nikahı olmayan insanlar eş değildir arkadaşım neyini diretiyorsunuz. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Aksini iddia edeni bul getir senden başka hadi.
geçen ing dili edebiyatı okuyan19 yaşındaki genç bir kızın aklı karışmış okulu bırakıp kaş kirpik yapmak istiyordu.vallahi kıza destek verenler oldu.Çünkü Türkiye'de kadınların en az tercih ettiği meslek bu olduğu için gerçekten iş bulmanız hayli kolay haklısınız.
Orasını bilemeyiz. Adam başkasıyla evliyse metrestir. Kapama kelimesi hoş değil evet.Kapama , metres de değil
Aşk böceğinin minnak metres kuşu diyebilirsinizOrdaki metres bir hakaret kelimesi değil. Gerçekten metresse ne diyelim başka, metres değilsin, kocanın biricik tek eşisin mi diyelim?
Değişmeyecek. Nooldu nikaha ikna edemedim ve Kendini avutma şeklin bu mu yani ?Şu zihniyet ne zaman değişecek acaba cok merak ediyorum. Resmi nikah olanlar konu acıyor evli hissetmiyorum. Arkadasım gbi adam yüzüme bakmıyor diyorlar . Resmi nikah haklısınız malınız olarak görmeye devam
Siz gerçekten sanırım doğdunuz ve geçmiş/günümüz Türk sosyolojisi nedir, kadın hakları nelerdir bilmeden direkt bu yaşa geldiniz.Maddi olarak görmeye devam kocalarınızı
Bol bol kitap okuyun.Yurtdısında coğu insan resmi nikah yapmıyor . Cocuklarıda var ayrıca biraz bakış acınızı değiştirin
Genelde komigimdir. Sen niye icsellestirdin ki bu kadar. ?? AyrıcaNe alaka haha komiksiniz . Kadını linclemişsiniz kapama , metres diye hangi hakla bunlarla itham ediyorsunuz pardon?
İste yapmiyorlar ama karım kocam da demiyorlar sevgilim diyorlar. Sen önce bir kendi bakış açını kontrol et.Yurtdısında coğu insan resmi nikah yapmıyor . Cocuklarıda var ayrıca biraz bakış acınızı değiştirin
Ay bay geldiiiYurtdısında coğu insan resmi nikah yapmıyor . Cocuklarıda var ayrıca biraz bakış acınızı değiştirin
Herkes artıj güzellik uzamanı zaten he de gec18 yaşında nasıl uzman oldunuz
Öfffff en modern sensin biz zır cahiliz, yurtdışı yurtdışı öfffYurtdısında coğu insan resmi nikah yapmıyor . Cocuklarıda var ayrıca biraz bakış acınızı değiştirin
Hakkaten algilamanizda sorun var ya bulmaca falan çözün . Sudoku baya iyiMaddi olarak görmeye devam kocalarınızı
evli olmayabilirler eşim olarak hitap edebilir bence. Öyle görüyor ise. Ben demem o ayrı birşey herkes farklı bunu kabul etmeniz gerekiyor. Yurtdısında yaşadım resmi nikah yapmayan ciftlerin çocukları var o şekilde yasıyoruz peki onlara eşiniz değil diyebilirmisiniz?Bak valla evli değiller, istersen hakim, savcı, avukat bul sor. Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyoruz ya, kanunlar önünde evli değiller.
Eşim de malım değil ayrıca o nerden çıktı
Sen gormuyorsun neden çünkü nikah yok. Olsaydı görecektin.Maddi olarak görmeye devam kocalarınızı